![]() |
#13541 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2008
Lokacja: Kansas City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krishna Icebolt
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flip Mode Crew
Świat: Danera
Poziom: 96+
Skille: 100/100
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
I jeszcze jedno powtarzasz sie co chwile... |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#13542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flip Mode Crew
Poziom: 95
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Pszczola - 08-06-2015 o 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Konin
Imię: Hasuminu
Profesja: Sorcerer
Poziom: 49
Poziom mag.: 48
|
![]() @Aver
okpokpokpokaspodKPOko xD nee musiales mu odrazu cisnac ![]() wogole dlaczego tu sie wszyscy wyzywaja i neenawidza: (
c=8 98% osob czyta posty z reka na myszce. Nie odrywaj reki, juz za pozno. xD Ostatnio edytowany przez guralsoon - 09-02-2009 o 17:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13545 |
Użytkownik Forum
|
![]() @gural
ja tylko stwierdzilem fakt wszystkim dobrze znany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13546 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2008
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Tak tak kazdy na niego czeka i go zamorduje dlatego ze gra w to co wy i jedzie po was jak po szmatach ;-) Co ma rl zycie do gry ? Napinacie sie to pokazcie w tibi ze stac was na to aby zajebac go 1vs.1 a nie Rl bo bym mial w ch** polew gdyby tak wam wypier**lil sztuke w rl i byscie polegli jak bite suki .. Zal mi was naprawde benkarty ..
![]() Wpadnijcie do Krakowa moze bedzie czekac na was niespodzianka "Noże i inne niebezpieczne narzędzia są niestety często uzywane w krwawych walkach kiboli na ulicach Krakowa." Kazdy walczy jak moze my walczymy na noże ![]() Plx dosc tej żałosnej napinki = )
![]() |
#13547 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2009
Gildia: Gears Of WaR
Poziom: 154
Poziom mag.: 9
|
![]() Aeeeeeeeee
wezcie juz wyluzujcie;D wg mnie asual lizesz ffiiemu zebys miakl plecy? czy cos?:S w sumie nieiem bo nie grasz nie to idk.. wiem ze napewno z niego kiedys wyles;pp^^ ale nvm ![]() Pszczolka maja sobie lata ohohoho bez lamania regulaminy czyli tak zwany off top: ;DDDDDDD zerielkju for u ![]() ![]() ![]() 8 mlvl ![]() ![]() ![]() PEACE AND LOVE |
![]() |
![]() |
![]() |
#13548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Malopolska
Świat: Nebula
Poziom: 120
Skille: 97/76
Poziom mag.: 23
|
![]() Asual taki byles pokorny jak napisales na ss "pale ziele " czy cos takiego i vodur Cie zjechal a teraz mowisz ze oni uadaja koxow bo wklejaja haszyk.
Tak walczysz na noze... jak widzisz kose to pewnie spier*alasz jak kazdy ale nie ofc ty jestes iron man, stalowy ziom i lapiesz tasaki na klate filip wpadaj do krk nie daleko mamy z kolegami ![]() dolaczac do GoW btw. ![]() pozdro4all ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#13549 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2008
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() @ Jaga
Ja mam do koleszki szacunek i niemam zadnej zlewki z niego kazdy jest jaki jest = ) Gadam z nim i jest all lajtowo tylko wy mu cisniecie o byle gowno @Kost Kur** Kostek niewiesz co to jest wylapac 3 kosy i lezec w szpitalu pol roku wiec zbastuj metalowy nie jestem czy stalowy \ żeliwny czy ki chu* jak ty to tam nazwales .. A z Vodorem to byla awaria wogole bo wez odszukaj tego ss ze to bylo w cudzyslowiu ( ".." takie cos jak bys nie wiedzial) i dodalem ze sluchalem nutki a nie wklejam ss z dupy z canabis i udaje koxa ;D
![]() |
#13550 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Here and there
Poziom: 144
Skille: 98/80
Poziom mag.: 22
|
![]() Cytuj:
Sirjusik naszym charze :* A co do nich ja mam na to wyjebane tylko mi sie śmiać chce jak mi mówią co robiłem co nie i huja się znają. Ja gram bo mogę a wy nie? humm ciekawe czemu? hunted ;/? Oh im so sorry :/ A co do kupowanie kasy na allegro to brawo kochanie ;* ja na demcach zarobie wiecej niz ty potrafisz liczyć ![]() ![]() Sirius pozdro ;* krishna czeka xd Ostatnio edytowany przez Ponc - 09-02-2009 o 18:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13551 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Malopolska
Świat: Nebula
Poziom: 120
Skille: 97/76
Poziom mag.: 23
|
![]() Cnop ;*
co tam xD?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13552 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Here and there
Poziom: 144
Skille: 98/80
Poziom mag.: 22
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13553 |
Użytkownik Forum
|
![]() kost
uheuhe fajne batelki byly na silmarilion;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#13554 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Napinacie sie to pokazcie w tibi ze stac was na to aby zajebac go 1vs.1 a nie Rl bo bym mial w ch** polew gdyby tak wam wypier**lil sztuke w rl i byscie polegli jak bite suki"
hahaha Stary zeby mnie nie zabil tym strzalem bo chce jeszcze zyc ![]() ![]() ![]() btw sry za off-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#13555 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Stasko
Gildia: Swat Team
Świat: I WILL BACK ^,-
Poziom: 130
|
![]() Cytuj:
signed.
![]() ~dziekuje tym co sa i byli, pier.... tych co sie odwrocili~ 23:11 Royal Aramil [36]: that nie dat 23:12 Royal Aramil [36]: shut the fuck up ... ENG? PL? RUS? http://www.flogao.com/staskoo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13556 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2009
Gildia: Gears Of WaR
Poziom: 154
Poziom mag.: 9
|
![]() ahah ;d
jak sie tak w*****acie na fifiego,nienawidzicie go ? why nie wbijecie do gow? :SSSSSSSSSSSSSSSSS to jest kruwa lipa u was.. dla mnie to jasne ze jak sie nie podoba to do wara i rozjebie sie go nie ?:S dla mnie to lognczie a dla was idk psychole ![]() moze to was zacheci hiaeihehiae ![]() Ostatnio edytowany przez Jagaoo7 - 09-02-2009 o 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13557 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 11 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Insomniacs
Poziom: 202
Skille: 106/77
Poziom mag.: 25
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13558 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2008
|
![]() koks ? koksem sie jest jak sie przybyczy i ma sie w gale ze 40 czy tam wiecej i to ze ktos wkleja fotki z bakunem to nie znaczy ze udaje koksa
![]() ja osobiscie uwazam ze jesli ktos wkleia fotki z bakunem nie świadczy to o tym ze chce sie popisac i tylko on wie jak naprawde jest ![]() i to czy ktos udaje koksa czy nie napewno nieda sie tego sprawdzic przez kabel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13559 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13560 |
Użytkownik Forum
|
![]() ALu Nice ssik ;* Jedziesz po banie 200 !
Reszty nie komentuje Pozniej cos wrzuce ;* Pozdro ![]() Huja ten Gow Zdziala ;p wtedy 2x wiecej was bylo Ale Gl ![]() Tideusz~ |
![]() |
![]() |