![]() |
#1281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
|
![]() Jak dobrze pamiętam to ten topic jest o Galanie, a nie o tym dlaczego padła Lady Mot... chcecie to idzicie się kłucić gdzie indziej, a nie zaśmiecacie forum. Padła i psikus, nie odkręcicie tego...
|
![]() |
|
![]() |
#1282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Rivenn po swoim deadzie zrobił z Keekzem new gildie
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() Cytuj:
no coz chcial nie chcial mi sie przysluzyles ![]() ![]() sinid@ wiem co znaczy ass licking, i wiem co mowie, a czy ty sie z tym zgadzasz czy nie to twoja personalna opinia, czy ja mowie ze musisz sie zgadzac z moja? to tak jak mowienie: "kardear nie jest pa bo mi nigdy nic nie zrobil" << przyklad nie zwiazany z sytuacja, chodzi tylko o to ze kazdy z nas, poza samym szkodim, zna tylko czesc sytuacji. ja nie ukrywam co o nim sadze, ale nie mowie tez ze nie ma zadnych "+" i nie twierdze ze to co mowie to jedyna sluszna prawda ![]() ![]() szkodi@ fajnie ze wszystko sobie obracasz w zart, ale mam nadzieje ze czasem pare rzeczy wezmiesz na powaznie, i nie mowie o insultach. i nikt nie mowi o doslownym lizaniu komus tylka. chociarz ty tu chyba napisales, i sie z tym zgodze, ze czasem przyajzn przy duzej roznicy lev moze byc nazywana ass lickerstwem przez z ludzi ktorzy tak naprawda nie wiedza na czym ta relacja miedzy dwoma osobami sie opiera. tak czy siak mi sie jednak wydaje ze mam podstawy do swojej opinii o tobie. PS: gratuluje odejscia z right~, jesli chociarz po czesci bylo to z powodow o ktorych mysle to jest to jak najbardziej sluszna decyzja, no a jesli z innych no to coz, gildia jak gildia ![]()
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Ostatnio edytowany przez pawlon - 21-05-2006 o 17:54. |
|
![]() |
![]() |
#1285 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() co do odejscia to odszedlem sam jak kilku z nas. co do asslickerstwa to jezeli chodzi wam o lizanie komus tylka to moze sie wam wydawac ;] ot tyle ![]() ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez szkodi - 21-05-2006 o 18:46. |
||
![]() |
![]() |
#1286 |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=Kenseji]ja rzodkiewka jest supere jestescie wszyscy zalosnymi kretynami nie dziwie sie ze nie gracie na galanie bo kto by was tu chcial?
Odezwał się najmądrzejszy ku**a... Patrz frajerze na siebie :S |
![]() |
![]() |
#1287 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1288 |
Guest
|
![]() Isildur's Earl@ Jeżeli coś ci się nie poddoba to wy*******aj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1289 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hehe zdziwyłbyś się, ale o Galanie wiem duuuużo więcej niż twój ograniczony umysł może pojąć chłopczyku ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1290 |
Guest
|
![]() Isildur's Earl@Ja Na Galanie Gram od września 2004 roku. Czyli od początku serwa. A Ty może masz pojęcie o tym swiecie
![]() |
![]() |
#1291 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2006
|
![]() Cytuj:
![]() @ Isildur's Earl@Ja Na Galanie Gram od września 2004 roku. Czyli od początku serwa. A Ty może masz pojęcie o tym swiecie .A tego smoczka to se wsadź w dupę.I S*******aj na palmę prostować banany.Jak ci sie nie podoba. Nie rozumiem takich ludzi jak ty ;/ Chyba ktos tu chce pasc ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1292 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Master Maniek grow up
![]() Czyżby nowa wojna?? http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1239186 Kurde szybciej niż myślałem normalnie jeszcze trochę i co tydzień będą jakieś "zrywy" jak zwykle "część starych patsów" wystąpiła przeciwko kondzie and company ciekawe co tym razem z tego wyniknie Ostatnio edytowany przez jastr - 21-05-2006 o 21:04. |
![]() |
![]() |
#1293 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() 1. Smoczka w tyłek sobie nie wsadzę 2. Akurat w pobliżu palm żadnych nie mam więc Twój pomysł odpada ![]() 3. A ja gram na Galanie od lutego 2005 roku więc koleś nie podniecaj się tak ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1294 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
kogo to do ch**a pana obchodzi jak macie sie klocic o takie durne rzeczy to wy... piszcie na priv |
|
![]() |
![]() |
#1295 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
4 flaszki mowisz? podaj adres i je obalimy ;] |
|
![]() |
![]() |
#1296 |