![]() |
#1261 |
Użytkownik Forum
|
![]() blu to moze powiedz kiedy ty grasz,ja bylem dzis juz...
![]() |
#1262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Ten Bronze Dragonflight jest serwerem pvp, pve, rp, czy rppvp?
|
![]() |
![]() |
#1264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() nigdy nie grajcie na normal. Potem bedziecie tylko żałować.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#1266 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Rppvp lub pvp. Polecam raven holdt jezeli chcecie grac horda lub mealstorm jezeli chcecie grac allience.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#1268 |
Użytkownik Forum
|
![]() no własnie to gdzie w koncu idziemy :SSS Moze na burning blade? :d
#1269 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Tworzac konto natknalem sie na pewien problem otoż w wyborze opcji płacenia wybrałem karty pre-paid i kazą mi wpisac kod z karty pre paid a takowego nie mam. Podobno mam miesiąc gry gratis także w ogole nie rozumiem... nie chciałbym wybierać karty płatniczej jak opcji płatności.
|
![]() |
![]() |
#1271 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jakbym podał numer karty płatniczej to dostanę ten miesiac gratis ? I czy moglbym pozniej zmienic sposob platnosci od razu na pre-paid nie muszać wpisywac kodu ze zdrapki ?
@down W takim razie czekam na czyjąś odpowiedź. Ostatnio edytowany przez Mozniak - 02-04-2008 o 14:51. |
![]() |
![]() |
#1273 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Tej mi takiego czegoś nie robiło. Kupiłem wow+bc i gralem odrazu, z tym ze konto najpierw mialem trialowe (10 dni) a po zafreezowaniu upgrejdłem je (serial z pudelka) na wow + bc i normalnie 30 dni free dostalem. Dziwne...
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#1274 |
Użytkownik Forum
|
![]() To moze powininem najpierw zrobic konto trialowe ? Bo ja od razu robie normalne... tylko pytanie czy jak upgreadowales czy jak robiles triala to musiales wybrac sposrod wyboru platnosci pre paid czy karta ?
|
![]() |
![]() |
#1275 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() A na Burning Blade są jacyś Polacy?
Albo powiedzcie na jakim serwie gra dużo Polaków, najlepiej po stronie ally Ostatnio edytowany przez Bluray - 02-04-2008 o 15:26. |
![]() |
![]() |
#1276 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() chyba 80% to polacy. Dlatego nie polecam ci tam grac.
![]() |
![]() |
#1277 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak chcecie Polonię to wyjazd na Burning Legion do Hordy...tam to już nawet general bywa zaspamowany naszym pięknym językiem.
![]() |
#1278 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra wszystko się udało zrobić stworzyłem konto trialowe a pozniej upgradowalem do zwykłego bez wybierania opcji płacenia
![]() |
![]() |
![]() |
#1279 |
Użytkownik Forum
|
![]() To masz teraz 40dni czy tylko 30dni opłacone??
mogłeś poczekać aż Ci trial się skończy jak masz 30 ![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam 40 dni
![]() |
![]() |