![]() |
#1321 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() @up
20 lvl skile 70/70 4 mlvl eq k-legi p arm knight axe dragon shield crusader helmet i powiedz mi że z uhami nie bloknie draga dla 2 shooterow
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1322 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2005
|
![]() Ja sądze, że mam (chyba) dobre skille.
Na 13 lvlu mam 55/55. Czy to są dobre skille? Dzisiaj postanowiłem, że jutro będe expić do ~20 lvlku bo mniej PK Cię bije. Jeśli skilujesz z qmplem to lvl nie robi różnicy i możesz do 60/60 na 8 lvlku zrobić, a jeżeli jesteś na kopalni (wiekszość 10+ lvlków treni na Dwarfach) może napotkać na PK, a jak zobaczy mały lvl to zacznie lać a to się = Dead ![]() A jeżeli zobaczy takiego 20 knighta to miejsze prawdopodobieństwo (długi wyraz ![]() Zanim ja 20 lvl nabije to skille skoczą (może) 57/57 i potem skillować do 65/65. Ps: Czy mam "dobre" skille jak na mój lvl?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1323 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
P.S. Czy wie ktoś mniej-więcej, czy przy założeniu, że będą mnie atakować min. 2 potworki i będę zadawał blood hity max. co 15 chmurek/promieni (bo chyba tak jest poprawnie) kiedy wbije 70/70? Chodzi mi o podanie wyniku w godzinach, albo w dniach jeśli powiem, że gram średnio 2-3 godziny. Jak sobie obliczałem to wyszło mi od skilla 60 do 70 ~80 godzin, ale nie wiem czy dobrze to policzyłem. Z góry dzięki ![]() EDIT: Trochę mi w postscriptum masło maślane wyszło, ale to szczegół ![]()
Pamiętaj: Ostatnio edytowany przez Marixon - 28-12-2005 o 17:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1324 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Tychy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zjarany Obywatel
![]() |
![]() Ja mam straszny problem mam 19 lvl a skille bardzo słabe 45/41 dlatego obecnie skilluje bo chciałbym do 20 lvl mieć przynajmiej 60/60. Ale jest problem 1 Adv club fighting zajmuje 1 godzine. Jezu co mam zrobic żeby szybciej skill leciał.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hell'Fire
Świat: Iridia
Poziom: 34
Skille: 17/22
Poziom mag.: 42
|
![]() ja na 18 lvl mam 64/64 i wcale nie expie planuje miec 70/70 na 18lvl wiec...
Ostatnio edytowany przez Rehcubex - 29-12-2005 o 08:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No Ale szybko ci ida te skille? Czy tez tak jeden skill na 1 h?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1328 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Gilon
możliwe że popełniasz kilka błędów podczas treningu. Opisz tutaj jak ten Twój trening wygląda to zobaczymy czy dobrze czy źle skillujesz.
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1329 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Biore EQ: Club, P Set, Stell Helmet, Dwarven shield i Boots. Daje na Def i wale w Roty lub dwarfy lub Trole
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Użytkownik forum
|
![]() Jeżeli walisz 1 trolla, dwarfa czy rota
to skille lecą wolno, jeżeli walisz min. 2 potworki skille odrazu bedą szybciej rosły i radze żebyś jakiś słabszy shield wzioł np Wodden shield by potworki blood hity waliły (dla niedoświadczonych potworki muszą cie bic po 1~5) A jeżeli to niepomoże to niewiem, Może Ghoul ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1331 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2005
|
![]() Cytuj:
jak trenujesz z potworkami mozesz miec zbroje i tarcze i niee najslabszą,najslabszą zaklada sie podczas treningu knight vs. knight i potworki nie muszązadawac obrazen tylko ty im musisz zadawac min 2 do 4 razy na minute one jak cie leją wystarczą nie do krwi tylko chmurki !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1332 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() Ja tam mam na Guardii 9 lvl knight skile 35 na 34 i wymiatam(raz na ful defie blokowalem koledze cyca
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Secret
Świat: Morgana
Poziom: 70+
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() i co z tego? ze cyca blokowales;/ lepiej potren;/ nie sztuka jest miec skillse 35/34 ;/ to sie robi w 1 dzien;/ nawed wieksze zrobilem w 1 dzien;/ ehhh... trenujcie najlepiej tak(ktos juz to pisal) full eq, full def , najlepsza tarcza najgorsza bron: club/knif/scikle tak z potworami 2 roty albo najlepiej 2 dwarfy, a zludzmi to nie wiem jakie ustawienia bo nigdy nie trenilem z human'em, i nie chce nawed...
![]() |
#1334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Aleksandrów Kujawski
![]() |
![]() Myślę, że jak dojdzie się do np. 30 lvl i skilli ok. 70/70 to można co 2 lvl robić 1 skill w defie i 1 w sword/axe/club, a czasami 2 skille. Wtedy na np. 50 lvl miałoby się 80/80 - 85/85 czyli myślę, że całkiem nieźle.
Każdy jest kowalem własnego losu. Ale nie każdy umie kuć . Ostatnio edytowany przez Nietypowy - 31-12-2005 o 06:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Mam dopiero 63/64, ale zamierzam mieć jak najszybciej 70/70. Chętnie przed 20 levelem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1336 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Lokacja: Wrocek
Imię: Markuzenioo
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 14
Skille: 51/50
Poziom mag.: 2
|
![]() Cytuj:
LOL Zelży od qustu gracza!!!! Ja wole grać druidem, bo jest DLA MNIE FAJNIEJSZY NIŻ KANJT, więc nie wypowiadaj się na temat którego nie pojmujesz
![]() |
![]() |
#1337 |
Użytkownik forum
|
![]() Ten pan co powiedział że jak knight vs. Knight musi mieć słaby shield zgodze się z tym.
Ale z jednym nie ! Nobie za***any ***u *******ony nie obrażaj mnie. Przepraszam poniosło mnie jeżeli walisz w potworka 2~5 ok ale jak Ciebie będą lać to szybciej Ci szhield podskoczy ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1338 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() O co ci biega? Co on takiego powiedział o tobie? Że nie masz racji? A jak ja powiem że nie masz w czymś racji to też odrazu mnie wyklniesz? Może powinieneś odpuścić sobie tibie na trochę skoro tak to na ciebie wpływa?
p.s. ? ![]() @topic do treningu z potworkami zakłada się najlepszą tarczę jaką masz bo ona może zablokować więcej hitów czyli szybciej leci skill. A co do tego że musisz bić 2 potworki to 0 prawdy bo tak sie nie da ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez teletoobis - 31-12-2005 o 16:19. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1339 |
Guest
|
![]() Odrazu mówie, że nie jestem doświadczony, ale swoje wiem. Jeśli chodzi o trening to tera non stop skilluje. Eq jest zależne od potwora, na którym skillujesz. Jeśli to jest dwarf poleciłbym p-set dark/steel helmet najslabsza broń i wooden shield (tak wooden bo wtedy szybciej shielding idzie sam tera tak trenuje to wiem). Jeśli potem skillujemy na slimach to najlepsze eq tylko broń najsłabsza. Taka jest moja opinia na ten temat.
|
![]() |
![]() |
#1340 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |