|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#13162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2008
Lokacja: Grudziądz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia
|
![]() @ Yeshill
a moze sama swiadomosc, ze mial exp locka mu przeszkadzala? w koncu takie zagrania to jest PA bez roznicy czy mial wbijac 1 lvl na tydzien, miesiac czy rok, a chyba nikt nie lubi jak sie na nim PA robi. ja bym pewnie zrobil tak samo na jego miejscu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2009
Imię: Pyrlo
Profesja: Druid
Świat: Barca
Poziom: 405
Skille: 99 foot
Poziom mag.: -4
|
![]() Olejcie Linari'ego to sobie pójdzie. Myśli ze jest fajny bo uzywa wulgaryzmów i zyskuje tym + 5 do szpanu. Niestety błąd chłopcze, ty nigdy nikim nie będziesz, nie masz jaj. Potrafisz tylko szczekać na forum, chociaż nie powinno Cię tu być, bo miejsce psa jest w budzie.
Ave Stan i zdrawim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13165 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Prawie wszyscy na tym forum pisza takie glupoty typu "Ale z DR to nooby byli w vision i mogli expic ile chcieli a teraz pz grzeja ahaha " Moze ludziom z DR znudzilo sie wlasnie tylko expic i szukali czegos nowego ? Jak dla ciebie gra w tibie to tylko expienie to sie zastanow moze nad tym troche -.- A co do Yeshilla to jego sprawa ze doszedl to przegrywajacej strony -.- napewno widzial w tym jakis sens ze przestal byc neutralny i doszedl do wojny -;- Ostatnio edytowany przez Ekwador - 07-02-2009 o 18:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13167 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie wiem jakich on tam mial swoich wielkich przyjaciol. Nie wiem co go tam ciagnelo, zrobil jak chcial. Jaki byl sens by nie byc neutralnym? Liczyl ze swoim dojsciem do DR zmieni oblicze wojny? Liczyl ze jego gwiazdka za 200 zmieni kolosalnie combo? Nie wiem, wg mnie popelnil blad. To prawda ze to jest niby jego sprawa, ale zalicza sie to rowniez do tego co sie dzieje na serwerze. Wiec argument - nie trafiony ![]()
![]() |
![]() |
#13168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
|
![]() Wie ktos ile jest vamp tokenow tutaj? Albo kto ma najwiecej?;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13170 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2008
|
![]() i co jak i tak ssiecie emerytom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
|
![]() Laqpat - new owner?! Padł na hita...
Wielu z was uważa iż furora to serwer stracony, jednak to tu działy się takie rzeczy które przeszły do historii. Pamiętacie słynną obronę krzesłem ? To azor danor... pamiętacie słynne zdrady draca? Ah ta furora, a wy macie jakieś fajne beki z furory których nie zapomnicie ? ![]()
![]() |
#13173 |
Guest
|
![]() Czepiacie się Yeshilla ze doszedł ale każdy z was by tak zrobił jak by dostał jakieś tam ograniczenia, na taki rodzaj buntu po 2 my jesteśmy dobre chłopaki i Yeshill ma już nowego hara którym będzie was karać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2007
Lokacja: White100k
Profesja: Elite Knight
Świat: FuRoRa
Poziom: 1
|
![]() Filozof Hytry na Prezydenta!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13175 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13176 |
Guest
|
![]() Pewnie ta ale za dużo osób było co chciało rządzić i dużo jeszcze jest wiec o nowa kłótnie nie problem choć teraz może adni tego będzie pilnować żeby się nie pokłócili choć wszystkiego nie upilnuje jak jeszcze dodał do gildi jakieś tam 100+ które z 2 3 miechy temu na roku jeszcze były ;]
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
|
![]() ja to czekam az azor wyleci i mam nadzieje ze sie doczekam ; ]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13178 |
Użytkownik Forum
|
![]() I co Tobie po tym ze on wyleci? Zeby wyleciec musi byc powod, a on sie jednak mimo wszystko stara tylko botowac i nie robic problemow.
![]() |
#13179 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13180 |
Użytkownik Forum