Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 21-05-2006, 22:52   #1301
Fabolous
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 01 2006

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek
ale napic sie mozesz co? ;P
Kto tu jeszcze jest z lodzi/okolic poza Komandos~ i Mankiem?

Ja jestem z okolic Lodzi
And a hundred percent reason to remember the name!
Fabolous jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-05-2006, 22:54   #1302
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Świat: Galana
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Komandos Strong
dzieki gran ze mnie wykluczasz ale co tam chyba wracam do gry ale jeszcze nie jestem pewien dobrze wiedziec ze sinid i nihell wracaja tez
Nie wykluczam Cie, tylko wiem ze jestes z Lodzi i nie musisz tego 2gi raz pisac ;P
thewojtek jest offline  
stary 21-05-2006, 23:02   #1303
Komandos Strong
Użytkownik Forum

Komandos Strong's Avatar

Data dołączenia: 17 11 2004

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

double post -.-

Ostatnio edytowany przez Komandos Strong - 21-05-2006 o 23:06.
Komandos Strong jest offline  
stary 21-05-2006, 23:05   #1304
Komandos Strong
Użytkownik Forum

Komandos Strong's Avatar

Domyślny

]ogolnie od nastepnego weekendu mam wolna chate na tydzien <rotfl>

btw. ŁKS wyjdzie z 2 ligi
stary 21-05-2006, 23:08   #1305
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Komandos Strong
]ogolnie od nastepnego weekendu mam wolna chate na tydzien <rotfl>

btw. ŁKS wyjdzie z 2 ligi
Chyba do 3 ligi ;P
Widzew ROX! ;]
Wiec, oficialnie zapraszam wszystkich do komandosa na caly next tydzien ;]
thewojtek jest offline  
stary 21-05-2006, 23:14   #1306
Komandos Strong
Użytkownik Forum

Komandos Strong's Avatar

Domyślny

Zobaczymy jak to z tym widzewem bedzie ale dopiero od poniedzialku mozna sie wbijac bo na weekend robie bibke dla kumpli
stary 21-05-2006, 23:26   #1307
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Stan: Niegrający
Domyślny

Drugie ostrzeżenie. Pierwsze już było tutaj, nawet postraszenie banami nic nie dało. Teraz już bez żartów. Będę sypał bany na lewo i prawo za:
  • użycie choćby jednego przekleństwa,
  • użycie choćby raz słowa noob lub innych wyzwisk,
  • odbieganie od tematu o świecie tibijskim i rozmowy na temat spraw w rl
Nie potraficie dyskutować normalnie, to nie będzie dyskusji i tyle. Jeśli znajdzie się 5 osób, które dostana bana za w/w sprawy, temat zostanie zamknięty ze szlabanem na tydzień.

Kapewu?
stary 21-05-2006, 23:55   #1308
Seteus
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
Więc tak po 1 nie używaj wulgaryzmów bo się później ciężko połapać w tekscie. Po 2 to tylko gra więc nie wyzywaj innych od głupków wyluzuj z deka. Miała tu 74 ek i napewno kilku przyjaciół wiem ty zapewne byś machnął ręką i z lekkim sercem powiedział mam to wszystko w d@pie ale wiesz nie każdy potrafi po tak długim czasie po prostu odejść bez emocji. Grasz od 1,5 roku nie podlizujesz się nikomu i gra ci się dobrze?? na Galanie?? weś zdradz mi jakąś tajemnicę swoją bo ja za h@ja tak nie umiem co się nie ruszysz jakieś red skule latają i tylko czekają na moment słabości ażeby cię ubić a tylko spróbuj odpowiedzieć atakiem na ich atak zaraz się okaże że to jakiś noob char jakiegoś 100+ i masz hunta albo pay 20k.(na moje szczęście już tutaj nie gram) Co do sharowania i mc: weś przestań już, to w tym temacie przerabialiśmy i nie chcę, żeby znów to było wałkowane przez najbliższe 4 strony tego tematu. Teraz pytanie do szkodiego co się stało w temacie o dedzie rivenna piszesz coś że ktoś cie wywalił z expowiska?? czyżby stare pats naprawdę zaczęło się sypać czy to tylko podpucha??

