Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-02-2009, 17:58   #13321
Dzidzia2
Użytkownik Forum

Dzidzia2's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2009

Stan: Początkujący
Gildia: Ekipa Misia
Domyślny

ok, tylko bez oszustw, bo powiem dla... ee nie ma kogo

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-02-2009, 18:08   #13322
Dzidzia2
Użytkownik Forum

Dzidzia2's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2009

Gildia: Ekipa Misia
Domyślny

rester ban ??

http://forum.tibia.pl/showthread.php...ghlight=rester
stary 12-02-2009, 18:23   #13323
Voyphox
Użytkownik Forum

Voyphox's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Infamia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Świat: Furora
Poziom: 218
Poziom mag.: 82
Domyślny

No to po ptakach ><
Wykosili nam duskow z tibia.pl

A tak serio mowiac, co do tego co pisze Hytry. Szczerze mowiac nie kojarze zbytnio zeby nasze nooby jakos lataly na openach jakos, musze ogarnac fotke Waszych nebulanskich friendow (Tana Max itd) jakiego smiesznego trapa zrobili na Andiego i Spaawa na srodku pustyni, jak w osmiu kogos obtaczaja. Mysle ze wiecej noobow (mowie o takich blokujacych przejscie, a nie sdkerach) macie Wy. Wiaze sie to oczywiscie z tym ze to od Was wychodzila wiekszosc akcji, ale nie ma co mowic o tym. A na openie, jak strapowaliscie Karola? Nie chce mi sie wymieniac ile tego bylo, ale ogolnie to macie ludzi, macie postacie, macie jakis potencjal i lidera. A Wy sie bawicie w zabijam jednego i defence. Wy sie cieszycie jakimis tam fragami w tych defencach, ale tak naprawde malo one zmieniaja. Nie wygrywa wojne ten kto ma wiecej fragow, tylko ten kto expi. I przykladowo, na akcji ostatnio na okolnir padl Yeetro, i juz ma lvl wyzej niz padl. My rosniemy w sile, u Was combo slabnie. Jezeli nie dojdzie do czegos nieoczekiwanego przez nikogo to sytuacja na serwerze sie nie zmieni...
stary 12-02-2009, 18:26   #13324
montura
Użytkownik Forum

montura's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: B-stok

Stan: Na Emeryturze
Imię: Montura
Świat: furora
Poziom: 170
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Linari_Back Pokaż post
Tylko były dnie ze my chcielismy na opena to zbieraliscie 3/4 serwerow zeby miec noobow do blokowania
Z tym ze wy tego opena chcieliscie o 23.30 w wigilie...
stary 12-02-2009, 19:25   #13325
Misi3k
Użytkownik Forum

Misi3k's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2008
Lokacja: cheŁm

Imię: Misiek Yo
Profesja: Elder Druid
Poziom: 59
Skille: 19/23
Poziom mag.: 48
Domyślny

Cytuj:
O czym ty plebie opowiadasz nie chce mi sie was podsumowywac pol glowki bo jestescie bandą tepakow i glupich boterow a szczegolnie ty montura.
A co do wojny i padania i huj ze padamy i tracimy combo a wy odrabiacie i expicie mi to naprawde nie przeszkadza a pozatym ty lamusie doszedles do wojny w takim momencie kiedys niewiesz nawet jak nalezec do tej strony gorszej bo zaczeles grac kiedy Vision jest na lepszej pozycji(Voyphox) przyjdzie co do czego to was rozjebiemy a z waszych cial zrobie napis FAIL nudne SKurwysyny elo =]

TAAA ile bysmy lvlow nie wbili i kasy nie zarobili to i tak ta wojne wygracie o/
Misi3k jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2009, 19:30   #13326
abece
Użytkownik Forum

abece's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Chełm

Imię: Ortey
Profesja: Knight
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
O czym ty plebie opowiadasz nie chce mi sie was podsumowywac pol glowki bo jestescie bandą tepakow i glupich boterow a szczegolnie ty montura.
A co do wojny i padania i huj ze padamy i tracimy combo a wy odrabiacie i expicie mi to naprawde nie przeszkadza a pozatym ty lamusie doszedles do wojny w takim momencie kiedys niewiesz nawet jak nalezec do tej strony gorszej bo zaczeles grac kiedy Vision jest na lepszej pozycji(Voyphox) przyjdzie co do czego to was rozjebiemy a z waszych cial zrobie napis FAIL nudne SKurwysyny elo =]
Ty chyba sam nie wierzysz w to co piszesz : D
abece jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2009, 19:39   #13327
Voyphox
Użytkownik Forum

Voyphox's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Znaczy sie powiem Ci tak. Nie widze powodu dla ktorego kogokolwiek tutaj obrazasz. Kazdy wybiera sposob w jaki gra w ta gre. Nie przeszkadza Tobie ze padasz - prosze bardzo !! Ale innych jednak to zniecheca to walki. Ciagle porazki, brak sukcesow. Nie wmowisz mi ze posiadacie ten sam sklad co na poczatku, coraz wiecej szwedow w Waszych szeregach. Nie mowie ze to zle, ale w koncu jak sie skonczy kasa to i szwedow nie bedzie. Chyba ze beda mane na foodzie regenerowac. No ale przekonamy sie z czasem kto ma racje. A, no i ja nie dochodzilem do wojny, tylko wojna do mnie doszla.
stary 12-02-2009, 19:42   #13328
montura
Użytkownik Forum

montura's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: B-stok

Imię: Montura
Domyślny

Cytuj:
Nie będę cie wyzywał, bo nie chcę się zniżyć do twojego poziomu, ale odpowiem Ci ten jeden raz na twojego głupiego posta. Mówiłem o waszym masslogu o godzinie 23.30 (mogłem pomylić się o kilka minut) w wigilie, chwilę przed pasterką, kiedy to baaardzo ale to bardzo chcieliście otwartej walki. Jeżeli w dalszym ciągu nie wiesz o czym mówię to zapytaj o to kolegów z gildii. A co do botowania, to przynajmniej mogę to robić a ty nie. I nie oddawalem pasow szwedom, tak jak Ty.

Powodzenia z wygrywaniem wojny. Bez odbioru (dostales ignora, na kolejne konto)
stary 12-02-2009, 19:44   #13329
Misi3k
Użytkownik Forum

Misi3k's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2008
Lokacja: cheŁm

Imię: Misiek Yo
Poziom: 59
Skille: 19/23
Poziom mag.: 48
Domyślny

im nic nie wytlumaczysz
oni twardo stoja na tym
ze bedzie rozlam wtedy ktos do nich dojdzie i wygraja o///

ale to jest bledne myslenie bo dopuki robicie akcje mamy z kim walczyc i kogo zabijac
efekty rozlamow jak do tej pory to jest gildia death rouse gdzie sa pasterze kerstony i mubian brony Xd

Ostatnio edytowany przez Misi3k - 12-02-2009 o 19:46.
Misi3k jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2009, 20:00   #13330
spowalniacz
Użytkownik Forum

spowalniacz's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2008

Żarówka

Święte słowa koledzy, znowu pokazujemy wyższość nad naszymi oponentami ! Hytry zrobiłeś ta loterie żeby okraść ludzi czy zarobić na blessy bo widzę że ludzie muszą wpłacić 450 k a ty im oddajesz 180k, pytanie wysuwa się jedno a co z reszta ?
stary 12-02-2009, 20:35   #13331
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head

Gildia: Upon my Lord
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
Domyślny

Ściągną ktoś juz wczorajsza rozmowe/wymiane zdan/groźby Smerfa z Gremarem ?
Ile osób by chciało z was zeby skonczyl sie booting na naszym kochanym serwie ?

Widok z Gremara, Sowx'a(osoby najwiecej wypowiadajace sie w danej sprawie) :
Gremar twierdzil ze przez smerfa i jeszcze 4ki MEGA BOTÓW nie można gdzie expic. Twierdzi że sytuacja na serwie jest kiepska, ekonomia słaba. Nakłania Katrile i reszte graczy do głosowania o skończenie botowania. Planuje wprowadzic zeby każda osoba miala po 1<!!> boot knighcie. Chce zeby Smerfu "nie zarabiał tyle", mając i tak zysk 70kk w 3 doby (chyba na wszystkich serwach ale czort tam wi ).

Widok Smerfa, Zwidka(osoby najwiecej wypowiadajace sie w danej sprawie):
Uważaja że to nic nie zmieni. Smerf mowi że i tak bedzie botowal bo niedlugo reszta idzie do szkoly a on nie. Twierdzi ze jak by to sie utrzymalo (kazdy po 1 bot knajcie) on i tak by robil wiecej bott-Knajtów tylko ze na publick expowiskach by botowal. Smerfu i Zwidki twierdza że Gremar ich atakuje pozbawiajac zarobków (allegro.pl). Twierdza ze gremar chce wiecej zarobic bo ceny GP pójdą w górę.

Widok neutrali: Przydupasy Gremara glosuja (nie botom)
Przydupasy Smerfa&Zwidka glosuja (tak botom)
Normalni głosuja (nie botom)

Mój Widok(moje zdanie):
Gremara wcale nie obchodzi czy TY, ON, ONI, TWOJA STARA bedą mieli gdzie expic. Powiedzcie czy 287RP obchodzi czy 100+ MS,ED mają gdzie expic ? On wchodzi na frosty i je ma. On wchodzi na frosty mówi ze jest next i też je ma. Ktoś mu sie przeciwstawi z mniejszych leveli? Raczej nie. On chce żeby Ci co duuuuzo wiecej zarabiaja od niego na Tibi wycofali sie i on bedzie miał wieksze zyski ponieważ kasy bedzie mniej na serwerze i bedzie chodzila drożej (SOWX SAM SIE DO TEGO PRZYZNAL ZE CHCE 20kk PUSCIC PO 3ZL ALE NIE MOZE).Jeżeli smerfa by nie było na furorze i kasa poszła by w góre z np. (1.5zl na 3.zl) Gremarowi zyski wzrosna odrazu o 100%. Ale ja sie z nim zgodze zeby nie było botterów ale niech nie gada ze wczoraj "bezinteresownie" walczyl o BETTER FURORA, bo w taki huj nie uwierze. Gremar mial troche racji. Mógłbys Smerfu sie z furory wyniesc, zbiedniec nie zbiedniejesz, ale z drugiej strony ciekawe jak by Gremar tyle bocil to czy by chcial zeby mu fundusze zabierali.Jak gremar chce zmienic swiat to niech sam przestanie botowac.

Podsumowanie(MOJE):

Jesteście materialistami, wczoraj nie rozmawialiscie żeby polepszyc serwer tylko kłucilicie sie o kase i o nic wiecej. Czy z tego bedzie wojna ? Chyba raczej nie. Narazie co niektórzy dostali od smerfa w łape i cicho siedza(takie cwiekrkanie). SZUJA BEDZIE SZUJA. Wy juz co niektórzy nie gracie dla przyjemnosci tylko po to żeby jak najwiecej zarobic/zabocic i sprzedac przy okazji likwidujac konkurecje. Weźcie sie kurwa lepiej za normalna robote, bo ta gra juz tak wam ryje beret jak po dopalaczach (dopalacz.vis pzdr!)
dopalacz.Vis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2009, 20:52   #13332
Zutersky
Użytkownik Forum

Zutersky's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2008

Domyślny

gdzie jest nagranie z tej rozmowy ?
Zutersky jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2009, 21:10   #13333
Suczy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Ziębice

Imię: Krokodylek
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

rozmowa w tej sprawie byla takze po wakacjach i chuja dala to co teraz da powiedz mi;p
Suczy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2009, 21:26   #13334
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Domyślny

@Zutersky

Ja nie nagrywalem, myslalem ze ktos juz puscil bo jaja niesamowite :s

@Suczy

mnie to jbe, jestem ciekaw aby czy ktos to postrzega tak jak ja. Jak ta gra ludzi zmienia
stary 12-02-2009, 21:34   #13335
Bartezik18
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 12 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Suczy Pokaż post
rozmowa w tej sprawie byla takze po wakacjach i chuja dala to co teraz da powiedz mi;p
w ostatecznosci bedzie jak z Smerfem i Maria Frezer
ma tu za duze plecy zeby ktos go ruszyl a juz napewno nie osoba ktora chce tepic botowanie a sama jest totalnym botem
Bartezik18 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2009, 22:03   #13336
Voyphox
Użytkownik Forum

Voyphox's Avatar

Domyślny

Widze ze znacie tylko jakies strzepy z rozmowy, ktora miala zupenie inny przebieg niz ktos tu sugerowal. Polecam zostawic ten temat, bo do niczego nie prowadzi, i nie dotyczy furory ale ogolnie tibii.
stary 12-02-2009, 22:13   #13337
Yakky
Guest

Domyślny

Co wy gadacie. Jaką racje ma kijek? Wybocił się to teraz kozak. Sprzedaje po 1.5zl za 10k ? to niech się cieszy, że może wogule, bo jak poleci z serva to się skończy selanie kasy.
No a Maryśka udowodnił że Smerfa nie wywali z servera, więc Gremarowi też się nie uda, puki Andi i Zwidki są z nim ;p

<emA>
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2009, 22:57   #13338
Hytry1988
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spowalniacz Pokaż post
Święte słowa koledzy, znowu pokazujemy wyższość nad naszymi oponentami ! Hytry zrobiłeś ta loterie żeby okraść ludzi czy zarobić na blessy bo widzę że ludzie muszą wpłacić 450 k a ty im oddajesz 180k, pytanie wysuwa się jedno a co z reszta ?
Reszta oczywiście dla mnie jakiś % muszę mieć z tego przecież a na blessy jeszcze mam wiec spoko ale tak na hunded.pl piszą ze te loterie i wogóle no to chciałem swoją zrobić no i jeśli znajdzie się te 30 osób to oczywiście ten kto wygra to dostanie to swoją dole nawet jak należy do vis czy tam dusk ja nie jestem takim materialista jak ima zwidek itp
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2009, 23:14   #13339
Slomix
Użytkownik Forum

Slomix's Avatar

Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Jarosław

Świat: Furora/Arcania
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
Domyślny

OPEN BATTLE FURORA DR WIN 34-10

LINK

nie no żarcik xD
Killed Gremar at Level 285 ok
Killed Opi Fex at Level 152 ok
Killed Ugu at Level 106 unjustified
Killed Czipsu at Level 199 ok

In memory of OLD Vision Team.
Slomix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-02-2009, 23:16   #13340
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voyphox Pokaż post
Widze ze znacie tylko jakies strzepy z rozmowy, ktora miala zupenie inny przebieg niz ktos tu sugerowal. Polecam zostawic ten temat, bo do niczego nie prowadzi, i nie dotyczy furory ale ogolnie tibii.
Co Ty głupoty gadasz ? :S Nie dotyczy furory ? A czego k***a ?Spraw politycznych Wenezueli ? Zamiast by obiektywnym to takie bzdety piszesz... I to nie byly strzepy rozmowy. Ja nie pisze moze po Polsku ??? Napisalem co Gremar mówił, napisalem co smerfu mówił i napisałem swoje zdanie co o tym mysle jak i to widze. Dziwie sie Tobie że nic sie nie wypowiadasz na ten temat. Wydawało mi sie że jestes obiektywny na różne sprawy, myliłem sie.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania