![]() |
#12802 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() @TTGL 6
Ten odcinek mnie rozbroił. ![]() ![]() A kobiety-króliczki ze szponami (w swojej prawdziwej formie) łudząco mi przypominały Wolverina. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12803 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() nocne Ohayo~
wróciłem z Otakonu ^^ było dużo fajnych lolitek~ dużo znajomych spotkałem i wiem jedno,jesli twoja lolitka mowi ci ze nie jest uke,to jej uwierz XD auć~ auć~ Do rzeczy,konwent ciekawy ot 1dniowy umieszczony w 2 poziomowym Domu Kultury z prawdziwym bufetem i darmową herbatą ^^ co do atrakcji sie nie wypowiadam bo na nich nie byłem,prócz Cosplayu którego zwycięzca zostało: STAROŚWIECKIE KRZESŁO! XD nie oficjalnie dziewczyna przebrana za kota z Alicji z Krainy Czarów i znajoma cosplayująca postać z LA2. Była tez loteria którą wygrał pewien młodzieniec ^^ [nie ja] nagrodą było PS3~ To all co publicznie moge powiedzieć~ : p
![]() |
![]() |
#12805 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hai,Luke-kun :3
![]() |
![]() |
#12806 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() A ja na Chibiconie nie bylem, poniewaz przygotowania przedswiateczne byly nie co wazniejsze. Az strach sie przyznac... ;<
No i w dodatku do qurki nedzy, nie moge sobie zrzucic na telefon mangi Claymore, bo brakuje mi pamieci! Mam nadzieje ze po gwiazdce troche przybedzie gotowki, nastepnie dokupie karte pamieci do fona, co wiaze sie z tym, ze spokojnie bede mogl czytac mange. ^^" |
![]() |
![]() |
![]() |
#12808 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Fairy Tail manga
Ukryty tekst:
![]() |
#12809 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Jest tu ktoś, kto czyta mangę FMA? Ostatnio w Internecie coraz częściej spotykam się z losowymi wypowiedziami różnych osób, twierdzących jakoby FMA: Brotherhood powoli odbiegało fabularnie od mangi. Co odważniejsi wysnuwają teorie mówiące o tym, że twórcy anime znów zakończą je "po swojemu".
Znajdzie się ktoś będacy w stanie to potwierdzić lub (oby) temu zaprzeczyć?
![]() |
#12810 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Czytam mange FMA od dawna, ale nie ogladalem FMA Brotherhood. Powiem jednak ze jest to mozliwe. Nie wiem czy to prawda, ale podobno Brotherhood ma juz ustalone zakonczenie. A manga jeszcze wychodzi.
![]() |
#12811 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moi drodzy!
Ukryty tekst:
![]() |
![]() |
#12813 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie jarzysz? zmień baterie albo dilera.
![]() |
![]() |
#12814 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() DZIEŃ 181
Znalazłem ciekawy okaz całkowicie niecywilizowanej istoty. Spróbuję nauczyć ją podstawowych zasad DZIEŃ 260 Wszelkie próby ucywilizowania pacjenta nie przynoszą widocznych efektów. Pacjent używając wszystkich swoich sił próbuje zachować swoją dzikość. Zostałem opluty i obrzucony fekaliami. DZIEŃ 261 Pacjent zostaje zamknięty w izolatce na 21 dni. Może to go uspokoi. DZIEŃ 270 Widać lekką poprawę w zachowaniu, zobaczymy co się stanie gdy zostanie wypuszczony z izolatki. DZIEŃ 282 Ledwo opuścił izolatkę, a zostałem opluty, obrzucony fekaliami, oraz wulgarnie obrażony. Wulgarne słowa... jedyna rzecz której pacjent nauczył się w niewoli. DZIEŃ 290 Niestety, po wielu próbach reanimacji pacjent zmarł na stole operacyjnym. Klimat uleciał do nieba, a najważniejsze organy zostały przeznaczone do transplantacji. Wszelkie próby ucywilizowania okazały się całkowicie bezowocne. Pacjent do końca opierał się wszelkim zabiegom. Reszta zapisków z eksperymentu doktora Gimlosteina została zniszczone. Jedynie tyle udało się odzyskać z opuszczonego laboratorium. ========================= No cóż, dawny M&A thread umarł. Przed śmiercią kilka razy próbował się podnieść w napływie adrenaliny, jednak wszystkie próby zakończyły się niepowodzeniem. Miło było was poznać, mam nadzieję że kontakt z wami się nie urwie i wreszcie uda zorganizować się forumowy wypad no konwent. Miał być w tym roku, niestety skarbówka i kilka innych urzędów postanowiła zatopić swe macki także w fanowskich konwentach. Mam nadzieję że uda się to w 2010 roku, bo wielu z was chciałbym poznać także w rl. PS. Komu pasuje Magnificon? 10-11 kwiecień Kraków. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#12815 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ukryty tekst:
Tak moi drodzy,to koniec tego tematu. Zegnajcie. Próbowaliśmy dalej...ale spadliśmy...z Nieba na Ziemię...
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 23-12-2009 o 00:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12816 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() panowie WTF?? mogl by mi ktos to rozsadnie objasnic na pw ?
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez Tompior - 23-12-2009 o 22:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12817 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() si, temat is going down.
Ale czemu akurat ubzduraliscie sobie ze tutaj mamy siedziec ? Malo tych forum, albo mam lepszy pomysl, zalozmy forum tylko dla fanow anime stad, taka nasz small siedziba. Jak mysliscie otakowcy ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12818 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2008
Lokacja: A co to, pedofilia??
![]() |
![]() Jakie możecie polecić kodeki do filmów z rozszerzeniem *.mkv (HD) ??
Muszę się pochwalić że się "podjarałem" DB Kai, stąd to zainteresowanie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12819 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Świnoujście
|
![]() K-Lite i odpalą się nawet płyty chodnikowe
![]() Co do DB Kai 37 - bardzo fajna muzyka podczas dziurawienia Kuririna, jakość kreski bardzo wysoka już od paru odcinków (wcześniej to kaszana była...). W następnym odcinku furia Gohana - niewiele zostało do wkroczenia Goku ![]() Fairy Tail - ściągnąłem wszystkie epki i zacząłem oglądać, bardzo podobne do One Piece - Lucy przypomina Nami a Natsu jak Luffy - cóż trzeba obejżeć dotychczasowe odcinki a potem dodać te anime do cotygodniowego watcha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12820 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50