![]() |
#13601 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Polki są najładniejsze, Japonki są wszystkie takie same ;-P A co do CGr3- Odgrzewany kotlet, ale nie zmienia faktu, że mam na niego chrapkę ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#13602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Haha! Corgar, a przypadkiem przy zapisywaniu zdiec, nie robiles czegos innego? >.<
Te cosplaye sa ladniejsze niz z tej pierwszej serii ktora dales. ;] Chociaz wiekszosc Japonczykow, ktorzy decyduja sie na cosplay ida do sklepu i kupuja. Porownujac ceny w Japoni i u nas, taki cosplay w polskich sklepach kosztowal by pewnie majatek. Z kolei musze przyznac ze ludzie ktorzy robia cosplaye wlasnorecznie (jest masa swietnych tutoriali na YT i dA), tez maja sie czym pochwalic. Niedosc ze robili to samodzielnie, to cosplaye wychodza rownie imponujaco i wydadza na to mniej pieniedzy niz kupno od takiej firmy Roen (ktora jest cholernie droga firma). ![]() @Yoh Yaiba? Chodzi ci o tego malego samuraia, ktory biegal z przedziwnym mieczem i zbieral jakies kule zywiolow? To anime podobalo mi sie za czasow przedszkola-podstawowki, ale seria jak na tamte lata byla niezla (zreszta w wieku ~8 lat wszystko mi sie podobalo x.X). Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 22-02-2010 o 09:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() Frizz-kun!! Dzięki za te zdjęcia! Niektóre są naprawdę świetne (większość jest tylko dobra), a niektóre są niefajne.
@FMP Zakład? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13604 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Frizz
Lol.. Jakbyś nie dodał "spróbujcie ręcznie zapisać niemal 900 zdjęć." to bym pomyślał, że od czegoś innego ![]() Jeśli jesteśmy już przy japonkach, to tylko te rzeczywiście ładne są ładne. Poza tym niektóre zdjęcia, jak widać, nie są już zwykłymi cosplayami ale sesją zdjęciową co oczywiście wiąże się z większym budżetem, lepszym fotografem i modelkami zamiast zwykłych dziewczyn. Co tutaj się dziwić, że wyglądają wspaniale?
![]() |
#13605 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na fajnego demota w poczekalni sie nadzialem:
http://demotywatory.pl/1042482/Ewolucja Naturalnie wszytko pasuje, chociaż do Japonii bym kilka rzeczy dodał ![]()
![]() |
#13606 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13607 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2009
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jaza Bijac
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: 69
Świat: Berylia
Poziom: 24
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() @up
Musisz przypominac jakim to starym dziadem jestem? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13608 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tam Dragon Ball... Chociaz zachowalem te wspomnienia, gdy u babci z kuzynem sie ogladalo nawet powtorki DB albo Saint Seya.
Ale i tak nic nie przebije Slayersow i Inuyashy z tamtych czasow. ^^" Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 22-02-2010 o 17:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13609 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Też jestem stary, ale nie miałem niestety kanału na którym leciało DB. Za to świetnie pamiętam Czarodziejkę z Księżyca.
Nippah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#13610 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie miales RTL 7? o.O A co do Sailorek, to to bylo moje pierwsze anime! Pamietam jak wracalem do domu z przedszkola i pierwsze co, po wejsciu za prog drzwi to krzyczalem: "Mama wlacz mi czarodziejki!". I mozna powiedziec ze od tego sie zaczelo cale to maniactwo z M&A. Ale pewnego dnia przychodze do domu, a tu Sailorek nie ma, a zamiast nich DB lecial. Zaczynam ogladac i po obejzeniu pierwszego odcinka stwierdzilem ze WTF?! i nielubilem na poczatku "Dragon Buluf", a dopiero pozniej wpadlo mi to w gust. xD Nastepnie Super Pig, Doktor Slump, Kapitan Tsubasa etc. Ehhh... stare dobre czasy. ( ̄‿‿ ̄) Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 22-02-2010 o 18:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13611 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Są jacyś chętni na Magnificon?
10-11 kwiecień, Kraków. A co ważniejsze, czy ktoś ma zamiar jechać na Balcon 2. Jak narazie uzbierała się całkiem milusia grupka, ale zawsze przyda się więcej ludu. Jak narazie mam potwierdzone doniesienia od: -Frizza -Grocixa -Eeriona -Kumy -Rayzy -Pacza Przebywanie w takim towarzystwie może być dość szkodliwe, ale czego nie robi się dla dobrej zabawy^^ EDIT. Pacz, właź na gg. Nippah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#13612 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @up:
Przylatywać mi tu na balcon. Trzeba się spotkać mendy! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13613 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#13614 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() Prawdopodobnie ja się na Balconie 2 pojawię, ale nie jest to pewne.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13615 |
Fallen Angel
|
![]() Ja też nie miałem RTL'a, Dragon Balla oglądałem(poza pojedynczymi odcinkami za dziecka u znajomych), będąc w I liceum, a i tak dobrze się bawiłem
![]() Co do Balcona, to do kiedy są jakieś szanse na wejściówki? Bo pewnie i bym się wybrał, chyba że trafi mi się jakaś okazja jechać w góry, czego teraz nie wiem...
![]() |
#13616 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Jak założycie konto na Ramiel.pl to będziecie mieć info w momencie, gdy wejściówki się pojawią ![]() Rejestrować się bestie! Balcon czeka!
![]() |
![]() |
![]() |
#13617 |
Użytkownik Forum
|
![]() BalCon to w Warszawie? Jak w lipcu to ja się postaram być, tym bardziej, że na początku lipca mam urodziny, więc będzie zastrzyk gotówki ;]
![]() |
#13618 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie, w Chorzowie. ![]() @topic Lelouch to drugi geniusz!? Ale i tak wolalem Raito... Numer z malym tv w paczce chipsow byl nie do przebicia! ![]() I'll take a potato chip... AND EAT IT! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13619 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Jak 24 lipca to moze i ja wpadne, jak nie bede na zaglach / w pracy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13620 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Tompior jakie żagle, czy cię Bóg Mórz Ulmo pochlastał listkiem figowym po twarzy twego krocza?
24 i 25 konwent. Załatwiamy zlot u Droma od 26 (piątek) do 28 (Niedziela) I robimy taką bibę, że SOIHERDYOUMAKINGAPARTYSOIBRINGMYPARTYTOYERPARTYAND TOGETHERWEMAKEAPARTYZOMGTHISISJUSTTOOEPICEPICNESSI SOVER9000NUKINGVEGETAWITHLEONIDASSPEARATTHEBOTTOMO FTHESEACLOSETOTHEHILLWHERELAURELINANDTELEPRIONGROW SANDGIVELIGHTTOWHOLEVALINORSOBIBAWILLBEEPICNIAHNIA HNIAH
![]() |
![]() |