Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 02-01-2007, 13:40   #1321
Czepez
Użytkownik Forum

Czepez's Avatar

Data dołączenia: 17 05 2006
Lokacja: Andrychów

Imię: Dru'czap
Profesja: Elder Druid
Gildia: Myrmidors
Świat: Obsidia/Saphira
Poziom: 34
Skille: Dobre
Domyślny

Oby bylo lepiej, ale boje sie zeby nie powtorzyla sie sytuacja z Nebuli.
Tam tez najpierw polacy wykurzyli z serva szwedow, a teraz polacy na siebie walcza.

@Konzbi

Co ty gadasz ze Shandow Ridixx konczy grac. Gadalem z nim i zapewniam ze nie odchodzi

Pozdro

Ostatnio edytowany przez Czepez - 02-01-2007 o 14:08.
Czepez jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-01-2007, 14:02   #1322
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

Axelku narazie nie chce nikogo chwalic ale wiesz szpiedzy sa wsrod nas i co wymienie naszych dobroczyncow a Ng ich wybiej noobcharowi spokojnie dam yarde jeszcze o naszych dobroczyncach ludzie uslysza !!
Kiroy jest offline  
stary 02-01-2007, 14:17   #1323
Maqon
Użytkownik Forum

Maqon's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Kozienice

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vylkano
Profesja: Elite Knight
Gildia: Myrmidors
Świat: Obsdia
Poziom: 92
Skille: 85/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

Peero tu sie mylisz. Narazie wszyscy z ET maja jeden cel. Wywalic szwedow z Obsidi. Ale zobaczymy gdy juz to sie uda i czy dalej bedzie taki spokoj bo mi sie wydaje ze nie;p

Jezeli chodzi o Strach to ja bede gral w wiekszym strachu gdy Et wygra. Bo teraz wiem przynajmniej ze Mentor siedzi w Pz;p

Ostatnio edytowany przez Maqon - 02-01-2007 o 14:23.
Maqon jest offline  
stary 02-01-2007, 14:29   #1324
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Pokaż post
Axelku narazie nie chce nikogo chwalic ale wiesz szpiedzy sa wsrod nas i co wymienie naszych dobroczyncow a Ng ich wybiej noobcharowi spokojnie dam yarde jeszcze o naszych dobroczyncach ludzie uslysza !!

Święte słowa Po co ich ujawniać
Fin'er jest offline  
stary 02-01-2007, 14:36   #1325
Bald Drah
Użytkownik Forum

Bald Drah's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Radom
Wpisy bloga: 1

Stan: Aktywny gracz
Imię: Bald Drah
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 18
Skille: 00\000
Poziom mag.: 2
Domyślny oj nie wiem??

oj nie wiem czy poradzicie sobie z ng ale jak narazie to widze ze jednak szanse sa wyrownane acz kolwiek szczerze mowiac zmienilem z zdanie do ng

jak pod spodem napisal gosciu mial racje chca wypedzic polakow a powinno sie szwedow

pzdr

Ostatnio edytowany przez Bald Drah - 02-01-2007 o 20:39. Powód: za wczesne rozwazanie
Bald Drah jest offline  
stary 02-01-2007, 14:37   #1326
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

Et chce wywalic ng z obsidii a nie szwedow >.< jak zwykle utozsamiaja ludzie te wojne z wojna pl vs swe >.<
^Awolver^ jest offline  
stary 02-01-2007, 14:42   #1327
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

aha p.s. torche mnie to wqrza ... wojna was niedotyczy badz dotyczy w malym stopniu , ale od rauz mowie - za to kiroy was po wygranej wonie protectorowac nie bedzie... ja tam nie wierze w "protectorow" bo trza meic kumpli ktorzy zawsze pomoga, chyba ze ewentualnie zostaniecie kumplami

A do tych ktorych wojna dotyczy w malym badz niewielkim stopniu jak na przyklad axel czyli z levelem jak tyo powiedzial konzbi medium. Otoz jesli et wygra to na pewno odzyskacie swoje pieniadze z reszta qrde ja juz tu chyba nie zawitam ;d w tibie nie gram od pol roku a na forum sie ciagle udzielam :d
^Awolver^ jest offline  
stary 02-01-2007, 15:05   #1328
Konzbi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica

Imię: Konzbi
Gildia: Rambo Style
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
Pergamin

Powiem wam tylko, że wojnę będzie bardzo ciężko wygrać. A już cholernie ciężko będzie wygonić NG z servera. Polacy, po tylu przegranych wojnach nie posprzedawali charów (nie w 100%, ale szacunek dla tych, którzy tego nie zrobili), nie usunęli Tibii z kompa i nie olali całkowicie sytuacji na serverze. Co więcej - wciąż walczą i póki co z naprawdę niezłym skutkiem. Członkowie NG na pewno nie porzucą swoich charów, w które włożyli mnóstwo pracy. Poza tym przewaga liczebna jest po stronie NG. Oczywiście, liczą się umiejętności w walce PvP, jednak ilość graczy też ma duże znacznie. Nie wiem jakie ET ma plany, jeśli uda się wygrać wojnę. Być może ma zamiar rozliczyć się z wszystkimi, z którymi ma na pieńku. Nie wnikam. Jednak myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłoby zjednoczyć się. Świetnie byłoby po wygranej wojnie zapomnieć o niewyjaśnionej sprawie bohów, o tym, że ktoś kiedyś próbował zająć expowisko, a zamiast tego WSPóLNIE walczyć o swoje. Oczywiście najpierw trzeba wygrać wojnę, co, jak już powiedziałem, będzie niezwykle trudne.

Czekam na kolejne fragi. Ale pamiętajcie - nic na siłę.
Pozdro.
Konzbi jest offline  
stary 02-01-2007, 15:14   #1329
Dalanther
Użytkownik Forum

Dalanther's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: FinNOT
Profesja: Master Sorcerer
Świat: ŚfińskiLand
Poziom: 222
Poziom mag.: 1
Domyślny

Pepsi, jak Mr Mannow dotknie ziemii to stawiam flaszke. xD!
Dalanther jest offline  
stary 02-01-2007, 15:21   #1330
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

przypomne Ci to
zielaq jest offline  
stary 02-01-2007, 16:06   #1331
Dodi Brae
Użytkownik Forum

Dodi Brae's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Domyślny

Panowie

Nie chce dzielic skory na niedzwiedziu, ale mam nadzieje ze po ewentualnej ( powtarzam ewentualnej) wygranej przez poslkich HL nie bedzie mialo miejsca kolesiostwo i bronienie swoich kolegow z klasy za wszelka cene, tylko sprawiedliwe rozpatrywanie wszelkich spraw odnosnie pa, pk i wymuszen.

Jak juz mowilem Olkowi powtorze to na forum:
Rzadko sie zdarza ogladac Dorpaza czy Azareda z czacha, i nie zdarza sie Apitow bez czachy. I niechcial bym i pewnie wiekszosc graczy z polski by nie chciala zeby Hl ktorzy wygraja (ewentualnie) z NG zamienili sie w niszczycieli siejacych chaos i postrach na Obsidii.

Z powazaniem i sympatia bo wieli naszych HL jest milymi i sympatycznymi choc mlodymi ludzmi

Jestem w nieco niezrecznej sytuacji bo bardzo lubie Vanego, Trevliga, Fox, Kage i Dorpaza ale lubie tez polakow chociaz nie bede moich sympati tu wymienial
Jest to nieco tak jakby sie pobil Booka z Olkiem albo Gara z Wiki i mam zajac stanowisko. Oczywiscie pozycja Manowa jako poprzeczki nie do przeskoczenia jest niedopuszczalna ( i czasem zastanawiam sie czy Mannow naprawde istnieje czy jest tylko charem kontrolowanym przez np 3 lub 5 ciu graczy) i jest on tylko po to zeby pewni gracze mogli polowac a inni nie mogli.

No nic rozgadalem sie i zupelnie nie na temat a chodzilo mi tylko o to zeby po zmianie wladzy nie nastapil okres anarchii gdzie tylko jedna grupa ludzi np koledzy z klasy noooo powiedzmy Fin'era stanowili prawo na swererze i mogli tepic kogo sobie tylko zechca.
Z calym szacunkiem do naszego milego Fin'er

Piotrek

Ostatnio edytowany przez Dodi Brae - 02-01-2007 o 17:19.
Dodi Brae jest offline  
stary 02-01-2007, 16:30   #1332
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

tak p.s.
^Awolver^ jest offline  
stary 02-01-2007, 17:15   #1333
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

ja z kiroyem oraz yunichim nie dopuscimy do powstania kolejnej furory. znam ich na tyle zeby wiedziec, ze pkowanie 15 lvli na party w ab (pozdro Ima~) nie jest w ich stylu. chociaz jak narazie nie wygrali kiroy wyslalbym Ci cos ale priorytetem jest dla mnie archin w tej chwili. mam nadzieje ze inni rodacy wspieraja

Piotrek, takich sytuacji napewno nie bedzie, znam kiroya, rybe i pepiego dostatecznie dobrze by uwazac, ze dawno dorosli do wladzy oraz wiem, ze jesli jakis mentor zacznie prowadzic znowu swoje akcje zostanie ukarany, jesli nie przez nich to przeze mnie.

trzymam strone archina a on moja, jesli ktokolwiek z ng bedzie mial ze mna problem wiem, ze moge na niego liczyc. rowniez waldorio zadelkarowal ze przeciwko mnie walczyl nie bedzie. jedno jest pewne - ja niczego nie mam zamiaru zaczynac. zyjemy w zgodzie i nam z tym dobrze. watpie zeby archin byl aktywny w wojnie z powodu hacka, zajmujemy sie wspolnie odrabianiem kasy kiedy tylko mamy oboje czas. (demona)

btw.
awo, jak zes to zrobil ?

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?

Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 02-01-2007 o 17:20.
Ptak~ jest offline  
stary 02-01-2007, 17:24   #1334
Ghost111
Zbanowany

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Usunięty
Domyślny

A moze bys sie tak na cos przydal Suv? Np wizalbys wystawil Archina w demoni zeby go ET ubilo, co ty na to? Za poprzednia wojne nalezy mu sie nauczka
Ghost111 jest offline  
stary 02-01-2007, 17:59   #1335
Konzbi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica

Imię: Konzbi
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
Domyślny

Anga, ty to masz pomysly.

Ostatnio edytowany przez Konzbi - 02-01-2007 o 21:32.
Konzbi jest offline  
stary 02-01-2007, 18:16   #1336
Bajcik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 01 2007

Szczęśliwy

Witam Wszystkich!
Jestem mile zaskoczony z powodu panującej wojny z NG (która to już z kolei ) Do tej pory Obsidie ustawiała "grupa trzymająca władzę" czyli jednym słowem NG. Bardzo wierze i mam taką nadzieję iż wojna skończy się dla Nas pozytywnie Wiele szczęścia i udanych frago-trapów życzę naszym Rodakom!

@Konzbi!
Kóńńik co ty tutaj robisz? =* Wracaj i wbijaj lvl! Co do Twojego pytania to wojna może troszke potrwać, ale równie dobrze może się skończyć bardzo szybko. Nie będę tutaj bawił się w proroka.
Bajcik jest offline  
stary 02-01-2007, 18:16   #1337
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

Jak dla mnie bedzie trwała 2 metry max 2,5

p.s. suv wlasnie qrcze nie mam pojecia ;d pewnie mam jakies wewnetrzne psie ;s
^Awolver^ jest offline  
stary 02-01-2007, 18:18   #1338
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dalanther Pokaż post
Pepsi, jak Mr Mannow dotknie ziemii to stawiam flaszke. xD!
Weź Ty mi tu nie przypominaj o flaszcze...

@ Dodi

Muahaha jeżeli ET wygra wojne to możesz mnie nazywać Sir Parkaz 2

@ Ghost111

No to by było cholernie po świńsku.... ;/. Ja tam myśle, że Olek ma większe umiejętności niż "tylko" wystawienie Archina na Demonii...
Fin'er jest offline  
stary 02-01-2007, 18:45   #1339
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

i brdzo w stylu waldoria to jest

przypomne "historie obsidii" waldorio i fosils bbro rozpcozela sie wojna i obaj sa w ng (fosils to polak) dzialo sie to pod koniec jakies tam wojny ale jeszcze przed powstaniem Boom . W ng byli wtedy rowniez z Polakow vixi,kiroy,szikaka KATMAI I YUNICHI.

Pierwszy battle fosils wbil rsa na jakims noobie i fragujac kogos, nastepnego dnia przychodzi do neigo mannow i mowi "boh or die" fosils bohy oddal i padl (mial 80+ lvl podczas gdy mannow rowniez byl cos kolo tego p.s. suv mial chyba 20 ;d). jaka byla przyczyna ? "brak udzialu w wojnie". I potem na dniach zostali wyrzuceni papuzki nierozlaczki na demonach katmai i yunichi (p.s. ng team nie mial farta a katmai z yunkiem wrecz na odwrot). I pewnego razu keidy sobie siedzieli na demcach wpadły NyGusy i yunek padl , katmai o dziwo przezyl . Najlepsze jest to ze kazdy z wyzej wymienionych byl wowczas w ng ;p
^Awolver^ jest offline  
stary 02-01-2007, 19:39   #1340
Ghost111
Zbanowany

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Usunięty
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Awolver^ Pokaż post
i brdzo w stylu waldoria to jest

przypomne "historie obsidii" waldorio i fosils bbro rozpcozela sie wojna i obaj sa w ng (fosils to polak) dzialo sie to pod koniec jakies tam wojny ale jeszcze przed powstaniem Boom . W ng byli wtedy rowniez z Polakow vixi,kiroy,szikaka KATMAI I YUNICHI.

Pierwszy battle fosils wbil rsa na jakims noobie i fragujac kogos, nastepnego dnia przychodzi do neigo mannow i mowi "boh or die" fosils bohy oddal i padl (mial 80+ lvl podczas gdy mannow rowniez byl cos kolo tego p.s. suv mial chyba 20 ;d). jaka byla przyczyna ? "brak udzialu w wojnie". I potem na dniach zostali wyrzuceni papuzki nierozlaczki na demonach katmai i yunichi (p.s. ng team nie mial farta a katmai z yunkiem wrecz na odwrot). I pewnego razu keidy sobie siedzieli na demcach wpadły NyGusy i yunek padl , katmai o dziwo przezyl . Najlepsze jest to ze kazdy z wyzej wymienionych byl wowczas w ng ;p

Hehe Widze Awo ze bawisz sie w nauczyciela historii, choc owa historia doskonale znana starym graczom z Obisidi.
Mysle ze to moze posluzyc jako znak dla Suva ze ta ich przyjazn z Archinem moze sie tak samo szybko zakonczyc jak sie rozpoczela, no ale jak zwykle w takich przypadkach czas pokaze..
Ghost111 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania