![]() |
#13101 | |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
|
![]() |
#13102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() Owned co do tych filmików z JuTuba.
![]() Naprawdę mnie to powaliło, szczególne mojego ulubionego thema z filmu. ![]() ![]() ![]() @top Oglądam Tonagure!. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2009
|
![]() No yo.
Nic się tam u was nie zmieniło , po jakichś kilkunastu stronach zataczacie koło i tak bez końca... A FYI mniej teraz oglądam anime ale więcej czytam mangi bo ogólnie jest łatwiej dostępna i nie ma tej potrzeby żeby obejżeć koniecznie 1,2 lub 3 odcinki , można poczytać 5 min , 1 min albo 2 godziny czyli tyle czasu ile chce się na to poświecić. Free Quality Picture. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() @Toaru Kagaku no Railgun
Ukryty tekst:
![]() |
#13105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
@Pandora Hearts Ah co cudowne anime : D 24 odc a ma w sobie akcje,shonena,groteske,humor,i oryginalną fabułe z lekką powagą : D Kupie sobie 1 tom mangi jako kolejną ozdobe XD! CG:R1 JAP. VOL.1 już mam na połce~~
![]() |
![]() |
![]() |
#13106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() a ja nadrabiam zaleglosci z fma
Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Rayza
Illiacza nie poznajesz? I po co ci CG po japońsku? Tłumaczyć będziesz? Juz raz zbeszcześciłeś ten tytuł... Nie polegnij na farcie do Paconu, nie chce bez ciebie jechac! Nippah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#13108 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2008
Lokacja: A co to, pedofilia??
![]() |
![]() Cytuj:
@DBKai Jestem zawiedziony, grafika nie jest taka "kolorowa" jak w openingu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Świnoujście
|
![]() Dla właśnej satysfakcji ściągnij wersje od AnimeClipse - idealny przykład na to, że fani potrafią lepiej "zremasterować" tytuł od twórców...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13110 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Ludzie strasznie zachwalają Naruto (bez fillerów). Ktoś zna server, z którego mogę maxem ściągnąć wszystkie niefillerowe odcinki w wersji HD?
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13111 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() @UP
Jakies torrenty, ew. na pebie masz tylko sciagaj 480p ew. 720p jak chce Ci sie tyle czekac, ale zazwyczaj 480p sa w dobrej jakosci ![]()
![]() |
#13112 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Jesli chodzi o Naruto:Shippuuden to polecam Dattebayo-FR, na swoim bocie mają wszystkie odcinki. Jakość bardzo dobra, przynajmniej odcinki 70+. Shippuuden w HD wychodzi mmniej więcej od 40 epa, pierwszą serie musisz niestety oglądać w 480p.
Linki do stron z downloadem anime masz podane w pierwszym poście. A jak już dojdziesz do Shippudena to lux, zapuszczasz Mirc'a i tylko patrzysz jak szybciutko się ściąga. Nippah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#13115 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() OMG! Dopiero co dowiedzieliśmy się (no, przynajmniej ja), że w styczniu pojawi się film Fate/stay night, a tu dzisiaj czytam grono i moim oczom ukazuje sie...
FATE/STAY NIGHT - TV REPRODUCTION ![]() ![]() ![]() Im więcej F/SN tym lepiej! Na pewno z przyjemnoscia obejrze obie 60 minutowe czesci, ktore podobno maja wyjsc rowniez w styczniu tego roku ;> A oto linki do op, ed i ed2 z F/SN reproduction (wszystko wziete z grona) Op http://www.youtube.com/watch?v=Pu7n2IDDx_Q Ed 1 http://www.youtube.com/watch?v=Zptxk_8J4iQ Ed 2 http://www.youtube.com/watch?v=GJkQ2Nq7s8M Ostatnio edytowany przez Tompior - 21-01-2010 o 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13116 |
Użytkownik Forum
|
![]() @TomP
to samo chciałem napisać xD i wogle przekopiowałeś to z Grona xD [ tak prosze państwa! Tompior ma Grono : D juz mozecie go meczyc swoim uwielbieniem go] @Furizu [yeah : 3] spoko bedziemy Furizu-cian : 3 i będziemy drzeć jape jako członkowie Gurren-brigade...
![]() |
![]() |
#13117 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() Widze Rayza, ze przeczytales tylko to, co napisalem capslockiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13118 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie xD na gronie wpierw to widziałem~~ ja poprostu lubie sie czepiać nawet jak niema o co~
![]() |
![]() |
#13119 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Świat: PL
![]() |
![]() Ktoś wie ile będzie fillerów w Naruto?
![]() |
![]() |
#13120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() 144 "Wanderer"
"Fūraibō" (風来坊) January 21, 2010 145 "Successor of the Forbidden Jutsu" "Kinjutsu no keishōsha" (禁術の継承者) January 28, 2010 146 "The Successor's Feelings" "Keishōsha no omoi" (継承者の想い) February 4, 2010 Wikipedia. Zależy czy 145 będzie fillerem. Jeżeli tak, to co najmniej 3.