![]() |
#1301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Koper
Przedstawiciel rady turnieju-RAYZA jakbys mógł,, oufit dam ci na gg ok?? ![]()
![]() |
|
![]() |
#1302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() @Koper
Rasa elfow outfit przez gg albo pw ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uwaga! Uwaga!
Jako,ze spodobal mi sie pomysl Miszy na forum.tibia.pl z sesja RPG,mam zamiar zrobic wlasna sesje ale oczywiscie zadnych plagiatow...fabula bedzie inna oczywiscie z innym poczatkiem bo lochy robia sie juz mdlawe....czemu wszystkie(no moze nie wszystkie) rpgi zaczynaja sie w lochach -.- ;] no ale zmierzam do tego ze robie wlasna sesje rpg wiec: Potrzebuje trojke(ew. 4ke ale to zobacze pozniej) graczy... Zgloszenia powinny wygladac tak: 1.Imie: Jakies normalne odpowiednie do klimatu...raczej nie od waszego nicka... 2.Rasa(Orkowie,nieumarli,elfy,mroczne elfy,ludzie,krasnoludy etc.) 3.Klasa(wymienie tu klasy dostepne: Silver Ranger(Luk),Tresaure Hunter(Sztylet),SpellSinger(Mag Ofensywny),Bishop(Mag Wspomagajacy),BladeDancer(2-miecze),Destroyer[Berseker](2-reczne mieczole i inne wielkie mamuty),Palladin(Nie tibijski znaczy sie zwykly rycerz ale wykorzystuje magie swiatla w walce),Summoner(no nazwa wskazuje zama za siebie),Nekromanta(O to juz kazdy wie),Knight[Tan](to tez sie domyslic mozna:zbroja tarcza mega def...)Ps. ![]() 4.Wiek(od niego beda zalezec umiejetnosci ktore ja ustale ale u elfow i mrocznych elfow jest haczyk jako ze wedlug mitologii elfy sa niesmiertelne[znaczy sie na choroby it.d bo da sie je zabic nie...?]wiec tutaj podajemy wiek +90 np.: chcecie miec 30 lat to mowcie 120) Ps.: nie podajecie przy nieumarlych 5.Wzrost: Bedzie miala znaczenie na atrybuty(sila.zrecznosc,szybkosc,celnosc itd...) 6.Waga: @up 7.Plec: @up&@up x2 8.Outfit: Dajecie sami Ostatnio edytowany przez Zeberek - 02-05-2007 o 11:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() Cytuj:
Imię:Yuno Rasa:Elfy Klasa:Silver Ranger(eee... z tego co odkodowałem to łucznik tak?) Wiek:200 Wzrost:180cm Waga:60kg(jak za mało daj więcej) Płeć:chłopak Outfit: ![]()
http://yunosku.on.toribash.com/ kliknij a dodasz mi 30 tc w toribashu(spełnij dobry uczynek) Ostatnio edytowany przez Yuno Skumi - 02-05-2007 o 12:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
Lokacja: Łódź City
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Już nie istnieje :(
Świat: Zanera
Poziom: 31
Poziom mag.: 35
|
![]() Imię:Sir Drago (chyba może być ?)
Rasa :Elf Klasa:Summoner Wiek:100 ![]() Wzrost:186 cm Waga: 50Kg Płeć męska Outfit ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez SiR_DragO - 02-05-2007 o 12:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1306 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Lokacja: Edron
Imię: Obstrukciorz
Profesja: Elite Knight
Gildia: RL Maly gruby Knight
Świat: Arcania
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Imię:Gotti (może być?) Rasa:Elf Klasa:Silver Ranger (łuk rox xD) Wiek:170 Wzrost:170cm Waga:47kg Płeć:Chłopak Outfit: ![]()
Ostatnio edytowany przez Gotti - 02-05-2007 o 11:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe kurde same elfy...aha i przypominam ze tak jak misza nie dzialam wg zasady kto pierwszy tylko kto lepszy...no coz ten out drago jes nie proporcjonalny taka wielka pala w jednej rece? ;/ er er no i wg ludzkiego wieku twoja postac mialaby 10 lat no to chyba troche nierealne ...
1.Imie: Jakies normalne odpowiednie do klimatu...raczej nie od waszego nicka... 2.Rasa(Orkowie,nieumarli,elfy,mroczne elfy,ludzie,krasnoludy etc.) 3.Klasa(wymienie tu klasy dostepne: Silver Ranger(Luk),Tresaure Hunter(Sztylet),SpellSinger(Mag Ofensywny),Bishop(Mag Wspomagajacy),BladeDancer(2-miecze),Destroyer[Berseker](2-reczne mieczole i inne wielkie mamuty),Palladin(Nie tibijski znaczy sie zwykly rycerz ale wykorzystuje magie swiatla w walce),Summoner(no nazwa wskazuje zama za siebie),Nekromanta(O to juz kazdy wie),Knight[Tan](to tez sie domyslic mozna:zbroja tarcza mega def...)Ps.rzypominam ze do klasy nalezy wybrac odpowiednia rase bo to oczywiste np ze elfy maja best luki ludzie palladynmow a nieumarli necro wiec warto sie zastanowic... 4.Wiek(od niego beda zalezec umiejetnosci ktore ja ustale ale u elfow i mrocznych elfow jest haczyk jako ze wedlug mitologii elfy sa niesmiertelne[znaczy sie na choroby it.d bo da sie je zabic nie...?]wiec tutaj podajemy wiek +90 np.: chcecie miec 30 lat to mowcie 120) Ps.: nie podajecie przy nieumarlych 5.Wzrost: Bedzie miala znaczenie na atrybuty(sila.zrecznosc,szybkosc,celnosc itd...) 6.Waga: @up 7.Plec: @up&@up x2 8.Outfit: Dajecie sami Edit:ergh powinienem troche sprecyzowac: w obrazku zalaczac: 1.Out z bronia,2.Suchy Out,3.Sama oddzielna bron |
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
Lokacja: Łódź City
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Już nie istnieje :(
Świat: Zanera
Poziom: 31
Poziom mag.: 35
|
![]() po 1 out nie robiony przezemnie przez sir patricka
po 2 dobra a ile to by było 22 ? w wieku elfim ? ![]() po 3 teraz mówisz -.- Edit: dobra z bronia i bez ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez SiR_DragO - 02-05-2007 o 11:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @Zeberek
W 100% potępiam. Wystarczy że ktoś coś ciekawego wymyśli, a takie sępy jak ty juŻ się zbierają by skożystać na cudzym wysiłku. To jest najzwyklejsze pasożytnictwo. Na waszym miejscu zbojkotował bym ten pomysł i wcale sie nie zgłaszał.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra wiesz co ci powiem?admin wpadl na pomysl zeby wcisnac dzial faki na forum ale nikt nie moze robic fakow bo to byl pomysl admina -.- pomysl ze jest taki D&D to znaczy ze WoW Role Game nie moze zaistniec bo juz istnieje inny rpg?Jak dla mnie nie ma tu czego potepiac to ze robie wlasny rpg co z tego rownie dobrze moge dac to na fakei.fora.pl -.- mowie prosto dobitnie i chyba calkiem wyraznie ze :
-poczatek gry nie w lochach[na wyspie jako robitkowie...OH SHIAT wygadalem -.-] -bohaterowie inni -postacie i statystyki(Misza oparla sie tylko na imie rasa klasa i out+opis ja sam bede wyznaczal statystyki umiejetnosci wg. tych statow ktore ustalaja gracze[waga wzrost...] i wiele wiele innych bedzie inne ... to ze rpg ale nie to samo ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zeberek:
A powiedź kto jest w tym fejku bo już paznokcie gryze XD @edit: @down: niezaduży miecz ![]()
Ostatnio edytowany przez Gotti - 02-05-2007 o 12:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() @zeberek
Bladedancer ![]() Wiek:15 lat Wzrost:155cm Waga: 60 kg Plec: male
Wstaw notke Ostatnio edytowany przez _Omega_ - 02-05-2007 o 12:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.Imie: Zatharin
2.Rasa: Człowiek 3.Klasa: BladeDancer 4.Wiek: 30 lat 5.Wzrost: 1m 80cm 6.Waga: 90kg 7.Plec: Mężczyzna 8.Outfit: ![]() @Zeberek: Dodałem kilka pozycji w walce ![]()
![]() |
#1314 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Doprawdy :/ mogłeś chociaż się zapytać Miszy czy miałby coś przeciwko... (pewnie by miał i byś może teraz nie zawracał mi dupy) I to teraz zamienia się bez tego pozwolenia na plagiat zabroniony przez regulamin... Ja sam nigdy w takie RPG nie grałem, ale już widziałem twoje fake'i i sądzę, że takiemu projektowi nie podołasz... Cytuj:
Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 02-05-2007 o 12:36. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Z przed komputera
Wpisy bloga: 1
![]() |
![]() Cytuj:
2. Półelf(człowiek-elf) 3. Hm... może być Pikinier? 4. 27 5. 180 6. 55 7. Male 8. ![]() jzk ktos oprocz Zarberka(jesli mnie przyjmie) weźmie out to wykastruje tępym narzędziem! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() nawet gdyby to ten sam pomysl to czemu tylko 4 osoby maja sie bawic to dobry pomysl zeby zrobic pare RpG nietylko 1.
Nie potepiam tylko jestem za! Nick: Zigal Rasa: Mroczny Elf Klasa: Blade Master Wiek: tak jak dla ludzi 23 lata czyli okolo 103 Wzrost :2m Waga : 69kg Płec : M Outfit : ![]()
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 02-05-2007 o 13:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rekrutacja do fake "Samurais" - już podziękuje za pomoc Sir Speed'a
![]() Samurajowie gł. bohaterowie tego oto Fake. Samurai I- Gotti Crystohper [Zwinnosc 5% Atak 90% Obrona 5%] (Gotti) Samurai II- Zigal Speed [Zwinnosc 40% Atak 40% Obrona 20% ](Sir Speed) Samurai III- Idate Morino [Zwinnosc 60% Atak 25% Obrona 15% ](Zeberek) Samurai IV- Samurai V- Smok I- Smok II- Smok III- Zuo Dowódca Legionów Duchów- Pomocnik Dowódcy Legionów(duch)- Rayza Napisałem nazwę fejka abyście potem nie pisali z skąd sie wzięliście w tym Fake'i. Outliftów nie trzeba, tylko Smoki mają dać outy bo nie chce mi sie szukać ![]() Powinno to wyglądać tak: Witam, Chciałbym uczestniczyć w twoim fejku "Samurais". Oto opis: Imie: Gotti (tylko nie jakiś Lucio lub Kogucik) Nazwisko: Crystohper (coś w tym stylu) Zwinność: 25%, Obrona: 25%, Atak:50% (coś takiego, możecie wykorzystać tylko 100% umiejętności!!) Wiek: 21 (nie podawać wieku 100 lub 160 to ludzie nie elfy!) i tyle ![]()
Ostatnio edytowany przez Gotti - 02-05-2007 o 14:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Zeberek
Imie:Tray rasa:człowiek wiek:100lat[lub 25] Klasa:Knight[czy cus ![]() wzrost:175 oufit:dam na PW płec:Male ================= @Gotti Pomocnik Dowódcy Legionów(duch)-RAYZA nazwisko:Evilon Zwinność: 20%, Obrona:10%, Atak:70% wiek:25
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 02-05-2007 o 13:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Użytkownik Forum
|
![]() ODSWIEZAM
PS dla tych co ciagle maja wonty: WYSLALEM MISZY PW Z PYTAN WIEC JUZ MI NIE NAZUCAC ZE NIE PYTALEM! 1.Imie: Jakies normalne odpowiednie do klimatu...raczej nie od waszego nicka... 2.Rasa(Orkowie,nieumarli,elfy,mroczne elfy,ludzie,krasnoludy etc.) 3.Klasa(wymienie tu klasy dostepne: Silver Ranger(Luk),Tresaure Hunter(Sztylet),SpellSinger(Mag Ofensywny),Bishop(Mag Wspomagajacy),BladeDancer(2-miecze),Destroyer[Berseker](2-reczne mieczole i inne wielkie mamuty),Palladin(Nie tibijski znaczy sie zwykly rycerz ale wykorzystuje magie swiatla w walce),Summoner(no nazwa wskazuje zama za siebie),Nekromanta(O to juz kazdy wie),Knight[Tan](to tez sie domyslic mozna:zbroja tarcza mega def...)Ps.rzypominam ze do klasy nalezy wybrac odpowiednia rase bo to oczywiste np ze elfy maja best luki ludzie palladynmow a nieumarli necro wiec warto sie zastanowic... 4.Wiek(od niego beda zalezec umiejetnosci ktore ja ustale ale u elfow i mrocznych elfow jest haczyk jako ze wedlug mitologii elfy sa niesmiertelne[znaczy sie na choroby it.d bo da sie je zabic nie...?]wiec tutaj podajemy wiek +90 np.: chcecie miec 30 lat to mowcie 120) Ps.: nie podajecie przy nieumarlych 5.Wzrost: Bedzie miala znaczenie na atrybuty(sila.zrecznosc,szybkosc,celnosc itd...) 6.Waga: @up 7.Plec: @up&@up x2 8.Outfit: Dajecie sami Wybrani Szczesliwcy: 1. Sir Speed (Grorraaaar....bladeDANCER! 2. 3. Ew.4. Wybory trwaja dalej Ps do pozostalych zglaszajacych: Omega:Nie pelne wypelnienie(rasy nie podales)+nieproporcjonalny out(co to za miecze WTF?!) Sirpatrick:EEE LOL?zarty sobie stroisz czy jak? -.- co to za axe Darkss:Hmm..zastanawiam sie ale jakby co to twoj pikinier zalicza sie jako Destroyer...jeszcze sie zastanowie Sir DragO:Nadal mysle ze powinienes poprawic ta rozdzke...MSPaint->Obroc/Przewroc(rece) -> Trzymanie Rozdzki oburacz Zuma:Swietny out ![]() Yuno Scumi: OMG WTF?! Paint? lol Gotti ![]() ![]() @GOTTI No siema no chce wystapic no czesc ![]() @SamurajIII Imie:Idate Nazwisko:Morino Wiek: 22 Zwinnosc 60% Atak 25% Obrona 15% Ostatnio edytowany przez Zeberek - 02-05-2007 o 13:38. |
![]() |
![]() |