![]() |
#13702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2009
Lokacja: Międzyrzec Podlaski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mitarashii
Profesja: Royal Paladin
Świat: Olympa
|
![]() @Shadow
Hehehe o ile nie jestem ślepy to Empela też bije z assków DLe. Tak tak "ogarniaj dalej" Feru. CS gra dla dzieci z kompem z przed 20 lat? Heh przynajmniej 3D, ale 32pixelowego chłopaka to nie jara :<. Chuj mnie obchodzi czy wbijesz 100 lvl w 3, 19, 346 dni, gram dla siebie, nie dla Ciebie. Ty zdolny jesteś do trapa? Ok. Ja napewno nie bd stał w DP jak Ty za czasów kiedy Tadi i Velder mieszali Cie z błotem. Pamiętaj o 3 rzeczach: Każdy ma na Ciebie wyjebane (chyba nawet już cip, gz bana _/), nigdy nie będziesz fajny, get a life tibiofilu. A tu coś na poprawienie humorku Shadow ;* Ashuashu nawet na You Tube Cię już cisną. Aaa i nie mów kolegom ani Mamie bo jakis Ananas już mi tu napina. Masz problem, chodź na prv chłopcze z Liverpoolu. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=WwBlwSEbNMI http://www.youtube.com/watch?v=zRlWyC6MudA Przy rejestracji na forum Destination Skyline - Musisz się zgodzić, jeśli chcesz się zarejestrować Zobowiązujesz się do gnębienia Bomba Squadu?
"Dla tych paru zawodników w tym szemranym środowisku..." Ostatnio edytowany przez Ther_Hunter - 13-07-2009 o 20:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13703 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chciałbyś tyle ról ile Demi Moore gra
Pedicure, manicure perły, czarna suknia Tania dama w łóżkach, Kamasutra Powiedz ile dałabyś by nie widzieć z rana lustra? Chciałbyś choć jeden raz zawrócić czas zegar A może chciałbyś jutro się obudzić w Las Vegas? Chciałbyś kupić to co nie jest tu dziś na sprzedaż Ale się nie da, mówi Szad siemasz Czasami się ma, czasem się miewa, częściej się nie ma Bo by mieć to przeważnie długo się dojrzewa Czasami chciałbyś skrawek nieba, ale się nie da Nie ten czas, nie ten człowiek, nie ta planeta temat rzeka Destation Sky~? Tak, tak , tak dla Ciebie wszyscy są gorsi tylko Ty jesteś pro elo hajt mega ultra kurwa jebany player? Nie rób spamu, chodz na prv. Pozdro zerowcu.
![]() |
#13704 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2009
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
|
![]() @lizus up
destynejszyn to gildia frajerow i kazdy xcieszy sie tym tygodniem kiedy peja ma bana, bo mogą expic, silver placze non stop peji zeby zostawic ludzi z tej gildi, wogole jest to zalosne edis lukasz i ta cala banda frajerow to porazka, dla mnie jest to zalosne kup pacca i idz na fro a co do veldera i tadiego to tadiego sam rokowalem mam camy jak go rockuje i na tym samym kamie po sekundzie logam na lorda, a velder najpierw "trapowal" mnie na fro, kiedy mialem 700hp~ i nie mogl zabic lurujac 4 fro, nawet m walla nie postawil, a potem te teksty na gs isle "w sumie to gjestes spoko" RZAL |
![]() |
![]() |
![]() |
#13705 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2009
Lokacja: rz-ow
Imię: Kapucynik
Profesja: Elite Knight
Świat: Luminera
Poziom: 99+
![]() |
![]() @chyba dla wiekszosci:
wrzucajcie ss a nie kłóćcie sie ... bo ss malo i spamow od cholery i jeszcze troche -.^ cos od siebie zeby nie bylo, i zeby moze jakos sie zaczelo, 181 : ![]()
![]() cos na poprawienie humorku: ![]() Shadow Druid of Luminera [174]: dostaniesz z partyzanta w plecy i sie polozysz na ziemie 13:02 Kapucynik [180]: wogole poco piszesz? 13:02 Chras Paladin [133]: no zeby cie w*****c 13:02 Chras Paladin [133]: i zniszczyc gre |
![]() |
![]() |
![]() |
#13706 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2009
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Edis Lukasz
Profesja: Paladin
Gildia: Wole bez
Poziom: 76
Skille: 84/63
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() A to taki 95 lvl moze nie high jakis avans ale jak to peja i shadow powiedzieli wejdz na frosty a bedziesz w temple
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2009
Poziom mag.: 9
|
![]() potem dam rozmowe z cama ;> to po 1 po 2 jak mam cie scigac jak mam bana geniuszu?po 3 widze only 1fro przy wejsciu jestes hardcorem ! ;*
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13708 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2009
Lokacja: Płock
Imię: Edis Lukasz
Profesja: Paladin
Gildia: Wole bez
Poziom: 76
Skille: 84/63
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() jeste KOgz nie wierzysz zapytaj edis wiesia lucie jestem . nigdy cie nie chcialem i nie bede przepraszal. a po drugie to napisalem tylko ze podobno mam cie pzreprosic a nie ze cie przepraszam sork iale to nie mnie ze szkoly wyjebali
![]()
![]() |
#13709 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2008
Lokacja: slask
Imię: :)
Gildia: Mystic Warriors !
Świat: luminera
Poziom: 174
Skille: :O
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13710 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Shadow pro elo hajt mega ultra medium+ player
Shadow Edis nie będzie robił tak jak Ty że wzywa GMa albo loga ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13711 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Lokacja: Świnoujście
Stan: Niegrający
|
![]() Cs ma tyle samo lat prawie co tibia, a tibia może dla kogo jest? dla pajaców takich jak ty, których jest tam wiele
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13712 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ty jesteś z liverpoolu i lubisz br. ![]()
![]() |
![]() |
#13713 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 09:37 Chras Paladin [134]: bo jak narazie pokazales klase rozjebalem cie w 3 min
09:37 Chras Paladin [134]: juz miales dosc i poszedles z gs 09:37 Kapucynik [181]: bijesz gsy i tarantule z assasinek -.- 09:37 Chras Paladin [134]: i piraty owned .... hunt chrasa ; piraty , tarantule, gsy - asski ......
![]() cos na poprawienie humorku: ![]() Shadow Druid of Luminera [174]: dostaniesz z partyzanta w plecy i sie polozysz na ziemie 13:02 Kapucynik [180]: wogole poco piszesz? 13:02 Chras Paladin [133]: no zeby cie w*****c 13:02 Chras Paladin [133]: i zniszczyc gre |
![]() |
![]() |
![]() |
#13714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2008
Lokacja: slask
Imię: :)
Gildia: Mystic Warriors !
Świat: luminera
Poziom: 174
Skille: :O
|
![]() @kapuc
do mnie tez sapal na wyrmach kutas ;d wbilem na behe i przy schodach stal ;x
![]() |
#13715 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
kozak straszny bo aski i na gsy ... ale polewka z niego rowna xd sam sie pogrąża, i robi ss na dodatek ;p ![]() ![]() ![]() wkoncu koles ma marzenia, chce tibie zniszczyc : 13:02 Kapucynik [180]: wogole poco piszesz? 13:02 Chras Paladin [133]: no zeby cie w*****c 13:02 Chras Paladin [133]: i zniszczyc gre i ss jeszcze jak pod siebie nawrzucał smieci (nie wiem po co ale on sie podniecil tym): ![]()
![]() cos na poprawienie humorku: ![]() Shadow Druid of Luminera [174]: dostaniesz z partyzanta w plecy i sie polozysz na ziemie 13:02 Kapucynik [180]: wogole poco piszesz? 13:02 Chras Paladin [133]: no zeby cie w*****c 13:02 Chras Paladin [133]: i zniszczyc gre Ostatnio edytowany przez kapuc_660 - 15-07-2009 o 10:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13716 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Peja_kogz - 15-07-2009 o 11:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13717 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: Krosno
Imię: Old Arcerdomo Lolacehtka
Gildia: Ni ma
Świat: Candia
|
![]() shadow czy ty potrafisz zyc bez tego forum?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13719 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2009
Lokacja: Wolbrom
Imię: Silve Bombel
Gildia: Bomba Squad
Poziom: 69
Skille: 92/80
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() @ Naki
Czy ty widzisz Zeby Shadow Dawal jakis Post?? Wez idz do Okulisty albo Niech Ci starszy szczeli Spermą Pod Oko Może wtedy zaczniesz normalnie patrzyc na posty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Kapu Trzeba bylo Mu lurnac Centipede Moze tez by lal z Assasinek xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#13720 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |