![]() |
#1301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Antical Hero
Profesja: Knight
Świat: Silvera
Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
![]() Zal mi waszą noob gildie i noob memberów. Przykładem boromir, walil dziś jakiegoś 35lvla+ bez zadnego planu żeby tylko walić, 0 pvp skilla i w ogóle... Podobno walczycie dla wolnej silvery, a walicie random, lol... n/c
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Sardas
Ty tylko potrafisz się mądrzyc, to nasza sprawa i się nie wtrącaj, ty wolisz FTP, więc dołącz do nich
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wole ftp, niż lizać za wszelka cene dupe SA, tak jak nie którzy... Przykładem jest nazwa gildi i wyzwanie wojny przeciw DHa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Użytkownik Forum
|
![]() Więc jak my liżemy dupę dla SA to Kinder~ liże dla FTP?:X Gratz inteligencji, dla mnie ta "wojna" z DHA to tylko fun.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol, zal mi cie ziom... Kinder po 1. kto to? a po 2 jak chodzi ci o DHa, to oni nie robia se nazwy gildii Silverans Freedom, i nie ucza prawie kazdego br polskiego...
Zawsze lizales dupe i chyba bedziesz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1306 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie nazwa gildii mało obchodzi, Feel The Power - to uważasz, że jest rox nazwa? Właśnie widac jak poczuli moc, 20:0, 34:8, 13:0.
edit: Kinder~ gildia Deosity ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Ja nikomu nie liżę dupy i nie walczę żeby się przed kimś popisać. Walczę po to, by kiedyś wrócić na wolną Silverę, a że są też inni, którzy robią to samo, to chyba oczywiste, że lepiej się z nimi zjednoczyć w jednej gildii. Jej nazwa mnie wali, mogliśmy się nawet nazywać teletubisie i mnie by to h*j obchodziło.
A to, że walimy random, to zabronisz nam? :/ Czasami trzeba jakoś szybką kasę zrobić. Ja nawet kur*a prawie nikogo z SA nie znam, a wczoraj jak mnie zabili to się pytali czy nasza gildia jest jakąś częścią sa, czy noob chary członków sa są w niej...
![]() |
#1308 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Darkkz
Po 1. Czemu niby jestem noob? lol, to ty jesteś noob, bo na początku nie chciałeś się przedstawić, aż cie nie rozgryzliśmy, i tak jak mówiłem mniej kozaczysz teraz... Hail dzieci neo.. Po 2. A co może mam wam pomóc albo być przeciwko wam, poprostu was krytykuje bo nazwa wskazuje na to że chcecie zrobić wolną silvere a ją psujecie pkując random, dlatego tak sie przyczepiłem tej nazwy... Po 3. A ty do mamy xD Po 4. Boje sie skulla wlaczyc? A kto Pomoc zoltan walil na skullu? o.o @Menda A czy ja mówie że ftp ma rox nazwe, też ma do dupy... Ale ta wasza to już przesada, taka nazwa do PK teamu ? Opanujcie sie... @Eragog Dziwisz sie? Już wczesniej menda robił podobną nazwe gildii i pomagał w wojnie przeciw ftp, i teraz też pewnie zrobił coś podobnego żeby sie przylizać do SA ^^ Ostatnio edytowany przez Shinhoshu - 24-03-2008 o 12:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lizac do SA? Zazdrościsz, że nie możesz znaleźc kumpli w FTP albo SA?
Ty zawsze wszystko krytykujesz i na każdego wołasz noob, a siebie uważasz za wielkiego pro, że ty jesteś doskonały. Nazwa to nazwa, ważniejsze są działania i h*j mnie obchodzi co o tym myślisz. Co do FFF, to Lady Mixx, Ali Ba Ba i Seth mówili, żebym pozbierał chętnych Polaków do wojny i zrobił swoją gildię, więc jak nie wiesz to nie pierd*l głupot. edit: next inteligent: 12:19 Solar mlody [114]: nawet bako chce cie ubic 12:19 Solar mlody [114]: ^^ nie dziwie sie mu ale mu pomoge I podsumowanie: Gorti 12:22:51 hunt u bako to powazna sprawa.. xD
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? Ostatnio edytowany przez Mendolina - 24-03-2008 o 12:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Amma/Duriel
Gildia: Zoltans
|
![]() @Sardas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CZASAMI MYSL CO PISZIESZ PLXX ![]() o.0 biles pomoc ;ooo gz ![]() ![]() ![]() ![]() Gdybys byl sam to zaatakowalbys go? nie sadze zal... Ostatnio edytowany przez DarkKZ - 24-03-2008 o 12:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() @up
a co mial pokazac? knight vs knight to chyba wiadomo ze go nie ubije odrazu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1312 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie gadam na każdego noob, chyba że na żarty, gadam na tych co sobie zasłuzyli... Zaraz powiesz że to twoi kumple i takie tam, hyh ja wiem swoje i mam to w dupie co twoi kumple beda gadac ;d @Darkkz Chodzi mi o forum baranie, a nie w tibii... Pochwal sie co ty zrobiłeś... Co do pomocy, jak mówilem miałem freezy + uciekał na up, down to nie bylo jak go trapnac... Ostatnio edytowany przez Shinhoshu - 24-03-2008 o 15:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2006
Imię: Boromir of Silvera
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 68
Skille: 87
Poziom mag.: 17
|
![]() @Sardas
Co ty pierdolisz o moim pvp, jak nie mogles ubic mnie (27sorc) z 35ek i 37ek, majac 80lv. Zal ![]() A mialem plan zeby ubic tego 35ek, tylko druid poloni zaczal go walic, to juz bylo za pozno. I napewno mam lepsze pvp od Ciebie. Ty jeszcze bronisz sie tym ze zaczales bic pomoc zoltan, a w sumie lepiej byloby dla ciebie jak by cie tam w ogole nie bylo. Bo go nie zabiles tylko padles... ![]() btw. Takie zajebiste pokazales pvp ze stracilem tylko 10 manasow w ciagu 10min ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Poziom: 66
Skille: 92/66
|
![]() @up
a ty co w ftpa robisz? jeden char w "silverans freedom" i cie pipao ubija a drugi w ftpa? ;o
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sardas
Polskiego uczyłem tylko Neoxtera ;o. Ty na całe SA mówisz, że nooby ale przykro mi noobki to FTP ^.^
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Użytkownik Forum
|
![]() @boromir
Gdybym miał pacc i lepszy mieczyk to byś padł w 3 sec... Haha, ty masz lepsze pvp odemnie może? haha, nie rozsmieszaj mnie... Pamietam jak kiedyś przechodziłem obok d-laira na Ank Sardasem, nawet cie nie dotchnalem a ty krzyczałeś "PK", "HELP" i takie tam, więc sie nie odzywaj kk? W ogóle według mnie to ty 0 pvp skilla masz... @Menda LOOL, a w tej bajce były smoki? Nigdy nie mówilem na SA że to nooby, jak coś... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedyś to nie znaczy teraz ;>, kiedyś każdy był jaki był, człowiek się zmienia ;].
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2006
Imię: Boromir of Silvera
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 68
Skille: 87
|
![]() @Sardas
Zal, po 1. Na d-lar ankh nie krzyczalem help pk -.-' po 2. byles takim noobem ze bales sie skula i chciales mnie na party ubic, ale oczywiscie tak mnie blokowales ze wtrafily we mnie moze ze 1-2 mort hury z 10... "Gdybym mial lepszy mieczyk i pacc padlbys w 3 sekundy" Ty a moze jak bym cie zobaczyl w dp to bym juz padl co?;d ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2007
Imię: Amma/Duriel
Gildia: Zoltans
|
![]() Cytuj:
![]() @Sardas Robisz sie taki jak Gorti ![]() Po chuj wymyslasz takie bajki, ze Boromir wolal "PK", "HELP"? ![]() Btw."Chodzi mi o forum baranie, a nie w tibii..." Ty na serio jestes taki tepy? ![]() Ostatnio edytowany przez DarkKZ - 24-03-2008 o 17:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Chodzilo mi o to ze knight vs knight to jest dluga meczarnia bo nie da sie go tak latwo zabic,no chyba ze ktos znoobi
|
![]() |
![]() |