![]() |
#1262 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Imię: Diofe'reser
Profesja: Knight
Świat: Astera
Poziom: 9
Skille: 43/43
|
![]() Dodaje zdjatka mojej nowej postaci
![]() Zdjecia na forum wsadzam pierwszy raz ^^ Najbardziej pamietny mi avanisk ![]() ![]() Club advance ![]() ![]() Shield advance ![]() ![]() Coś znalazlem ![]() ![]() Szczęście dopisało mi poraz drugi z podwojna moca ![]() ![]() ![]() Na koniec pochwale sie czyms czym nei tzreba sie chwalic... ![]() ![]() Po powalajacej seri zdjec przypominam ze oczywiscie Astera Rules ![]() (Acha ... widac zdjecia?) i jescze jeden ekstremalny advance ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cukrowy - 07-05-2006 o 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1264 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Poziom: 74
Poziom mag.: 61
|
![]() Cytuj:
co za brednie. część pierwsza: ![]() ![]() troche krótka ale obiecuje, ze druga bedzie lepsza, a oto jej zapowiedz :d ![]() Ostatnio edytowany przez PeJ~ - 07-05-2006 o 20:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1265 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltkeeper
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fatal Illusion
Poziom: 41
Skille: loading
Poziom mag.: ~~
|
![]() Oj tak Pejcza, oj tak ;P Lighthack jak nic...
Cukrowy, wyłącz boty/lh... to raz, a dwa to zrób postać na mainie i dawaj ss'y od 15-20 lvl z 5x lepszymi skillami... z góry dziękuje pozdro!
![]() |
![]() |
#1266 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Gildia: Brigade
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Witam!
Jednak udało mi się wbić na testa, a Selen podrował mi demonke i 40k ( i tak usiłował mnie później zabić ^^), więc mogłem się troche zabawić ;p . Wspólny frag na rozgrzewke: ![]() Zemsta: ![]() Tutaj kolesia dobił jego własny fe (zamiast mnie): ![]() Random pk (1 i jedyny unjust jak narazie): ![]() Koleś postanowił mnie zaatakować z powodu białej czachy: ![]() Wraz z kolegami (tez elite knights 60-70~) przegoniła mnie przez całą pustynię, nic mi nie robiąc ;p : ![]() W międzyczasie byłem w kilku pk teamach (tylko 1 frag ), atak Selena (save mnie uratował ;p) i rzeźnia w ank przez niejakiego Dadera. Ogólnie test można uznać za udany, gdyby nie debugi. Dalsza porcja screenów jutro, jeśli uda mi się wbić.
Wejdź tutaj >> http://www.swcombine.com << Ostatnio edytowany przez Kojotes - 07-05-2006 o 21:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1267 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wbiłem się z bratem jego postacią na TS... eee... pierwsze co mnie udeżyło to efekt ognia w dp w AB... kawałek ekranu porpostu faluje... to chyba efekt ciepła?...
Chodze se po dp Ab i nagle... 'Debug...' ![]() W ogóle coś mi nie pasi ten TS ;p
![]() |
![]() |
#1268 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Poziom: 74
Poziom mag.: 61
|
![]() nom ta Julia wymiatała :d a ja sie boje ze Ci cos zrobi i ganiam po pustyni zeby siowac
![]() CD Nastąpił: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CDN jesli jutro bedzie ts (rook please ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Imię: Kagonesti
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() heheh pej najlepsze bylo poison storm :> pewnie wymiotlas ich wszystkich lol :>
a na pustyni widzisz nawet czache sobie zrobilem zeby cie ratowac :/ i tak nie pomoglo :[ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Heh kojot niezle zemsta
![]() ![]() Na nastepnym tescie wyskoczymy na duela. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1271 | |
Rangers lead the way
|
![]() Cytuj:
Co do dulea to proponuję zaraz, jeśli oczywiście chcesz.
![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh jak sie pytalem czy rbimy duela czy pkujemy w teamie to waliles we mnie sdki jak glupi , zreszta ten frag nie byl spowodowany twoimi umiejetnosciami tylko moim blednie wpisanym hotkeyem.Nie bede robil duela bo nie mam sd , a pozatym trenie i nie chce mi sie tego przerwac.
Pozdro dla rycerzyka (czyt. ciebie) Zreszta co sie bede klocil z lamka z non-pvp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1273 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2005
Lokacja: 51*04'46.36'' N 17*02'15.40'' E
Imię: Cloudy Rendowyn
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rebirth
Poziom: 120
Skille: 100/100
Poziom mag.: 8
|
![]() Najswiezsze ss'y
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1274 | |
Rangers lead the way
|
![]() Cytuj:
Anyway, mam 15 bp sd, moge kilka użyczyc, wraz z manasami, uh, explo, gfb, hmm i ch*** wie jeszcze co, skoro wymawiasz się brakiem zasobów. Test serwer part 2 Unjust na dzieńdobry: ![]() Jakiś tam double frag: ![]() ![]() Wspólny frag na 70 elderze: ![]() Frag na ~55 elite (z redskullem- niestety urwałem tylko k seta zanim rozkradziono ciało): ![]() ~40 master sorc myślał ze mnie zabije na debugu (jak sie logłem miałem deep red): ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 |
Użytkownik Forum
|
![]() moj osttni post w tym topicu , tylko winny sie tlumaczy wiec nie mam juz nic do napisanie;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria
Imię: Faxes
Gildia: Rulers of dark
Poziom: 161
Skille: 99/97
|
![]() no i po co te głupie posty...to co bylo na ts to wasza sprawa kojot dal ssy a twoje gdzie??
chetnie bym sprał dupsko kojotesowi ale zabicie ~80 rp,setnym ek w uczciwej walce graniczy z cudem na dodatek nie bede ukrywał ze moje pvp jest bliskie zera (ponad rok na pvp plx??) dlatego sie na to nie porywałem bo by mnie zlał i by była kicha ![]() ![]()
07.05.2006 01:22 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 | |
Rangers lead the way
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Poziom: 91
Poziom mag.: 65
|
![]() Heh, Kojotes szalejesz na tym ts, gratz all fragów. Ja tam pograłem pół godziny i wyszedlem... Nie dla mnie to, tylko sie denerwowalem, co chwila debug. SS'ów brak.. Wkrótce będą ;-)
Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1279 |
Użytkownik Forum
|
![]() No nieźle wam idzie ;p
A ty Faxes nie ładnie... gram postacią brata, ide bo słysze, że kogoś tłuką... patrze a tam same PK, no to uciekam ;p A tu nagle Faxes sie odwraca i mnie klepie... ja mówie "astera" a ten "tak ;p"... mówie, aby mnie nie klepał a ten swoje xD Astera-PL powinni się trzymać razem xD Ci co Cie zablokowali dobili Cię? ![]() Pozdro!
![]() |
![]() |
#1280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria
Imię: Faxes
Gildia: Rulers of dark
Poziom: 161
Skille: 99/97
|
![]() o to hity otrzymane w trakcie bicia JEDNEGO faraona (3 razy red,i kilka combosow za 700-800):
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i nagroda cieżko wywalczona: ![]() a tu zaległy ss na prośbe kolegi: ![]()
07.05.2006 01:22 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() |
![]() |
![]() |