Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 20-05-2006, 20:30   #1241
Arturo Soprano
Użytkownik Forum

Arturo Soprano's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania

Stan: Niegrający
Świat: Morgana
Arturo Soprano ma numer GG 7249509
Dumny

Haha sis ladnie mu (Szkodiemu) pojechalas. Niech zna prawde i nie wkreca kitu.
@Szkodi
Nie wiesz dokladnie jak bylo to nie klam i niedorzucaj polowy tego czego nie bylo . Ze jestes A**licker to kazdy wie i nie musisz tego udowadniac.
Arturo Soprano jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-05-2006, 20:43   #1242
Isildur's Earl
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 05 2006

Imię: -
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Antica
Poziom: 74
Skille: 96/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

Ech Szkodi, you're pathetic. That's all I want to say.
Isildur's Earl jest offline  
stary 20-05-2006, 21:13   #1243
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Świat: Galana
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kenseji
Dzisiaj padl rivenn od kondy i kardeara.
Powod nieznany
Nieznany dla Ciebie i niech tak zostanie
thewojtek jest offline  
stary 20-05-2006, 21:18   #1244
Kenseji
Użytkownik Forum

Kenseji's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2005

Imię: Kejisey
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek
Nieznany dla Ciebie i niech tak zostanie
Ciekaw jestem czemu w twoim interesie jest ukrywanie tego powodu jesli go wogole znasz.Ale coz poczac.

@Lady Mot
Bye 1 noob from galana
Welcome 1 noob on xerena

bilans 1-0 dla galany
Kenseji jest offline  
stary 20-05-2006, 21:30   #1245
Arturo Soprano
Użytkownik Forum

Arturo Soprano's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania

Świat: Morgana
Arturo Soprano ma numer GG 7249509
Domyślny Lol!

Cytuj:
@Lady Mot
Bye 1 noob from galana
Welcome 1 noob on xerena

bilans 1-0 dla galany
Co miales na mysli piszac tego posta?. Marta jest spoko i nie wiem kto tu jest wiekszym noobem
Arturo Soprano jest offline  
stary 20-05-2006, 21:39   #1246
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Ciekaw jestem czemu w twoim interesie jest ukrywanie tego powodu jesli go wogole znasz.Ale coz poczac.
ok, nie znam, jesli to Ci pomoze....
dowiecie sie w odpowiednim momencie...
thewojtek jest offline  
stary 20-05-2006, 21:51   #1247
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Poziom: 1+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek
ok, nie znam, jesli to Ci pomoze....
dowiecie sie w odpowiednim momencie...

Gran , od dluzszego czasu obserwuje forum i kiedy sie cos dzieje , jakies wojny , dedy kogos , ty wszystko wiesz , wiesz z jakiego powodu , wiesz dlaczego , wiesz co sie wydarzy.. No to moze powiesz nam skad ty to wszystko wiesz , jestes jakis Guru czy co ze tylko cos sie stanie zaraz leca do ciebie i mowia ci dlaczego?? WSZYSTKO WIESZ I ZAWSZE MASZ ODPOWIEDZ , naprawde masz takie wtyki?
dressu jest offline  
stary 20-05-2006, 21:54   #1248
Zoczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 04 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zoczek
Profesja: Elite Knight
Domyślny

ktos z was idzie na new serwer?
stary 20-05-2006, 21:55   #1249
Kenseji
Użytkownik Forum

Kenseji's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2005

Imię: Kejisey
Domyślny

Ja juz znam odpowiedz,pojawila sie ona juz na tym forum

@Gran

Ta,ma wtyki
Kenseji jest offline  
stary 20-05-2006, 22:08   #1250
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
Domyślny

@lady mot

bo Ci zrobie wstyd i przykelje to logi z Twojej infantylnej rozmowy z sinidem gdzie co 2 slowo to bylo wyzwisko, przeklenstwo czy cos. nie wiem czy jestes gosciem czy babka ale jedno moge powiedziec o twoim zachowaniu i grze w tibii ze lekko noobsterskie na 74 lvlu nie meiec aola dziekujemy za g-arma, klegi pammy i jakies runki a no i jeszcze bs.
szkodi jest offline  
stary 20-05-2006, 22:12   #1251
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
@lady mot

bo Ci zrobie wstyd i przykelje to logi z Twojej infantylnej rozmowy z sinidem gdzie co 2 slowo to bylo wyzwisko, przeklenstwo czy cos. nie wiem czy jestes gosciem czy babka ale jedno moge powiedziec o twoim zachowaniu i grze w tibii ze lekko noobsterskie na 74 lvlu nie meiec aola dziekujemy za g-arma, klegi pammy i jakies runki a no i jeszcze bs.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arturo Soprano
Haha sis ladnie mu (Szkodiemu) pojechalas. Niech zna prawde i nie wkreca kitu.
@Szkodi
Nie wiesz dokladnie jak bylo to nie klam i niedorzucaj polowy tego czego nie bylo . Ze jestes A**licker to kazdy wie i nie musisz tego udowadniac.
pojechac mi nikt nie pojechal chlopcze a co do propagandy to fajnie sie dzieje bo jak widac Proliator Noxis robi PA Nie jestesmy sami A dostawalem ladnie wklejane przez qreewa hasla madrej Mot ale "fu*k of* and leave or i will talk with guild". muahaha ;P

inna sprawa. tak - jestem asslickerem Kocham lizac tyleczki, szczegolnie rodzynki no i pedalem tez jestem
szkodi jest offline  
stary 20-05-2006, 22:14   #1252
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu
Gran , od dluzszego czasu obserwuje forum i kiedy sie cos dzieje , jakies wojny , dedy kogos , ty wszystko wiesz , wiesz z jakiego powodu , wiesz dlaczego , wiesz co sie wydarzy.. No to moze powiesz nam skad ty to wszystko wiesz , jestes jakis Guru czy co ze tylko cos sie stanie zaraz leca do ciebie i mowia ci dlaczego?? WSZYSTKO WIESZ I ZAWSZE MASZ ODPOWIEDZ , naprawde masz takie wtyki?
Podaj swoj nick to pogadamy na tibi;P
a tak szczerze to poprostu wystarczy spytac odpowiednich ludzi, a ze utrzymuje dobre kontakty z kilkoma osobami to wiem, a co do wojen to bylem od poczatku wtajemniczony;]] heh, takie zycie, Qmple do mnie czesto pisza i mowia co sie dzieje......

Ostatnio edytowany przez thewojtek - 20-05-2006 o 22:19.
thewojtek jest offline  
stary 20-05-2006, 22:16   #1253
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
pojechac mi nikt nie pojechal chlopcze a co do propagandy to fajnie sie dzieje bo jak widac Proliator Noxis robi PA Nie jestesmy sami A dostawalem ladnie wklejane przez qreewa hasla madrej Mot ale "fu*k of* and leave or i will talk with guild". muahaha ;P

inna sprawa. tak - jestem asslickerem Kocham lizac tyleczki, szczegolnie rodzynki no i pedalem tez jestem
Szkodi juz kilka razy przerabialismy ze jestes pedalkiem ;]
btw. Zaxuhe organizuje nowy banshee quest, mniejmy nadzieje z lepszym finalem niz ostatnio.....
thewojtek jest offline  
stary 20-05-2006, 22:32   #1254
Lady69
Użytkownik forum

LOL

@Szkodi

jestes nobem czy tlyko udajesz bo nie wiem? Gdybys byl bardziej inteligenty to bys zauwazyl ze dizen wczesniej padlam i stracilam aola i blessy , ale to jest za marde dla ciebie XD Mi wstyd?? spytaj sie kogos czy mi moze byc wstyd... haha. Pozatym bs nei wypadl. Mam go w dp. Pozatym ... jestes zalosny, czemu meni nieubiles sam? co boisz sie nei dalbys rady?? ZALOSNE.
A co do wstydu to mi wstydu nie zrobisz Bo ja hmm...... nie obchodzi mnie czyjes zdanie, mowie co chce , huh czy ja nie mam uczuc ?XDDD taa XDD Im evul girl ( A ty szkodi dziwie ci sie ze masz czas wejsc na forum, myslalam ze zawsze lizesz dup** Kondom itp. Wspoczuje ci XD Musisz meic jezyk caly w krostach skoro ciagle lizesz dupy XDD haha noob
Lady69 jest offline  
stary 20-05-2006, 23:18   #1255
IntoTheRain
Użytkownik Forum

IntoTheRain's Avatar

Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Xel'Naga

Gildia: -
Świat: nova
Domyślny

widze Szkodi ze nowe okreslenia na Ciebie powstaja..
nie przejmuj sie... zawsze bedziesz tym samym Mysterious Fetishem co zawsze...no i..."""".pl
IntoTheRain jest offline  
stary 20-05-2006, 23:34   #1256
Lady69
Użytkownik forum

Domyślny

[quote=szkodi]pojechac mi nikt nie pojechal chlopcze a co do propagandy to fajnie sie dzieje bo jak widac Proliator Noxis robi PA Nie jestesmy sami A dostawalem ladnie wklejane przez qreewa hasla madrej Mot ale "fu*k of* and leave or i will talk with guild". muahaha ;P

I tu zrobiłes nooba z Qreewa :| bo to nie ja, tylko on pisał
że mam wyjśc bo inaczej pogada z liderem mojej gildi i mnie wywali XDD, a nikt mnie z gildi nie wywalil XD sama odeszlam
wiec dokladnie te teksty skomentuje "muahaha" ^.-
Lady69 jest offline  
stary 21-05-2006, 00:47   #1257
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
Domyślny

Qrna ja tu sobie przerwe robie,a tu Rivenn pada,aż miło zaczyna mi się robić;]
Właśnie GRan skąd ty masz te wtyki na Galanie;p
Demiphant jest offline  
stary 21-05-2006, 01:02   #1258
Seteus
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miltoner
Przeczytalem forum tibia.com i jak dla mnie powod jej 1 deada byl bezsensowny... Ciebie tez tam nie bylo wiec niewiesz jak bylo ? :>

A skąd wiesz że mnie tam nie było , lol ?

stary 21-05-2006, 01:07   #1259
Seteus
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lady69
Haha czytam sobie to forum i widze ze duzo sie tu o mnie mowi. -.- Ale chyba niektorzy mysla ze skoro nie pisze na tym forum to moga sobie pisac bzdury wyssane z palca bo ja niezaprzecze, to sie myla. Zrobilam to konto zeby powiedizec co sie naprawde stalo, bo tu fajne wkrety widze

Od poczatku. bylam na mintwalin, godzine czekalam przed wjesciem az koels skocnzy expic. o 12.00 wpuscil mnie, o 12:04 wylaczyl mi sie net imsuialamz resetowac kompa. na tiibie weszlam o 12:0? (15 minut podalam dla przykladu. -.-) wiec bylo to ok5-10 minut,potem znowu sie logam ia ptrze z emoejgo listu nie ma tlkyo ze Sinid expi. To pisze do niego "hey i got internet kick but i hunt here, leave plx" .. dobra nic nie odpowiedzial to po minucie sie wkruzylam i pisze dalej "wtf? leave i hunt here" on ze nie, wytluamzylam mu co sie stalo z moim netem ale dalej nie chcail wyjsc.to poszlam i zczelam expic z nim, ale on ubijal minosy ktore bily mnie przesuwa zdechle ciala i wkladal loot do sowjego baga. Wkurzylam sie wiec dalam folow i poczekalam az dodjzie do wody. POdchodzi, patrze you see bag it weigs 900oz (oczywiscie koels wkreca ze bylo 3k-.-) i wywalima loot do wody. Koles pwoiedizal ze zaplace za to , Qreew zaczal pisac do mnei na prv jakies zamulenia zebym wyszla i ze mam zalpcic za jego loot 5x wiecej ->ja ze nie zaplace. . OK wychdoze z minitwaln, o sie ebde z nobem klocic. Ok..pozniej wracam sobie do kazo jestem na dwarf brudgu podbiega kardear rahili i grimheim (lolki smai nie umieja mnie zabic tlyko w teamie -.- haha ) po dluugim czasie keidy wreszcie udalo im sie mnei trapnac padlam.

@Szkodi.
Nie wkrecaj-.- Sinidowi nie grozilam tlyko tluamzcylam mu co znaczy asslicker , powiedzialam ze "jezlei bym chciala to bym mogla zaplacic komus zeby go ubil ale tego nie zrobie bo nie jestem asslicker" itp.
po 2 nigdy z toba nie gadalam wiec jak moglam ci grozic-.- Qreewowi tez nei grozilam tlyko smialam sie z niego , maly insult. XD
po 3 nei zaatakawoalam qrewa tylko on mnie, nabil skula, ue e-vave i padlam, wiec jak nei wiesz jak bylo to sie nie udzielaj.
Moj drugi dead byl spowodowny tym ze zabilam jakeigos noba na low lvlu ale byl tokoels z rl od perma i prsyzedl perm z otxem i mnie ubli. potem wlasnei qreew mnie ubil, ja go nie atakowalam tlyko on mnie on nabil skula.-.-

Ok to wsyzstko. oczywiscie zaraz zaczna sie wkrety ale nie obhcodiz mnie to bo tu nie gram; CYA GALANA HELLO XERENA!!

Sinid wszedl do mint o 12:01 (byl tam wczenisej ale o 12:01 zaczol expic bo bylo wolne) , ty odezwalas sie do niego o 12:10 , albo 12:11 , i nie napisalas "hey... cos tam" , tylko napisalas "wtf? " , jak chcesz to ci screeny pokarze i chat logi , wszystko mam na HDD nadal, pierdolilas glopoty na forum tibia.com , i teras tutaj przychodzisz plakac i ten sam kit ludziom wciskac..

stary 21-05-2006, 01:59   #1260
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Poziom: 1+
Domyślny

@up and Szkodi
zgadzam sie z wami , lady mot nie rob z siebie niemoty i takiej ofiary. Zasluzylas na dead. Nie trzeba bylo wywalac do wody loota od razu ani wyzywac. Teraz robisz zsiebie wielka ofiare ,oj jaka ja jestem biedna zabili mnie za darmo aaaaaaa pa on galana aaaaa -.-

Pokazales przez te ostatnie dni ze nie masz w ogole honoru , wyzywasz kazdego kto ma cos przeciwko tobie , na dodatek pkujesz , zabijasz ludzi bez powodu.

Lady Mot stracilas swoje dobre imie pokazujac to na forum i tibia com i tu.

Rahilli jestem z toba , z reszta nie tylko ja , tutaj obaj wiemy kto ma racje i to nie ona jest ofiara ale ty bo jedzie po tobie jak sie da.

Signed,
Dress~
dressu jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania