Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 19-11-2009, 19:04   #1281
nie_slucham_ludzi
Guest

Domyślny

To ja powiem jesze co do tej historyjki Albertusa o samolocie: Nie wierze w to, jestem niemal pewien że nie raz to już gdzieś słyszałem.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-11-2009, 19:09   #1282
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nie_slucham_ludzi Pokaż post
To ja powiem jesze co do tej historyjki Albertusa o samolocie: Nie wierze w to, jestem niemal pewien że nie raz to już gdzieś słyszałem.
może już o tym opowiadałem , możesz se nie wierzyć , ja tam mam świetne wspomnienia i aż łezka w oku się pojawia ze śmiechu jak to wspominam.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-11-2009, 19:38   #1283
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
gdybyś w szkole podstawowej skupiał się na żartach itp. to byś wiedział ze istnieje coś innego niż liczba PI i części zdania.
Ja nie mam poczucia humoru?

Moja notka:
Cytuj:
Powiem krotko:
zajebisty koles
Jak czasem go poslucham podczas gry w CSa to z krzesla spadam i uderzam sie glowa w biurko :<
Dlatego lamie czasem

Pozdro Lifoo~
Więc fakof, jak to mówią. Jesteś po prostu żałosny.

Cytuj:
Bo NORMALNI ludzie nie zachowują się tak jak wy
Jesteś ostatnią osobą, która ma prawo pouczać nas jak zachowują się NORMALNI ludzie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez domin3x
czyli jak np ktoś powie 'kondom', to cała klasa ryczy?
Na 100%
Niektórym wystarczy coś prostego, a nawet to konieczność, bo zanim zrozumieli by zdanie złożone z 2 lub więcej orzeczeń to by zapomnieli, nad czym się właściwie zastanawiają.

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 19-11-2009 o 19:46.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-11-2009, 21:08   #1284
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

I ty, Albert, będziesz mi mówił kto jest normalny? No sorry, może wy, dzieciaki z ulicy jaracie się każdym %. Taki już wiek. Chcecie sobie pić na lekcjach, gówno mnie to obchodzi, martwi mnie tylko, że potem jak wylądujecie na budowie dróg to będziecie opóźniać robotę. Takie małe podsumowanie pana "znam się lepiej na poczuciu humoru".

Zresztą, problem w was taki, kozaki, że mocni w gębie, a za chuj tego nie zrobią. Yoh pewnie siedzi cichutko na lekcjach i słucha na lekcjach. O Albercie szkoda gadać, walnie swoje teksty typu "nie musisz mi wierzyć", szkoda tylko, że nadal nie ma filmiku z taczką. DID NOT HAPPEN.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-11-2009, 21:12   #1285
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Yoh pewnie siedzi cichutko na lekcjach i słucha na lekcjach
Nom, i między innymi dlatego moja mama była już 4krotnie wzywana ze względu na moje konflikty z nauczycielami.

Oczywiście mama się nie stawiła, bo nikt nie raczył jej poinformować.
stary 19-11-2009, 21:17   #1286
__HAPPY_SVEN__
Użytkownik Forum

__HAPPY_SVEN__'s Avatar

Data dołączenia: 02 06 2008
Lokacja: Sosnowiec
Wpisy bloga: 2

Stan: Zbanowany
Świat: Kyra
Poziom: 67
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Nom, i między innymi dlatego moja mama była już 4krotnie wzywana ze względu na moje konflikty z nauczycielami.

Oczywiście mama się nie stawiła, bo nikt nie raczył jej poinformować.
Tchórz.

yohssie(to tylko znaki)
__HAPPY_SVEN__ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-11-2009, 21:28   #1287
TurboDymoMan
Zbanowany

Data dołączenia: 27 09 2009
Lokacja: Kolacja

Gildia: 36i6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Łał.

