![]() |
#1282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() może już o tym opowiadałem , możesz se nie wierzyć , ja tam mam świetne wspomnienia i aż łezka w oku się pojawia ze śmiechu jak to wspominam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 | ||||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Moja notka: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Niektórym wystarczy coś prostego, a nawet to konieczność, bo zanim zrozumieli by zdanie złożone z 2 lub więcej orzeczeń to by zapomnieli, nad czym się właściwie zastanawiają. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 19-11-2009 o 19:46. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() I ty, Albert, będziesz mi mówił kto jest normalny? No sorry, może wy, dzieciaki z ulicy jaracie się każdym %. Taki już wiek. Chcecie sobie pić na lekcjach, gówno mnie to obchodzi, martwi mnie tylko, że potem jak wylądujecie na budowie dróg to będziecie opóźniać robotę. Takie małe podsumowanie pana "znam się lepiej na poczuciu humoru".
Zresztą, problem w was taki, kozaki, że mocni w gębie, a za chuj tego nie zrobią. Yoh pewnie siedzi cichutko na lekcjach i słucha na lekcjach. O Albercie szkoda gadać, walnie swoje teksty typu "nie musisz mi wierzyć", szkoda tylko, że nadal nie ma filmiku z taczką. DID NOT HAPPEN. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Oczywiście mama się nie stawiła, bo nikt nie raczył jej poinformować.
![]() |
![]() |
#1286 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2008
Lokacja: Sosnowiec
Wpisy bloga: 2
Stan: Zbanowany
Świat: Kyra
Poziom: 67
|
![]() Cytuj:
yohssie(to tylko znaki) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1288 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2007
Lokacja: a huj ci do tego
Stan: Niegrający
Imię: huj ci na imie
Profesja: Royal Paladin
Gildia: a huj ci do tego
Świat: a huj ci w dupe
Poziom: big
Skille: hoho
Poziom mag.: ..
|
![]() huashuas
huashuas huashuas Ostatnio edytowany przez Morganin - 19-11-2009 o 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1289 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Myślisz ze ja cichutki jestem na lekcjach? buahah , owszem teraz się trochę uspokoiłem ale i tak czasem (1-2 dziennie) jakiś pomysł wpadnie do głowy. Nie porównuj każdego do siebie , teraz jak teraz ale w czasach podstawówki to bylem jednym z najgorszych (zachowanie) uczniów w SZKOLE (nie klasie) ,co nie przeszkadzało mi żeby z niektórych przedmiotów mieć nawet 4. Z reszta i tak ja ci tego nie udowodnię (nie muszę , ale ty tak bardzo chcesz) , ani ty mi. Możesz przyjechać i pogadać z nauczycielami czy mnie pamiętają , przejrzeć dzienniki... hmmm , ewentualnie mógłbym ci wstawić na kompa świadectwo z podstawówki/gimnazjum/zawodówki , tylko ze ono o niczym nie będzie świadczyło , bo zachowanie w szkole stawiają rożnie i prawie każdy. ma te nieodpowiednie/poprawne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przypomniało mi się jak w gimnazjum wychowawczyni zadzwoniła do kumpla do domu, a on nie chcąc mieć przejebane nie powiedział nic rodzicom, tylko zmieniając głos podał się za swojego starszego i pogadał sobie z nią. Ponad 15 minut gadali.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1291 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Imię: Dolcu
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Cytrynowy,wiesz czasem mi się zdaje że w podstawówce/gimnazjum bili cie w szatni po WF.Ujebałeś się tego Albertusa i to ty robisz z siebie kretyna a nie on,u mnie nawet na lekcjach wychowawczyni mówi że jeżeli ktoś coś głupiego robi to się to ignoruje,zapewne gdy u was wychowawczyni to mówiła to ty z zapartym tchem odrabiałeś kolejne zadanie z matematyki,gdzieś napisałeś że kogoś bili w domu,to ciebie zapewne bili jak chciałeś wyjść na dwór do kumpli i kazali ci się uczyć.Potem wychodzą gorsze drętwe niedojeby niż te pokolenie JP.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1293 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie porównujcie każdego, komu nie podoba się taczka, penis, czy wódka na lekcji, do sztywnego zrzędzącego.
@up: Coś jeszcze? Musiałeś się ostro zmęczyć pisząc to. Miałem się rozpisywać na temat waszego tępego pojęcia o tym co robię, ale daruję sobie. Albertusa ujebałem się mając konkretne powody. Cieszę się jednak, że coraz więcej osób jest za nim, przynajmniej skończy się gadka "bo to modne". Nara, idę robić matmę, a wy idźcie pić z ojcami i gwałćcie dziewice (jak to miło tworzy się na temat innych domysły). Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 19-11-2009 o 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1294 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a) alkoholik (nie pijacy , abstynent) b) wyjeb pospolity. Cytrynowy , u nas tez były osoby które dostawały wpier. przed i po WF , idź do psychologa i powiedz o tym śmiało , albo wygadaj się nam... powiedz wprost "BILI MNIE!" albo tak jak my to ostatnio robimy , na lekcji taka cisza itp. ja się nadstawiam kolega mnie po mordzie a ja krzyczę "PANI ! BIJO!!!" ;D Ostatnio edytowany przez Albertus - 19-11-2009 o 23:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Imię: Dolcu
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() @Cytrynowy/Stracone dzieciństwo boli co nie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1296 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Nie mam zielonego pojęcia. Ale, proszę, udowadniajcie mi coś dalej. Bardzo fajnie się to czyta (kto pierwszy wyskoczy z "Cytrynowy był ofiarą gwałtu", ten dostanie cukierka!). |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1298 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiem ze pisze się i mówi Bija ale BIJO śmieszniej brzmi , jeszcze ja takim fajnym głosem krzyczę ;p Wiedziałem ze się wygadasz co cie gryzie , pytanie czy zgwałciła cie kobieta czy mężczyzna ;D bo jest duza różnica , ale nie martw się , skorzystaj z profesjonalnej pomocy psychologa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1299 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Aha no i: Cytuj:
Ehh. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Użytkownik Forum
|
![]() moze nie jestem jeszcze zbyt "dorosly", zeby rozprawiac na ten temat, jednakze.
albertus@ rozumiem, ta flache mozna przyniesc, ale do szkoly? Na lekcji? Ja jeszcze jako-tako zrozumiem po lekcjach, tak dla dobrego poznania. No ale bez przesady... Choc dopiero chodze do gimnazjum, to smialo moge stwierdzic, iz tutaj w moim gimnazjum wiekszosc osob wywyzsza inteligencja 1/3 tego tematu. Kto normalny wjechalby taczka do szkoly 0_o? Moim zdaniem mozna to zrobic przed kolegami na dworze, ale do szkoly, gdzie chodzi 19419891 osob u ktorych wyrabiasz sobie taka, a nie inna opinie? I nie gadajl tutaj o czyms takim jak 'nie interesuje mnie, co mysla inni" bo SZCZERZE w to watpie. Mozna powiedziec jakis sprosny dowcip, dopowiedziec cos. Ale zeby rysowac penisy na tablicy? Ostatni duren robi takie rzeczy. Moze to i jest w pewien sposob zabawne, ale z pewnoscia odbiega to od dobrego zachowania. Pomysl, co w takiej sytuacji mysla twoi nauczyciele, twoi pseudo-koledzy, z ktorymi (tak wyglada) tylko chlasz, palisz i knujesz mega-smieszne kawaly. btw, czy nagle albertus zaczal wyzywac? : o |
![]() |
![]() |