Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 15-02-2009, 18:09   #13381
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dawidek_of_Secura Pokaż post
Witam death rose na thorii, mam nadzieje ze wam sie spodoba!
ZŁodziejstwo poszło na Thorie ? Jak dojdą do władzy to im sie spodoba napewno ale nie wiadomo czy wam

HAIL THIEF
dopalacz.Vis jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-02-2009, 18:51   #13382
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Domyślny

@Rzadka kupa

Mowa o ZŁODZIEJU i odrazu sie odzywasz, coś w tym jest.
Jak bym byl psem policyjnym juz dawno bym Ci pała po łbie przylał ZŁODZIEJU. Ale że jestem zwykłym obywatelem moge jedynie wypowiadac "swoje racje" . Chcieliście wojny to ją dostaliscie, ale zamiast z honerem odejsc to teraz zostaniesz w pamieci jako betti spagetti=ZŁODZIEJ. Teraz idz do biedronki krasc bo na furorze juz za późno. Ogólnie to mam w Ciebie wyje**ne. gogo 150

P.S

Ciekawe ile osób z DR teraz żałuje że za ZŁODZIEJEM poszła

Ostatnio edytowany przez dopalacz.Vis - 15-02-2009 o 18:52.
stary 15-02-2009, 18:55   #13383
Anegdociarz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 02 2009

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis Pokaż post
@Rzadka kupa

Jak bym byl psem policyjnym juz dawno bym Ci pała po łbie przylał ZŁODZIEJU. Ale że jestem zwykłym obywatelem moge jedynie wypowiadac "swoje racje" . Chcieliście wojny to ją dostaliscie, ale zamiast z honerem odejsc to teraz zostaniesz w pamieci jako betti spagetti=ZŁODZIEJ. Teraz idz do biedronki krasc bo na furorze juz za późno. Ogólnie to mam w Ciebie wyje**ne. gogo 150

P.S

Ciekawe ile osób z DR teraz żałuje że za ZŁODZIEJEM poszła
Pewnie sporo... Ale pewnie też sporo żałuje, że za Betii nie poszła, bo narazie na Furorze nie zapowiadają się żadne zmiany na lepsze, a ci, którzy mają jakieś "ale" muszą stulić pyski i słuchać tych, którzy Tibię traktują jako biznes, a nie jako grę. Taka prawda panowie. Jakby DR miało większe szanse na zwycięstwo, i być może nie byłoby tam tych kilku nielubianych "złodziejaszków" - to sytuacja byłaby zupełnie inna i więcej osób by się postawiło. No nic, zobaczymy co przyniesie przyszłość
Anegdociarz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-02-2009, 19:03   #13384
Voyphox
Użytkownik Forum

Voyphox's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa

Imię: Infamia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Świat: Furora
Poziom: 218
Poziom mag.: 82
Domyślny

Juz kiedys pisalem o odejsciu Chelma z serwera. Niektorzy poprostu czuliby sie glupio w rl, niektorzy czuli sie zle w Vision z powodu klotni ktora jakis czas wczesniej tam wynikla. Czy zaluja? Tu sie nie chce wypowiadac, niech oni sami zajma stanowisko.
stary 15-02-2009, 19:06   #13385
Yakky
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gensty Pokaż post
Za nami stoja ulice za wami policja HAHAHA
Czytam to wszystko z bardzo dużym dystansem, ale to zdanie naprawde mnie przeraża.
Nie wiem czemu przypomniała mi się rozmowa, albo lepiej nagranie Beck'a gdy dzwonił do Zwidka.
To co napisałeś,
Cytuj:
Za nami stoja ulice za wami policja
jest wg. mnie żałosne. Za dużo nasłuchałeś się Firmy, HG itp.

Pamiętaj jeszcze jedno. Prawdziwy ulicznik, nie pisze, że ma plecy na ulicy. Prawdziwy kibol, nie pisze, że jest hooliganem.
Więc co tu dużo mówić. Wracaj do Tibii.

