![]() |
#1281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Ka sia czek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Fighters
Świat: Celesta
Poziom: 77
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() No wkoncu udalo sie dostac na ghost ship
![]() Poszlo na to jakies 3k ![]() ![]() I moj uh maker przy tp ![]() ![]() I adres z jakiego tibia.pl wysyla zyczenia urodzinowe. ![]() trash = smiecie ? ;d |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1283 |
Użytkownik forum
|
![]() I ode mnie rowniez najlepsze zyczenia!!
![]() @Nerka uhuhuhuh.... 753k expa w dzien ... omg!! niezleeeee, zycze kolejnych takich dni ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Eee nie to 31 sierpnia bylo
![]() Chodzilo bardziej o adres email z jakiego tibia.pl wysyla zyczenia ;d. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Ale ja naprawde nie chciałem xD
![]() Ka sia czek wszystkiego naj. Ja 19 dopiero w pazdzierniq ![]() EDIT: Wpadł 42mlvl. Niestety chciałem ładną fotke to sie jakiś frajer dokleił z "plx 150gp". -.- ![]() Pozdr!
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 13-09-2005 o 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Za gorami i lasami
Stan: Aktywny gracz
Imię: Arc warior
Profesja: Knight
Gildia: Tormentors
Poziom: 79
Skille: 85/82
Poziom mag.: 6
|
![]() quescik
![]() lvlek ![]()
Tutaj jest Polska, tu cuda się dzieją, Kompa pan oddał przebranym złodziejom. Jaki jest morał mojej definicji? Profilaktycznie nie wpuszczaj policji... Tack care, tibia it is only game. ![]() Yours Evilek ![]() ![]() ![]() Pozdro Dla All Ziomkow. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Mlody Wariorr
Gildia: Megiddo
Poziom: 173
Skille: 93/89
Poziom mag.: 9
|
![]() ![]() Uwielbian szczęśliwe zakączenia Dnia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1288 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Imię: Gogeta Davemport
Profesja: Elder Druid
Gildia: Davemports
|
![]() Gratz wszystkim
![]() Oby tak dalej~ Ja nie mam ochoty w ogole expic po tym dedzie ![]() Moze kiedys mi sie zachce~ zobaczymy.. Yours Gogus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hydra Hunt by Danek mag , Cletterina Fenriono , Lord Roni Of Celesta ( ja , namelock plx ), Xend Baris... a tutaj 'wykorzystany' bloker Roni -.- ;p.
![]() no i po 3 godzinnej noodzie nalezaty loot'cik, Niestety nie usmiechnelem sie bo jestem małomówny ;p..ekhmm nie mowiac o mojej chorobie gardla 3 h ~ ![]() Thx for Cletti ~ za zdjecia ;* .
Posted by... ![]() Ostatnio edytowany przez Roni - 13-09-2005 o 23:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Warszawa (Gdańsk)
Stan: Niegrający
Imię: Slodziutka Tigerka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tormentors
Poziom: 111
Skille: 19/26
Poziom mag.: 74
|
![]() dziękuje za queścika i za troske,special thanks for pan kotek culess :* za zblokowanie tego shitu
![]()
Name : Slodziutka Tigerka Profesion : Master Sorcerer ![]() World : Celesta Level : 111 Magic Level : 84 ![]() You see yourself. You are a master sorcerer. You are Love Angel of the Tormentors (Love Toy). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 02:16 You advanced from Level 60 to Level 61.
A fotka gdzies przepadla ![]() Hrhrh 02:46 GM Erig Celesta: Xeloth banished. Thanks for the report. ![]() Ostatnio edytowany przez Ka sia czek - 14-09-2005 o 03:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
Użytkownik Forum
|
![]() Xeloth bana za co ? Lagi sie kończą wracam do gry niedługo bo widze że zostałem w tyle. Tak to jest jak sie nie gra tydzien
![]()
![]() |
#1295 |
Użytkownik Forum
|
![]() Post pt. " kazdy umie banowac - byc banowanym " :d
no to najpierw mala 'rozkretka'... 14:59 GM Tavaren on Celesta: Dama of knigh, please stop spamming! no ale gm'i zazwyczaj nie sa cierpliwi.. 15:01 GM Tavaren on Celesta: Seksowna Polka banished for posting a hacklink. Do not click on this link you could get hacked! no i zaczela sie 'indianska zabawa'.. 15:07 GM Tavaren on Celesta: Kazba banished for non-english public statement. 15:07 GM Tavaren on Celesta: Druid Michnik banished for non-english public statement. 15:08 GM Tavaren on Celesta: Siriondir banished for offensive statement. 15:09 GM Tavaren on Celesta: Hil Juicy banished for offensive statement. 15:10 GM Tavaren on Celesta: Sir Vapex banished for offensive statement. 15:12 GM Tavaren on Celesta: Sir Zir'io banished for non-english public statement. 15:13 GM Tavaren on Celesta: Czrwony Kapturek banished for offensive statement. 15:16 GM Tavaren on Celesta: Lord ziomek matibanished for non-english public statement. 15:17 GM Tavaren on Celesta: Sprzedawca Ogurkuw banished for hacking. 15:18 GM Tavaren on Celesta: Daniel Wawa banished for non-english public statement. Please keep in mind thatcelesta is not a posting hacking links. 15:20 GM Tavaren on Celesta: Scoby Doo Sorcerer banished for non-english public statement! 15:24 GM Tavaren on Celesta: Lordi matik banished for non-english public statement. Please speak english. Theofficial language 15:25 GM Tavaren on Celesta: Than Arax banished for advertising cheats. Do not click on this link you could get hacked! 15:26 GM Tavaren on Celesta: Lordzik irus banished for non-english public statement 15:28 GM Tavaren on Celesta: I banished a few accounts for non-english statements and posting hackllinks 15:30 GM Tavaren on Celesta: Oczo***na banished for non-english public statement. fun?.
Posted by... ![]() Ostatnio edytowany przez Roni - 14-09-2005 o 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1296 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Bogatynia
Imię: Magiczna Kinia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nosferatu of Celesta
Poziom: 120
Skille: nvm
Poziom mag.: 70
|
![]() @Roni
Najgorsze to że patrząc na nicki pewnie wszyscy to polacy;/ btw miałes mnie pozdrowić;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thristen
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
|
![]() ![]() Widzicie ten Rh na mojej glowie? To wypaldo w drugim Dlu jakiego zabilem a razem ich 7 na dobicie lvlku ![]() evul luck ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Ciechocinek
|
![]() Co za fart !!!
|
![]() |
![]() |