![]() |
#1281 |
Użytkownik Forum
|
![]() A. Przestańcie już tu spamować. >.>
B. Powiedz kiedy to się stało czy sie non stop powtarza, co wtedy robiłeś, bo w ten sposób to nawet pan Gates by ci nie pomógł...
|
![]() |
#1282 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zaczęło się dzisiaj rano, bez powodu. Nie mam pojęcia czym mogło by to być spowodowane. Wszystko było jak po staremu, nic nie kasowałem ani nie instalowałem. Aha, i jak się zaczęło, końca nie ma - próbowałem już 8 razy.
Ostatnio edytowany przez <.< - 24-10-2007 o 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() kumpel tez tak kiedys mial i bylo to spowodowane chyba jakims virkiem. radze ejdnak przeformatowac dysk. No chyba ze ktos inaczej umie to zrobic.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@down: Heh, a ja wróciłem do gry po formacie, chociaż nie był celowy (tzn. nie dlatego że chciałem w Maple grać)
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 24-10-2007 o 20:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kmati: Dlaczego? Przez cały rok mi śmigało bezproblemowo na 256-ce...
@Up: I tak jeszcze wcześniej zamierzałem go sformatować, teraz mam sensowny powód ![]()
Ostatnio edytowany przez <.< - 24-10-2007 o 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1287 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Patch GMS v0.45
Cytuj:
![]() |
![]() |
#1288 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zonk, co tak szybko zaczęli patchować?!
![]() |
#1289 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() im czesciej beda rzucac hacki tym mniej bedzie hackerow bo wolniej beda robione hacki. Sposob niezly ale pracy w ch*j
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kołbaś, idź pod stół! Przez ciebie będę musiał ściągać nowego patcha :<
![]() |
#1291 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ojej ale straszne bedziesz musial sciagnanc cale 10 mega ojojoj. Btw jak sam zaczniesz hackowac to zobaczysz jak to moze k*rwica strzelic jak chcesz sobie poexpic a tutaj path wyskakuje i znowu czekaj tydzien na nowe.
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahaha dobrze ci tak hax0rze!!111oneone22!@!@!!!dwatszy1
![]() |
#1293 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po za tym jak takie expienie nazywasz expieniem to bez komentarza -.- ---------- W Tym poście użyłem dwóch najbardziej wkurzający mnie emotek. @edit: Jest nowy quest w maplemob...dokładnie go nie rozumiem, ale: "Jest nowy quest, trzeba się ubrać na halloween tak jak swoja postać i przesłać im zdjęcie."
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 25-10-2007 o 00:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1294 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak się dzieje przy włączaniu Mapla czy kiedy indziej? Jeśli to drugie to zły dział. ![]() ![]() Cytuj:
A ty kołbaś chociaż nie przyznawałbyś się do tych ha... hac... Kurde, nawet nie dam rady powiedzieć tego słowa: "ha..", "hac...". :/
![]() |
![]() |
#1295 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ale powiedz mi co w tym zlego ?? hackuej sie tylko w takich miejscach gdzie nie ma ludzi inaczej hacki rozwala lub bana zlapiesz. Nie ma zadnego pvp to i nie ma powodow takich jak w tibii ze ja mam hacki to szybciej ciebie zabije i wogole jestem masta. Wiec co wam to przeszkadza ?? Zazdrosc ze ktos szybciej lvl'uje od was ?? lub moze to ze ja umiem obslugiwac hack a wy nie ??
![]() |
![]() |
![]() |
#1296 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2006
|
![]() Przez cheaterow rozwalona jest gospodarka MS (uczciwych graczy nie stac na ekwipunek)
cheaterzy dostaja nagrody ktore powinni dostawac legici (np. gdy sa nagrody ze 8, 88 i 888 osoba na nowym serwerze dostaje NX) wiekszosc z nich ma mozg wielkosci orzeszka, pozniej twierdza ze byli caly czas legit i jeszcze obrazaja cheaterow... Cytuj:
CloudPark ma nowy adres, domenke www.cloudpark.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() niestety nie prawda. Staram sie dorownac do kumpli zeby moc dalej ze soba expic/huncic pokonywac bossow jak bym nie cheatowal to bym dalej siedzial na tych sliamch a kumple juz po 30 lvl by mieli.. A to ze low lvl nie stac na eq to wina cheaterow ?? wybacz jednak ja expie zbieram przedmioty i zazwyczaj do sklepu chyba ze jakies eventowe lub cos. Albo zatrzymuje dla innych postaci albo oddaje dla jakis low lvl'i(a zcesto mi sie zdaza)
![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zoliax: Normalnie uruchamiam MapleStory, klikam na play, GameGuard się ładuje, ekran się wyłącza, a następnie się podświetla na czarno (jak zawsze przy zmianie rozdzielczości), a gdy powinienem usłyszeć to di-di-din-diiiin od nexonu, wyświetla się niebieski ekran.
![]() |
#1299 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I jak już Inqba mądrze wspomniał-cheaterzy niszczą gospodarkę... Coś o tym chyba można znaleźć tu: http://www.maple-story.yoyo.pl/index...age&pageid=251
![]() |
![]() |
#1300 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Cytuj:
@Celoz: No nie wiem, wywal ostatnio instalowane programy, przywróć system. Ostatnio edytowany przez Upierz - 25-10-2007 o 17:33. |
|
![]() |
![]() |