|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Agalloch
Profesja: Knight
Gildia: Carphatian Forest
Świat: Balera
Poziom: 45
Skille: 86/85
Poziom mag.: 5
![]() ![]() |
![]() Mam skille 60/60 fire sworda 4mlvl Eq. Plate Armor, Soldier Helmet, Brass legsy, Dwarve shield. Potrzebuje dobrego expowiska.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1302 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Radom
Imię: Ivelios Rycerz
Gildia: Szukam gildii
Świat: Titania
Poziom: 27
Skille: 69/69
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Kup sobie lepiej jakiś dobry ekwipunek. Plate armor?? Soldier helmet?? Na takich skilach to powinieneś mieć z knight set, crown helmet itp (no chyba, że po hacku jesteś). A tak wogóle to gdzie expić bez dużej straty uhów knightem 26 level, skile 69/69, mlvl 4, a eq to: knight set, bright sword, medusa shield,dragon necklace, steel helmet (po hacku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Jestem knightem lvl 13 skille 50/50. Na jakim lvlu/skillach moge isc lootowac na minosy kolo kazo nie obawiając się archerow??
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Skille:62sword/62
Mam problem na czym skillować przy moich skillach żeby osiagać jak najlepsze efekty...dotychczas skillowałem na rotach ale wydaje mi sie ze skille rosna stosunkowo za wolno a roty za szybko padaja...trenie of course knifem ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kyron Salen - 30-09-2005 o 19:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Imię: Agalloch
Gildia: Carphatian Forest
Świat: Balera
Poziom: 45
Skille: 86/85
Poziom mag.: 5
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1306 |
Użytkownik Forum
|
![]() Otórz mam 23 lvl
skile 61/59 eQ: C-helmet C-armor P-legsy Bright sword V-shield i buciki ;D No i gdzie tu expić? A może powinienem popracować jeszcze nad skilami? __________________ Sory że sie o to pytam, bo pewnie 20 osób przedemną zadało to pytanie, ale niechce mi sie czytać ;p HELP PLX Ostatnio edytowany przez paffelek - 01-10-2005 o 04:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Frampol
Poziom: xx
Skille: xx/xx
Poziom mag.: x
|
![]() Mam pytanie lvl i skile i magic so obok. Czy takie skile wystarczo na soldki zeby wmiare nie dużo uh szlo muj ekwipunek to C-armor Firre axe i Edusa shield.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Łęczna
Stan: Początkujący
Imię: Dreth Miath
Profesja: Rookstayer
Gildia: Green Brothers
Świat: Grimera
Poziom: 10+
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @up
Dwa soldi na raz pownienieś zabić, więcej bym na towim miejscu nie bił ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Dubh/Vahiran/Thalarion
Świat: Valoria/Obsidia
Poziom: 117
Skille: 95/91
|
![]() Ja na skilach 75/73 na 48 lev w eq DSM, RH, GS, K Legi, Steel B, AOL byłem dzisiaj na scarabach przez 4 godz. Zrobiłem 85 k expa i wyniosłem 6 k tracąc bp uhów. POLECAM
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Guest
|
![]() Siemqa !
![]() Jeżeli jesteś ryckiem i masz 15-20 lvl ze skillami powyżej 45/45 to leć do Ankrahmun i exp pod ziemią na pustyni (-1 = dużo larv). Bardzo szybko exp leci... ![]() ![]() ![]() ![]() Jeżeli ktoś ma pytanka to czekam na prywatne wiadomości. ![]() Narx ! ![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2004
![]() |
![]() Yo!
Mam knighta skille 73/73. Eq: c-shield, w-helmet, k-armor, p-legs. Czy jak pojde expic na guardy to zwroci mi sie kasa za uhy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
![]() mialem zrobic nowy temat ale postanowilem nie denerwowac modków
![]() otoz moj problem jest taki: gram drutem. mieszkam w ab'dendriel. moje skille: 20/23. itemy mam na tyle dobre ze z rotami i dwarfami nie mam zadnego problemu. z minosami tez pewnie byloby latwo. tylko ze nie wiem gdzie expic. na trole juz nie chodze bo mam 22 lvl i jak je zabijam to nie regeneruja mi sie soul pointy. moglbym chodzic na gobliny ale jednak te 25 xp to strasznie malo. tym bardziej ze spokojnie moge chodzic na monstery ktore daja 40-50 XP. tylko ze gdzie ja mam do jasnej cholery nawalac te mostra? kopalnie kolo kazo bylyby dobrym miejscem ale wbic sie do nich do prawdziwy cud! tam ciagle jest mase ludzi, a jak juz sie tam dostane to zara wpadna 2 n00by z marinesu spolecznego ![]() ![]() wiec powiedzcie mi gdzie mam isc? podobno w venore jest jakies miejsce z duza iloscia rotow, na fibuli podobnie, na foldzie tez jest nienajgorzej. tylko czy nie ma nic ciekawego blizej ab? bo niechcialbym sie niepotrzebnie 'przeprowadzac'. poza tym to czy w tych miejsciach nie bedzie podobnie tak jak w kopalniach kolo kazo? czy nie bede musial ciagle zwiewac od pk? bo np. na niektorych serverach folda jest ich ulubionym miejscem. co gorsze nie mam PACCana ![]() w skrocie - szukam expowiska: -malo ludzi -jak najmniej pk -rozlegly teren -szybki resp. czy to w ogole mozliwe zeby znalezc takie miejsce? ps. gram na iridi. @down: wieeeeeelkie dzieki! dokladnie takiej odpowiedzi bylo mi trzeba ![]() ![]() >--------------------------------------------------------------< no i przenioslem sie do thais. po czym wybralem sie na fibule. no i wszystko bylo by dobrze... gdyby nie te gsy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ja tylko na chwilę... [mam nadzieję] Ostatnio edytowany przez ogorek - 02-10-2005 o 01:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Dla Faccana polecam Ci Fibulę. Jest tam masa rotów, możesz skoczyć sobie na behe, ale naciąć sie na DSki. Aby tam dojść musisz wyjść południowo-zachodnim wyjściem z Thais, aż dojdziesz do zejścia w dół po drabinie. Następnie idziesz do Simon the Beggar i mówisz:
-hi, help, yes, yes, yes Tym sposobem kupisz klucz za 800 gp, który umożliwi ci wejście na expowisko. Wchodzisz do studni na środku miasta, używasz klucza na drzwiach, schodzisz na dół. Drzwi po lewej prowadzą do rotów, środkowe drzwi na dole do behe, prawe do questa 50+lvl, a górne do kilku zwykłych orków. Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdro. Ostatnio edytowany przez Burakou - 01-10-2005 o 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Tomaszów Mazz.
Imię: Coron Acyc
Gildia: GolDen DraGon
Świat: Aldora
Poziom: 28
Skille: 62/61
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() A ja na czym moge expic 27 lvlem skile 63/62 oczywiscie 4 mlvl eq k arm plate legsi, f sword i crown helmem i drag shieldem ?
plx pm me !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: Łańcut
Stan: Początkujący
Imię: Jwitos Szlachetny
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 23
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Gdzie może expić knight, 9 lvl 23/23 skille, 1 magiczny, scale armor, p-legi, iron helmet (niedlugo soldier), dwarfen shield, orcish axe, scarf i leather boots?
![]() |
#1316 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
![]() ludzie czy nikt nie czyta tego tematu?
>---------------------------------------------------------------< czy moglby mi ktos opisac jak mniej wicej wyglada to miejsce zo rotami kolo venore? czy mozna tam cos jeszcze spodkac, czy duzo tam ludu... albo przynajmniej dajcie jakis link... HiLP mi PLiX...
Ja tylko na chwilę... [mam nadzieję] Ostatnio edytowany przez ogorek - 02-10-2005 o 15:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
Guest
|
![]() Witam
LVL: 44 Mam skille: 72 / 71 Eq BS/GS | Vampire Shield Prosze o porade gdzie moglbym expic ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
|
![]() mam p set drag shield i stell helm oraz fire sword
NA CZYM EXPIĆ ??????????????? skille 60/61 nudzi mnie cyc itp. AHA I MAM PACC
ZGADNIJ KTO WALNĄł 500 HIT Z SD W CZŁOWIEKA W TIBII ? NO WŁAŚNIE KTO ![]() mam druida na padnorii dajcie mi coś )free itans plx( ![]() wejdz a zobaczysz cos fajnego fajne rzeczy w tibi m.in passy do high lev.. (nie mowic modkom) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Krakow
Imię: Master Croos
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 38/38
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Kazordoon miasto dla knighta
![]() No jak kazdy wie knight musi skillowac i dobic m lvl do 4. A zreszta chodzi o to ze na dwarfach najlepiej skillowac np.w wiezy z winem i browarem gdzie dwarfy sie respia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro dla Tibia Squad of Iridia Ostatnio edytowany przez Master Nicram - 03-10-2005 o 00:13. Powód: Porada dla poczatkujacych :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Chodziez
Imię: Zahed
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 51+
![]() |
![]() Siemka postanowilem napisac tak jak inni wsyzscy tesz swój poradnik a oto on:
Rycerze to bardzo dobra klasa postaci dla tych kturzy niegrali jescze w tibie. Wiec tak najpierw jesli mamy dobra bron to idzie na trolle zeby uzbierac na jakiegos p-seta dvarfenshielda i jakis helm. nastepnie na trollach trenujemy do 40/40 na Balance . Od 50/50 trenujemy na rotwormach na full defensie No i trenujemy jesli niezaswitanam skill 65/65 i 4 magic wtedy to bedzie cos kolo 15 lvlu na trenowaniu i wszyscybedazadowoleni taki maly lvl i takie duze skille i magic lvl. A jesli mamy pacca lecimy na edron i trenujemy tam na trollach bo tam niema tak zwanych ,, noobów'' kturzy by ci zabili potworki i gdy wbijemy wyzej wymieniony skillana trolach lecimyna darashie i izdizeimy do kopalni z rotwormami ( UWAGA! wez ze sobom dla bezpieczenstwa 3 parcele!) i tamtrenujemy do wyzej wymienonego skilla . Sam obecnie mam knighta ma 50 lvlu i bdb skille wiec polecam pozdrawiam! ![]() |
![]() |
![]() |