![]() |
#1361 |
Guest
|
![]() Carrota, to solarium czy nacierasz twarz marchewką?
down: też go widziałam, gdyby te dwie głupie kozy nie wzięły szejków do tego pomieszczenia, mogłoby to się inaczej skończyć. ale i tak nigdy nie pójdę na solarium ;) Ostatnio edytowany przez Pani K. - 01-03-2007 o 17:25. |
![]() |
|
![]() |
#1362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() @Dolor
lepiej nie, bo jescze bedziesz zalowal ... to bedzie dramatyczne przezycie z dziecinstwa jak bedziesz dorosly $___$ NA WLASNA ODPOWIEDZIALNOSC http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=37004&page=42 @ Pani K. jezeli to przez karotke tez zaczne wcierac, a do solarium nie pojde bo widzialam zuy film przez ktory mam uszczerbek na psychice. boje sie ze zjaram sie tam... ;/ (oszukac przeznaczenie chyba 3)
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl Ostatnio edytowany przez Chesterkaa - 01-03-2007 o 16:50. Powód: bla bla bla skleroza :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ładna jesteś
![]()
![]() |
#1364 |
Użytkownik Forum
|
![]() nieee robione cyfrowka tylko ja je powiekszylam bo na tym normalnym prawie nic nie bylo widac
![]()
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#1367 |
Użytkownik Forum
|
![]() wymiotowc, bo ktos ma odmienna orientacje seksualna ? brak tolerancji czy ironia ?xd
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#1368 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1370 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1371 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Kiedy on ma racje. Trzeba byc tru i zjebac ladniejsza od siebie? Kompleksy jednak sie odezwaly?
![]() |
#1372 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: In the coffin...
![]() |
![]() A to, że najczęściej tworzycie grupy wzajemnego obgadywania się na przerwach i ulicach
![]()
![]() |
#1373 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mmm... sa na to dwa wytlumaczenia :
1) jestem bi (tak moj chlopak mowi) 2) jestem poprostu INNA pozdro ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Nie używaj takich epitetów w stosunku do dziewczyny.
![]() |
#1377 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Masz wpierdol Joey !
@down Ależ ja jestem spokojny. ![]() Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 03-03-2007 o 23:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Ej człowieku uspokój się są inne sposoby na wyrażanie tego co się czuje.
![]() |
#1379 |
Zbanowany
|
![]() @up,
Stary, czujesz różnicę między "na żarty" i "na serio"? @topic, Taka jest prawda, że "lepsze" ma zawsze przesrane ze strony większości "gorszej". Nie będę tu animizował kto jest tym lepszym i kto gorszym, bo mnie potem zabijecie. PS. Nadawanie cech ludzkich/istot żywych słowu "lepsze" to personifikacja czy animizacja? Teoretycznie to zwierze też może mieć przesrane, tak jak człowiek, więc chyba to animizacja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Ja zwykle na każde przekleństwo bądź obraźliwe słowo mówię "epitet".