![]() |
#1322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Heh, co do linka to pamietam to
![]()
#1324 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2006
|
![]() Muszę przyznać że ordo ma zabójczy sposób na wygranie wojny a mianowicie robienie sobie żartów a następnie publikowanie ich na tibia.pl. Jeżeli wasze założenia taktyczne dalej będą bazować na takim czymś to niedługo przeniesiecie sie tylko na forum tibia.pl <lol>. Zresztą Masakratus sam się rookuje bez pomocy VU także nie widze sensu pomagania mu w tej jakze przyjemnym zajęciu.
|
![]() |
![]() |
#1325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Imię: Arthlig
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 82
Skille: 85/49
Poziom mag.: 17
|
![]() oczywiscie, to te niedobre Ordo chce na sile wymusic pieniadze za hackowanie najlepszych charow :< a biedne viribus ulegle sie musialo zgodzic :<
|
![]() |
![]() |
#1326 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Davq
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Darknes Battalion
Świat: Nebula
Poziom: 55
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Został oszukany przez Ordo Fidelis. Miał dać im passy na wojnę , a oni go zrookowali , zajeb*** eq. Takie właśnie jest fałszywe Ordo...
Uwaga: Słyszałem że na Tibicams.com jest film jak Nebulasa rookują , ponoć keylogger... ale nie jestem pewien. Są ludzie którzy dali by więcej ![]() Ostatnio edytowany przez Dozamet - 05-01-2007 o 12:46. |
![]() |
![]() |
#1327 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Kraina Latających Siekier
|
![]() Cytuj:
Moze siedziales kolo kompa na ktorym go rookowali ... ![]() Info zaslyszane od kogos (powtarzam po raz setny) mozesz sobie wsadzic w 4 litery ... PS. Masa to jest grubsza postac wkoncu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
|
![]() Co do hakowania cheatowania i innych dzialan nielegalnych to jedna strona goni drugą
![]() |
![]() |
![]() |
#1329 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
Imię: Teraram
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 198
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1330 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2006
|
![]() @ter
ta slyszalem ze ciebie tez lol.. @matka po takich disach juz wiadomo kto to pisze. wiesz jaka jest roznica miedzy nami? ja ide do przodu ,za 2 lata skoncze studia i naprawde nie musisz sie o mnie martwic. ty za to dalej bedziesz siedzial w tej swojej kafejce, gnil przed monitorem i myslal czyja by tu postac jeszcze kupic i zrookowac. powodzenia oby cie nie przygarbilo jeszcze bardziej ![]() Ostatnio edytowany przez outsider - 05-01-2007 o 15:18. |
![]() |
![]() |
#1331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Imię: Arthlig
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 82
Skille: 85/49
Poziom mag.: 17
|
![]() mama tibijczyka
viribus pierwsze zagadalo do shaeliona o to czy by nie dal rooknac chara za kase, ja nie mowie ci ze masz w to wierzyc tylko ci przedstawiam rozmowe, jak widac jednak macie cos na sumieniu skoro odrazu wyskakuje banda noob charow na forum tlumaczac sie ;] a co do wypocin augusta to az chcialo by sie zakrzyknac kiedy viribus wreszcie na open wyjdzie? skoro ordo sie nic nie udaje, nie umieja grac, nie potrafia sie zebrac? |
![]() |
![]() |
#1332 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@outsider Teraz kazdy balwan jest albo po studiach albo w ich trakcie. Po kropce zdanie zaczyna sie od duzej litery panie zapewne wieczorowy studencie. Ostatnio edytowany przez Mama_Tibijczyka - 05-01-2007 o 17:50. |
|
![]() |
#1333 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Niepowiedzialem ze nie umiecie grac, ze nie umiecie sie zebrac tez nie tylko ze niema was wiec nie zgrywajcie kozakow na forum, a to roznica. Widzisz Lipek nawet prostego zdania nie rozumiesz.
|
![]() |
![]() |
#1334 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A ty jestes geniusz i jestes po zecie ![]() To jest forum zwiazane z gra, a nie do prowadz\enia dyskusju kto jaki jest, kto jest madry, kto gdzie mieszka itp. skoro xaemus jest taki bogaty nie lepiej jak by kupil te wszystkie chary niz je rokowac? By Vu mialo wiecej ludzi, a xaemus porozdawal by je rl kumpla. Czlowieku pomachalbysmi tysiakiem za 100+ ms to odrazu bym ci sprzedal bo takie chary sa tak naprawde gowno warte. Sprzedaja swojego chara na 90 lvlu po wielu probach dostalem marne 300. za pacce ledwo co sie zwrocilo. Wiec jezeli jestescie takimi milionerami to ugadajcie sie z kazdym po kolei i zobaczcie ile bedziecie mieli przyjemnosci. @ lipek Jak masz taka rozmowe co oni kombinuja zglos to do cip softu, moze uda ci sie wywalczyc dla nich bann-a. Ogolem ta wojna na nebuli to jeden wielki shiet i uwazam ze z takimi graczami nebula jest stracona jak kyra. Poki sie nie ockniecie. |
|
![]() |
![]() |
#1335 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1336 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Do kolegi up Bana za to nikt nie dostanie, rozmawiac moze kumpel z kumplem. @Mama aka Xaem Jestes taki inteligent i mowisz, ze zaczyna sie z wielkiej litery to powiedz mi od kiedy piszemy "zaluzmy", od kiedy cytujemy nie uzywajac cydzyslowia? Od kiedy zdanie zaczynamy od "a"? Jak rowniez gdzie sie podzialy przecinki w towim poscie? A co do tematu, ktory zaczeliscie. dorbze wiesz, ze to wy zaproponowaliscie pieniadze za rookowanie sie, nie my. Dobrze wiesz, ze to ty rozmawiales ze Studnia o ile sie nie myle, nie my, bo niby z jakiego innego powodu mielibysmy numer od ciebie? Jezeli szukalbym jakiegos gay-telefonu to uderzylbym w inne rytmy;p EDIT: @August Nas nie widac w grze tlyko z jednego powodu- bo was tam nie ma. Jak to wielkie Ordo i wielkie Vanum, jak sam nas nazwales, moze cokolwiek zrobic, jezeli VU lapie pz pozna noca albo ranem? Niestety, nie wiem cyz wiesz, ale rpawda taka ze w depo was nie pozabijamy.
( . )( . ) These are boobs. No need to copy and paste them in your signature, they have already gained world domination. Sorry Bunny. Ostatnio edytowany przez Webi - 05-01-2007 o 16:20. |
|
![]() |
![]() |
#1337 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Juz widze te wyciagniete rece pracodawcow po ciebie. Na pytanie: prosze przedstawic nam swoja sylwetke - ty wypinasz brzuch. : zainteresowania - wszechstronne LOL : jezyki - tibiijski perfect wszystkie skroty typu "fu" "np" opanowane @ Mila Gosia aka Webi Zapomnialas o polskich ogonkach. Nie wiem natomiast co to "cydzyslowia" Gosiu lubie cie i chcialabym miec taka ladna synowa jak ty. Tym bardziej ze moj syn codziennie sie onanizuje patrzac na twoje piekne zdjecie ale cokolwiek bym nie odpisala zaraz zawolasz naszego naczelnika Nekromante i ten w zywiole bedzie kasowal do upadlego wiec przemilcze twoje zaczepki zamkne buzie i zamiast tego popierdze sobie w stolek co wyjdzie mi na zdrowie albowiem zima sie zbliza a ja lubie siedziec w cieplym. Ostatnio edytowany przez Mama_Tibijczyka - 05-01-2007 o 16:38. |
|
![]() |
#1338 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Xaem, mimo tego, ze rowniez bedzie to offtopic pozwole sobie sie z ciebie posmiac. Zacytuje " Zapomnialas o polskich ogonkach." Natomiast dziadku uswiadomie ciebie, cudzyslow jest to znak graficzny sluzacy do wstawiania cytatow itp. Jezeli twoj syn sie onanizuje nad moim zdjeciem, to gratuluje syna geja, ale ja hetero(powiedz mu) Poza tym gratuluje kolejnego bana. Wracajac do wydarzen na nebuli to jak sie nic nie dzialo tka sie nic nie dzeje. Vu chyba ma nowa taktyke, nie logowac sie, nie robic sneakow, tylko siedziec 3 miechy w pelnej gotowosic na teamspeaku- moze orod i vanum sie znudzi nebula i odejda.
( . )( . ) These are boobs. No need to copy and paste them in your signature, they have already gained world domination. Sorry Bunny. Ostatnio edytowany przez Webi - 05-01-2007 o 21:32. Powód: wkradlo sie kilka bledow, tzn czesc posta sie wykasowala |
|
![]() |
![]() |
#1339 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() @up
a przy okazji z nudow od czasu do czasu zagladna na swoje nobchary i skocza na hydry aby wybic przypadkowego gracza. bardzo rozsadnie rozpierdolcie ten serwer do konca, w koncu na serwie zostanie tylko vu i ordo. zreszta o czym ja mowie ten serwer juz jest stracony |
![]() |
![]() |
#1340 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
|
|