![]() |
#12701 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Uaitpradnik
Jakoś po jego loocie nie widać, abyś Ty był pierwszy :*!
;] 19:49 Pan kot [20]: szukam ekipy na desert questa szukam palladyna ,sorcera ,druida 19:49 Tribest [12]: ja bym poszedl ale niemam many • TibiaBR.com • |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Uaitpradnik
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insane
Świat: Refugia
Poziom: 106
Skille: 25 Shld
Poziom mag.: 68
|
![]() Po pierwsze: Wtedy mialem WoI, ale nie widac, mozesz mi nie wierzyc.
Poza tym, on byl pod OFem ![]() Wiem, jako gracz z calkiem dobra reputacja na refie powinienem mu zejsc, i zrobilbym to, gdyby nie poszly w ruch beszty, mimo ze mialem "prawo" do tego respa. Edited: Do ludzi pokroju gracza z nickiem "Dromuska" Jesli macie jakies watpliwosci, chetnie odpowiem na nie na prv, moj nick to Uaitpradnik, server Refguia. Ale nie proponuje zaczynac rozmowy od slowa "noob" "pl" "zjebus" " rze mó blokowaues resp" bo takie osoby beda odgornie ignorowane ![]() Chlop zrobil ss z tym zdaniem o Moon ktore napisalem z ironia, jesli ktos nie wie co to ironia, zapraszam na jakas strone z encykopedia, chociaz osobiscie polecam nieopuszczanie jezyka polskiego w szkole. Resp byl wolny w chwili gdy tam wszedlem, minalem typa jak wracalem z OFa. nie bylo to trudne, sadzac z faktu ze mam sporo wyzszy lvl oraz przydatne czary typu strong haste, w kazdym razie nie zaprzeczam ze typek tam expil wczesniej. Jak sie dowlokl po kilku minutach, rozmowa zaczela sie z mojej strony, mianowicie napisalem najprostrzym jezykiem, zrozumialym dla 98% noobków, "leave". On na to odpisal pytajnikiem, po czym cos w stylu "bshahsuhahauh". nastepnie padlo slowo "noob" i inne bluzgi, wiec, kulturalnie stanalem sobie na srodku respa. padaly bluzgi na mnie, moich rodziców, oraz moja gildie. Kolega sprytnie uchwycil pytanie czy wszyscy w moon sa pojebani, oraz moja ironiczna odpowiedz, usuwajac z okna bluzgi. Byc moze wiekszosc z was by sobie poszla, ale ja nie daje sobie jezdzic po starych, mzoe po ojcu bym odpuscil, ale moja matka nikomu nie zawinila. Zamiast odpowiadac bluzgami, ktore sa nielegalne jako wypowiedzi wulgarne, zaczalem bloczyc resp, co jest zgodne z zasadami tibii, poniewaz resp wyvern nie nalezy do respów rzadkich. Napisalem mu ze jesli zedytuje swojego posta i przeprosi moich rodzicow zostawie go, ale, uzywajac siarczystych slów kolega odmowil, za co zamierzam nie dawac mu spokoju, a na to srodki znajde. Teraz mozecie nazwac mnie noobem Jakiekolwiek pytania i uwagi prosze kierowac na PM na tym forum, lub na serverze refugia do postaci Uaitpradnik/Finweg,lub listownie, do dp w Veno. Mozna oczywiscie uzyc rowniez dzialu "contact" na forum Moonblades Za literówki przepraszam, nie chce mi sie poprawiac Pozdrawiam, Uait -Flame me plx- Ostatnio edytowany przez Uaitpradnik - 08-10-2008 o 01:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12704 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2008
Lokacja: Lublin
Imię: Eternal Waka
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hardcory
Poziom: 225
Poziom mag.: 10
|
![]() @Uitpradnik
Idz Sie porządnie wyśpij ![]() i taki ss z nocy ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12705 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2008
Lokacja: Stargard
Imię: Doctor Halina
Profesja: Druid
Poziom: 15
Poziom mag.: 15
|
![]() ![]() I Mlev ![]()
![]() 23:17 Sarutobi Asuma [107]: JA mam dopieor 14 lat musze spac 23:17 Dejeynas [56]: pa misiuu ; **8 23:17 Sarutobi Asuma [107]: Jak bedzie 15 to wtedy nie bede spal 23:17 Sarutobi Asuma [107]: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12706 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Dom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dzidobry
Profesja: Rookstayer
Gildia: Dzidoberek
Poziom: 8
Skille: 13-12
Poziom mag.: 1
|
![]() @waka Widze nowy rower sie szykuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12707 |
Użytkownik Forum
|
![]() @DoctorHalina
Powiedz mi skad masz taki skin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12709 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Imię: Sliver Tongue
Profesja: Paladin
Gildia: Nightflames
Poziom: 55
|
![]() @Uaitpradnik
Typie kiedy Ja powiedziałem takie słowa o twojej guild ?? Ja tylko zapytałem, a Ty stwierdziłeś!!.. Typie chcesz bawić się w blokera tak jak ostatnio na guardach to się baw ale nie ze mną .. Stanie Ci czy tam twojemu staremu jak mnie gdzieś blokniesz ?? Mi to nie problem kupić aola i odrobić lvl ![]() ![]() Ps: Kto był pierwszy to był ![]() Żeby nie było że bez SS ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12710 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12711 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Uaitpradnik
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insane
Poziom: 106
Skille: 25 Shld
Poziom mag.: 68
|
![]() Cytuj:
![]() Nie dosc ze jezdzisz mi po ojcu, to na ss widac jak gosc napisal "?" Czyzbys mu sie wjebal? Ostatnio edytowany przez Uaitpradnik - 08-10-2008 o 19:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12712 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2008
Imię: Wianuch Master
Profesja: Knight
Gildia: White Army
Poziom: 120
Poziom mag.: 8
|
![]() Mama da 10 złotych na giepe?
![]() Ostatnio edytowany przez Wianoo - 08-10-2008 o 18:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12713 |
Użytkownik forum
|
![]() @@Uaitpradnik
bbushahs Szedł na gski ![]() @Wianoo dobre ![]() Ostatnio edytowany przez Pan Fredzik - 08-10-2008 o 19:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12714 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Co do Twojego ojca, to świadczy o nim jeśli jeździ Ci po rodzicach. Nie przejmowałbym się tym. Nie wiem, dużo jest takich jak Ty. Myślą że są w najlepszej gildii na serwie, to automatycznie mają dobrą opinie. Idz Sie porządnie wyśpij ![]() @Komendmejker. Lootnął sobie chłopak Dragon Clawa (GZ) , a Wy to komentujecie. Chuj Wam do tego? Zajmijcie się swoimi Rowerami, Motorowerami, Fiatami 126p. Chociaż nie wiem, czy jeszcze dorośliście nawet do karty motorowerowej. Pzdr ;] @down Będę pisał gdzie chce, kiedy i jak ![]()
;] 19:49 Pan kot [20]: szukam ekipy na desert questa szukam palladyna ,sorcera ,druida 19:49 Tribest [12]: ja bym poszedl ale niemam many • TibiaBR.com • Ostatnio edytowany przez Jamuesq - 08-10-2008 o 20:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12715 |
Użytkownik forum
|
![]() @Jamuesq
"dużo jest takich jak Ty. Myślą że są w najlepszej gildii na serwie, to automatycznie mają dobrą opinie. Idz Się porządnie wyśpij" @Uaitpradnik On już ma opinie (Bloczy spawna) (trapi) GODNY SWOJEJ GUILD?????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12716 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Dom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dzidobry
Profesja: Rookstayer
Gildia: Dzidoberek
Poziom: 8
Skille: 13-12
Poziom mag.: 1
|
![]() @Jamuseq A ty co taki CHOIRAK? z toba nie rozmawiam wiec nie pisz tutaj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12717 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12718 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem, może i jestem. Mam 15, prawie 16 lat
![]() Ty zaraz wyjedziesz z tekstem ze masz 20, ale cóż. Jeżeli chodzi o pisanie, napewno wiem lepiej od Ciebie co pisać. Są tacy ludzie jak TY, którzy oceniają ludzi po nickach, avatarach, lvlach itd. To są zwykłe kurwy i nooby ![]() Poza tym, huj kogo obchodzi czy byś zbanował czy nie? Pzdr, gz addona ![]()
;] 19:49 Pan kot [20]: szukam ekipy na desert questa szukam palladyna ,sorcera ,druida 19:49 Tribest [12]: ja bym poszedl ale niemam many • TibiaBR.com • |
![]() |
![]() |
![]() |
#12719 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Voldus-Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Moonblades
Poziom: 183
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() up@
Twój awatar może obrażać czyjeś poglądy religijne... Jesteś ateista w porządku ale nie musisz obrazu lekceważyć innych.
10:08 Zdzihu Wielki [191]: voldus to magson na mc!!! 19:37 Pogromca Loony [181]: nie zawsze daja 19:37 Voldus-Knight [128]: to tak jak bys mówil o kobietach xD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12720 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Lokacja: Poland
Imię: Java Tiravia
Profesja: Knight
Świat: Keltera
|