![]() |
#1241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania
Stan: Niegrający
Świat: Morgana
![]() |
![]() Haha sis ladnie mu (Szkodiemu) pojechalas. Niech zna prawde i nie wkreca kitu.
@Szkodi Nie wiesz dokladnie jak bylo to nie klam i niedorzucaj polowy tego czego nie bylo ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#1243 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1244 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Lady Mot Bye 1 noob from galana Welcome 1 noob on xerena bilans 1-0 dla galany |
|
![]() |
![]() |
#1245 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania
Świat: Morgana
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1246 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
dowiecie sie w odpowiednim momencie... |
|
![]() |
![]() |
#1247 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Świat: Galana
Poziom: 1+
|
![]() Cytuj:
Gran , od dluzszego czasu obserwuje forum i kiedy sie cos dzieje , jakies wojny , dedy kogos , ty wszystko wiesz , wiesz z jakiego powodu , wiesz dlaczego , wiesz co sie wydarzy.. No to moze powiesz nam skad ty to wszystko wiesz , jestes jakis Guru czy co ze tylko cos sie stanie zaraz leca do ciebie i mowia ci dlaczego?? WSZYSTKO WIESZ I ZAWSZE MASZ ODPOWIEDZ , naprawde masz takie wtyki? |
|
![]() |
![]() |
#1250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() @lady mot
bo Ci zrobie wstyd i przykelje to logi z Twojej infantylnej rozmowy z sinidem gdzie co 2 slowo to bylo wyzwisko, przeklenstwo czy cos. nie wiem czy jestes gosciem czy babka ale jedno moge powiedziec o twoim zachowaniu i grze w tibii ze lekko noobsterskie na 74 lvlu nie meiec aola ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1251 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]() inna sprawa. tak - jestem asslickerem ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#1252 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a tak szczerze to poprostu wystarczy spytac odpowiednich ludzi, a ze utrzymuje dobre kontakty z kilkoma osobami to wiem, a co do wojen to bylem od poczatku wtajemniczony;]] heh, takie zycie, Qmple do mnie czesto pisza i mowia co sie dzieje...... Ostatnio edytowany przez thewojtek - 20-05-2006 o 22:19. |
|
![]() |
![]() |
#1253 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw. Zaxuhe organizuje nowy banshee quest, mniejmy nadzieje z lepszym finalem niz ostatnio..... |
|
![]() |
![]() |
#1254 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2006
|
![]() @Szkodi
jestes nobem czy tlyko udajesz bo nie wiem? Gdybys byl bardziej inteligenty to bys zauwazyl ze dizen wczesniej padlam i stracilam aola i blessy , ale to jest za marde dla ciebie XD Mi wstyd?? spytaj sie kogos czy mi moze byc wstyd... haha. Pozatym bs nei wypadl. Mam go w dp. Pozatym ... jestes zalosny, czemu meni nieubiles sam? co boisz sie nei dalbys rady?? ZALOSNE. A co do wstydu to mi wstydu nie zrobisz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1256 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2006
|
![]() [quote=szkodi]pojechac mi nikt nie pojechal chlopcze
![]() ![]() ![]() I tu zrobiłes nooba z Qreewa :| ![]() że mam wyjśc bo inaczej pogada z liderem mojej gildi i mnie wywali XDD, a nikt mnie z gildi nie wywalil XD sama odeszlam ![]() wiec dokladnie te teksty skomentuje "muahaha" ^.- ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1257 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Qrna ja tu sobie przerwe robie,a tu Rivenn pada,aż miło zaczyna mi się robić;]
Właśnie GRan skąd ty masz te wtyki na Galanie;p |
![]() |
![]() |
#1258 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A skąd wiesz że mnie tam nie było , lol ? |
|
![]() |
#1259 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Sinid wszedl do mint o 12:01 (byl tam wczenisej ale o 12:01 zaczol expic bo bylo wolne) , ty odezwalas sie do niego o 12:10 , albo 12:11 , i nie napisalas "hey... cos tam" , tylko napisalas "wtf? " , jak chcesz to ci screeny pokarze i chat logi , wszystko mam na HDD nadal, pierdolilas glopoty na forum tibia.com , i teras tutaj przychodzisz plakac i ten sam kit ludziom wciskac.. |
|
![]() |
#1260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Świat: Galana
Poziom: 1+
|
![]() @up and Szkodi
zgadzam sie z wami , lady mot nie rob z siebie niemoty i takiej ofiary. Zasluzylas na dead. Nie trzeba bylo wywalac do wody loota od razu ani wyzywac. Teraz robisz zsiebie wielka ofiare ,oj jaka ja jestem biedna zabili mnie za darmo aaaaaaa pa on galana aaaaa -.- Pokazales przez te ostatnie dni ze nie masz w ogole honoru , wyzywasz kazdego kto ma cos przeciwko tobie , na dodatek pkujesz , zabijasz ludzi bez powodu. Lady Mot stracilas swoje dobre imie pokazujac to na forum i tibia com i tu. Rahilli jestem z toba , z reszta nie tylko ja , tutaj obaj wiemy kto ma racje i to nie ona jest ofiara ale ty bo jedzie po tobie jak sie da. Signed, Dress~ |
![]() |