Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 04-01-2007, 22:29   #1321
Pieczarek
Użytkownik Forum

Pieczarek's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Dębica

Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
Domyślny

Lol
To sie nazywa fair wojna .

Ostatnio edytowany przez Pieczarek - 04-01-2007 o 22:35. Powód: bo tak
Pieczarek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-01-2007, 23:05   #1322
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

Heh, co do linka to pamietam to Chlopaki sie nas nie boja ale kombinuja jakby tu kogos jeszcze shackowac i potem grac herosow, to cos podobne do blokowania wickaninie konta. No ale kazyd walczy jak moze. Na nebuli nie ma openow dzien w dzien, na nebuli grandpa xaem mysli w jaki inny sposob powywalac ludzi z serva, tj zaplace ci a ty sie zrookuj.
stary 05-01-2007, 07:14   #1323
Ter
Użytkownik Forum

Ter's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Olecko

Imię: Teraram
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 198
Poziom mag.: 10
Domyślny

@Webi

A co się stało z Nebulasem?

TakeCare
Ter jest offline  
stary 05-01-2007, 07:39   #1324
Miedziany_Rudzielec
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 09 2006

Domyślny

Muszę przyznać że ordo ma zabójczy sposób na wygranie wojny a mianowicie robienie sobie żartów a następnie publikowanie ich na tibia.pl. Jeżeli wasze założenia taktyczne dalej będą bazować na takim czymś to niedługo przeniesiecie sie tylko na forum tibia.pl <lol>. Zresztą Masakratus sam się rookuje bez pomocy VU także nie widze sensu pomagania mu w tej jakze przyjemnym zajęciu.
Miedziany_Rudzielec jest offline  
stary 05-01-2007, 09:16   #1325
Lipek_Aldix
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2006

Imię: Arthlig
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 82
Skille: 85/49
Poziom mag.: 17
Domyślny

oczywiscie, to te niedobre Ordo chce na sile wymusic pieniadze za hackowanie najlepszych charow :< a biedne viribus ulegle sie musialo zgodzic :<
Lipek_Aldix jest offline  
stary 05-01-2007, 12:42   #1326
Dozamet
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Nowa Sól

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Davq
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 55
Poziom mag.: 53
Dozamet ma numer GG 4239132
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ter Pokaż post
@Webi

A co się stało z Nebulasem?
Został oszukany przez Ordo Fidelis. Miał dać im passy na wojnę , a oni go zrookowali , zajeb*** eq. Takie właśnie jest fałszywe Ordo...

Uwaga:
Słyszałem że na Tibicams.com jest film jak Nebulasa rookują , ponoć keylogger... ale nie jestem pewien.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mama_Tibijczyka Pokaż post
za rl adres Knaaka 2000zl.
Są ludzie którzy dali by więcej

Ostatnio edytowany przez Dozamet - 05-01-2007 o 12:46.
Dozamet jest offline  
stary 05-01-2007, 13:08   #1327
Uszolotek
Użytkownik Forum

Uszolotek's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Kraina Latających Siekier

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dozamet Pokaż post
Został oszukany przez Ordo Fidelis. Miał dać im passy na wojnę , a oni go zrookowali , zajeb*** eq. Takie właśnie jest fałszywe Ordo...

Uwaga:
Słyszałem że na Tibicams.com jest film jak Nebulasa rookują , ponoć keylogger... ale nie jestem pewien.

Są ludzie którzy dali by więcej
Wow a ty wszystko wiesz jak bylo z Nebulasem ?
Moze siedziales kolo kompa na ktorym go rookowali ...
Info zaslyszane od kogos (powtarzam po raz setny) mozesz sobie wsadzic w 4 litery ...

PS.
Masa to jest grubsza postac wkoncu
Uszolotek jest offline  
stary 05-01-2007, 14:48   #1328
Pieczarek
Użytkownik Forum

Pieczarek's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Dębica

Domyślny

Co do hakowania cheatowania i innych dzialan nielegalnych to jedna strona goni drugą .
Pieczarek jest offline  
stary 05-01-2007, 15:12   #1329
Ter
Użytkownik Forum

Ter's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Olecko

Imię: Teraram
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 198
Poziom mag.: 10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez outsider Pokaż post
jak mozna wyjebac 1500zl na cos czego nie ma? to jest tylko gra ale jesli dziadziu tak do tego podchodzi to tylko pogratulowac lol. lepiej by te 1500 zl przeznaczyl na edukacje swoich dzieci..
Ba! Widocznie Xaema stać na to i na to .

