![]() |
#1362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Świat: Obsidia
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() z 4 guild które mają przewarę tzn LTK, CG , Vorst i NG moim zdaniem CG ma najepsze zgranie pozatym już widać że każdy się ich boi. A takie pierdolenie że Vorst miała już vanego w trapie i go puścili jest śmieszne. Wiadome że jakby Vany padł to potem z Vorst z 15 osób by padło zanim znowu ktoś z CG ; ]
|
![]() |
![]() |
#1363 |
Guest
|
![]() Wg mnie cg nigdy do ltk sie nie dolaczy, przez to polaczenie duzo wrogow by sobie ltk narobilo, raz juz im memy odmowil.
Ciekawe co ma znaczyc powstanie Generation of License... Ostatnio edytowany przez Romas1 - 18-09-2007 o 10:16. |
![]() |
#1364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Ahhh a co by było gdyby Hitler był z Jamajki i palił zioło ?
Pożyjemy, zobaczymy co i jak będzie. Na Obsidii jest dużo silnych postaci które lvl'owo są wyrównane. Wszystko może się zdarzyć ![]()
![]() |
#1365 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Stan: Niegrający
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
![]() Powiem tylko w dupie byles i gowno widziales |
|
![]() |
![]() |
#1366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() mimo na wzglad na stara znajomosc z azaredem ... uwazam ze azared juz obelixem nie jest
![]() pozdro wracajacy do zdrowia wuja kiroy !! |
![]() |
![]() |
#1367 |
Guest
|
![]() Ladna przemowa ale kazdy wie kto robi najwieksze pa na serwie
![]() |
![]() |
#1368 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Knoxy widze czytanie ze zrozumieniem stoi u Ciebie na poziomie nie za wysokim. Chodziło mi o to że jakbyście sfragowali Vanego to potem od was by padł pod rząd 15 osób zanim znowu ktoś z CG.
|
![]() |
![]() |
#1369 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Slayer Archi Sep 18 2007, 17:19:30 CEST Killed at Level 101 by Vany Hod and by Aranol ![]() |
|
![]() |
#1370 |
Użytkownik Forum
|
![]() Romas powiem ci szczerze ze nie wiem :/ oswiec mnie plx bo powaznie mowie nie wiem .... a jak czytales mojego posta to napewno zrozumiales go dobrze i piszac tak napewno nie masz kumpli w zadnej gildii silnej poniewasz jesli amsz to nie jestes bezstronny bo wiadomo ze te gildie gdzie masz kumpli ciebie nie tkna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1372 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() widzialiscie nowe title cg ?
|
![]() |
![]() |
#1373 |
Użytkownik Forum
|
![]() juma jeej padl od senaha i kogos tam , a wiec zaczyna sie polityka jak ostatnio hawki w ls
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2007
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
Użytkownik Forum
|
![]() rtfl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hahaaha jak czasem czytam to co tu piszecie na temat LtK to buzia mi sie sama smieje. Nie chce mi sie wszystkiego prostowac bo troche tego duzo jest. A ty Wujek zastanow sie czasem co piszesz
![]() Axel |
![]() |
![]() |
#1377 |
Guest
|
![]() A nad czym ma sie wuja zastanawiac? myslisz ze jak Senah nie zlapal fraga to znaczy ze go tam nie bylo?
![]() Zreszta to mowi samo za siebie: 08:32 Juma jeej [69]: po co wy znowu pkujecie? 08:32 Juma jeej [69]: teraz zacznie sie random i znowu po pizdzie bedzie 08:32 Senah [73]: nom i dalej tak bedzie srry jescze raz 08:33 Senah [73]: cho fast 08:33 Juma jeej [69]: czyli odpuszczacie wojne? 08:33 Senah [73]:no nie wygramy fakt ze na koniec oddal loota, ale blessy poszly sie ... |
![]() |
#1378 |
Guest
|
![]() taaa graaa jest pojeeeeebana zdrowo. a gracze jeszcze bardziej ; D
jak tak patrze na niektorych to do pacca powinni dawac gratis slownik (pl-ang i j. polskiego) wtedy mozna by sie zastanawiac nad wartoscia gry : P tymczasem pozdrawiam wszystkich tych ktorym choroba uniemozliwila wypad do sql. Yours Yofa zwany Nedo ; P |
![]() |
#1379 |
Użytkownik Forum
|
![]() axel : chyba juma wszystko wyjasnij i nie musze cie jechac na forum ??
![]() signed oswiecony by axel wuja kiroy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
Użytkownik Forum
|
![]() slayer we lbie ci sie pierdoli czlowieku i to konkretnie ..a ty cos wiesz??GOWNO . to ze ty i reszta senahow ganeyow i tych nowych pro nobow w LTK NICZEGO dobrego nie wnosi do gildi .chyba ze ktos sie lubi z nich posmiac to wtedy rzeczywiscie.strasznych kozakow zgrywacie a naprawde gowno wiecie,gowno umiecie itd.nie wiem czemu kto kolwiek was invitnal...ofc nie to zebym nie trawil all nowych membersow bo paru jest naprawde spoko,ale ty i senah i wasza spolka wszystkich tylko w*****a .i dobrze ze sie rooknales bo juz wszystkim na vencie w*****ales swoimi okrzykami YE WE ROX I ROX I PARALIZE MOJ PARALIZ JESTEM ZAJEBISTY !!11 RZADZE !! WE ROX czlowieku opanuj sie i przynajmniej nie rob z siebie posmiewiska na forum ...
michal :*