![]() |
#13461 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @Frizz
Ja czekam razem z toba, a trailera ogladam juz ktorys raz z rzedu. Swietnie sie prezentuje akcja, na owym filmiku! Miku, przybywaj jak najszybciej! ;< |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#13462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Rokkenjima
Stan: Usunięty
![]() |
![]() Higurashi się ogarnia jak obejrzysz Kai.
Ja bym chciał znaleźć grę Umineko, bo na podstawie anime nic nie wyciągniesz. :F (Obejrzałem Strawberry Panic i 4 sezony Maria-sama ga miteru. OH! Jak ja uwielbiam te shojo-ai :F)
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez shady<3 - 16-02-2010 o 15:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13463 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
@Nari wiadomo : D,ale bez prądu to ciężko fajny melanż zrobić~~...
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 16-02-2010 o 16:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13464 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Rayza
Jak jest z kim, to i bez prądu się da ;p @Ouran High School Host Club Szkoda że to tylko 26 epów, akurat to jedno z anime które powinno być ze 2 razy dłuższe. Nippah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#13465 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nieeee! Cos trzeba z tym zrobic. Od wczoraj zaczely mi sie ferie, a ja nie robie nic w tym celu.
Zwracam sie o pomoc z mobilizacja, do ogladania animcow i tu pojawia sie pytanie - z czym zrobic dzisiaj nocke? ![]() Kandydatem nr. 1 jest Shakugan no Shana, natomiast w drugim narozniku stoi niedokonczona seria Melancholy of Haruhi bla bla bla... A wiec... Czekam na sugestie, bo zaraz wykituje z nudu. >.> |
![]() |
![]() |
![]() |
#13467 |
Użytkownik Forum
|
![]() chodziło mi o kwestie światła etc,bo trochę to głupie pic na dworzu w taki mróz...
![]() |
![]() |
#13468 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Racja, w do Warszawy nie dotarły jeszcze takie nowinki technologiczne jak świeczki.
Paczuś, rzuciłem za ciebie kostką. Więcej wyrzuciła Shana, ale po doliczeniu AC, rzutów obronnych i bonusu za specjalizację Haruhi wygrała przewagą 32 punktów. Nippah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#13469 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2009
Lokacja: Planeta Ziemia
Stan: Niegrający
|
![]() No ja akurat się za Shanę biorę. Cóż zobaczymy... =d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13470 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
@Pacz Haruhi. Ledwo co doczołgałem się do pierwszej części Shany. O ile sama postać napalonej czerwonookiej i czerwonowłosej dziewczyny jest dosyć fajna, to seria wieje nudą i schematycznością. Drugiej serii nawet nie tknąłem. Nie polecam tego anime, zwłaszcza jeżeli się nudzisz. Btw. faktycznie nudne te ferie.
Ostatnio edytowany przez Nari - 16-02-2010 o 20:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13471 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
How to make Flame War in M&A thread? "Haruhi ssie"
![]() |
![]() |
#13472 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Ghernie
School Days jest magiczną kwestią w tym temacie. Mówiąc "Haruhi ssie" możesz jedynie w krótkim czasie powiększyć sobie odbyt ![]() Nippah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#13474 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Lub jakąkolwiek inną część ciała z widocznym otworem ;-). Haruhi jest jedyną boginią, a dla każdego, kto jej nie wyznaje, lepiej byłoby się nie narodzić. Buhahaha x)
![]() |
![]() |
#13476 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Rokkenjima
Stan: Usunięty
![]() |
![]() @Haruhi
Ubóstwiałem parodię Pheonix Wright'a z odcinka 8. @Higu/Umi Marzy mi się manga Umineko wydawana w Polsce. @School Days Jedno z moich ulubionych. Chciwie chciałem wiedzieć jak najwięcej i zchrzaniłem sobie zabawę czytając spoilery. Ah...ostatnio z Kashkiem na ten temat rozmawiałem. OGARNIA KTOŚ KAMPFERA?
![]() |
#13477 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#13478 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Nari i reszta Ok, w takim razie biore sie za dokanczanie Haruhi. A szkoda, bo w Shanie podobala mi sie kreska z ogladanych wczesniej AMV. W sumie to moze sobie poczekac, nic jej sie nie stanie. ^^" @top Nawet bym sie nie odwazyl stwierdzic, iz School Day to arcy dzielo. I tak juz mam przesrane u Rayzy, a wlasciwie to moj odbyt, a kwestie religijna miedzy Kira, a Haruhi tez sobie odpuszcze, bo niewiadomo co tym razem odwala ci cudacy od SOS Brygady... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13479 |
Użytkownik Forum
|
![]() i tak już masz załatwiony wacpanie,powiększenie miejsca analnego.... i nie,ja nie zartuje prawda uke-tsundere-chan? ^^
![]() |
![]() |
#13480 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
@topic Jakieś długometrażowe anime, które zrozumie osoba na ogół nie interesująca się m&a plx xD @down Ergo Proxy jest odcinkowe... Mi chodzi o długometrażowe, czyli "tylko jeden długi odcinek który wszystko wyjaśnia" ; ]
![]() Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 16-02-2010 o 22:56. |
|
![]() |
![]() |