TakeCare
Ter jest offline  
stary 05-01-2007, 15:13   #1330
outsider
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 12 2006

Domyślny

@ter
ta slyszalem ze ciebie tez lol..

@matka

po takich disach juz wiadomo kto to pisze. wiesz jaka jest roznica miedzy nami? ja ide do przodu ,za 2 lata skoncze studia i naprawde nie musisz sie o mnie martwic. ty za to dalej bedziesz siedzial w tej swojej kafejce, gnil przed monitorem i myslal czyja by tu postac jeszcze kupic i zrookowac. powodzenia oby cie nie przygarbilo jeszcze bardziej

Ostatnio edytowany przez outsider - 05-01-2007 o 15:18.
outsider jest offline  
stary 05-01-2007, 15:16   #1331
Lipek_Aldix
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2006

Imię: Arthlig
Świat: Obsidia
Poziom: 82
Skille: 85/49
Poziom mag.: 17
Domyślny

mama tibijczyka

viribus pierwsze zagadalo do shaeliona o to czy by nie dal rooknac chara za kase, ja nie mowie ci ze masz w to wierzyc tylko ci przedstawiam rozmowe,
jak widac jednak macie cos na sumieniu skoro odrazu wyskakuje banda noob charow na forum tlumaczac sie ;]

a co do wypocin augusta to az chcialo by sie zakrzyknac kiedy viribus wreszcie na open wyjdzie? skoro ordo sie nic nie udaje, nie umieja grac, nie potrafia sie zebrac?
Lipek_Aldix jest offline  
stary 05-01-2007, 15:26   #1332
Mama_Tibijczyka
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lipek_Aldix Pokaż post
mama tibijczyka

viribus pierwsze zagadalo do shaeliona o to czy by nie dal rooknac chara za kase, ja nie mowie ci ze masz w to wierzyc tylko ci przedstawiam rozmowe,
jak widac jednak macie cos na sumieniu skoro odrazu wyskakuje banda noob charow na forum tlumaczac sie ;]

a co do wypocin augusta to az chcialo by sie zakrzyknac kiedy viribus wreszcie na open wyjdzie? skoro ordo sie nic nie udaje, nie umieja grac, nie potrafia sie zebrac?
To co piszesz to prawie prawda. Zastanow sie jednak jak mialoby to wygladac? Zaluzmy ze ja pisze do ciebie: Siema lipek sluchaj zrokuj sie a dostaniesz to i tamto. Bzdura? Jasne ze bzdura. A co do opena. Viribius sie poddalo nas na ts siedzi dwie osoby wiec mozecie isc spokojnie expic chlopaki...
@outsider
Teraz kazdy balwan jest albo po studiach albo w ich trakcie. Po kropce zdanie zaczyna sie od duzej litery panie zapewne wieczorowy studencie.

Ostatnio edytowany przez Mama_Tibijczyka - 05-01-2007 o 17:50.

stary 05-01-2007, 15:33   #1333
August
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2005

August ma numer GG 4786311
Domyślny

Niepowiedzialem ze nie umiecie grac, ze nie umiecie sie zebrac tez nie tylko ze niema was wiec nie zgrywajcie kozakow na forum, a to roznica. Widzisz Lipek nawet prostego zdania nie rozumiesz.
August jest offline  
stary 05-01-2007, 15:47   #1334
Zen
Użytkownik Forum

Zen's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2005

Stan: Zbanowany
Imię: Defroy
Gildia: Gang-Bang
Świat: Kyra
Poziom: 91
Skille: 92/40
Poziom mag.: 19
Zen ma numer GG 5256696
Domyślny

Cytuj:
To co piszesz to prawie prawda. Zastanow sie jednak jak mialoby to wygladac? Zaluzmy ze ja pisze do ciebie: Siema lipek sluchaj zrokuj sie a dostaniesz to i tamto. Bzdura? Jasne ze bzdura. A co do opena. Viribius sie poddalo nas na ts siedzi dwie osoby wiec mozecie isc spokojnie expic chlopaki...
@outsider
Teraz kazdy balwan jest albo po studiach albo w ich trakcie. Po kropce zdanie zaczyna sie od duzej litery panie zapewne wieczorowy studencie.

