![]() |
#12722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2008
Lokacja: A co to, pedofilia??
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() http://www.youtube.com/watch?v=AC5o9ovFygc
Mój laki star przebija wasze wszystkie ![]() U mnie na razie przerwa w anime (temat regularnie śledzę), Code Geass już dawno ukończony, chcę sobie TTGL zacząć ale jakoś nie mam powera i czasu... Ostatnio edytowany przez VibulZiom - 10-12-2009 o 13:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12723 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#12724 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Erhion
Na Tanuki zebrało bardzo wysokie noty, więc mimo szacunku jakim darzę tą stronę, seria godna polecenia. A ściągniesz z http://getfansub.com/wiki/Last_Exile , o ile megaupload nie usunęło plików. Gdzie tam Yoko. Fajna jest ale wymięka przy Kaminie, Viralu, Gurren Lagannie i GIGA DRILL BREAKEREM! Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#12725 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Up
Gaaaaayyy... @Temat Jako, że komputer mam w serwisie, a zewnętrzny dysk z anime mam sformatowany w systemie jabłkowym, to tymczasowo przerzuciłem się na jdramy. Muszę powiedzieć, że ogląda się to przyjemnie, o kulturze i języku mówi zdecydowanie więcej niż anime, a fabularnie bije wszystkie polskie pseudo-seriale. Obejrzałem już Shiroi Haru, oglądam wychodzącego teraz Jina i właśnie zacząłem Hana Yori Dango. Shiroi Haru jest zdecydowanie godne polecenia, Jin też. Hana Yori Dango wydaje się bardzo fajne, to moja pierwsza school drama. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12726 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niestety wszelkie zmiany w regulaminie są płatne od 1 Grudnia 2009 br. Jeśli ci to nie przeszkadza to wpłać 178zł zaliczki na moje konto, a następnie pod mój adres wyślij tą figurkę http://www.play-asia.com/paOS-13-71-...3d90-43-d.html
Powiedz skąd ściągasz to przy okazji dodam kilka linków do pierwszego posta. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#12727 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Frizia
Spoko, ale jak płacę to i wymagam. ![]() Online tu: http://www.dramacrazy.net/ Torrenty i suby tu: http://www.d-addicts.com Wiki tu: http://wiki.d-addicts.com/ @Down Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Grocix - 10-12-2009 o 19:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12730 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() heheh naruciak
Ukryty tekst:
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12731 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() Ja miałem tydzień odpuszczenia anime (szkoła, itp.) więc jutro (tj. piątek) dokończę (w końcu) Spice and Wolf i zacznę TTGL.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12732 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Bleach
Ukryty tekst:
Bleach pewna moja teoria~ Ukryty tekst:
![]() |
![]() |
#12734 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() @up
Ukryty tekst:
![]() |
#12735 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() @up,up
Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12736 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @DtB 10
Ukryty tekst:
@Railgun 11 Świetny ep, can't wait for the next one. @Hana yori dango Jestem w drugiej połowie drugiej serii. Trochę babskie (reverse harem i takie tam), ale ogląda się całkiem przyjemnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12737 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
Słyszałeś o tym OVA? Imho będzie zajebisty. @Railgun Właśnie zassałem 10 pierwszych odcinków. Miła odmiana, trochę bardziej humorystyczne. Kuroko rządzi ![]()
![]() |
![]() |
#12738 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Wiem, że już to pisałem wiele razy, ale:
Czy istnieje jakaś manga (bo wiem, że anime nie) o jakichś rycerzach, ew. te klimaty (pod styl berserka), albo o najemnikach (coś w stylu książki "Czarna Kompania"), tylko z ładną kreską i w kolorowej oprawie graficznej? Chociaż jeśli ma bardzo ciekawą kreskę, to w BnW też może być.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12739 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Radix
Ubel Blatt poczytaj. Podobne do Berserka, jednak nieco lżejsze. Na początku dość przeciętne, ale potem podobno się rozkręca. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#12740 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() *Rayza siada przy scianie,i dobija resztki Szkockiej
którą przyniósł z sobą z jakieś impry dziś* No,i co tam ziomy macie do powiedzenia? : D a żeby nie było ze jakiś spammah jestem... @SE Ukryty tekst:
![]() |