|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#13381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#13382 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Rzadka kupa
Mowa o ZŁODZIEJU i odrazu sie odzywasz, coś w tym jest. Jak bym byl psem policyjnym juz dawno bym Ci pała po łbie przylał ZŁODZIEJU. Ale że jestem zwykłym obywatelem moge jedynie wypowiadac "swoje racje" . Chcieliście wojny to ją dostaliscie, ale zamiast z honerem odejsc to teraz zostaniesz w pamieci jako betti spagetti=ZŁODZIEJ. Teraz idz do biedronki krasc bo na furorze juz za późno. Ogólnie to mam w Ciebie wyje**ne. gogo 150 P.S Ciekawe ile osób z DR teraz żałuje że za ZŁODZIEJEM poszła Ostatnio edytowany przez dopalacz.Vis - 15-02-2009 o 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13383 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2009
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13384 |
Użytkownik Forum
|
![]() Juz kiedys pisalem o odejsciu Chelma z serwera. Niektorzy poprostu czuliby sie glupio w rl, niektorzy czuli sie zle w Vision z powodu klotni ktora jakis czas wczesniej tam wynikla. Czy zaluja? Tu sie nie chce wypowiadac, niech oni sami zajma stanowisko.
![]() |
#13385 | |
Guest
|
![]() Czytam to wszystko z bardzo dużym dystansem, ale to zdanie naprawde mnie przeraża.
Nie wiem czemu przypomniała mi się rozmowa, albo lepiej nagranie Beck'a gdy dzwonił do Zwidka. To co napisałeś, Cytuj:
Pamiętaj jeszcze jedno. Prawdziwy ulicznik, nie pisze, że ma plecy na ulicy. Prawdziwy kibol, nie pisze, że jest hooliganem. Więc co tu dużo mówić. Wracaj do Tibii. <bez urazy> |
|
![]() |
![]() |
#13386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: CHełm
Stan: Niegrający
|
![]() Zaluje tylko tego ze na necie kozacza a jedynie to na polcjie moga isc. Rowniez tego ze przegralismy wojne
![]() A To Ty nie piszesz ze jestes ulicznkiem wiec nim jestes taka rozkmina to ja tez juz nie bede pisal poprostu nikt mi na dzielni tego nie powiedzial :/ Zreszta jaki tam ja ulicznik to Wy latacie w koszulkach w zimie o 24 na dworze HAHAHAHA Ostatnio edytowany przez Gensty - 15-02-2009 o 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13387 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mi sie wydaje że na furorze jest w miarę dobrze, chociaż ostatnia akcja na vt o better furora była żalowa.Ale to materialisci sie aby kłucili. Chcecie miec dobrze, to wogóle nie boccie a nie wypowiadacie komus ze ma wiecej botów bo potrafil sie ogarnac kupic pare kompów i teraz zarabia ładny hajs. (Mr.G kasy nie sprzedaje na furora on chce żeby wszyscy mieli gdzie expic...bull shit) A gadanie żeby taka osoba pzestała boccic to jest śmieszne. I nie wiem czy ludzie są ślepi czy głupi jak tego nie widzą. 2)Zobacz że gildia DR powstała własnie przez tych cfaniaczków i złodziejaszków, za nimi poszli RL i tibia friends (i jeszcze Hytre Wielkie Neutrale). Zauważcie ile juz gilida Vision&Dussk panuje na tym serwie. I to nie tylko dzieki Szatańskim umiejętnościom Andrzeja jako BC. Andrzej jest jaki jest, podchodzi do gry poważnie, angażuje sie, wydziera morde, klnie wszystkich do okola ale w przeciwienstwie to innych (pastuchy,trititit,betti, cieciebohy,sempiony) nie uważa sie za Boga. Można nazwac to że on ma jakies zasady, których sie trzyma. No a złodzieji, cfaniaków i MASS PA za jego "panowania" na serwie raczej nie uświadczymy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13388 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hoho mocni przez kabel jestesmy ? Fishkela też był kozaczkiem przez internet sam mówił "tyle siedziałem cicho dopiero teraz moge powiedziec jak Cie Imargam nienawidze". Czemu dopiero Xespoz podczas wojny itemy Zwidka do chałupy wsadzil ? Wy też jestescie "mocni przez kabel" wiec skoncz sie pogrążac. W vision&dussk jeszcze jest pare takich kozaków ale juz niedługo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13389 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przepraszam Dzieki Tobie Zrozumialem Jaki Jest Sens Mojego Zycia Dziekuje Madry Chlopak Z Ciebie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13390 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() BB Furora Ostatnio edytowany przez dopalacz.Vis - 15-02-2009 o 19:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13391 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Jak czegos nie wiecie, a chcecie sie dowiedziec, to moge odpowiadac na pytania, w miare tego co mi sie wydaje ze bede mogl powiedziec. Wole to niz prostowac plotki, w wiekszosci nie opierajace sie na zadnym wiarygodnym zrodle.
![]() |
![]() |
#13392 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13393 |
Użytkownik Forum
|
![]() A Ty sie boisz powiedziec kim jestes. Wiec rowniez skoncz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13394 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tlumaczylem Ci juz ze to bylo zebranie Andiego, a Gremar mial swoj wniosek, ktory przedstawil i tyle. Nie wiem co tutaj wiecej o tym mowic, nic z tego nie wyniklo, i nie bylo zadnej konkretnej, mozliwej do realizacji propozycji. Wiec wlasciwie to znasz czesc czesci zebrania, na ktorym zostaly ustalone niektore rzeczy. A Ty wiercisz dalej dziure w czyms, co nie ma rozwiazania i sie uparles, ze nie mowie szczerze. Miej zdanie jakie chcesz, ja nie bede Cie na sile przekonywal o swoich racjach, ja je tylko prezentuje, nie zmusze nikogo by sie zgadzal kropka w kropke.
shisha master Ostatnio edytowany przez Voyphox - 15-02-2009 o 19:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13395 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zobacz, czy ktoś z Forumowicz którzy sie ujawnili że są w dusskach/vision skomentował moj post o tym jak Smerfu z Gremarem kłucili sie o pieniadze ? NIKT. Dlaczego? Bo sie nie chcą narazic, bo po co robic sobie wrogów. I jak Voyphox mówi że jest obustrony na każdy temat to mi sie śmiac chce.Voyphox pare stron temu napisal ze to co ja tam pisałem to "urywek/10min tego co tam sie stało nie warto do tego wraca". Jak jeszcze takie głupoty bede widział że ktos pisze to dam wam tą rozmowe i sami ocenicie.
Ja wole sie nie ujawnic i byc obiektywny na każdą spraw. Tak jak to co Ty zrobiles i gardze tym, tak i tymi materialistami tak samo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13396 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale co z tego ze sie klocili o jakies pieniadze? Wytlumacz mi to, dlaczego wiercisz ten temat, ktory i tak NIC NIE ZMIENI. Co Ci maja inni ludzie powiedziec? Nie sprzedaja pieniedzy, nie kupuja, to jest im to obojetne. Zrozum, tu nie ma co komentowac, chyba ze Gremar sam cos napisze w tej sprawie, bo w sumie go dotyczy. Jest 50 innych spraw, a Ty ciagle to samo
![]()
![]() |
#13397 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Pzdr i bądz obiektywny. Koniec tematu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13398 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13400 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
|
![]() Pod koniec miesiaca nastapi drugie banowania, okolo 15 000 kont zostanie zbanowanych. Nie pytajcie skąd wiem, niech wam wystarczy to że info potwierdzone. Pozdrawiam aha i tyle w temacie botowania dla kasy.