![]() |
#12821 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Stojaca Zoka
Profesja: Royal Paladin
Świat: Olympa
Poziom: 29+
Skille: ?/?
|
![]() hmm za co...
za to że wpisałem sie przed kolesia na następnego. A i jakbym nie zapłacił 5k to miałbym hunted 4ever. Pozdro INSO ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12822 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
|
![]() a tak bylo??;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12823 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Imię: Artu Erlan
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Świat: Danera
Poziom: 122
Poziom mag.: 70
|
![]() ![]() i cos innego ;p ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12824 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2008
|
![]() Użytkowników czytających ten temat: 24 (zarejestrowanych: 10, gości: 14)
Ehh no trudno szaman ... Otto widze zes w Windowsa xp Zainwestowal hehe ![]() ![]() ![]() ![]() Up dobre xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#12825 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Konin
Imię: Hasuminu
Profesja: Sorcerer
Poziom: 49
Poziom mag.: 48
|
![]() a mnie sie wydaje shaman ze mozesz sie do tego zaczac przyzwyczajac
![]() .....neee pierwszy nee ostatni ... ![]() EDIT: sCreeeny kumpla ![]() ![]()
c=8 98% osob czyta posty z reka na myszce. Nie odrywaj reki, juz za pozno. xD Ostatnio edytowany przez guralsoon - 05-01-2009 o 22:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12826 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: Stojowice
Gildia: Flip Mode Crew
Poziom: 117
Skille: 94+
Poziom mag.: 20
|
![]() up~~
pewnie i tak, podobna sytuacja wczoraj w thais ![]() ![]() ![]() jak mnie to wkur**a grrr wpadnie ci ciec niewiele wiekrzy od Ciebie i na dodatek pl bo br to mozna zrozumiec ze maja nasrane pod deklem i bedzie cie po kacie ustawiac bo masz ale bo bija twojego kumpla bo ch*j wie o co ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12827 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Profesja: Elite Knight
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
Poziom mag.: 7
|
![]() @ Te Ci co sie tak żalą
Wyobrazcie sobie ze macie wladze na serwie, hunci se jakis wasz funfel na ank trzecim respie i Ty jestes wpisany next. Nagle przychodzisz i patrzysz a tu jakis typek ktory ma znikomą wladze na serwie o ile wogole cos ma wpisal sie na labela przed Ciebie( na ss widac ze na wpisaniu sie nie zakonczylo). Znajac polakow z tego serwa zrobilibyście to samo ![]() Nie mowie ze popieram inso, chcialem tylko pokazac wam tak oczywista sytuacje odwrócona do gory dnem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12828 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2008
|
![]() powiem tyle inso wali p.a i dla mnie sa jebnieci ale to co sie dzieje na danera jesat chore wiec radze wam zabierajcie swoj cenny czas na inny server bo tu sie go tylko traci... cos dla udowodnienia...
Name: Demolic Sex: male Profession: Knight Level: 78 World: Danera Residence: Thais Last login: Jan 05 2009, 18:23:25 CET Comment: reals: brzy aram aina ader aneir bahamut the kaizer ![]() Demolic [78]: You advanced to magic level 7. Account Status: Free Account Character Deaths Jan 05 2009, 10:56:14 CET Killed at Level 81 by Ficio and by Argheon Dariu |
![]() |
![]() |
![]() |
#12829 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
Imię: Porki Druid
Gildia: Vuco Vuco
Poziom: 108
Poziom mag.: 69
|
![]() Jezeli chodzi o o sytuacje wyzej to chce wam tylko powiedziec ze i tak macie jaksi tam konfort np na Panodir gdzie teraz gram jest jedna gildia ktora zadzi servem i i maja pierszenstwo na kazdym expowisku poprostu przychdozi taki koles a ty mu musiz zejsc i to jest normalne dla wszytkich bo albo sie walczy i wygrywa godna gre na danym servie albo sie przegrywa ale sie jest swiadomym tego ze chociaz sie sprobowal a ludize ktorzy sie boja walczyc o swoje zawsze beda pizdami i nie beda mogli godnie grac na zadnym servie no chyab ze Npvp wita ;D
![]() @ Lista tych ktorzy pamietali o GEORGESSO Porki Druid Sawio'Jotwupe Szalony Kogut Lord Maszin PSYCHOL Samant Ether'Dymek - Pierwszy owner Mad Iris Azion Irla Sir Damu Krazy Luki'the Angel Kokos Drunker - Stary Owner Vox Animus Moria Enivir Argheon Dariu Fiedo Chlopaki z Zamoscia Emef Buhh |
![]() |
![]() |
![]() |
#12830 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2008
Lokacja: Chorzów
Imię: Chyba Nick^
Profesja: Knight
Gildia: PO CO MI?
Poziom: 45
Skille: **/**
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ZAMIENIE 59 ms`a za 70+ ek/knighta
wrazie czego pisac na priv na forum,tibi,badz gg 7060676. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12831 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2008
|
![]() Sellne Royal Palladyna za 250 k Msg me na forum
![]() Na account znajduje sie noob char knight ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12832 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2007
Lokacja: B-stok
Imię: Nekrons
Profesja: Knight
Gildia: Kamikadze Resurection
Skille: 88/88
|
![]() @Porki
Napisałeś że na Danerze jest wyższy komfort gry niż na pandori?? Ze niby tu ludzie mają szczęście?? Przecież tu też trzeba ustępować miejsca inso na expisku. Nie wierzysz zapytaj Artura i zapytaj się jeszcze czemu na Angel Padre jest teraz rs... A i na pandori nie ma lagów i mniej ludzi gra... Co oznacza że jest łatwiej znaleźć expisko A co do gildii rządzących servem ...Czy na Pandorii nie jesteś teraz właśnie w takiej której trzeba miejsca ustępować?? Pozdroo |
![]() |
![]() |
![]() |
#12833 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
|
![]() Cytuj:
Każdy ma to na co zasluguje czyż nie?? inso wygralo robi co chce Porki 100% agree |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12834 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Imię: Sapr
Gildia: Anielski Orszak
|
![]() Dla mnie Inso nawet pa nie umie robic
![]() Nekrons uwazaj bo Artur w rl ma 100m w biku, nie wymawiaj nawet jego imienia ;// Szyna~
Im making a lvling-training service. I can do it on every world, prefer premmy accs. As a payment I accept rl cash (Polish) or premmy accs. If u are interesed just pm me. I dont have my pricelist yet, so u can offer me. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12835 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Stan: Niegrający
Poziom: 124
|
![]() Drodzy bezkonfliktowi Danerianie (m.in. polskie, neutralne gildie)!
Taka jest prawda, że się wszyscy przyzwyczailiście do bezproblemowego grania tutaj. Nie wiecie jak wygląda życie na innych serwerach ![]() Do tej pory mieliście luz totalny, expiliście i się z tego cieszyliście. Gildie, które miały władze nie używały w pełni swoich możliwości, tym samym pozwalając wam grać jak gdyby nigdy nic. Facet, będąc w gildii 'panującej', był w waszych oczach stawiany na tym samym szczeblu społeczno-tibijskim co wy. Wasz sposób myślenia był naprawdę śmieszny. Uważaliście, że nie dochodząc do żadnej z dwóch stron sporu o serwer, unikniecie zbędnych kłopotów i gdy oni będą się bili, wy w spokoju będziecie wbijać kolejne poziomy. A co się okazało? ![]() Takie rozumowanie jest zwykłą pomyłką. Mając w nosie, tak istotną rzecz na serwerach PvP jak 'władza', sami sobie szkodzicie. Jedni przegrali, a drudzy wygrali. A gdzie miejsce dla was? ![]() Wygrani, jak i przegrani, nie biorą do siebie kogoś kto podczas ich męczarni, stał w depot i rozmawiał ze swoimi 'ziomkami' z Tibii, o tym, jaki zrobić teraz addon. Dlaczego? ![]() Dlatego, że wygraną wygrani raczej się nie będą dzielić, a przegrani wypinają się na tego, który podczas ich wołania o pomoc niczego szczególnego sobie z tego nie robił ![]() Nieważne czy to II wojna światowa czy to MCXI wojna tibijska, reguła jest jedna: Przegranych o nic nie pytam Zapamiętajcie raz na zawsze te słowa, bo po waszych zażaleniowych postach (na forum tibia.com/tibia.pl) widać, że o tym nigdy nie słyszeliście ![]() Podsumowanie... (nie będę powtarzał, lecz pozwolę sobie zacytować pewne słowa, ponieważ wypowiedź poparta cytatami ma większą szansę przebicia ![]() Cytuj:
Być może nie jestem tutaj nikim znaczącym i ktoś może mnie nie szanować jako osobę, ale mam nadzieję, że przynajmniej weźmiecie sobie do serca powyższe słowa ![]() ![]()
19:19 Zabujca Max [147]: jakis nick 4 slowa 19:19 Zabujca Max [147]: znaczy 4 sylaby 19:19 Zabujca Max [147]: noe nie 19:19 Zabujca Max [147]: 4 literki 19:20 Zabujca Max [147]: no nie wiem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12836 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2008
Lokacja: Kamionka
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jose Amnesia
Poziom: 79
Skille: 87/71
Poziom mag.: 18
|
![]() Moze i masz racje bo to tylko pierdolna gra ktorej kazdy nawet lamer co zycia nie ma na rl moze sie wybic aby mu sie poszczescilo
![]() Ale ja uwazam ze jesli nie masz szcunku do ludzi czy to w pikselozie czy to w zyciu bedziesz smieciem do konca.. Jestem pewien w 100% ze to co robi inso kazdy by tak robił i sie nie dziwie . Ja mam aktalnie wyjebane na tą gre ;D szkoda czasu na to lepiej piwa sie z ziomkami napic ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12837 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Gildia: Insomniacs
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() tak jak dare powiedzial, na danera zawsze bylo tak ze wszyscy czekali na respy itp itp itp.
od teraz all lepsze respy dla wygranej gildi (wygra inso respy dla inso, wygra swat respy dla swata, to chyba logiczne) niewazne kto wygra next war, nic sie nie zmieni a moze byc jeszcze gorzej ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12838 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Imię: M3n3l4os2*
Gildia: Kr
Świat: NoobsWar
|
![]() Cytuj:
To rl sa tak jak bys nie wiedzial... ![]()
![]() |
![]() |
#12839 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Imię: Sapr
|
![]() Wiem, to miala byc ironia ale nie wyszla ;s
Obiecuje, bede pisal juz tylko madre posty i tylko gdy bd trzezwy ![]() Szyna~
Im making a lvling-training service. I can do it on every world, prefer premmy accs. As a payment I accept rl cash (Polish) or premmy accs. If u are interesed just pm me. I dont have my pricelist yet, so u can offer me. |
![]() |
![]() |