![]() |
#1321 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() oni juz malo kogo szanuja. nie zaleznie od lev.a co konda ostanio wyprawia to bajka ;] EDIT: juz wiem kto go okradl ![]() ![]() Kenseji@ bycie przyjacielem szkodiego nie robi z nikogo ass lickera, za to twoje niektore wypowiedzi zarowno tu, jak i na tibia.com forum, na to dosc wyraznie wskazuja.
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Ostatnio edytowany przez pawlon - 22-05-2006 o 17:39. |
|
![]() |
|
![]() |
#1322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
|
![]() Przykro mi ale Orshabaal nie padł.
Wynika to z tego (i jest to w 100% pewne), że taki czyn zawsze zostawia ślady na stronie tibia.com w statystykach. Niestety takiego śladu tam nie ma. Padły tylko 42 osoby. Killed Players: 42 Killed by Players: 0 (to samo w "Last Day" and "Last Day") A więc finito. Jak nie macie dowodów na ubicie tego stwora to sie nie ośmieszajcie pisząc dalej i próbując wszystkich nabrać na swoją niczym nie popartą hipotezę.
#1323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Świat: Galana
Poziom: 1+
|
![]() @UP
zgadzam sie z toba , nie bylo mnie przy tym , ale ze statystyk mozna wywnioskowac ze orshabaal nie padl. Zarowno na erig.net jak i na tibia.com jest napisane ze padly 42 osoby a orshabaal nie. Nawet na forum tibia.com oen nie chce sie pochwalic lootem. Tyle ze Tharrin ma ssa jak Oen pokazuje mu blue gem. Moze specjalnie to uknuli "high lvle" by sie nie osmieszyc ze nie dali rady a teraz wpajaja ludzia ze go ubili. KTos tam nawet na forum tibia.com napisal ze jak byl na redzie orshabaal to zaczal uciekac , moze im uciekl po prostu. Poza tym padli Konda ,Stone reaver, Balwyn (wspanialy powrot po 1,5 miesiaca przerwie , congratulations) i inni. Sadze ze nie ubito Orshabaala a starystyki nie klamia. |
![]() |
![]() |
#1324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Statysyki zaliczane są do 0 albo 1 więc mogło jeszcze nie zaliczyć.Zeby być 100% pewnym trzeba poczekać do jutra;p Xisso doszła do keekza
|
![]() |
![]() |
#1326 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Stan: Na emeryturze
Poziom: -1
Skille: 9/9
Poziom mag.: -1
|
![]() Cytuj:
http://s2.photobucket.com/albums/y37...=orsha0011.jpg http://s2.photobucket.com/albums/y37...=orsha0010.jpg http://s2.photobucket.com/albums/y37...=orsha0009.jpg http://s2.photobucket.com/albums/y37...=orsha0008.jpg http://s2.photobucket.com/albums/y37...=orsha0007.jpg P.S. W jakim momencie padł konda? bo na jednym z ss'ów widać jak orsh ma red hp a konda jeszcze się trzyma ![]() Ostatnio edytowany przez Bilbag - 22-05-2006 o 19:18. |
|
![]() |
![]() |
#1327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() z orsha spadl blue gem, giant sword, 17 black pearls
|
![]() |
![]() |
#1328 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2006
|
![]() Cytuj:
OK ale ten teamt jest juz zakonczony i pisac o nim nie bde-.- . a co do orsha to gz !! wreszcie sie pojawil na galanie =p a jezeli wypadl blue gem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
|
![]() co do Balwyna to chyba nie on
![]() z trade: 13:41 Rogue'Lorenzo: SELL Castle Shield, Dwarven Armor, 2x Steel boots, DSM, Demon Shield, Royal Helmets, Golden Armor z priv za castle shield: 13:45 Rogue'Lorenzo: 300k roque jest wkoncu w gildii przeciwko kardearowi etc. ![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Name: Rivenn
Guild membership: Member of the Righteousness chyba wszystko zostalo zalatwione
#1331 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
z tego co wiem padlo wiecej wyzszych lev, konda padl jak probowal lurowac, wiec te ssy sa juz po jego dedzie. ston~ tez, balywn chyba tez ale nie wiem, padl tez corrupted samurai. co do statystyk prawdopodbniow wyswietli go jutro jako zabity. czemu mialby uciec skoro byl na red hp, i byl team bloker i reszta by go scigac?
![]() |
#1332 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up to dobrze gada, dać mu herbaty! Orsh~ padł, mogę was zapewnić... |
|
![]() |
![]() |
#1333 |
Użytkownik Forum
|
![]() giz, gdybysmy nie podostawali delejtow etc. (mowie tu o BARDZO dawnym corentiros) to polowa z was - na bank - by gryzla glebe za to co tu wypisuje, za cala glupote ;s
@szkodi gj @lady69 czas napisac do bravo girl ;s @rest cokolwiek, zanim napiszecie reply, nie obchodza mnie wasze lvle/skille bo wladzy na galanie juz nie mam :> ale jak czytam posty w tym temacie to mi sie zal was robi, jakie wy biedne ludzie jestescie ;] oczywiscie mowie o niektorych :> niektorzy sobie dobrze radza :> w moich oczach ofkoz ![]() kr, k.
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( |
![]() |
![]() |
#1334 |
Użytkownik Forum
|
![]() kamsz ale dostaliście;p i powiedz kto by gryzł glebe plis;]
|
![]() |
![]() |
#1335 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jest jak jest, wspominam stare czasy z lezka w oku.... BYŁO by na 100% inaczej czy lepiej? nikt tego juz sie nigdy nie dowie |
|
![]() |
![]() |
#1336 |
Użytkownik forum
|
![]() Lady Jah padla.
May 22 2006, 22:43:45 CET Killed at Level 75 by Keekz'Lorenzo and by Begger inco Rogue'Lorenzo: "How We Livin has officialy declared war upon Righteousness" pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Skaton - 23-05-2006 o 00:01. |
![]() |
![]() |
#1337 |
Użytkownik Forum
|
![]() Konda ma bana na miesiąc wbił go na edron potem zedytował konto,żeby nie było widać;* A ja miałem można to nazwać farta bo dosłownie 1-2 minuty przed tym jak Konda dostał bana i zaczęciem war zrobiłem swoją gildie;p
Ostatnio edytowany przez Demiphant - 23-05-2006 o 00:11. |
![]() |
![]() |
#1338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() tak.
Juz odpowiadam na pytania wszystkich ![]() Konda zostal zbanwowany na miesiac za pking ;] vallianto i rogue postawili noobhcary na redzie a icaurs poszedl lurowac konde, ten go zburstowal ![]() rzecz 2 : Rumcio padl, z tego co wiem to pol "akademii" jest huntowana rzecz 3 : kenezu hacked ![]() |
![]() |
![]() |
#1339 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
2006-05-23 Galana (1) Galana (30) |
|
![]() |
![]() |
#1340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Poziom: 1+
|
![]() czyli Demi mowisz ze jestes neutral rozumiem. bedziecie sie bic ?
Szkodi a wiesz dokladnie moze kto jest huntowany? galana spadla na psy , rivenn kekz sir imp wykorzystali to bezlitosnie ze konda dostal banna. |
![]() |