![]() |
#1302 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 117
|
![]() dzis z lamu maly wypad na 5 hero... loot : c legs i c shield :F przed chwila padl jakis pionek na macro od nich;f
|
![]() |
![]() |
#1304 |
Zbanowany
|
![]() deivon, smth like that
|
![]() |
![]() |
#1306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
![]() |
![]() <jupi> deivon padł.... :< dobre pocieszenie, skoro bicze nie dają wam okazji to zabicia ich, to trzeba zabijać, co się da (ESP i Sekóndy biczów)
pozdrawiam /jołrs Dewyth |
![]() |
![]() |
#1307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: xXx
Profesja: Rookstayer
Gildia: echo srecho
Świat: arcania
|
![]() nie jest to za wiele ale i to cieszy
|
![]() |
![]() |
#1308 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Prawda taka,ze to juzx tlyko czas...
Beach zaczelo wojne ale tak naprawde nie ma pomyslu co robic,masslogi tylko,na open sie nie szykuja nawet,z gory stawiaja siebie w pozycji przegranej,do tego zalosnie nawet gdy my mamy pzlocka to oni najzwyczajniej siedz aw pz,boja sie bic.My expimy,oni campia....wiec nie komentuje ![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Zbanowany
|
![]() 13:09 You advanced from Level 117 to Level 118.
13:32 You advanced to magic level 22. 88% do 119 /; cos jest nie tak ze nawet lindlay expi ![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Krakoff
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tanie wina drinker
Gildia: Zueniaks
Świat: Hiberna
Poziom: 280
Poziom mag.: 29
|
![]() po 1. Nikomu wiecej nie daje moich tajemnych hitow bo dalem je do urzytku domowego a wy je promujecie !!
po 2. Ja nic nie pamietam z tego teledysku bylem 3ymś odużonych najwidoczniej mysle ze tak oddzialaly na mnie pryskane pomarancze z hiszpani ktore lindlay sprzedaje na swoim straganie na placu banacha .... to byl zamach na moje zycie ale moje kwasy trawienne, trawily gorsze rzeczy :d
Jan 09 2007, 17:15:40 CET Died at Level 156 by a Tibia bug |
![]() |
![]() |
#1312 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
Lokacja: Cieszanow
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gidekab De'Omerta
Profesja: Paladin
Poziom: 108
Skille: 94/59
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Jutrzejszy final zapowiada sie bardzo ciekawie i napewno beda mu towarzyszyc wielkie emocje osobiscie bede sie modlil o zwyciestwo naszych aby pokazali niemcom ich miejsce w szeregu.
MŚ: skandaliczne zachowanie Niemców - Jeśli nie będzie biletów dla polskich kibiców, to nie wyjdziemy na parkiet - zapowiedział po rozmowie z wiceprezesami światowych władz piłki ręcznej, szef Związku Piłki Ręcznej w Polsce, Andrzej Kraśnicki. Niestety wygląda na to, że w niedzielę w KoelnArena Polaków prawie w ogóle nie będzie. Niemcy wszystkie bilety zarezerwowali bowiem dla siebie, nie przejmując się w ogóle sympatykami finałowego rywala. - W piłce nożnej przysługuje procentowa ilość biletów dla kibiców gości, a w handballu robi się "po swojemu". Wystąpiliśmy o 100 biletów dostaliśmy null - dodał prezes Kraśnicki. Kpina organizatorów urosła do tego stopnia, że przyjazd na finałowe spotkanie zapowiedziała pięcioosobowa delegacja polskich władz z prezydentem Lechem Kaczyńskim na czele, a łącznie Polacy otrzymali... cztery wejściówki. W tej sprawie interweniowali nawet pracownicy polskiej ambasady w Niemczech. Czytaj dalej REKLAMATo jednak nie koniec niemieckiego chamstwa, bowiem w radio bardzo często prezentowana jest piosenka obrażająca Polaków. - Gdy ją usłyszałam, to myślałam, że rozwalę radio! Jej słowa mówią, że Niemcy mają już złoty medal, a Polacy... won do domu - relacjonuje Justyna Lijewska, żona Marcina, która twierdzi, że do hali wejdzie i to bez względu na to czy organizatorzy przekażą bilety. - Proszę sobie wyobrazić, że kibice niemieccy są już zapraszani na wieczorną fetę na rynku w Kolonii i kłócą się o pieniądze za mistrzostwo. Żeby było śmieszniej odbieramy telefony od zawodników niemieckich z prośbą byśmy... ograli Niemców. Z informacji katowickiego "Sportu" i serwisu reczna.pl wynika, że finał poprowadzi para francuskich arbitrów, bo na Norwegów nie zgodzili się Niemcy. To być może dobra wiadomość, wszak "Trójkolorowi" otwarcie przyznają, że przegrany przez nich półfinał był ewidentnie "przekręcony". Dzisiejsza noc tez zapowiada sie ciekawie w roli głównej wystapi Tomasz Adamek |
![]() |
![]() |
#1313 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
|
![]() Pogrom!!! Dpft Pokazalo klase... GYZY
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
![]() |
![]() |
#1314 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Łowicz
Imię: Lord Quazar
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 109
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
|
![]() @up
O co biega? ![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() hahaha milowin, toma ruffs, mekea stoneheart, fengarel zafire
![]() hail dpft
#1316 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
|
![]() 17:57 Ethern [126]: 18-2 ON FRAGS DPFT OWN
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
![]() |
![]() |
#1317 |
Guest
|
![]() 18-2
od nas tylko seba shady i sai mon padli a od nich hohoho... ;] |
![]() |
#1318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() hahaha, dpft pokazalo na co ich stac
![]() oby jakis filmik byl ;]
#1319 |
Użytkownik Forum
|
![]() wkońcu te suki biczesy dostały po dupie
![]() haha Małysz pierwsze miejsce ![]() ![]()
#1320 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|