To niezły kozak jesteś.
TurboDymoMan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-11-2009, 21:44   #1288
Morganin
Zbanowany

Data dołączenia: 24 11 2007
Lokacja: a huj ci do tego

Profesja: Royal Paladin
Świat: a huj ci w dupe
Poziom: big
Skille: hoho
Poziom mag.: ..
Domyślny

huashuas
huashuas
huashuas

Ostatnio edytowany przez Morganin - 19-11-2009 o 21:45.
Morganin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-11-2009, 22:26   #1289
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
I ty, Albert, będziesz mi mówił kto jest normalny? No sorry, może wy, dzieciaki z ulicy jaracie się każdym %. Taki już wiek. Chcecie sobie pić na lekcjach, gówno mnie to obchodzi, martwi mnie tylko, że potem jak wylądujecie na budowie dróg to będziecie opóźniać robotę. Takie małe podsumowanie pana "znam się lepiej na poczuciu humoru".

Zresztą, problem w was taki, kozaki, że mocni w gębie, a za chuj tego nie zrobią. Yoh pewnie siedzi cichutko na lekcjach i słucha na lekcjach. O Albercie szkoda gadać, walnie swoje teksty typu "nie musisz mi wierzyć", szkoda tylko, że nadal nie ma filmiku z taczką. DID NOT HAPPEN.
to nie ode mnie zależy , jak będę w poniedziałek w szkole i poproszę kolegę żeby któremuś wysłał co ma kabel , myślisz ze to tak łatwo się dogadać z kimś kto w szkole jest raz na dwa tygodnie ( a to właśnie on to nagrywał) ale powiedziałem ze jak filmik będzie to OD RAZU go tu wstawiam.

Myślisz ze ja cichutki jestem na lekcjach? buahah , owszem teraz się trochę uspokoiłem ale i tak czasem (1-2 dziennie) jakiś pomysł wpadnie do głowy.

Nie porównuj każdego do siebie , teraz jak teraz ale w czasach podstawówki to bylem jednym z najgorszych (zachowanie) uczniów w SZKOLE (nie klasie) ,co nie przeszkadzało mi żeby z niektórych przedmiotów mieć nawet 4. Z reszta i tak ja ci tego nie udowodnię (nie muszę , ale ty tak bardzo chcesz) , ani ty mi. Możesz przyjechać i pogadać z nauczycielami czy mnie pamiętają , przejrzeć dzienniki... hmmm , ewentualnie mógłbym ci wstawić na kompa świadectwo z podstawówki/gimnazjum/zawodówki , tylko ze ono o niczym nie będzie świadczyło , bo zachowanie w szkole stawiają rożnie i prawie każdy. ma te nieodpowiednie/poprawne.

Cytuj:
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
stary 19-11-2009, 22:28   #1290
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Przypomniało mi się jak w gimnazjum wychowawczyni zadzwoniła do kumpla do domu, a on nie chcąc mieć przejebane nie powiedział nic rodzicom, tylko zmieniając głos podał się za swojego starszego i pogadał sobie z nią. Ponad 15 minut gadali.
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-11-2009, 22:39   #1291
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ufocznik Pokaż post
Przypomniało mi się jak w gimnazjum wychowawczyni zadzwoniła do kumpla do domu, a on nie chcąc mieć przejebane nie powiedział nic rodzicom, tylko zmieniając głos podał się za swojego starszego i pogadał sobie z nią. Ponad 15 minut gadali.
;D mój kolega przeprowadził się w 1 gim z mieszkania do domu , a mieszkanie stało puste i my tam czasem piliśmy. No dzwonili na stacjonarny do niego i on czasem odbierał i gadał za ojca ;D i tak przez 3 lata a jego wycha ciągle marudziła ze prawie nigdy w domu nie ma nikogo...

Cytuj:
stary 19-11-2009, 22:57   #1292
Luka$ek
Użytkownik Forum

Luka$ek's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..

Imię: Dolcu
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
Luka$ek ma numer GG 6730588
Domyślny

Cytrynowy,wiesz czasem mi się zdaje że w podstawówce/gimnazjum bili cie w szatni po WF.Ujebałeś się tego Albertusa i to ty robisz z siebie kretyna a nie on,u mnie nawet na lekcjach wychowawczyni mówi że jeżeli ktoś coś głupiego robi to się to ignoruje,zapewne gdy u was wychowawczyni to mówiła to ty z zapartym tchem odrabiałeś kolejne zadanie z matematyki,gdzieś napisałeś że kogoś bili w domu,to ciebie zapewne bili jak chciałeś wyjść na dwór do kumpli i kazali ci się uczyć.Potem wychodzą gorsze drętwe niedojeby niż te pokolenie JP.
Luka$ek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-11-2009, 22:58   #1293
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Nie porównuj każdego do siebie
Nie porównujcie każdego, komu nie podoba się taczka, penis, czy wódka na lekcji, do sztywnego zrzędzącego.

@up: Coś jeszcze? Musiałeś się ostro zmęczyć pisząc to. Miałem się rozpisywać na temat waszego tępego pojęcia o tym co robię, ale daruję sobie. Albertusa ujebałem się mając konkretne powody. Cieszę się jednak, że coraz więcej osób jest za nim, przynajmniej skończy się gadka "bo to modne". Nara, idę robić matmę, a wy idźcie pić z ojcami i gwałćcie dziewice (jak to miło tworzy się na temat innych domysły).

Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 19-11-2009 o 23:02.
stary 19-11-2009, 23:02   #1294
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie porównujcie każdego, komu nie podoba się taczka, penis, czy wódka na lekcji, do sztywnego zrzędzącego.
co do tej wódki , nie docenić takiej rzeczy może tylko

a) alkoholik (nie pijacy , abstynent)

b) wyjeb pospolity.

Cytrynowy , u nas tez były osoby które dostawały wpier. przed i po WF , idź do psychologa i powiedz o tym śmiało , albo wygadaj się nam... powiedz wprost "BILI MNIE!" albo tak jak my to ostatnio robimy , na lekcji taka cisza itp. ja się nadstawiam kolega mnie po mordzie a ja krzyczę "PANI ! BIJO!!!" ;D

Cytuj:

Ostatnio edytowany przez Albertus - 19-11-2009 o 23:06.
stary 19-11-2009, 23:04   #1295
Luka$ek
Użytkownik Forum

Luka$ek's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..

Imię: Dolcu
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
Luka$ek ma numer GG 6730588
Domyślny

@Cytrynowy/Stracone dzieciństwo boli co nie?
Luka$ek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-11-2009, 23:16   #1296
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
co do tej wódki , nie docenić takiej rzeczy może tylko

a) alkoholik (nie pijacy , abstynent)

b) wyjeb pospolity.
c) ktoś, kto wyrósł z jarania się alkoholem? Jak podrośniesz, dziecko, to zrozumiesz.

Cytuj:
Cytrynowy , u nas tez były osoby które dostawały wpier. przed i po WF , idź do psychologa i powiedz o tym śmiało , albo wygadaj się nam... powiedz wprost "BILI MNIE!" albo tak jak my to ostatnio robimy , na lekcji taka cisza itp. ja się nadstawiam kolega mnie po mordzie a ja krzyczę "PANI ! BIJO!!!" ;D
BIJO tu tylko twoją ułomnością.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luka$ek Pokaż post
@Cytrynowy/Stracone dzieciństwo boli co nie?
Nie mam zielonego pojęcia.

Ale, proszę, udowadniajcie mi coś dalej. Bardzo fajnie się to czyta (kto pierwszy wyskoczy z "Cytrynowy był ofiarą gwałtu", ten dostanie cukierka!).
stary 19-11-2009, 23:17   #1297
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luka$ek Pokaż post
Cytrynowy,wiesz czasem mi się zdaje że w podstawówce/gimnazjum bili cie w szatni po WF
Ktoś tu się naczytał demotywatorów i szpanuje wiedzą?
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-11-2009, 23:21   #1298
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Domyślny

Cytuj:
c) ktoś, kto wyrósł z jarania się alkoholem? Jak podrośniesz, dziecko, to zrozumiesz.
Czy według Ciebie jak ktoś sobie przyniesie flaszkę i sobie z kolegami wypije to jest jaranie się alkoholem? Czyli według ciebie każdy powinien kupować tak by nikt nie widział , siadać po cichu samemu tak żeby nikt nie widział , wypijać i trzeźwieć tez tak żeby nikt nie widział; Nie mowie ze od razu trzeba wyłazić na miasto i robić rozróby , no ale nie widzę nic przeciwko w wypiciu z kolegami.

