![]() |
#13241 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
A do osob ktore porownuja calosc do Persony, to musze stwierdzic ze to tylko poczatkowy pozor. Dalej anime rozwija sie w zupelnie innym kierunku i wogole nie przypomina mi Persony. @Naruto Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 28-01-2010 o 15:18. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#13242 |
Fallen Angel
|
![]() Naruto:
Ukryty tekst:
Bleach Ukryty tekst:
![]() |
#13243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=L4Q7xgxDJh4&feature=fvst
Ironman w wersji anime! Zapowiada się ciekawie ;-p. @edit Wolverine Anime! http://www.youtube.com/watch?v=sLYjy...eature=related Leże. Xman w wersji japońskiej zapowiada się jeszcze lepiej.
Ostatnio edytowany przez Nari - 29-01-2010 o 00:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13244 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() widze ze kolejne gowno, tym bardziej komercyjne, zapewne bedzie mialo na celu wypromowac (w japoni tym bardziej) kolejne normalne filmy z udzialem tych super uber hiro man...
Mam nadzieje ze bedzie to niewypał. Btw. wolverajn walczacy z jakimis demonami ? nie przypominam sobie czegos takiego w filmie (komiksow nie czytam) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13246 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jeszcze, żeby ten Wolverine przypominał siebie czymś więcej niż tylko szponami
![]() |
#13247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Milano
Komercyjne gówno? W jakim ty świecie żyjesz... 99% serii jest komercyjna. Jak wytlumaczysz że do niemal wszystkich serii można kupić masę gadżetów? Też są komercyjnym gównem? Ja tam serii nie mam zamiaru skreślać tylko dlatego że jest na podstawie amerykańskiego komiksu. Jeśli kreska będzie ładna, akcja szybka i fabuła conajmniej znośna to chętnie obejrzę Iron Mana. Trailer Wolverine'a jakoś mnie odrzucił, ale i tak zobaczę co z tego wyjdzie ![]() Mam nadzieję że zrobią z tego dobre anime akcji, w koncu każda udana seria jest warta obejrzenia ^^ EDIT. Obiema seriami zajmuję się MADHOUSE, więc można liczyć na to że to będą całkiem niezłe anime. Nippah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 29-01-2010 o 12:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2009
Lokacja: Planeta Ziemia
|
![]() Ano Iron Man wygląda conajmniej ciekawie, na pewno zobaczę co im z tego wyjdzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13250 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic Shakugan no Shana w trakcie ogladania. No i przerabiam dalej D. GM, ale gdzie niegdzie ziewne sobie z nudow podczas czytania... @down Alez do nikogo nie mam pretensji i na nikogo sie nie obrazam. Pisze na szybko i w tym momencie nie kontroluje juz, czy cos jest z bledem, czy nie... Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 29-01-2010 o 18:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13251 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bez fochów proszę, ten błąd jest naprawdę straszny, mnie też ukuł w oko lecz powstrzymałem się od komentarza, tylko dlatego, że sam nie jestem mistrzem ortografii.
![]() |
#13252 |
Użytkownik Forum
|
![]() NIEEEE! TO NIEMOŻLIWE! BŁAGAM! TYLKO NIE TO! Niestety jednak to. Nie do końca to łapię, ale niechcący rozprawiłem się z Full Metal Panic! w 5 dni. To jest naprawdę wredne.To pewnie przez to zakrzywienie czasoprzestrzeni. No nic, trza jakoś żyć.
FMP Ukryty tekst:
![]() |
#13253 |
Fallen Angel
|
![]() A ja się zabrałem za tasiemca w starym stylu, Rurouni Kenshin. Kreska wiecznie żywa, czysty klasyk
![]()
![]() |
#13254 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() Cytuj:
@edit mam nadzieje ze to tylko chodzi o mange http://www.ggkthx.org/2009/12/07/new-code-geass-manga/ Bo jak Lulusza w r3 nie bedzie to bedzie mass suicide ;< Ostatnio edytowany przez milano8 - 30-01-2010 o 07:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13255 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Milano
Leluch is alive! http://anime.com.pl/01_86,gallery,view,43980.html Kto z forumowiczów na powyższym zdjęciu znajdzie Kumę ma ode mnie czteropak czegoś fajnego (nie, Frizz, Ty nie)! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13256 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jako iz jest to juz klasyk, bardziej przypadla mi do gustu manga (anime przerwalem w polowie). Polecam serie kazdemu, kto uwielbia samurajow za czasow feudalnej Japonii. ![]() Btw. Niewiem co ja ostatnio mam z tymi mangami. Zero animcow, only manga. ;< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13257 |
Fallen Angel
|
![]() Przy okazji mam dylemat, bo zassało się przez noc Darker then black w wersji z bluraya(13.5 GB,720p) xD I niech mi ktoś powie że na neo się nie da...
Va'esse deireadh aep eigean... ![]() Ostatnio edytowany przez Gangrel - 30-01-2010 o 12:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13258 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Da się. Tyle że ja tygodniami ściągam wersje blu-ray ;P. No ale mi to w miarę odpowiada, bo ostatnio nie przekraczam tempa 2-3 odcinków na dzień.
![]() |
#13259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() @Melancholy~ ep. 1
Czy tylko ja siedziałem z otwartą gębą, i zastanawiałem się o co w tym odcinku chodzi?? Bo ten odcinek był dziwny. |
![]() |
![]() |