![]() |
#1322 |
Użytkownik Forum
|
![]() A na 70 się nadaje? Nie rozśmieszaj mnie koleś....
![]() |
#1323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Nie wiem. Tak mi znajomy mówił, skąd mam wiedzieć, skoro jeszcze nie mam 70? Opieram się na opini kogoś innego.
Wytłumacz, dlaczego 70 się nie nadaje, twoim zdaniem, wyprowadź mnie z błędu.
![]() |
#1324 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ponieważ do różnych do PvP i do Pve używa się innych speców. Pierwszą zasadniczą różnicą jest używanie DWURĘCZNEJ broni przez warriora + Arms/fury specc (tu nie znam najlepszego). Do PVE dps specca uzywa się 2x JEDNORĘCZNYCH broni z specciem arms/fury (z przewagą w fury tzn 17/44). Natomiast do PVE tankowania uzywa się builda (8/5/47) i ma się 1h+tarczę. Poza tym do Pvp ubiera się gear z resilence.
![]() |
#1325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Dzięki za wyjaśnienie.
![]() |
#1326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Nie no ogólnie rzecz biorąc, to prot warr jest dobry w pvp ale tylko w WSG kiedy musi flage taszczyć xP aczkolwiek, druid sprawdza się lepiej bo może przyspieszyć w travel formie. Był też film fury/prot warriora, który lata z tarczą na arenach, ale takich ludzi to bardzo mało jest(w końcu miał też trochę fury to się pewnie nie liczy
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() dla warriora z 2h bronia obstawialbym arms > fury ze wzgledu na MS, zabawki typu Second wind i pare innych. W drzewku fury nie widze niczego wartego zainwestowania wiecej niz 20 pkt.
#1328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ojejku jaki sobie fajniutki server znalazlem z rate 2x. Server jest niestety polski ale nadrabia wzglednym brakiem bugow(ja jako takich bardziej dotkliwych nie spotkalem) oraz tym ze spokojnie mozna wejsc na bg/arene oraz na looziku pohandlowac na AH. Server nazywa sie Naxxramas albo jakos tak.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#1329 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mount hyjal ciag dalszy.
2 boss ![]() <br><br> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3rd boss ![]() ![]() ![]() Umarlem przez kumpla, bo nie uciekal jak mial marka kaz'rogal nie majac many ![]()
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 08-04-2008 o 11:26. |
![]() |
![]() |
#1331 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak kupic mounta? Gram orkiem, mam 42 lvl , duzo golda. Podchodze do riding mastera i tylko Greetings nick. Jakies pomysly?
#1332 |
Użytkownik Forum
|
![]() A kupiłes raiding skilla?;p
![]() |
#1333 |
Użytkownik Forum
|
![]() no wlasnie u tego raidingowego npcka mam czysta kartke
#1334 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: Siemianowice
|
![]() Słuchajcie zainstalowałem WoW-a i teraz niewiem jak podłączyć się pod serwer bo dużo jest jakiś gadek o realmlistu czy coś....
A pozatym jaki mi polecacie serwer BEZ TBC bo alurat tego dodatku nie mam ![]() |
![]() |
![]() |
#1335 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() erm w tym problem ze teraz 99% serverow jest kompatybilnych tyllko z tbc. Polecam sciagnąc
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#1336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Na Burning Blade jest dużo wiary, wbijaj ^^
|
![]() |
![]() |
#1337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]()
"W zeszłym roku o tej porze padał deszcz." Ostatnio edytowany przez malkolm - 09-04-2008 o 08:18. |
![]() |
![]() |
#1338 |
Użytkownik Forum
|
![]() gratz <znaczki>
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 09-04-2008 o 09:05. |
![]() |
![]() |
#1339 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Pyra z gzikiem? xD
@topic Lol geje wczoraj wylaczyly anachronosa po poludniu. :s Chamy... hehe Gz @up ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#1340 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: Siemianowice
|
![]() |
![]() |