|
|||||||
| Notki |
| Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#13421 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]() btw. napisz sobie przed gensty zlodziej, na forum sie tym szczycisz a tam ? ![]() @linari_Smiec_BACK WYPIERDAJJJJ STAAAAD-wpisz ze w youtube i sie do tego stosuj ![]() Ostatnio edytowany przez Delirium_89 - 16-02-2009 o 03:43. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#13422 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2009
Stan: Aktywny Gracz
|
Linari, być może masz rację - Vision też sobie nawzajem podkrada jak jest szansa wszystko co mogą, bo u nich często kasa jest ważniejsza niż przyjaźń, mimo, że później będą pisać ody o lojalności, honorze, braterstwie...
Ale po co ten Caps Lock? Po co te wyzwiska? Przecież nawet nie wiesz kim jest ten dopalacz... Wyluzuj, fajny war był dziś - nawet jak w chuj straciłeś - Vision i Duski też trochę stracili, uwierz mi, że niektórzy myśleli, że łatwiej się z wami uporają, a tu surprise :-) |
|
|
|
|
|
#13423 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2009
|
Edit: Double
|
|
|
|
|
|
#13424 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Carlin
Stan: Początkujący
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: SUPER KOZAKI
Świat: OTS PODKARPACKI
Poziom: 948
Skille: 154/149
Poziom mag.: 98
|
Linarim nie należy się przejmować
![]() On podchodzi do wszystkiego zbyt... "emocjonalnie". Np zdarzyło mu się popłakać jak mój kumpel kupił sobie rambo deathwish. Linari się popłakał i kumpel mu go oddał ^^ Teraz pewnie mnie zwyzywa itd;d ale co mi tam ^^ |
|
|
|
|
|
#13425 | |
|
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
uważaj, bo Linari Ci posunie teraz ![]() Ostatnio edytowany przez Dzidzia2 - 16-02-2009 o 06:29. |
|
|
|
|
|
|
#13426 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gie Nek
Profesja: Knight
Świat: guardia
Poziom: 20
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13427 |
|
Użytkownik Forum
|
"A ty wilkołaku s*******aj spac a nie wyjesz tutaj na forum 3/4 czasu i pierdolisz smuty jak w dupie u maryni WYY*******AJ SMIECIU JEBANY BO CIE ZGALDZE STARA KURWO BEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSS KITU I NIE NAZWAJ NAS ZLODZIEJAMI BO TO WY SIE OKRADACIE CALE ZYCIE JAK KIEDYS MF'y ANDIEMU Z DOMKU PIONA _/" - Bo ci żyła jakaś pęknie z tej złości. Uspokój się, wtedy wróć, a najlepiej to WY*******AJ ŚMIECIU jak to lubisz mówić.
![]() Ain't no such thing as self-defense in the court of law So judge us when we get to where we're goin wearin a cross, that's real Got him, lurked him, crept the fuck up on him Sold a half a million tapes now everybody want him... |
|
|
|
|
|
#13428 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
|
Imargam alone ?
![]() Nie! To wylurowanie psa z budy. ![]()
|
|
|
#13429 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
Cytuj:
Linari beksa Linari beksa Linari beksa Linari beksa Linari beksa Linari beksa Linari beksa Linari beksa Linari beksa Linari beksa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13430 |
|
Użytkownik Forum
|
@spowalniacz - Jak się nie myśli to się wpada idiotycznie w takie sytuacje. Spidim'owi tylko pogratulować
.
![]() Ain't no such thing as self-defense in the court of law So judge us when we get to where we're goin wearin a cross, that's real Got him, lurked him, crept the fuck up on him Sold a half a million tapes now everybody want him... |
|
|
|
|
|
#13431 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Carlin
Stan: Początkujący
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Gildia: SUPER KOZAKI
Świat: OTS PODKARPACKI
Poziom: 948
Skille: 154/149
Poziom mag.: 98
|
Cytuj:
co by mi dało obsranie się skoro i tak nie było szans na to żeby przeżyć? ![]() btw. To wyzywanie, pociski na dość niskim poziomie, to z powodu trudnej sytuacji w domu? Rodzice tak do siebie nawzajem mówią czy gdzie indziej się tego uczysz? NO OFFENCE! |
|
|
|
|
|
|
#13432 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Ziębice
Imię: Krokodylek
Profesja: Royal Paladin
|
Linari skoncz nikt cie nie szanuje ani my ani druga strona wiec po chuj sie odzywasz? umiesz tylko zawdowo zjerzdzac chara i nic wiecej wyjdz i nie rob nam wstydu;/
|
|
|
|
|
|
#13433 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
Cytuj:
Idz z DZIDZIA2 poogladaj sobie pedro-miśka może wtedy troche ochłoniesz bo pucujesz sie jak bys mial 400level. Ogólnie to pisze do Ciebie ostatni raz i blokuje jak ludzi typu "dzidzia2", bo gówniany z Ciebie chłopak. Wiec PApa poje**ncu ![]() Co do wczorajeszej rozruby na svar~ to szwedzi chyba wam juz nic nie pomoga i nie wiem gENsty czym wy tak sie cieszycie bo chary odajecie jakims Szweduchom co zawsze wpiernicz dostaną. Przepros ziomków ładnie i podziekuj że ich w taką kupe wciągnołes, oddaj za skradzioną kase za blessy i idzcie na Thorie albo na Szaphire do kerstonów. I tam sie okradajcie, zdradzajcie sie, dzgajcie sie nożami,róbcie se PA na innych i na sobie, a furore zostawcie bo to jeden wielki biznes-świat. ![]() @still~ Olej pleba. Ostatnio edytowany przez dopalacz.Vis - 16-02-2009 o 14:13. |
|
|
|
|
|
|
#13434 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2009
Świat: Pandoria
|
|
|
|
|
|
|
#13435 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
Świat: Furora
|
Jak kazdy jedzie liariego smiecia to ja tez!
![]() |
|
|
|
|
|
#13436 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Warszawa.
Profesja: Paladin
Poziom: 43
|
Cytuj:
1)nie pisze duzych liter ani polskich znakow, wiec jeb sie. 2)nie zaczyna sie zdania od "Więc". papa ofiaro losu. LINARI NA PREZYDENTA!!!
|
|
|
|
#13437 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Drizer Mastah
Gildia: Wolny Strzelec
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
|
Mówi się "wielkich liter" xD
![]() May 19 2007, 10:09:57 CEST Killed Imargam at Level 204 unjustified Dec 12 2008, 20:45:52 CET Killed Mizdek at Level 225 unjustified Dec 14 2008, 00:04:44 CET Killed Ymy at Level 203 unjustified Dec 14 2008, 00:08:36 CET Killed Czipsu at Level 198 ok Dec 21 2008, 01:23:32 CET Killed Taifun Devilry at Level 275 ok 10:45 Elite Rafal Furora [21]: daj 1cc 10:45 Elite Rafal Furora [21]: bd twoim murzynem ;p Ostatnio edytowany przez neutral.forum.fighter - 16-02-2009 o 18:08. |
|
|
|
|
|
#13438 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: CHełm
Stan: Niegrający
|
dopalacz.Vis podaj swoj nick bo nie wiem czy Cie zabijalem czy butki mi oddawales czy tam jeszcze cos innego. Co do wczorajszej akcji pokazalismy ze sa do rozjebania
jeszcze mam 10kk na wojne wiec pare akcji bedzie pfffffffffffffffffffffffffffff. A jak sprzedam itemy to wojna troche potrwa + bot knighty wiec nie myslcie ze sobie pojde za duzo osob mnie tu kocha zebym ich zostawil Imargam <3 |
|
|
|
|
|
#13439 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2008
|
no to i ja
jebac linariego ![]() |
|
|
|
|
|
#13440 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
Cytuj:
A czy wczoraj padlem czy nie to moja mała tajemnica. A jak ja mial bym 10kk to bym kolegom pożyczył troche jak na blesy nie maja.btw. Teraz widzisz linari jaki popularny jestes ? |
|
|
|
|