![]() |
#12821 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 121
|
![]() woce rox
Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic.
21:50 Rolf Pasterz [42]: margon's son 21:50 Rolf Pasterz [42]: ;d 21:51 Guilherminho de Pacera [158]: ^^ 11:17 Kamilosis of pacera [25]: KTO KURWA PUJDZIE NA DESERTA potrzebuje druta knighta i palka --------------- I need KNiGHT< PALADIN AND DRUID TO DESERT QUEST 22:29 You see Drom'ek (Level 135). He is an elite knight. He is General of the Polish Army (Tylko Pomiendzy Levelami). 22:30 Tufa Lufa Pall [51]: do budzy idziesz czy grasz? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12822 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2007
Lokacja: Dee Gie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dezerter Emperor
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nothing ;]
Poziom: 125
Skille: 88/87
Poziom mag.: 8
|
![]() ashusAUHsahusaHUsahusauH ojjj nabki pixelki plax ;DDDD
@Kanq nie zajebalem ci softwo bo ja skroilem Patumexa za to ze ojebal Imusa (stary ovner) i jeszcze 1 ziomka wiec nie miej pretensji ;] po drugie rozmawialismy na ten temat kiedys wiec nie wiem o co kaman? ;o @Maxio co do ciebie to nie musze tlumaczyc co stalo sie z twoim eq wiec sory ale bye ;> @Deros ty to sie wogole nie wypowiadaj na ten temat bo jestes narazie juniorem na Pacerze wiec morda w kubel ok? ;D No jak jeszcze ktos ma problem to gogogog pisac ;DDDD czekam ;] btw Co ta gra robi z ludzmi ![]() ![]() @DOWN gratz obronco zwierzat ;] btw shackowali mnie wiec sie cieszcie jupieeeee ;] Pozdro dla: Team Xawera (szczegolnie Kriss ;*), Hardy, Lord, Lypshot, Vadim (moja pupka ;*), Hono (Ziom ;*), Izarex (Ziom ;*), Ivooo (dupencja ;D), Dioxys (bo ja go pamietam ;D) no i co tu wiecej mowic reszta to nie bardzo chyba ze kogos seryjnie pominalem to powiedziec ;] Ostatnio edytowany przez Dezio - 04-02-2009 o 13:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12823 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Venore
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
zebys nie myslal ze go znam i tak pisze jest mi on obcy ale bronie go bo sie nie potrzebnie napioles @jorgus wracaj ;>
Dusza wolna od frajerstwa.... Ostatnio edytowany przez Inkognito - 03-02-2009 o 21:25. Powód: :* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12824 |
Użytkownik Forum
|
![]()
18:33 Dazel Akos [34]: Moja stara moczy fiuta w miernicy |
![]() |
![]() |
![]() |
#12825 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2009
Lokacja: Xevezq
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boterzy Rox
Świat: Ssijjjjj Tibia
Poziom: 999
Skille: w ryj ?
Poziom mag.: 99
|
![]() A wy i tak jesteście pierdolnięci ze gracie w tak poryta gre. Płaczecie jak padniecie albo jak hacka macie. Gorzej niz EMO. Emo przynajmniej płaczą nad sensę zycia a wy ?????? Kurwa płaczecie nad pixelami wy popierdolone dzieci tibi. Potem o takich pisza w gazetach i pokazuja w tv ze zabili mtake krzesłem bo nie chciała dac na pacc. Prosze mi sie odwalić od dezia i od innych osob które mają coś w mózgach i wiedza kiedy skończyc. Zajmijcie sie swoim rzyciem w rl poszukajcie se laski (jesli nie macie a jak macie to pokarzcie w co gracie no stracicie).
Dzieci ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12826 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dostales free itemki od dezia sam sie prosiles potem kto nooby jakies tam pisaly pisales ' odwalcie sie od dezioa, nie meczcie go ' no nie no wez sie nad Soba zastanow. Popierdolilo cie tak jak Dezia. A i jak napiszesz ze ja tez pisalem plx items to jakbys nie zrozumial byla ironia/zart. Bo zaraz zaczniesz pierdoly pisac. Zenada. Nacpales sie czy cos? Ahahahahahah. No nolifery jestesmy kurwa w ogole 100% Tibia ajajaja. Ostatnio edytowany przez lusifer - 03-02-2009 o 22:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12827 |
Użytkownik Forum
|
![]() lusi nie sciemniaj bo prosiles o free items a to ironia nie byla ;D sciema jak chuj \o/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12828 |
Użytkownik forum
|
![]() Kretynie ja nie gram w tibie jeste rl dezia. A jak zobaczyłem co wy piszecie na tym forum to mnie sranie wzieło. Po drugie nie jestem tym za ktorego mnie uważasz wiedza zamknij ryj i sie nie odzywaj zapiździała szmato ok ? albo przyjedz do dg i ci kurwa tak nakopie ze kurwa bedziesz miał przeszczep zwieraczy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12829 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#12830 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Poziom: 174
Skille: 96/90
|
![]() Cytuj:
@down skoro boli cie to, że niektórzy mimo tibii mają rl, w przeciwieństwie do ciebie, to już twój problem. A na forum nie musisz się lansować, że taki z ciebie extra ziom, bo już nie grasz, a reszta jest głupia, bo gra Ostatnio edytowany przez Xevez - 03-02-2009 o 22:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12831 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up ssij pale idz bota ustaw bo ci dragi uciekna ;DD szybciutko pixelki czekaja ;DDD hohoho ^^
akurat mowie o tobie nie o reszcie wiec?? jestes taki kozak na forum a w rl grubasek w okularkach (pan polityk) jak to ktos tam wyzej napisal a w rl to bys wpierdol dostal jak nic ;] wiec nie podskakuj ;] bo na tibi to sobie kozaczyc mozesz ;] @2UP gowno ci do tego ;o Ostatnio edytowany przez Dezio - 03-02-2009 o 22:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12832 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Aha, a na chuj mnie twoje itemy potrzebne? Jak spamowalem ci ciagle ' pLX iTeMz ' czy cos takiego to prosilem o itemki? Ironia, zarty kretynie. Zreszta mysl jak chcesz. Taaaaaaaaaaaaaaaaaa a na koncu passy mi ukradniecie o kurwa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12833 |
Użytkownik forum
|
![]() Przed chwila tak go jechaliście a teraz co kurwa boicie sce boterzy ???
Trzynastoletnie pizdogeje wpatrzone w monitor niewidzące swiata poza tibia co ?? No piszcie albo lepiej. Przyjedzcie i kurwa nakopcie mi i jemu cwaniaki przed monitorem . |
![]() |
![]() |
![]() |
#12834 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra lusi forum a tibia to 2 rozne rzeczy wiec nie musisz sciemniac ;] akurat nic do ciebie nie mialem wiec na chuj sie puszysz?? ;> ale skoro tak to ok ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12835 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja do Ciebie tez nic nie mialem nigdy, zaczynasz jechac na xeveza bezpodstawnie i do mnie cos srales o ile pamietam, wiec nie wiem o co ci chodzi, odpierdolilo ci nagle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12836 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Poziom: 174
Skille: 96/90
|
![]() Cytuj:
a co do twojego posta z ostatniej strony: po pierwsze nie jestem grubasek po drugie nie jestem pan polityk po trzecie, tak, noszę okulary, ale jak masz zamiar mnie za to jechać, to jesteś dzieciak jaki pan i władca? lol wyleciałeś na forum, że bocę, potem mi jedziesz, że noszę okulary, potem mówisz, że cwaniaczę get a mózg zwijam stąd, cu Ostatnio edytowany przez Xevez - 03-02-2009 o 22:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12837 |
Użytkownik Forum
|
![]() Xev Pan i wladca krol Pacery a tak naprawde cipa i ciota ;] o to mi chodzi bo udajesz kogos kim nie jestes bossa cwaniaka itp. ;> a ty lusi sie nie pusz mowie ci bo wiem ze to twoj kumpel a ja do ciebie nic nie mam ;]
Napisalem bo taki kozak jestes i nie rob ze mnie idioty bo nie dasz rady ;] a o okularach to bylo w przenosni ale jak nie kumasz to sory ;D za malo wyobrazni masz ;> jesli juz to "get a brain" for you ;] twoj angielski pro ;> Ostatnio edytowany przez Dezio - 03-02-2009 o 22:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12838 |
Użytkownik forum
|
![]() Odpierdoliło to wam ze w to gówno gracie. A tobie to w już całkowicie. Bronisz kolesia którego znasz przez pixele. OMG co ty wogole mówisz weź sie zastanów albo najlepiej przestań grać to ci sie polepszy bo na razie to nie widzę dla ciebie innego ratunku ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12839 |
Użytkownik forum
|
![]() A napinasz to ty sie kiedy padasz ;/ CWANIAKU
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12840 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jakas ty tu sie tylko z ostatnich postow napinasz i to ty sie uwzasz za kozaka lecz nim na bank nie jestes bo kozak tego nie okazuje bo nim jest! hmm i te twoje teksty przyjedzcie to was nakopie to wogole jest smieszne jak tak cwaniakujesz to sam pisz ze ty do kogos przyjedziesz a nie dalej jak dezio napinka
![]() |