<bez urazy>
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-02-2009, 19:08   #13386
Gensty
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: CHełm

Stan: Niegrający
Domyślny

Zaluje tylko tego ze na necie kozacza a jedynie to na polcjie moga isc. Rowniez tego ze przegralismy wojne

A To Ty nie piszesz ze jestes ulicznkiem wiec nim jestes taka rozkmina to ja tez juz nie bede pisal poprostu nikt mi na dzielni tego nie powiedzial :/

Zreszta jaki tam ja ulicznik to Wy latacie w koszulkach w zimie o 24 na dworze HAHAHAHA

Ostatnio edytowany przez Gensty - 15-02-2009 o 19:16.
Gensty jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-02-2009, 19:19   #13387
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anegdociarz Pokaż post
Pewnie sporo... 1Ale pewnie też sporo żałuje, że za Betii nie poszła, bo narazie na Furorze nie zapowiadają się żadne zmiany na lepsze, a ci, którzy mają jakieś "ale" muszą stulić pyski i słuchać tych, którzy Tibię traktują jako biznes, a nie jako grę. Taka prawda panowie. 2Jakby DR miało większe szanse na zwycięstwo, i być może nie byłoby tam tych kilku nielubianych "złodziejaszków" - to sytuacja byłaby zupełnie inna i więcej osób by się postawiło. No nic, zobaczymy co przyniesie przyszłość
1)Dał byś może jakis przykład kogos co teraz żałuje ze nie poszedł za złodziejem ?
Mi sie wydaje że na furorze jest w miarę dobrze, chociaż ostatnia akcja na vt o better furora była żalowa.Ale to materialisci sie aby kłucili. Chcecie miec dobrze, to wogóle nie boccie a nie wypowiadacie komus ze ma wiecej botów bo potrafil sie ogarnac kupic pare kompów i teraz zarabia ładny hajs. (Mr.G kasy nie sprzedaje na furora on chce żeby wszyscy mieli gdzie expic...bull shit) A gadanie żeby taka osoba pzestała boccic to jest śmieszne. I nie wiem czy ludzie są ślepi czy głupi jak tego nie widzą.

2)Zobacz że gildia DR powstała własnie przez tych cfaniaczków i złodziejaszków, za nimi poszli RL i tibia friends (i jeszcze Hytre Wielkie Neutrale). Zauważcie ile juz gilida Vision&Dussk panuje na tym serwie. I to nie tylko dzieki Szatańskim umiejętnościom Andrzeja jako BC. Andrzej jest jaki jest, podchodzi do gry poważnie, angażuje sie, wydziera morde, klnie wszystkich do okola ale w przeciwienstwie to innych (pastuchy,trititit,betti, cieciebohy,sempiony) nie uważa sie za Boga. Można nazwac to że on ma jakies zasady, których sie trzyma. No a złodzieji, cfaniaków i MASS PA za jego "panowania" na serwie raczej nie uświadczymy.
stary 15-02-2009, 19:29   #13388
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Zaluje tylko tego ze na necie kozacza a jedynie to na polcjie moga isc. Rowniez tego ze przegralismy wojne

A To Ty nie piszesz ze jestes ulicznkiem wiec nim jestes taka rozkmina to ja tez juz nie bede pisal poprostu nikt mi na dzielni tego nie powiedzial :/

Zreszta jaki tam ja ulicznik to Wy latacie w koszulkach w zimie o 24 na dworze HAHAHAHA

Hoho mocni przez kabel jestesmy ?
Fishkela też był kozaczkiem przez internet sam mówił "tyle siedziałem cicho dopiero teraz moge powiedziec jak Cie Imargam nienawidze". Czemu dopiero Xespoz podczas wojny itemy Zwidka do chałupy wsadzil ? Wy też jestescie "mocni przez kabel" wiec skoncz sie pogrążac. W vision&dussk jeszcze jest pare takich kozaków ale juz niedługo.
stary 15-02-2009, 19:32   #13389
Gensty
Użytkownik Forum

Domyślny

Przepraszam Dzieki Tobie Zrozumialem Jaki Jest Sens Mojego Zycia Dziekuje Madry Chlopak Z Ciebie
stary 15-02-2009, 19:35   #13390
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Przepraszam Dzieki Tobie Zrozumialem Jaki Jest Sens Mojego Zycia Dziekuje Madry Chlopak Z Ciebie
Z Ciebie za to glupi, Wy***ne w Ciebie i Twojego pokroju JA aby swoje zdanie i tyle, a że ja sie nie myle to masz peszka

BB Furora

Ostatnio edytowany przez dopalacz.Vis - 15-02-2009 o 19:37.
stary 15-02-2009, 19:37   #13391
Voyphox
Użytkownik Forum

Voyphox's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anegdociarz Pokaż post
Pewnie sporo... Ale pewnie też sporo żałuje, że za Betii nie poszła, bo narazie na Furorze nie zapowiadają się żadne zmiany na lepsze, a ci, którzy mają jakieś "ale" muszą stulić pyski i słuchać tych, którzy Tibię traktują jako biznes, a nie jako grę. Taka prawda panowie. Jakby DR miało większe szanse na zwycięstwo, i być może nie byłoby tam tych kilku nielubianych "złodziejaszków" - to sytuacja byłaby zupełnie inna i więcej osób by się postawiło. No nic, zobaczymy co przyniesie przyszłość
Dopiero co tego posta zobaczylem. Dlaczego ludzie maja niby zalowac? Jakie zmiany na lepsze? Plate Sety za free ? Kolego, uslyszales pare zdan wyjetych z kontekstu i wyjechales z propaganda tak niesamowicie odbiegajaca od prawdy...

Jak czegos nie wiecie, a chcecie sie dowiedziec, to moge odpowiadac na pytania, w miare tego co mi sie wydaje ze bede mogl powiedziec. Wole to niz prostowac plotki, w wiekszosci nie opierajace sie na zadnym wiarygodnym zrodle.
stary 15-02-2009, 19:43   #13392
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voyphox Pokaż post
Dopiero co tego posta zobaczylem. Dlaczego ludzie maja niby zalowac? Jakie zmiany na lepsze? Plate Sety za free ? Kolego, uslyszales pare zdan wyjetych z kontekstu i wyjechales z propaganda tak niesamowicie odbiegajaca od prawdy...

Jak czegos nie wiecie, a chcecie sie dowiedziec, to moge odpowiadac na pytania, w miare tego co mi sie wydaje ze bede mogl powiedziec. Wole to niz prostowac plotki, w wiekszosci nie opierajace sie na zadnym wiarygodnym zrodle.
Ty nie odpowiadasz szczerze. Wiec daruj sobie.
stary 15-02-2009, 19:53   #13393
Gensty
Użytkownik Forum

Domyślny

A Ty sie boisz powiedziec kim jestes. Wiec rowniez skoncz.
stary 15-02-2009, 19:55   #13394
Voyphox
Użytkownik Forum

Voyphox's Avatar

Domyślny

Tlumaczylem Ci juz ze to bylo zebranie Andiego, a Gremar mial swoj wniosek, ktory przedstawil i tyle. Nie wiem co tutaj wiecej o tym mowic, nic z tego nie wyniklo, i nie bylo zadnej konkretnej, mozliwej do realizacji propozycji. Wiec wlasciwie to znasz czesc czesci zebrania, na ktorym zostaly ustalone niektore rzeczy. A Ty wiercisz dalej dziure w czyms, co nie ma rozwiazania i sie uparles, ze nie mowie szczerze. Miej zdanie jakie chcesz, ja nie bede Cie na sile przekonywal o swoich racjach, ja je tylko prezentuje, nie zmusze nikogo by sie zgadzal kropka w kropke.

Ostatnio edytowany przez Voyphox - 15-02-2009 o 19:57.
Voyphox jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-02-2009, 20:07   #13395
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Domyślny

Cytuj:
A Ty sie boisz powiedziec kim jestes. Wiec rowniez skoncz.
Zobacz, czy ktoś z Forumowicz którzy sie ujawnili że są w dusskach/vision skomentował moj post o tym jak Smerfu z Gremarem kłucili sie o pieniadze ? NIKT. Dlaczego? Bo sie nie chcą narazic, bo po co robic sobie wrogów. I jak Voyphox mówi że jest obustrony na każdy temat to mi sie śmiac chce.Voyphox pare stron temu napisal ze to co ja tam pisałem to "urywek/10min tego co tam sie stało nie warto do tego wraca". Jak jeszcze takie głupoty bede widział że ktos pisze to dam wam tą rozmowe i sami ocenicie.

Ja wole sie nie ujawnic i byc obiektywny na każdą spraw. Tak jak to co Ty zrobiles i gardze tym, tak i tymi materialistami tak samo.
stary 15-02-2009, 20:18   #13396
Voyphox
Użytkownik Forum

Voyphox's Avatar

Domyślny

Ale co z tego ze sie klocili o jakies pieniadze? Wytlumacz mi to, dlaczego wiercisz ten temat, ktory i tak NIC NIE ZMIENI. Co Ci maja inni ludzie powiedziec? Nie sprzedaja pieniedzy, nie kupuja, to jest im to obojetne. Zrozum, tu nie ma co komentowac, chyba ze Gremar sam cos napisze w tej sprawie, bo w sumie go dotyczy. Jest 50 innych spraw, a Ty ciagle to samo .
stary 15-02-2009, 20:26   #13397
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voyphox Pokaż post
Ale co z tego ze sie klocili o jakies pieniadze? Wytlumacz mi to, dlaczego wiercisz ten temat, ktory i tak NIC NIE ZMIENI. Co Ci maja inni ludzie powiedziec? Nie sprzedaja pieniedzy, nie kupuja, to jest im to obojetne. Zrozum, tu nie ma co komentowac, chyba ze Gremar sam cos napisze w tej sprawie, bo w sumie go dotyczy. Jest 50 innych spraw, a Ty ciagle to samo .
To z tego że zaczynając grę w Tibie, gra sie dla przyjemnosci. Teraz wszyscy(99%) botuja i jedyna przyjemnosc expienia/bocenia to aby patrzec na level jak rosnie i co sprytniejsi zarabiaja na tym kase w RL. Gremar/Smerfu nic Ci też nie napiszą bo ja juz to zrobilem za nich No ale ok, nie bede już głębiej tego wiercił bo ropy z tego napewno nie bedzie .

Pzdr i bądz obiektywny. Koniec tematu
stary 15-02-2009, 20:29   #13398
Dawidek_of_Secura
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis Pokaż post
ZŁodziejstwo poszło na Thorie ? Jak dojdą do władzy to im sie spodoba napewno ale nie wiadomo czy wam

HAIL THIEF
Nie obawiam sie ich jako oddzielna ekipa, jak dlugo sa po dempaha stronie sa mile widziani.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-02-2009, 20:30   #13399
Delirium_89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 02 2009

Imię: Darken~
Świat: fur* old time
Domyślny

@dopalacz_Vis

Daj rozmowe jeszcze raz chetnie posłucham
Delirium_89 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-02-2009, 21:36   #13400
spowalniacz
Użytkownik Forum

spowalniacz's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2008

Domyślny

Pod koniec miesiaca nastapi drugie banowania, okolo 15 000 kont zostanie zbanowanych. Nie pytajcie skąd wiem, niech wam wystarczy to że info potwierdzone. Pozdrawiam aha i tyle w temacie botowania dla kasy.

Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 0, gości: 6)

Zasady postowania