![]() |
#12681 |
Fallen Angel
|
![]() Drogo sobie liczą, biorąc pod uwagę ile czasu spędza się nad mangą a książką. Hobby raczej nie dla mnie
![]()
|
![]() |
#12682 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() Frizz, a Street Fightera masz oryginalny, czy pirat??
![]() @top Muszę w końcu S&W skończyć. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12683 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale jaka to frajda przeczytać "na prawdę", a widok całej serii na półce zapiera dech w piersiach (mam 20 tomów naruto : d tak wiem, że to nie cała seria...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12684 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Grycan
Pirat. Gra mi się znudziła po kilku dniach, ale przez ten czas miałem niezłą zabawę. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#12685 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() @Koszyk
Jaki zbieg okolicznosci, mam ta sama tapete co ty! XD @Bleach Ukryty tekst:
![]() |
#12686 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Buah! Dzisiaj na informatyce ogladalem z kumplem i kumpela Narutarda (walka Sasuka vs Itachi).
Musze stwierdzic, ze od ostatniego odcinka ktory widzialem (Kakashi Gaiden?), to kreska w anime i cala dynamika walk znacznie sie poprawila. ;p @Frizz Jakias denna ta twoja manga. Z Tengenem i K-ON'em trafiles w dziesiatke, ale to co wczoraj czytalem bylo slabe. Moze to dla tego, ze nie lubie boksu. ;/ @topic Jakas kultowa mange poprosze! Nie koniecznie nowosc, ale zeby utrzymywalo poziom (chociazby Berserka). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12687 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Paczuś, ile chapów Ippo przeczytałeś? Zanim nabierze rozpędu to mija troche czasu. Z ocenianiem też się powstrzymaj, póki nie przeczytasz 100-150 chapów.
Muszę przyznać że nie przychodzi mi wiele mang do głowy, jeszcze mogę polecić Love Hina i Mahou Sensei Negima. Claymore też możesz zobaczyć. Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 02-12-2009 o 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12688 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() @Bleach 248
Odcinek o niczym, zieeef.
![]() |
#12689 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bosheee! Tylko nie Love Hina! Jedna z najgorszych seri ktore widzialem...
A co do chapterow, to owszem, nie powinienem oceniac tego tak szybko, zwlaszcza ze przeczytalem ich raptem 42. Ale juz sam poczatek mnie z lekka zniechecil i dochodzi do tego to, iz nie przepadam za boksem. W takim razie nie bede wybrzydzal i wezne sie za Claymore. Slyszalem ze anime dobre, wiec z mangom sytuacja powinna byc podobna. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12690 |
Użytkownik Forum
|
![]() <głośne walenie głową o biurko> Jak HnI ci się nie podoba to będziemy musieli wytłumaczyć sobie słowo "kultowy".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12691 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Paczuś, zapewne oglądałeś anime Love Hina. Ono ssie, niczym zawodowy leśny ssak.
Manga za to wymiata, zwłaszcza polskie tłumaczenie. Na półce w tej chwili stoją 4 tomiki, przeczytałem już 8, a jak będę miał kase to kupie pozostałe. Czytając zaliczyłem dziesiątki potężnych napadów śmiechu, ecchi naprawdę godne polecenia. @Hajime no Ippo Mi jeszcze zostało ~180 chapterów do przeczytania, nad czym mocno ubolewam. Chciałbym żeby ta liczba była kilkukrotnie większa ;p Szkoda tylko że prawdziwy boks nie wygląda tak jak w ippo. Chętnie obejrzałbym walkę na poziomie Mashiba vs Sawamura xD EDIT: Paczuś wejdź na gg ![]() Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 02-12-2009 o 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12692 |
Fallen Angel
|
![]() @Paczus
Z Claymore panuje opinia że manga jest dużo lepsza. W sumie niewiele czytałem, bo anime raczej ssie niestety.
![]() |
#12693 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Argen
Po prostu nie jest w moim guscie. ;/ @Frizz True! Ogladalem tylko anime, a swoja opinie juz wyrazilem. xd Najpierw przeczytam Claymore, bo niestety uraz po LH mam po dzien dzisiejszy. ;< @Gangrel Byc moze... Ja slyszalem tylko od kolegi, ze seria jest elo. ![]() Tak czy siak, biore sie za czytanie. ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12695 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() a ja powolnymi krokami koncze Devil may cry i jak narazie niestety seria nie zachwyca. Fabula to tylko jakies misje wokol jakies nowo spotkanej osoby ktora widzimy tylko 1 odcinek... Walk malooooooooo, jezeli taka gra jest to ja podziekuje niestety ;l
Tymczasowa ocena 6.5/10 ;s |
![]() |
![]() |
![]() |
#12696 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2009
Lokacja: Ougon Kyou
Imię: Chris the Necromancer
Profesja: Druid
Świat: Guardia (lulz)
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
No, zacząłem vnkę. Czuję się, jakbym czytał w huk długą rozmówkę w jrpgu xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12697 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() no ja wlasnie sciagam ripa dmc3 bo nie wiem czy pojdzie mi wogole na moim old kompie, tlyko ze cos mi smierdzi bo zajmuje on tlyko 30 mb.
Co do anime to intryguje mnie postac dantego lecz malo o jego histori w anime ;l |
![]() |
![]() |
![]() |
#12699 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12700 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
|
![]() Jezeli chodzi o Claymore to Anime jak i Manga trzymaja ten sam poziom a co za tym idzie oba sa zajebiste z tym ze anime obejmuje bodajze 60~ chapterow mangi tylko..
@edit Claymore ch. 98 Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Kramer - 03-12-2009 o 22:27. |
![]() |
![]() |