A ty jestes geniusz i jestes po zecie

To jest forum zwiazane z gra, a nie do prowadz\enia dyskusju kto jaki jest, kto jest madry, kto gdzie mieszka itp. skoro xaemus jest taki bogaty nie lepiej jak by kupil te wszystkie chary niz je rokowac? By Vu mialo wiecej ludzi, a xaemus porozdawal by je rl kumpla. Czlowieku pomachalbysmi tysiakiem za 100+ ms to odrazu bym ci sprzedal bo takie chary sa tak naprawde gowno warte. Sprzedaja swojego chara na 90 lvlu po wielu probach dostalem marne 300. za pacce ledwo co sie zwrocilo.
Wiec jezeli jestescie takimi milionerami to ugadajcie sie z kazdym po kolei i zobaczcie ile bedziecie mieli przyjemnosci.
@ lipek
Jak masz taka rozmowe co oni kombinuja zglos to do cip softu, moze uda ci sie wywalczyc dla nich bann-a.

Ogolem ta wojna na nebuli to jeden wielki shiet i uwazam ze z takimi graczami nebula jest stracona jak kyra. Poki sie nie ockniecie.
Zen jest offline  
stary 05-01-2007, 16:11   #1335
outsider
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 12 2006

Domyślny

Cytuj:
@outsider
zanim zaczniesz krytykowac czyjes bledy najpierw badz pewien ze sam jestes idealny bo zblaznisz sie tak jak teraz
outsider jest offline  
stary 05-01-2007, 16:15   #1336
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
@outsider

@Do kolegi up
Bana za to nikt nie dostanie, rozmawiac moze kumpel z kumplem.

@Mama aka Xaem
Jestes taki inteligent i mowisz, ze zaczyna sie z wielkiej litery to powiedz mi od kiedy piszemy "zaluzmy", od kiedy cytujemy nie uzywajac cydzyslowia? Od kiedy zdanie zaczynamy od "a"? Jak rowniez gdzie sie podzialy przecinki w towim poscie?

A co do tematu, ktory zaczeliscie. dorbze wiesz, ze to wy zaproponowaliscie pieniadze za rookowanie sie, nie my. Dobrze wiesz, ze to ty rozmawiales ze Studnia o ile sie nie myle, nie my, bo niby z jakiego innego powodu mielibysmy numer od ciebie? Jezeli szukalbym jakiegos gay-telefonu to uderzylbym w inne rytmy;p

EDIT:
@August

Nas nie widac w grze tlyko z jednego powodu- bo was tam nie ma. Jak to wielkie Ordo i wielkie Vanum, jak sam nas nazwales, moze cokolwiek zrobic, jezeli VU lapie pz pozna noca albo ranem? Niestety, nie wiem cyz wiesz, ale rpawda taka ze w depo was nie pozabijamy.

Ostatnio edytowany przez Webi - 05-01-2007 o 16:20.
Webi jest offline  
stary 05-01-2007, 16:25   #1337
Mama_Tibijczyka
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez outsider Pokaż post
zanim zaczniesz krytykowac czyjes bledy najpierw badz pewien ze sam jestes idealny bo zblaznisz sie tak jak teraz
O ty chyba jestes na dziennych. Ciekawe tylko ile mama schabu i sloniny musi zainwestowac w kazda sesje zeby cie przepychali do przodu. Jak tam indeksik? Poplamiony? A i zapomniales dopisac "LOL"
Juz widze te wyciagniete rece pracodawcow po ciebie.
Na pytanie: prosze przedstawic nam swoja sylwetke - ty wypinasz brzuch.
: zainteresowania - wszechstronne LOL
: jezyki - tibiijski perfect wszystkie skroty typu "fu" "np" opanowane

@ Mila Gosia aka Webi
Zapomnialas o polskich ogonkach. Nie wiem natomiast co to "cydzyslowia"
Gosiu lubie cie i chcialabym miec taka ladna synowa jak ty. Tym bardziej ze moj syn codziennie sie onanizuje patrzac na twoje piekne zdjecie ale cokolwiek bym nie odpisala zaraz zawolasz naszego naczelnika Nekromante i ten w zywiole bedzie kasowal do upadlego wiec przemilcze twoje zaczepki zamkne buzie i zamiast tego popierdze sobie w stolek co wyjdzie mi na zdrowie albowiem zima sie zbliza a ja lubie siedziec w cieplym.

Ostatnio edytowany przez Mama_Tibijczyka - 05-01-2007 o 16:38.

stary 05-01-2007, 21:19   #1338
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
O ty chyba jestes na dziennych. Ciekawe tylko ile mama schabu i sloniny musi zainwestowac w kazda sesje zeby cie przepychali do przodu. Jak tam indeksik? Poplamiony? A i zapomniales dopisac "LOL"
Juz widze te wyciagniete rece pracodawcow po ciebie.
Na pytanie: prosze przedstawic nam swoja sylwetke - ty wypinasz brzuch.
: zainteresowania - wszechstronne LOL
: jezyki - tibiijski perfect wszystkie skroty typu "fu" "np" opanowane

@ Mila Gosia aka Webi
Zapomnialas o polskich ogonkach. Nie wiem natomiast co to "cydzyslowia"
Gosiu lubie cie i chcialabym miec taka ladna synowa jak ty. Tym bardziej ze moj syn codziennie sie onanizuje patrzac na twoje piekne zdjecie ale cokolwiek bym nie odpisala zaraz zawolasz naszego naczelnika Nekromante i ten w zywiole bedzie kasowal do upadlego wiec przemilcze twoje zaczepki zamkne buzie i zamiast tego popierdze sobie w stolek co wyjdzie mi na zdrowie albowiem zima sie zbliza a ja lubie siedziec w cieplym.

Xaem, mimo tego, ze rowniez bedzie to offtopic pozwole sobie sie z ciebie posmiac. Zacytuje " Zapomnialas o polskich ogonkach."
Natomiast dziadku uswiadomie ciebie, cudzyslow jest to znak graficzny sluzacy do wstawiania cytatow itp.
Jezeli twoj syn sie onanizuje nad moim zdjeciem, to gratuluje syna geja, ale ja hetero(powiedz mu)

Poza tym gratuluje kolejnego bana.

Wracajac do wydarzen na nebuli to jak sie nic nie dzialo tka sie nic nie dzeje. Vu chyba ma nowa taktyke, nie logowac sie, nie robic sneakow, tylko siedziec 3 miechy w pelnej gotowosic na teamspeaku- moze orod i vanum sie znudzi nebula i odejda.

Ostatnio edytowany przez Webi - 05-01-2007 o 21:32. Powód: wkradlo sie kilka bledow, tzn czesc posta sie wykasowala
Webi jest offline  
stary 05-01-2007, 21:30   #1339
starysiad
Użytkownik Forum

starysiad's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Kraków

Domyślny

@up
a przy okazji z nudow od czasu do czasu zagladna na swoje nobchary i skocza na hydry aby wybic przypadkowego gracza. bardzo rozsadnie rozpierdolcie ten serwer do konca, w koncu na serwie zostanie tylko vu i ordo.

zreszta o czym ja mowie ten serwer juz jest stracony
starysiad jest offline  
stary 05-01-2007, 23:07   #1340
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez starysiad Pokaż post
@up
a przy okazji z nudow od czasu do czasu zagladna na swoje nobchary i skocza na hydry aby wybic przypadkowego gracza. bardzo rozsadnie rozpierdolcie ten serwer do konca, w koncu na serwie zostanie tylko vu i ordo.

zreszta o czym ja mowie ten serwer juz jest stracony
jakos te 500-700 osob online w normalnym czasie grania nie podziela twej opinii, dziwne!
Bjoern Shu jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania