![]() |
#1302 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 07 2007
Imię: Tyrael Helltiren
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gentlemans
|
![]() #MIKE
A ty co możesz wiedzieć, grając nawet od 2 tyg. powstania serva? powiem Ci. Gówno. cała swoja kariere na neranie spedziłeś na robieniu nowych charow i expieniu na rotach. nara kolo Ostatnio edytowany przez verssus - 05-07-2008 o 16:09. |
![]() |
![]() |
#1303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Świat: Nerana
|
![]() Nie wiedziałem że Puszcza Białowieska jest miejscowością, szkoda, że są wakacje bo by Ci się szkoła przydała. Nie znasz podstawowych informacji ile masz lat 9, 10 max 12. Jesli nawet był zmęczony po pracy to po co dawał inva, kompletny idiota tak jak ty ale ty jesteś tępy albo nie chodzisz do szkoły. Nawet jeśli mało w Tibi przesiaduje to lepiej bo nie mam tak zjebanego mózgu jak ty, wbiłeś ten swoj 77 level na bocie i się jarasz jak by przyszło do blokowania to byś mógł liczyć tylko na sioherów bo sam byś padł jak szmata. Wole sobie posiedzieć na forum i podzielić się informacjami, pośmiać a nie jak debil klepać level. Jak byłeś mały to Ci matka wkładała worek na mordę żeby oszczędzić Ci wstydu.
@Versus Wiem dużo więcej od Ciebie, lepiej zrobić 20 charów i przy okazji nauczyć się czegoś od h leveli przyjaciół niż na*******ać jedną postacią chociaż wtedy też sie dużo wie gram od dawna bardzo dawna od 7.6 i nie myśl że moje osiągniecie to 40 level miałem 2 postacie 100+ a ty się kurwo nie sadź ze nie wiadomo co wiesz.
Mike Ostatnio edytowany przez MikeRoyal - 05-07-2008 o 16:08. |
![]() |
![]() |
#1304 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez verssus - 05-07-2008 o 16:11. |
|
![]() |
![]() |
#1306 |
Użytkownik Forum
|
![]() @versus
Więc poszukaj dobrze w screenach na Only Nerana. Specjalnie dla Ciebie niedowiarku wygrzebałem ze starego konta na photobucket.com ![]() Przy okazji podziele się dobrą nowiną, dla jaj stworzyłem sobie postać, name dzięki któryemu jest nazwa MikeRoyal był jeszcze za Tibia 7.6 na Titani skasowany powraca ![]() The character Mike Royal has been created. Please select the outfit when you log in for the first time. See you in Tibia! Ostatnio edytowany przez MikeRoyal - 05-07-2008 o 16:23. |
![]() |
![]() |
#1307 |
Zbanowany
|
![]() suahssuahssuahssuahssuahssuahssuahssuahssuahssuahs suahssuahssuahssuahssuahssuahssuahssuahssuahssuahs suahssuahssuahssuahssuahssuahssuahssuahssuahssuahs suahs
ośmieszyles sie tylko, jaka pompa.. ty masz mozg? chyba nie. Edit : o, nowy char? Ostatnio edytowany przez verssus - 05-07-2008 o 16:24. |
![]() |
![]() |
#1308 |
Zbanowany
|
![]() <koszyczek>
|
![]() |
![]() |
#1309 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2008
Imię: Azkaz
Profesja: Paladin
Poziom: 58
Skille: 80/64
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
wiem wiem interesujesz sie tak ta puszcza białowieska bo tam sie ma rodzinke nie? xD( wjezdzam ci na rodzine bo pod koniec posta powiedziales cos z moja mamusia) a wiesz co ci napisze?? wiesz tyle o tibii co ja o puszczy i pff huy mnie to obchodzi co sie dzieje na non pvp servie ziom , ty traktujesz tą gra jak misje badz powolanie w swoim zyciu i sorry inva ludzie czesto daja do domku bo jest taka opcja ty nigdy tego nie zrozumiesz bo na paca ci zal paru groszy a wracajac o twojej wiedzy o neranii to nic nie przeczytalem sensownego poki co i w ogole wiecej to ja moge informacjii wyczytac na tibia.com aa i jeszcze co do blokowania to chlopcze jestes zalosny czy tuy nie rozumiesz ze ja na takie rzeczy nie mam czasu?? blokowanie pff na mojej liscie vip widnieje 6 osob i nie znam zadnego siohera bo ja poprostu botuje, poki co proponuje ci zrobic nowego chara i dzielic sie dalej znakomitymi informacjami z neranii i nie uczestniczyc w zadnym ciekawym wydazeniu i zycze ci zeby zyl sobie dalej w tym swoim swiecie dlaczego zaslaniasz nie ktore przeklenstwa a nie ktore zostawiasz odsloniete? /pozdro boterom ;d |
|
![]() |
![]() |
#1310 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Nie mam już nerwów się kłócić z dzieckiem więc powiem s*******aj i znowu gówno wiesz auto cenzura.
#1311 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
cos z przed chwili 16:30 You advanced in sword fighting. patrze na pasek a tu 83! mysalem ze dopiero 82 xdxd xd eymike ty pewnie znasz wszystkie zakamarki rooka? tylecharow z roka wyciagnales moze zostan rookslayerem!? xd ahh XD juz wiem dlaczego grasz na non pvp bo to taki duzy rookgard xdd Ostatnio edytowany przez Niroos - 05-07-2008 o 16:40. |
|
![]() |
![]() |
#1312 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() Cytuj:
Za błędy się płaci: "Take what you can, give nothing back" ten temat zamknięty... Btw. Gz, że masz 6 osób na vip Xd
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
|
![]() |
![]() |
#1313 |
Zbanowany
|
![]() takie 6 osob to i tak praktycznie 1/3 mozliwości mikeroyala, bo na fuccu 20 osob max ;d
|
![]() |
![]() |
#1314 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a co do vip dlatego mam tyle bo pisze tylko z ciekawymi osobami.. a gadam z osobami na vencie z innego serva.. ;] edit: ![]() :> Ostatnio edytowany przez Niroos - 05-07-2008 o 18:20. |
|
![]() |
![]() |
#1315 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
|
![]() Ja nie mam nic do botowania, sam to robie poprostu pytam się czy masz zamiar botowac na rotach do 100 lvla, czy może zmienisz miejscowke bo nudne juz te skriny ^^
|
![]() |
![]() |
#1316 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Po2 - Nie jestem żadnym botterem...-.- |
|
![]() |
#1317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
|
![]() Skoro nie jestes boterem, w co watpie to jestes za przeproszeniem debilem, jak mozna zabic 43360~ rotow recznie robiac to 7h dziennie?
Ostatnio edytowany przez Atamila - 05-07-2008 o 18:49. |
![]() |
![]() |
#1318 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Atamila
S*******aj kutasie bocić i się odpierdol krótko mówiąc. Owned ![]() Kiedyś się wpierdolisz. Licze na to.
Mike Ostatnio edytowany przez MikeRoyal - 05-07-2008 o 19:09. |
![]() |
![]() |
#1319 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Dla chcącego nic trudnego... ![]() Wakacje są więc expie^.- Ostatnio edytowany przez Nathariox - 05-07-2008 o 19:11. |
|
![]() |
#1320 |
Użytkownik Forum
|
![]() mike ale z ciebie idiota jak do mnie pisales to owszem bylem afk ale w dp a wpierdolic to tobie moga na polu(dworze czy huj tam jak sobie rzyczysz panie polonisto)..
|
![]() |