![]() |
#1301 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Ja jestem z okolic Lodzi
|
![]() |
#1302 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() ]ogolnie od nastepnego weekendu mam wolna chate na tydzien
![]() ![]() ![]() btw. ŁKS wyjdzie z 2 ligi ![]()
#1305 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Widzew ROX! ;] Wiec, oficialnie zapraszam wszystkich do komandosa na caly next tydzien ;] |
|
![]() |
![]() |
#1306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Zobaczymy jak to z tym widzewem bedzie
![]() ![]() ![]()
#1307 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Drugie ostrzeżenie. Pierwsze już było tutaj, nawet postraszenie banami nic nie dało. Teraz już bez żartów. Będę sypał bany na lewo i prawo za:
Kapewu?
#1308 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Wylgraryzmów uzywam dlatego ze od dziecinstwa slyszalem je w domu , i cierzko mi sie oduczyc tego (nie kazdy rodzi sie w dobrej rodzinie) , nazwalem ja glópkiem dlatego ze to moze jest tylko gra, ale jak ktos zachowuje sie jak idiota to dlaczego nie mialbym tego odpowiednio skomentowac ? Co do jej "lv 74 i wielu przyjaciol" , ja niepowiedzialem ze pozostwianie znajomych jest zalosne , zalosnym bylo to ze mowila to mi i Qreew'owi , dwóm osobom ktore najbardziej interesuje to co ona za soba zostawia na galanie.. Co do mojej tajemnicy.. ja poprostu gram.. jak mnie wykopuja to wychodze (jesli ten ktory mnie wykopuje jest na tyle dla mnie niebezpieczny) , jak leja to uciekam , jak kaza placic to nie place (chyba ze zwinilem i powinienem , ale to sie nie zdarzylo jeszcze). A te red skulle.. poprstu ich ignoruje , nie bije nikogo kto mi bezposrednio nie zawinil, jak ktos pkuje pod depo innych.. niech pkuje , mnie to nie rusza. A co do sharowania i mc nie przestane nigdy , bo przez takie olewanie problemu , polowa Polaków grajacych w tibie uwarza to za cos dozwolonego , wrecz nakazengo przez zasady tibi.. krew mnie zalewa jak slysze ze "uzywam light hacka, ale to maja wszyscy wiec nie ma o czym gadac" , albo typek zabijajcy ci dwarfa na ktorym skilujesz i broniacy sie mowiac "sorry ale mialem bota wlaczonego i bylem w kuchni".. ignorowanie problemu wzmacnia go tylko.. |
|
![]() |
#1309 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Druki akapit.. nie nie napisalem , Rahilliego nie znalem i nadal nie znam , rozmaiwalem znim 2 razy po twojej smierci , raz zeby wyjasnic pare spraw a drugi raz pytalem go czy nie wie za co ciebie Toxo zabil.. Qreew zna go chyba , ale ja napewno nie , wiec powtarzam poraz ostatni nikogo naciebie nie naslalem.. A co do sprawy z tym ze sam sobie poradzic nie moglem.. to ze czepilas sie lv 55 knighta, grajac na 74 knightem , to jest czysty power abuse dlaczego ? bo dobrze wiedzialas ze mozesz sobie pozwolic na atak na mnie , na wyrzocenie/ukradniecie mojego lootbaga , na nazywanie mnie zlodziejem , tchorzem , wiedzialas ze ja na dana chwile nic nie bede mogl z tym zrobic, ograniczony przez "budowę" mojej postaci.. no ale nie pomyslalas o tym ze niektorzy nietoleruja takiego czegos (reakcja Qreew'a) , przejechalas sie na swoim "cwaniactwie" , zamiast wyciaganac jakies wnioski z konsekwencji jakich uswiadczylas.. dalas sie zabic kolejne dwa razy.. |
|
![]() |
#1310 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2006
|
![]() O.o banished
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .... zalosnym bylo to ze mowila to mi i Qreew'owi , dwóm osobom ktore najbardziej interesuje to co ona za soba zostawia na galanie.. .- > =/ heh a mnie tam najwiecej obchodzilo komu to mowie, mowilam bo tak mi sie podobalo i juz-.-, a jak widzisz od Qreewa sie jzu odczepilam a od ciebie nie =S. ![]() A co do sprawy z tym ze sam sobie poradzic nie moglem.. to ze czepilas sie lv 55 knighta, grajac na 74 knightem , to jest czysty power abuse dlaczego ? ->Taa jestem PA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lady69 - 22-05-2006 o 08:23. |
![]() |
![]() |
#1311 | |
Użytkownik Forum
|
![]() W nocy na Galanie byl Orsh~, bloknol Go Oen, padlo kilku Hlv
Konda May 22 2006, 02:29:11 CET Killed at Level 171 by Orshabaal Balwyn May 22 2006, 03:14:29 CET Killed at Level 91 by Orshabaal Stone reaver May 22 2006, 02:41:49 CET Killed at Level 97 by Orshabaal EDIT: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez thewojtek - 22-05-2006 o 08:30. |
|
![]() |
![]() |
#1312 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Świat: Galana
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1313 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
![]() zabil ktos orshabaala? bo na erig.net pisze ze padlo 40+ osob a orshabal nie dedl.Szkoda ze mnie nie bylo ;/
Ostatnio edytowany przez dressu - 22-05-2006 o 08:58. |
![]() |
![]() |
#1314 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1315 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Kępno
Imię: Ramok
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Confederation
Poziom: 50
Skille: 20/25
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
Tak btw: http://rapidshare.de/files/21092931/...alana.JPG.html Ostatnio edytowany przez Ramok - 22-05-2006 o 15:48. |
|
![]() |
![]() |
#1316 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1317 |
Użytkownik Forum
|
![]() Keekz'lorenzo okradl dzis domek Kardeara,mial dost. tylko do dachu wiec ukradl
Castle Shield, Dwarven Armor, 2 Steel boots, Demon Shield, 5 RH, DSM, 2 Golden Armory =] |
![]() |
![]() |
#1318 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
o ile byl to keekz. poza tym w domku chrisa byly 3 rh i 3 g-army ;] |
|
![]() |
![]() |
#1319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Orshabaal padł, ale lootem się nie chwalą.
Skąd ta pewność, że to Keekz? Z forum tibia.com można wydedukować, że Kardear myśli, że to Balwyn. Btw. Wczoraj jakiś 28 sorc chciał mnie wyrzucić z hydr, wyśmiałem go to przyleciał Malakas, Febb, Febbul, Thum Thum i mnie walili... fajnie zaczyna być ![]() ![]()
#1320 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |