![]() |
#1301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziodzir
Profesja: Elite Knight
Gildia: Children of Chaos
Świat: Refugia
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thario Stwola
Gildia: [R.I.P] ChoCh [R.I.P]
Poziom: 160
|
![]() o Dziodzir wreszcie zapodal sski ^^
jakis tam lvl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Radom
|
![]() Gz All
![]() Hydry: ![]() ![]() Pewny zwrot[30Bp Mf]: ![]()
![]() |
#1304 |
Użytkownik Forum
|
![]() Potwierdzam wypowiedź Szkapy...najlepszy temat na forum...pzynajmniej nie ma 200 stron klotni jak to jest na Only Nerana xD Ani wiecznych oskarzen o botowanie jak w Death Ass~
Hail ChoCh
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom |
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Żory
Imię: Kuba Legendarny Palladyn
Profesja: Paladin
Gildia: Sinestesia
Świat: Astera
Poziom: 185
Skille: 105.84
Poziom mag.: 24
|
![]() @uP no dobry temt prawie jak Sinestesi xD a tak serio mimo malej klutni chyba najlepsza gildia
![]() @M&M nie wiem jak sprawy wygladaja u was na serwie komentuje tylko zdjecia ale nie potrzebnie takie rzeczy na forum piszesz co do poi nam sie udalo zrobic Sina w 6.5h powtarzajac 2 saela dla niktorych mnie tam niestety ni bylo bo mam szkole w sobote i niedziele ale konczyli bez 2 najwiekszych lvli knightow (173 Draniusa i 148 wtdy Patra)i jakos im to wyszlo Ostatnio edytowany przez KLP - 25-11-2007 o 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Thario Stwola
Gildia: [R.I.P] ChoCh [R.I.P]
Poziom: 160
|
![]() PoI DL's z Xurem ;*
mi poszlo 27 bp uh , 15 bp mf Xurowi poszlo 120 bp mf i wbil 900k loot - dsm , rh , 3x towerki , 2x fsy , 30k w gp i smieci ![]() ![]() ss z lootem gdzies zapodzialem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Imię: M&M :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 181
Poziom mag.: 78
|
![]() KLP
A co powiesz gdy " gildia " organizuje POI - biora kase nawet od czlonkow gildi ( sporo nawet ) po 2 tronach uciekaja z questa - nie zostawiaja run, wyjasnien - ani " kolegom z gildi " ani postronnym ( bylo wtedy z 50 osob lub wiecej ) na nastepny dzien jak gdyby nigdy nic - a po tym gdy padaj pierwsze uwagi zaczynaja wyzywac czlonkow gildi ( w ramach riposty" na krytyke ) moonblades jak robilo POI - i choc kilku padlo - dokonczyli POI - nawet niektore trony roobili po kilka razy ( bo ktos nie zaliczyl ) juz nie bede pisal ze Eboll...... itd - ze cos sie zmieni - bo wyglada na to ze Ebool po powrocie jest zadowolony ze stanu obecnego ( sharerzy - booterzy - zlodzieje ( jak kogos interesuje to napisze kto i co ) ) w choch jest nadal sporo osob ktore cenie - i chwala IM btw. w tym temacie sa watki na ktorych widac boota na koniec - juz w sumie nic - ( mnie pomincie ) niech "choch" odda kase za POI - troche tego bedzie ( za stchuzony i znoobiony POI ) W sumie - to POI " zdupil / zlamil " jeden "Hlvl" z chooch - taki jeden co nic bez blokera nie potrafi ugrac , co pada w drodze na soorc rooma , poniza kolegow z gildi , broni sharerow , noobi i jest noob ) Do reszty - add screnow - to na Refugi gra sporo fajnych graczy ktorzy po prostu screnow nie zapodaja. ( naprawde - zle sie z tym czuje - ale musialem to wreszcie napisac ) W chooch sa super ludzie - ale i sa " nooby " - w sumie czy noobem mozna nazwac kogos kto okrada ludzi z gildi? oraz robi w "jajo" kilka innych ( 45 osob )
![]() |
#1308 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2006
Imię: Cyrondil
Poziom: 200
Poziom mag.: 9
|
![]() MM idz sie utop, nie rozumiem takich ludzi jak Ty podnieca Cie takie pisanie? jarasz sie tym bo napisesz cos o czym ku*wa nie masz zielonego pojecia. Jak cie tak boli ze gildia organizuje POI to zorganizuj wlasne i bedziesz mogl sie wypowiadac na ten temat, bo juz mnie kur*ica bierze jak czytam Twoje wypowiedzi zgada sie taki z Randallem i sie jaraja na forum. Goscia nie ma od pol roku w gildi uslyszy jakies wypowiedzi do osob trzecich i ma chlopak frajde bo moze zaistniec na forum, zbijmnietato.zal.pl. I jak masz zamiar odpowiedziec na tego posta czyms w rodzaju ze wiesz lepiej to sobie daruj bo jesli nie wiesz to masturbowac sie mozna nie tylko piszac posty na forum...grrr ponioslo mnie
![]() @Topic Gz advancow
![]() |
#1309 |
Użytkownik Forum
|
![]() noobiku - jebie mnie to ze organizujecie POI
naucz sie czytac pisalem o POI ktore mialo miejsce i cie nawet tam nie bylo wiec wydupiaj konkrety zapodam na tym Forum tylko kompetentnym osobom - Ebool - Choxen - Arhu itd mnie tym razem nie ponosi - i mam gdzies twoj spam ( to tylko spam - jakies pierdolenie ) to tyle oferuje konkrety odnosnie zlodziejstwa - bootowania i sharowania w choch ktos zainteresowany szczegołami ? ( nie dotyczy noobow ) Alp Lauchra nie pamietam z choch ale jak sie dowiem kto to - to mu umile zycie tak jak teremu Uprzedzam - juz z noobami " polemiki " nie bede uprawial. OK - jasne - noob Cyrondil sie odezwal ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez HIHOHAHO - 25-11-2007 o 02:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2006
Imię: Cyrondil
Poziom: 200
Poziom mag.: 9
|
![]() Hauhaushas, Po 1sze, nie wiem gdzie slyszales ze organizuje POI co potwierdza tylko ze nie wiesz o czym pierdo*isz
a po 2ugie, te informacje o bottera itp sprzedajesz w pakietach na allegro.pl? i szykujesz sie na ogromny zysk? ![]() po 3ecie, oczywiscie ze wiem o ktore POI chodzi i dlatego znowu napisze ze nie wiesz o czym pierdo*isz xD! A tak wogole to ty kurde masz syndrom policjanta xD cos w stylu "konkrety zapodam.." rozlozylo mnie to ![]() ![]()
![]() |
#1312 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Imię: Ebool
|
![]() Omg M&M przestań wchodzić na forum jak jesteś pijany bo naprawde zal sie robi. Niepiamietasz kiedy byles w gildi grales po 15h dziennie, wiele razy pytalem czy sharujesz... do tego sam przyznales sie ze uzywales bota. Wiec po co piszesz tu te brednie. Zawsze Cie lubilem ale tego zachowania teraz nie rozumiem. Zanim kogos bezpodstawinie oskarżysz spójrz sam na siebie.
Tak to jest jak sie ma ping po 2k ;/ ![]() Rox combo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ebool - też miałem wczoraj fajnego reda na demku [40Hp~, ale jestem pro i uciekając się uhnąłem xd, zastanawiałem się czy leczyć czy robić ss
![]() Nudy z Delim ![]() ![]() ![]() Pomagaliśmy w Banucie: ![]() ![]() ![]() Demy z morta: ![]() ![]() ![]() ![]() 70Bp Mf~/5Bp Sd: ![]() Mahrdis: ![]() ![]() ![]() Zabiliśmy tylko 8 bo Nam sie spać chciało ![]()
![]() |
#1314 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Imię: Flyn Guel
Profesja: Knight
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2006
Imię: Pherry
Profesja: Sorcerer
Poziom: 24
Skille: 19/21
Poziom mag.: 26
|
![]() no i znów sie poszczęściło:
![]() ![]() gratz all, pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() Ależ fartuch pherry a na ile mf ??
Je'ru Jakiś loocik?? Flyn Gz lvlka i loota ![]() pOzdro PS. nie kłućcie się już więcej |
![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2007
Stan: Niegrający
Świat: Nerana
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 |
Użytkownik Forum
|
![]() Phery wyjdz!! ;]
[100Bp Mf/~4Bp Sd/10Bp Uh] ![]() ![]() ![]() [6x D Dust, F Axe ![]()
![]() |
#1320 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nigdy nie przyznalem ze uzywam boota - tylko kiedys odnosnie wyspolnej wyprawy na wrl wspomnialem ze jest boot na niewidzialnosc ( nic wiecej ) za to Ty odjebales DHQ na boocie ( jest w tym watku scren z tego DHQ - Ty kreciles ) nie rozumiesz mojego zachowania ? - juz wyzej napisalem - masz co najmniej jednego leszcza nooba i zlodzieja w gildi niech odda kase tym ktorych okradl ( mowie o tym poi - z ktorego gwiazdka choch zdupila po 2 tronach i kasy nie oddala ) noob uciekl nawet run nie zostawil Setowi - 2 next trony robilismy " na oparach - zbieranina " wreszcie padl Szu bo nie bylo nikogo kto by za nim wszedl w TP - bo nie bylo z czym ( Deli wtedy tez padl ) nie mam zamiaru sie bawic w przepychanki i pierdolenie - temat jest prosty - ludzie zostali oszukani na POI - kto robil to POI pewnie juz wiesz. Edit: jesli jako lider masz w dupie naprawienie tej kwesti to oki - wiecej sie nie odezwe ( gdy odchodzilem z choch napisalem - odkad nie ma Eboola to tu za duzo noobow sie zadomowilo - mam gdzies byc w gildi z noobami ) ( oczywiscie nie caly choch jest "zepsute" )
![]() Ostatnio edytowany przez HIHOHAHO - 26-11-2007 o 13:20. |
|
![]() |
![]() |