![]() |
#1361 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Człowieku, ja sie chyba jeszcze nie spotkałem z wojną, w której nie ma zabijania ludzi, którzy nie są w gildiach walczących. Pozatym twoje posty, są marne i bez sensu, bo tylko krytykujesz CO, a mówisz że EM jest "inne". No i po co? Jowinna, jest na pewno mądrzejsza od większości EM, i nie wiem dlaczego w niej widzisz dyktatora? To że coś osiągneła swoją reputacją, zachowaniem na świecie, nie znaczy że musi wszystko dyktować ![]() Na koniec tego posta, pewnie mało wnoszącego do tego tematu, chciałbym Ci tylko powiedzieć, abyś się troche dowiedział na temat Aldory, i wojnie która tam jest, bo mówiąc, że Nemtor jest PA zabijając osobe, która poszła na POI z EM i nie chciała zapłacić przez długi czas, troche to dziwne, nie sądzisz? pozdro ![]() |
|
|
![]() |
#1362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seraphim Loki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 68
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() To co napisal wcale nie jest bez sensu. Polityka wyniszczania swiata poprzez zabijanie postronnych ludzi zostala rozpoczeta przez Chosen Ones/ Brotherhood of Darkness. My zostalismy zmuszeni do tego samego. Jest to moje osobiste zdanie a nie calej gildi ale ta cala sytuacja z lvl limitami i huntowanie ludzi tylko dlatego ze znaja kogos z przeciwnej gildi jest jednym wielkim gownem i bzdura, niestety te dzialania sa nieuniknione poniewaz 99% pierwszej setki w expie walczy w tej wojnie.
|
![]() |
![]() |
#1363 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Co to Rot~to tak jak napisal ktos wyzej. Poszedl z Em na poi, nie placil i dziwnym trafem kilka dni po zabiciu odrazu w Em ![]() |
|
![]() |
#1364 |
Guest
|
![]() Nie chodzilo mi o to by zrobic z CO durni itp itd. Ale wedlug mnie i jest to moje osobiste zdanie wieksza czesc za sytuacje na Aldorze ponosi CO. Wielu moich przyjaciol zostalo zaatakowanych przez CO, bez powodu.
Gracze z CO albo Ci ktorzy popieraja CO beda mowic innaczej wyzywac itp. Ale prawda w oczy kole. ZA WOJNE NA ALDORZE PONOSI WINE CO JAK I EM! LECZ WEDLUG MNIE ZA CALA SYTUACJE NA ALDORZE WIEKSZA WINE MA CO. Kazdy moze miec swoje zdanie -.-, a moze sie myle? nie moge miec swojego zdania ? |
![]() |
#1365 | |
Ojciec Dyrektor
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: interesująco
Profesja: Elite Knight
Gildia: Anima
|
![]() Cytuj:
Jowwine bardziej by nazwał rzecznikiem prasowym. Broń Boże ona nie mówi Nemtorowi co ma robić. Osoby które udały się z EM na PoI to oczywiste jeżeli nie uiściły opłaty zostaną prędzej czy później zabite. Wszyscy wiemy, iż prędko obydwom gildią sie ta wojna nie znudzi i będzie to serwer wiecznej wojny a z nudów to pewnie jak przeciwnika nie będzie to będą zabijać innych ... reszcie proponuje przenieść się na inny serwer bo jeżeli wygra EM czy CO to i tak zapanuje dyktatura i tylko owa gildia będzie grać na tym serwie. Na zakończenie pragnę powtórzyć raz jeszcze: Jest to moje prywatne zdanie a nie stanowisko gildii ! Pozdro |
|
![]() |
![]() |
#1366 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Jak nie znasz sytuacji na aldora to sie nie udzielaj w pewnych kwestiach bo robisz idiote z siebie. |
|
![]() |
#1367 |
Guest
|
![]() Ok, spoko nie zaczynajmy klutnii, Root~ moze i slusznie padl, mialo CO powody. Ale chodzi mi o calokszatl CO nie tylko w stosunku do Root~ ale do wszystkich ludzi. Moj kolega 2 razy musial placic CO (w czasie wojny raz i przed raz) za to ze nie chcial wyjsc z D lair ale byl 1st. W EM tez zdarzaja sie PA jak chociazby ostatni przypadek Wizaka. Ale wedlug mnie w CO czesciej sie to zdarza. Albo kolega kolegi jest kolega kolegi w CO, i tak 20 lvl mowi ci leave. A pozniej pisze do Ciebie jakis kolo z CO: Leave!. Chociaz byles 1st w cave'ie. To jest troche nie fair. Albo po co atakujesz noobcharem kogos a pozniej go zabijasz na innym. n/c
Moze w EM tez sie to zdarza ale ja osobicie ani nie doswiadczylem tego ani nie slyszalem. Slyszalem tylko O Durden Tum(?) ze zostal wywalony z EM za PA czy za cos ale nie chce nic mowic bo nie jestem pewny Ale wedlug mnie Jowinna na przynajmnie 60% wplywu na to co robic Chosen Ones.(I NIE WYPOWIADAJMY SIE JUZ NA TEM TEMAT!) Jezeli nie mozecie zawrzec pokoju to chociaz nie nekajcie postronnych ludzi ktorzy kochaja swoj "Swiat" Peace!(Sorry za bledy ![]() |
![]() |
#1368 | |
Ojciec Dyrektor
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: interesująco
Gildia: Anima
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1369 |
Guest
|
![]() Jowinna jest mądra, i fajnie się z nią gada
![]() |
![]() |
#1370 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
(10znakow) |
|
![]() |
![]() |
#1371 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1372 |
Użytkownik Forum
|
![]() W sumie, odwala bardzo trudna robote, zbierac tyle pieniedzy od bogu ducha winnych ludzi wcale nie jest latwo.
|
![]() |
![]() |
#1373 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#1374 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 53
|
![]() Cytuj:
You are now ignoring player Neaniver~ ![]() @up Jak to kim jest? Sponsorem Nemtoritty.
![]() Ostatnio edytowany przez Neaniver - 12-05-2007 o 14:56. Powód: musialem dopisac @up XD |
|
![]() |
![]() |
#1375 |
Guest
|
![]() @ up
Moze i jest sponsorem nie wnikam w to ale napewno do gadania to ona duzo nie ma ... |
![]() |
#1376 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
(=Nemtor ma czyste konto i czerpie korzysci, a jowinna zgarnia same negatywy) W kazdym razie mogla z tego zrezygnowac. Chciala odgrywac role stróza prawa a stala sie wrogiem publicznym nr. 1. Kto ja chce na Aldorze poza CO? I nie mowcie ze krytykuja ja tylko dlatego ze mamy wojne, bo robilem to juz wczesniej. |
|
![]() |
![]() |
#1377 |
Guest
|
![]() Temat o Jowinnie sie znalazł? To, że powiedziałem, że jest mądra, miałem na myśli, że nie zachowuje sie np. jak wiżak, elo,spier**** itp. Mam nadzieję, że zrozumiałeś... Pozatym, wiesz ile osób zostało zbanowanych przez jowi? Raczej tego sobie nie wyobrażasz
![]() Toxulo ciebie obrażać nie będę, ale po tym jak płakałeś na forum ze CO cie hunci, wydaje mi się, że jesteś bachorem, który nie wyrósł. |
![]() |
#1378 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Myslisz ze ona nie wie ze CO i EM cheatuje? I co niby moze zrobic z tym? Przed wojna nic bo bysmy ja wysmiali a teraz tez nic bo nam nie zalezy. A swoich przeciez nie bedzie banowac. Pozatym niech sobie reportuje i banuje cheaterów jak chce, wtedy nie mialbym nic przeciwko bo zeby dac sie zbanowac to trzeba byc idiota...lub poczatkujacym. Ale niech nie lapie przypadkowych ludzi i nie wyludza pieniedzy pod tym pretekstem. Paradoksalnie, to EM organizowalo pk teamy zeby zabijac ludzi (w.g powodu wojny napisanego przez Jowinne) ale przynajmniej nie mowilismy ze zabijamy "bo oni cheatuja". |
|
![]() |
![]() |
#1379 |
Guest
|
![]() Ja i moje ziomki z Xereny mamy war i postanowiliśmy zrobić sobie chary do pk na aldora. Dziś padł 70ms
![]() http://s18.photobucket.com/albums/b123/Tietios/Pk%20Fotos/?action=view¤t=70mspada.jpg |
![]() |
#1380 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Racja, @up używaliście NG? |
|