Wylgraryzmów uzywam dlatego ze od dziecinstwa slyszalem je w domu , i cierzko mi sie oduczyc tego (nie kazdy rodzi sie w dobrej rodzinie) , nazwalem ja glópkiem dlatego ze to moze jest tylko gra, ale jak ktos zachowuje sie jak idiota to dlaczego nie mialbym tego odpowiednio skomentowac ?

Co do jej "lv 74 i wielu przyjaciol" , ja niepowiedzialem ze pozostwianie znajomych jest zalosne , zalosnym bylo to ze mowila to mi i Qreew'owi , dwóm osobom ktore najbardziej interesuje to co ona za soba zostawia na galanie..

Co do mojej tajemnicy.. ja poprostu gram.. jak mnie wykopuja to wychodze (jesli ten ktory mnie wykopuje jest na tyle dla mnie niebezpieczny) , jak leja to uciekam , jak kaza placic to nie place (chyba ze zwinilem i powinienem , ale to sie nie zdarzylo jeszcze). A te red skulle.. poprstu ich ignoruje , nie bije nikogo kto mi bezposrednio nie zawinil, jak ktos pkuje pod depo innych.. niech pkuje , mnie to nie rusza.

A co do sharowania i mc nie przestane nigdy , bo przez takie olewanie problemu , polowa Polaków grajacych w tibie uwarza to za cos dozwolonego , wrecz nakazengo przez zasady tibi.. krew mnie zalewa jak slysze ze "uzywam light hacka, ale to maja wszyscy wiec nie ma o czym gadac" , albo typek zabijajcy ci dwarfa na ktorym skilujesz i broniacy sie mowiac "sorry ale mialem bota wlaczonego i bylem w kuchni".. ignorowanie problemu wzmacnia go tylko..

stary 22-05-2006, 00:04   #1309
Seteus
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lady69

"Mówisz ze sie nie zalilas o nic ? a pamietasz rozmowe w kazzo "boli mnie tylko to ze zostawiam wszystkich przyjaciol tutaj" , nie chce przesadzic ale o ile pamietam powtorzylas mi to 4 razy... to BYŁO żałosne.." -> ta pamietam, tu to prawda malo sie nie poplakalam przed kompem...tylko ,że ze smiechu. XDDDDDDDDDDDDDD wiesz mnie nigdy nie wyczujesz keidy mowie prawde keidy wkrecam ^.- a co do friends to szkoda ze ich zostawiam ale nie przezywam tego tak jak przedstawilam ci to wtedy bo wiem ze wcaiz bede z nimi gadac.

Napisales wczesneij ze nikogo na mnei nie wsyalles, a jak z toba gadalam to mowiels ze rahilli twoj znajomy i ty to zalatwiles. aff wiec nie wkrecaj ja sklerozy nie mam

Pierwszy akapit.. tak prawda fałszem od ciebie czuć z daleka..

Druki akapit.. nie nie napisalem , Rahilliego nie znalem i nadal nie znam , rozmaiwalem znim 2 razy po twojej smierci , raz zeby wyjasnic pare spraw a drugi raz pytalem go czy nie wie za co ciebie Toxo zabil.. Qreew zna go chyba , ale ja napewno nie , wiec powtarzam poraz ostatni nikogo naciebie nie naslalem..

A co do sprawy z tym ze sam sobie poradzic nie moglem.. to ze czepilas sie lv 55 knighta, grajac na 74 knightem , to jest czysty power abuse dlaczego ? bo dobrze wiedzialas ze mozesz sobie pozwolic na atak na mnie , na wyrzocenie/ukradniecie mojego lootbaga , na nazywanie mnie zlodziejem , tchorzem , wiedzialas ze ja na dana chwile nic nie bede mogl z tym zrobic, ograniczony przez "budowę" mojej postaci.. no ale nie pomyslalas o tym ze niektorzy nietoleruja takiego czegos (reakcja Qreew'a) , przejechalas sie na swoim "cwaniactwie" , zamiast wyciaganac jakies wnioski z konsekwencji jakich uswiadczylas.. dalas sie zabic kolejne dwa razy..

stary 22-05-2006, 08:22   #1310
Lady69
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 05 2006

Evul Im evul ;/

O.o banished załamka ide skoczyc z mostu ((((

.... zalosnym bylo to ze mowila to mi i Qreew'owi , dwóm osobom ktore najbardziej interesuje to co ona za soba zostawia na galanie.. .- > =/ heh
a mnie tam najwiecej obchodzilo komu to mowie, mowilam bo tak mi sie podobalo i juz-.-, a jak widzisz od Qreewa sie jzu odczepilam a od ciebie nie =S.

A co do sprawy z tym ze sam sobie poradzic nie moglem.. to ze czepilas sie lv 55 knighta, grajac na 74 knightem , to jest czysty power abuse dlaczego ? ->Taa jestem PA Najwiekszy PA na Galanie, wszyscy sie mnie boją, a Konda jak mnie widzi ucieka do depo i prosi na prv o litośc Buuu ale ja tak nie mogę omg ty mnei nei lubisz , jak mi przykro nikt mnie nie lubi bo jestem największa Pa -.- . Ide się powiesić albo ide spadnąć z drzewa....albo nie ide zjeść troche mustardy to troche pomaga na stres!!!!! XD No ale co! Jestem Pa, no ale dlaczego czepiacie się mnie o to a Sinid lubi ogórki i nikt sie o to jego nie czepia Zobaczycie naśle na was moja rl matke przybeignie i was ubije z mace <joke> XD
hyhyhy

Ostatnio edytowany przez Lady69 - 22-05-2006 o 08:23.
Lady69 jest offline  
stary 22-05-2006, 08:28   #1311
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

W nocy na Galanie byl Orsh~, bloknol Go Oen, padlo kilku Hlv

Konda
May 22 2006, 02:29:11 CET Killed at Level 171 by Orshabaal
Balwyn
May 22 2006, 03:14:29 CET Killed at Level 91 by Orshabaal
Stone reaver
May 22 2006, 02:41:49 CET Killed at Level 97 by Orshabaal

EDIT:
Cytuj:

.... zalosnym bylo to ze mowila to mi i Qreew'owi , dwóm osobom ktore najbardziej interesuje to co ona za soba zostawia na galanie.. .- > =/ heh
a mnie tam najwiecej obchodzilo komu to mowie, mowilam bo tak mi sie podobalo i juz-.-, a jak widzisz od Qreewa sie jzu odczepilam a od ciebie nie =S.

A co do sprawy z tym ze sam sobie poradzic nie moglem.. to ze czepilas sie lv 55 knighta, grajac na 74 knightem , to jest czysty power abuse dlaczego ? ->Taa jestem PA Najwiekszy PA na Galanie, wszyscy sie mnie boją, a Konda jak mnie widzi ucieka do depo i prosi na prv o litośc Buuu ale ja tak nie mogę omg ty mnei nei lubisz , jak mi przykro nikt mnie nie lubi bo jestem największa Pa -.- . Ide się powiesić albo ide spadnąć z drzewa....albo nie ide zjeść troche mustardy to troche pomaga na stres!!!!! XD No ale co! Jestem Pa, no ale dlaczego czepiacie się mnie o to a Sinid lubi ogórki i nikt sie o to jego nie czepia Zobaczycie naśle na was moja rl matke przybeignie i was ubije z mace <joke> XD
hyhyhy
Own3d

Ostatnio edytowany przez thewojtek - 22-05-2006 o 08:30.
thewojtek jest offline  
stary 22-05-2006, 08:30   #1312
Bartol1
Użytkownik Forum

Bartol1's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006

Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:

hyhyhy
Dobry tekst A tak wogole to skonczcie juz ten temat bo ciagniecie go jest bez sensu
Bartol1 jest offline  
stary 22-05-2006, 08:57   #1313
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Poziom: 1+
Domyślny

zabil ktos orshabaala? bo na erig.net pisze ze padlo 40+ osob a orshabal nie dedl.Szkoda ze mnie nie bylo ;/

Ostatnio edytowany przez dressu - 22-05-2006 o 08:58.
dressu jest offline  
stary 22-05-2006, 12:33   #1314
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu
zabil ktos orshabaala? bo na erig.net pisze ze padlo 40+ osob a orshabal nie dedl.Szkoda ze mnie nie bylo ;/
orshaball padl, padlo troche osob, glownie w czasie lurowania go na "zgory upatrzoen pozycje"
stary 22-05-2006, 15:35   #1315
Ramok
Użytkownik Forum

Ramok's Avatar

Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Kępno

Imię: Ramok
Poziom: 50
Skille: 20/25
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
orshaball padl, padlo troche osob, glownie w czasie lurowania go na "zgory upatrzoen pozycje"
A wie ktoś jaki loot? Podobno blue gem wypadł (jedyne co mi wiadomo)
Tak btw:
http://rapidshare.de/files/21092931/...alana.JPG.html

Ostatnio edytowany przez Ramok - 22-05-2006 o 15:48.
Ramok jest offline  
stary 22-05-2006, 15:54   #1316
Kenseji
Użytkownik Forum

Kenseji's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2005

Imię: Kejisey
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
a kto mowi ze nie gramy? a twoje komentarze zarowno tu jak i na forum tibia.com sa delikatnie mowiac zalosne.
nie to ty jestes zalosny,oskarzasz mnie o "ass lickerstwo" bo jestem przyjacielem szkodiego,smutne...
Kenseji jest offline  
stary 22-05-2006, 16:16   #1317
Kenseji
Użytkownik Forum

Kenseji's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2005

Imię: Kejisey
Domyślny

Keekz'lorenzo okradl dzis domek Kardeara,mial dost. tylko do dachu wiec ukradl
Castle Shield, Dwarven Armor, 2 Steel boots, Demon Shield, 5 RH, DSM, 2 Golden Armory
=]
Kenseji jest offline  
stary 22-05-2006, 16:27   #1318
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kenseji
Keekz'lorenzo okradl dzis domek Kardeara,mial dost. tylko do dachu wiec ukradl
Castle Shield, Dwarven Armor, 2 Steel boots, Demon Shield, 5 RH, DSM, 2 Golden Armory
=]

o ile byl to keekz. poza tym w domku chrisa byly 3 rh i 3 g-army ;]
szkodi jest offline  
stary 22-05-2006, 16:33   #1319
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Novar
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Domyślny

Orshabaal padł, ale lootem się nie chwalą.

Skąd ta pewność, że to Keekz? Z forum tibia.com można wydedukować, że Kardear myśli, że to Balwyn.

Btw. Wczoraj jakiś 28 sorc chciał mnie wyrzucić z hydr, wyśmiałem go to przyleciał Malakas, Febb, Febbul, Thum Thum i mnie walili... fajnie zaczyna być Pierwszy raz spotkało moją postać coś takiego dotąd byłem powrzechnie respektowany... no ale coż czasy się zmieniają...
stary 22-05-2006, 17:15   #1320
_PiteroS_
Użytkownik Forum

_PiteroS_'s Avatar

Data dołączenia: 12 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Catrishia
Orshabaal padł, ale lootem się nie chwalą.

Skąd ta pewność, że to Keekz? Z forum tibia.com można wydedukować, że Kardear myśli, że to Balwyn.

Btw. Wczoraj jakiś 28 sorc chciał mnie wyrzucić z hydr, wyśmiałem go to przyleciał Malakas, Febb, Febbul, Thum Thum i mnie walili... fajnie zaczyna być Pierwszy raz spotkało moją postać coś takiego dotąd byłem powrzechnie respektowany... no ale coż czasy się zmieniają...
hrhr juz o tym pisalem Catri
_PiteroS_ jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania