![]() |
#1301 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2005
|
![]() Hm........ bosman czy jak mu tam napisal zeby astral, wasek i (?) Sir Dzidek szybkowali mordki?... Co ty masz do Dzidka? A wiem te kompleksy... Zazdrosc ludzka rzecz;P
A tak btw. znam troche ludzi z calmy i wiem ze Maniak Kot zawsze kradl itemsy-.- Nie wiem po co on jeszcze jest na tym forum... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1302 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
|
![]() Cytuj:
JAKI DZIDEK , ILE RAZY MAM PISAC ZYDEK , TO SA 2 ROZNE OSOBY , I NIEMAM NIC DO DZIDKA BO GRALEM NA CALMERZE I ZNAM SIE Z DZIDKIEM NIEWIERZYSZ TO SPYTAJ , A KOMPLEKSOW NIEMAM , BO POKI CO TO 80% 50+ POLAKOW Z CELESTY Z LEVELEM PRZEGONILEM ZACZYNAJAC OD 0 !! A ONI MIELI WTEDY TAK JAK MOWIE 40+/50+ LEV ! nie zebym sie chwalil ale jesli musisz o kompleksach mowic to musialem skontrowac. A co do Maniaka Kota , to zwykly noobek , juz nie pierwszy raz udowadnia to. Koniec dyskusji bo mi sie juz zbiera na bana a go niechce ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() @Maniak
Zebys za duzo nie wrzucał tutaj,pamiętaj że twój adrss to dla mnie 5 minut ![]() @Wiecbork Piekne miasto ludzi przepakowanych drożdżami , dobrze biegającymi. @Magus Fajny screen , na poczaku myslalme ze to cos zwiazane z updatem ![]() ![]() Pozdriawiam
![]() |
#1305 |
Użytkownik Forum
|
![]() 4.5 godziny na Dlach niestety loot nie dopisal ale i tak bylo spoko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Cuś ode mnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Więcbork
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Sto
Skille: Ogromne
![]() |
![]() I k***a co TO NIE JA !! Spytajcie sie Korialstrasz !! Ja sie nie wie to sie nie pier***i głupot k***a mać !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Wrocław :>
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 21
Skille: --/--
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Jak nie umiesz sie normalnie wypowiedziec to odpusc sobie forum -.-. Pozatym tez sadze ze gdybys to nie byl ty to az tak bardzo bys sie nie denerwowal i nie rzucal bluzgami na prawo i lewo Ostatnio edytowany przez Ellenhorin - 02-08-2005 o 17:12. Powód: literowka :P |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Więcbork
Wpisy bloga: 1
Poziom: Sto
Skille: Ogromne
![]() |
![]() Cytuj:
Ciekawe czy było by ci miło jak by cie każdy wyzywal od "hakerów" i "złodzieji" jak bys tego nie zrobil !!
Ostatnio edytowany przez Knight Wasek :> - 02-08-2005 o 20:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: BiaŁysToK ._.
Imię: Maxi skywarien
Gildia: n0ne
Świat: n0ne
Poziom: 35
Skille: >.<
Poziom mag.: 52
|
![]() up @ stary nie ******* bo w domq napisane bylo w invitach Knight wasek wyraznie i sie nie wyginaj bo wiemy ze to ty i nie *******
![]() |
#1312 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Wrocław :>
Świat: Secura
Poziom: 21
Skille: --/--
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
Dla mnie , to ty jesteś tylko głupim thiefem i myśle że nikt o poziomie inteligencji orangutana nie zniży się do twojego poziomu . Wyraziłem tu swoją opinie o tobię . Tasiorstrasz zróbcie akcję : Anty Wasek i zmotywujcie żeby Thais/Venore/Ab/Ank/Edron/Carlin/Dara go jak tylko wejdzie do gry zaleje msg typu : Thief , Fu**er , Idiot itp. Może się uda =D PS: Pomścijcie Korialstrasza ! Ostatnio edytowany przez Maciek100 - 02-08-2005 o 22:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Imię: Most-Noiserr
Świat: Harmonia
Poziom: 16
Poziom mag.: 12
|
![]() Cytuj:
No k***a niestety tak już prawda ![]() ![]() S*ur**el jesteś i tyle Jak byłem z nim na dragach to nie chciał mi ku*as uh`a dać i jeszcze scopry mi zlurował, a mi się uh`y akutrat skończyły no i ded ![]() P.s.: Nie będe bluzgał bo bana dostane ![]() P.s. 2:Szukam jakiegoś blokera na dragi, który nie będzie kradł loota i który mi odda przynajmniej część loota ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Tam gdzie dres jest najnizsza jednostka spoleczna - Krk
Imię: Andrzej Mocny
Gildia: Purple Fire
Poziom: 111
Skille: 92/90
Poziom mag.: 7
|
![]() No cóz, lepiej późno niż wcale
![]() 01:01 You see yourself. You are an elite knight. You are Majtek of the Perly Lotry. ![]() Mały ancient scarab hunt ![]() Kaprawe pierwsze exori ![]() ![]() Na pożegnanie ![]() Ide w kime bo jutro trzeba expić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Skille: 13/37
![]() |
![]() @UP
Eh Andrew ![]() ![]() ![]() ![]() PACC ROX @Wasek Po prostu jestes noob i tyle ... Ile razy bylismy na huntach razem i co caly loot brales nic nie dostalem :/ Twierdziles ze mnie uhnoles :q
![]() |
#1316 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda mi slow na mojego przedmowce...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: Grodzisk Mazowiecki
Imię: Miechu Warrior
Poziom: 64
Skille: 83/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Przepraszam za post bez zdjecia, ale to dla mnie wazne. Chcialbym wam przedstawic rozmowe z Princess Ann:
08:39 Princess Ann: czesc 08:39 Princess Ann: chyba masz cos mojego 08:39 Miechu Warrior: cze 08:39 Miechu Warrior: co? 08:40 Princess Ann: nie ,co tylko zielony bp z kasa w srodku 08:40 Miechu Warrior: yyy... nie rozumiem 08:40 Miechu Warrior: moglabys jasniej? 08:40 Princess Ann: owszem rozumiesz, ale ludzi sie poznaje wlasnie wtakich sytuacjach 08:41 Miechu Warrior: nie rozumiem, powiedz o co ci chodzi 08:41 Princess Ann: przez przypadek otworzym mi sie parcel i zamiast parcela na skrzynke przeciagnelam bp 08:41 Princess Ann: i ty go zabrales 08:42 Miechu Warrior: o 08:42 Princess Ann: bo nikogo nie bylo w poblizu ,tylko ty 08:42 Miechu Warrior: kiedy to bylo? 08:42 Princess Ann: potem uciekales i jak cie doganialam to sie wylogowales 08:42 Miechu Warrior: no co ty mowisz? 08:42 Miechu Warrior: kiedy to bylo niby? 08:42 Princess Ann: mowie, to co widzialam 08:42 Princess Ann: w zeszlym tygodniu] 08:42 Miechu Warrior: w jaki dzien? 08:42 Princess Ann: widocznie masz krotka pamiec 08:43 Princess Ann: i nie logowales sie przez kilka dni 08:43 Princess Ann: bo patrzylam czy jestes 08:43 Miechu Warrior: nie logowalem sie od piatku wieczorem do poniedzialku popoludniu bo nie mialem pradu 08:43 Princess Ann: dziwne zbiegi okolicznosci 08:43 Princess Ann: to byla cala moja kasa 08:44 Miechu Warrior: 0o 08:44 Princess Ann: i przykro mi ,ze akurat polak to zrobil 08:44 Princess Ann: zegnam 08:45 Miechu Warrior: uwierz mi ja tego nie zrobilem! nie wiem jak to sie moglo stac, moze mnie z kims pomylilas! nigdy w zyciu nikogo nie okradlem 08:45 Miechu Warrior: w jakim miescie to bylo? 08:45 Princess Ann: ankrahmun 08:45 Princess Ann: nie , nie pomylilam 08:45 Miechu Warrior: jestes pewna ze to bylem ja?! 08:45 Princess Ann: tak 08:45 Miechu Warrior: a pamietasz w jaki dzien i o jakiej godzinie? 08:46 Princess Ann: tylko ty, nikogo tam nie byloa ty przechodziles, bp zniknal a ty za chwile sie wylogowales 08:46 Miechu Warrior: a pamietasz w jaki dzien i o jakiej godzinie? 08:46 Princess Ann: wieczorem,ale dzien , nie pamiatam 08:46 Princess Ann: sroda, albo czwartek 08:46 Miechu Warrior: w zeszlym tygodniu? 08:46 Princess Ann: tak 08:47 Miechu Warrior: nie wiem jak to mozliwe ale wyglada na to ze ktos inny sie mna zalogowal 08:47 Miechu Warrior: ale nikomu nie dawalem swoich passow 08:47 Miechu Warrior: i nic z moich rzeczy nie zniknelo 08:47 Miechu Warrior: ide do depo, przeszukam je cale 08:48 Miechu Warrior: naprawde jestem w szoku 08:48 Miechu Warrior: nie wiem jak to sie moglo stac, moze to byla moja postac ale to na pewno nie bylem ja 08:51 Miechu Warrior: przeszukalem depo, nie mam tu ani jednego zielonego bp, nic nie zniknelo z moich rzeczy... 08:51 Miechu Warrior: nie potrafie tego wytlumaczyc ani tobie ani sobie =/ 08:52 Princess Ann: dobra, wzbogaciles sie ,a ja mam nastepny powod ,zeby nie grac 08:52 Princess Ann: papa 08:52 Miechu Warrior: poczekaj 08:52 Princess Ann: baw sie dobrze Jestem w szoku po tym co uslyszalem, nie mam pojecia o co chodzi. Nie mam zadnych dowodow na swoja obrone, musicie mi uwierzyc na slowo ze TO NIE BYLEM JA! Wyglada na to ze ktos sie zalogowal moja postacia ale z moich rzeczy nic nie zniklo, a po tym backpacku ani sladu ![]()
![]() |
![]() |
#1318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: BiaŁysToK ._.
Imię: Maxi skywarien
Gildia: n0ne
Świat: n0ne
Poziom: 35
Skille: >.<
Poziom mag.: 52
|
![]() Przeszukaj dp carlin itd po drodze a jak znajdziesz to oddaj ance;P
![]() |
#1319 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nie moge tego pojac. Nikt nie zna moich PASSow a loguje sie na postac bez problemu. Akurat gdy ten ktos jest zalogowany, udaje mu sie ukrasc caly dobytek Ani, a wlasciciel postaci nic o tym nie wie. Do czego to juz dochodzi w tej grze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() Ehhh ... nie wiem co się stało dokładnie ale jak nie miał nikt twoich pasów to sytuacja jest jednoznaczna -.-