Wiem ze pisze się i mówi Bija ale BIJO śmieszniej brzmi , jeszcze ja takim fajnym głosem krzyczę ;p

Wiedziałem ze się wygadasz co cie gryzie , pytanie czy zgwałciła cie kobieta czy mężczyzna ;D bo jest duza różnica , ale nie martw się , skorzystaj z profesjonalnej pomocy psychologa

Cytuj:
stary 19-11-2009, 23:29   #1299
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Czy według Ciebie jak ktoś sobie przyniesie flaszkę i sobie z kolegami wypije to jest jaranie się alkoholem? Czyli według ciebie każdy powinien kupować tak by nikt nie widział , siadać po cichu samemu tak żeby nikt nie widział , wypijać i trzeźwieć tez tak żeby nikt nie widział; Nie mowie ze od razu trzeba wyłazić na miasto i robić rozróby , no ale nie widzę nic przeciwko w wypiciu z kolegami.
Ale ja sam też nie widzę, dzisiejszy wczesny wieczór spędziłem na miłej popijawie. Ale bez przesady, nie do szkoły szpanować wódką. Już nie mówię o tym co by było, gdyby dyrektorka to zobaczyła (może w zawodówkach nauczyciele mają na was wyjebane, ale w moim LO np. taka rzecz łamie statut szkoły), ale wiesz co to odpowiedzialność zbiorowa?

Cytuj:
Wiedziałem ze się wygadasz co cie gryzie , pytanie czy zgwałciła cie kobieta czy mężczyzna ;D bo jest duza różnica , ale nie martw się , skorzystaj z profesjonalnej pomocy psychologa
Racja, ostatnio wiele rzeczy mnie gryzie, ale nie ma to żadnego związku z biciem w szkole, po szkole, gwałtem, molestowaniem i innymi rzeczami. Nie wiem, czy mam się z tego śmiać, czy raczej smucić. Ale nie będę zaburzał twojego idealnego (?) stanu równowagi w świecie.

Aha no i:
Cytuj:
Wiedziałem ze się wygadasz co cie gryzie
?? Jak ja jeszcze tego nie zrobiłem. Chcesz o tym pogadać, wal na priv, choć wątpię czy napiszesz, i wątpię czy ja bym odpisał, skoro i tak byłoby to wykorzystywane przeciw mnie na forum.

Ehh.
stary 19-11-2009, 23:31   #1300
Maldoryz
Użytkownik Forum

Maldoryz's Avatar

Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Belchatow

Imię: -
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Morgana
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
Maldoryz ma numer GG 1329083
Domyślny

moze nie jestem jeszcze zbyt "dorosly", zeby rozprawiac na ten temat, jednakze.
albertus@
rozumiem, ta flache mozna przyniesc, ale do szkoly? Na lekcji? Ja jeszcze jako-tako zrozumiem po lekcjach, tak dla dobrego poznania. No ale bez przesady... Choc dopiero chodze do gimnazjum, to smialo moge stwierdzic, iz tutaj w moim gimnazjum wiekszosc osob wywyzsza inteligencja 1/3 tego tematu. Kto normalny wjechalby taczka do szkoly 0_o? Moim zdaniem mozna to zrobic przed kolegami na dworze, ale do szkoly, gdzie chodzi 19419891 osob u ktorych wyrabiasz sobie taka, a nie inna opinie? I nie gadajl tutaj o czyms takim jak 'nie interesuje mnie, co mysla inni" bo SZCZERZE w to watpie.
Mozna powiedziec jakis sprosny dowcip, dopowiedziec cos. Ale zeby rysowac penisy na tablicy? Ostatni duren robi takie rzeczy. Moze to i jest w pewien sposob zabawne, ale z pewnoscia odbiega to od dobrego zachowania. Pomysl, co w takiej sytuacji mysla twoi nauczyciele, twoi pseudo-koledzy, z ktorymi (tak wyglada) tylko chlasz, palisz i knujesz mega-smieszne kawaly.

btw, czy nagle albertus zaczal wyzywac? : o
Maldoryz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania