![]() |
#1301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() Co tu duzo pisac - dobrze zaplanowane, dobrze wykonane i to trzeba oddac
jak juz keidys pisalem - podstawa do wygrania wojny nie jest wcale duza ilosc ludzi na duzych lvlach, ale lider ktory potrafi myślec i ma odrobine brawury zuchwałym szczescie sprzyja GZ Draz ![]() |
![]() |
|
![]() |
#1302 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Buhahah. Brak mi słów by wyrazić moją rozpacz i pogarde czytając te wiejskie wypociny. Człowieku Sandra to sobie może wybijać własnych ludzi lub ludzi na kickach , co zreszta sie zdarzało.A ty zajrzyj po rozum do głowy i zmądrzej póki masz czas. Btw jakiego ty masz chara ? Tego 15 druidka z Rs-em ? Ostatnio edytowany przez Tegaxino - 13-06-2006 o 15:52. |
|
![]() |
#1303 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Tegax czy ty czesem nie dostales bana? jakis modek moglby to poprawic...
wszyscy chyba wiedza ze na azure juz nie wroce. co innego lizac dupe a co innego szanowac goscia ktory mnie pokonał osobiscie do draza nic nie mam, a w tibia byl lepszy i to goly fakt a nie dupolizerstwo faktem jest tez ze akcja byla podrecznikowa - i bezblednie wykonana |
![]() |
![]() |
#1304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Fea Umarth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Skille: 90/82
|
![]() cors to mi przypomina dziewczyny , ktore zabujaly sie w swoim porywaczu
Ostatnio edytowany przez fea_umarth - 13-06-2006 o 15:57. |
![]() |
![]() |
#1305 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Miło sie czyta te słowa . Wróć bo słabe respy są ![]() |
|
![]() |
#1306 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() szybciej w porywaczu niz w zdrajcy
|
![]() |
![]() |
#1307 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Płock
Imię: Ventar Sigon
Gildia: Wanted
Poziom: 113
Skille: 96/95
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Pozdro Citek
![]() |
#1308 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Szkoda czytać to co niektórzy piszą.Wstyd panowie wstyd.(Mówie to tylko do niektórych oczywiście)
Ostatnio edytowany przez Saxon - 13-06-2006 o 17:00. |
![]() |
![]() |
#1309 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Fea Umarth
Skille: 90/82
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1310 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
aha i ja nie mam 15 lvl to ze Ventar Sigon ma skiilla nice to nie znaczy ze umie grac a swiadczy o tym jego ded od Hega(pochwal sie ze byles afk) hehe jaki wysoki lvl afkuje a szczegulnie knight ktory jest bez utamo? no poprostu jestes noobem a Sandra jak by chciala to by was all pozabijala ..a jesli Ventar jestes taki cwaniacze to moze w poznaniu sie umowimy?np.na meczu jakims Lecha poznan..? nie boisz sie ? zaplace ci za bilet nawet bo widze ze jestes biednty ty skurwy***ie...jezeli chodzi o tegaxa to do tego lizusa nie amm pytan NO COMMENT... NIE WIEM powiedzcie mi ile ten kids ma latek ? chyba z 15 ale .... a Ty Cors jak chcesz zebym ciebie nie uwazal za jebane** skur**syna to wes walcz do konca a nie w srodku wojny uciekasz z pola bitwy jak Visko tzn. tchuzliwy pies. nie rob jaj i dalej graj bo nie chce odejsc z serweru bo przez ciebie Jamehe i Pollbulla oni sa na azurze bo all mowili "niezgadzajcie sie aby oni zostali" a wy kur** polecieliscie jak ko**ki na pieniadze..i ty dzieciaczku tegus nie jedz all bo naprawde wyladujesz na intensywnej ..Zrozumiano ? >>>>>>>>POZDRO DLA ALL POZANIA I DOF-U,,NO Z WYJATKIEM ABU I CORSA KTORY JEST TCHUZLIWYM PSEM...cors sorry ze ci jade ale bezkitu all sa wkur**i bo uciekasz z wojny w srodku tej bitwy....cya all !!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#1311 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Walczyłem poki walczył Xajaki i Kan
a z u boku dofem nie da sie walczyc - bys tak pare razy posiedział z nimi na ventrilo i posłuchał tego pieprzenia to rece opadaja. zamiast cos zrobic to ci wiecznie planuja, kombinuja, ustalaja, po 5 mass logow dziennie ustawiaja a potem i tak nie walcza bo " wanted moze byc na noobach " to sie walka nie nazywa i sprostowanie - jameha i pollbull wzieli pieniadze i dof pozwolił drazowi grac- ja wtedy juz od dawna nie byłem w dofie i sie pod tym nie podpisałem -byłem z kanem w deathmetal, a potem w vision i cały czas bez zmian pralismy sie z wanted a ze teraz odszedłem? co to zmienia? nie mam juz i tak pacca wiec nie powalcze - a nawet jak bym chciał walczyc to z kim u boku? z vision juz nikt nie walczy (sprzedali chary albo nie graja) a dof zanim sie zbierze do wyjscia z depo to zakwitnac mozna było na ventrilo to nie jest srodek wojny - jak byl srodek wojny i hegowi podsuwalismy z xajakim propozycje to on wiecznie " ja mam czas moge czekac " - az swe i wszyscy odeszli, a dof nadal " ma czas " co ja mam solo chodzic wanted zabijac? taki dobry nie jestem... |
![]() |
![]() |
#1312 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Slyszales o zasadzie "Nie wiesz, nie pie***l"? Wlasnie ja lamiesz. Nikt z nas nie zamierza sprzedac chara na Allegro, nie dla nas Azura bedzie wiezieniem tylko dla tych co beda grali, a nie beda w Wanted. Zauwaz takze ze mamy male szanse w tej wojnie mimo to nie poddalismy sie jeszcze, jest nas zaledwie 20 osob przeciwko 100+. Wiec prosze... nie wiesz wiele nie wypowiadaj sie na ten temat
Rispekt dla najwyzsza Prawda, przeciez to najwiekszy wojownik azury! rotfl Ostatnio edytowany przez DetiVo - 13-06-2006 o 20:35. |
|
![]() |
![]() |
#1313 |
Zbanowany
|
![]() @ Cors ent
Popieram!!!-mądre słowa. ![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
|
![]() Cors odchodzi z azury z honorem - i brawa mu za to!
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Veers
Profesja: Knight
Poziom: 56
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1316 |
Zbanowany
|
![]() Za honor rzecz jasna.
PS. troche mi go szkoda ![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cors nie masz PACC? podobno masz dużo kasy ^^ za czasów cafe w Poznaniu jak ktoś chciał lub ubił Sandre od razu po niego leciałeś i ubijałeś, a teraz co? Kan tak samo... Stracił Zordana~ i ch*ja robi -.- Nie możecie olać Hega? i sami zacząć walczyć? Anglicy grając w piłkę walczą zawsze do końca nawet jak już nie ma szans... i to dla mnie jest honor! A nie rezygnowanie: "odeszło Swe i Kan to już nie walcze" ;/ Daleko do Polla, Jamehy czy Kana nie masz... Mam słabego chara i co z tego? wbije tylko 60lvl ;] dużo nie brakuje ;p i od razu chce się włączyć i walczyć nawet o nic ^^ i taka metafora: Gdyby Polska się poddała to by nas teraz nie było... Walczyli do końca i nikt nie tracił nadziei zróbcie to samo ;/ a nie zajmowaliście się ludźmi którzy bloczyli monstery członkom Wanted albo odeszli z DOF !!!
PeeS: Nie jechać po mnie ![]() |
![]() |
![]() |
#1318 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jakiego polla czy jamehy? polla to ja na oczy nie chce ogladac a co do bolka - hmm dsm temu kto widzial kiedys bola w bitwie.
sam mam walczyc? ja + kan = eval pk team na wanted academy w srodku nocy? to sie mija z celem - wiecej straty czasu i sil niz efektu kan nie stracił zordana tylko mu go odebrali bo nie chciał sie podporzadkowac decyzjom dof- wolnosci dla draza zawsze uwazalem ze jak celowac to w srodek tarczy, jak jest walka to bic od razu: "draz, mina, urb" w tej wlasnie kolejnosci - inne fragi nie maja znaczenia no i to co drazowi nie raz mowilem " jak odchodzic to z hukiem " tym razem nie byl to az taki huk jak np GS bridge - ale tak czy siak dalsza walka nie ma juz sensu- strata czasu po prostu bo 170 lvle draza i urba to juz za duza przepasc |
![]() |
![]() |
#1319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2004
Lokacja: Steel Home
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ezekiel Armanio
Gildia: Doom Brigade
Świat: Iridia
Poziom: 58
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ehh widzę że na Azurze zawsze to samo, Vivi co się stało ? nie mogę z toba ostatnio złapać kontaktu
/Abo~
#1320 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2004
Lokacja: Steel Home
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ezekiel Armanio
Gildia: Doom Brigade
Świat: Iridia
Poziom: 58
Skille: 82/80