![]() |
#1361 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ koles chcial zaszpanowac ale mu nie wyszlo cos
![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
|
![]() |
#1362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() @8ball
Ehh... Mówiłem chyba już coś o nie wypowiadaniu się na tematy znane z opowieści. Najwyraźniej nie poskutkowało, a propo, 3 czy 4 osoby na tym forum miało zdanie że Moon to była noobowata gildia, i oczywiście prawie reszta, koniecznie chce być 'trendy' i ich popiera ;d. Ludzie! Miejscie też swoje zdanie, a nie jak papugi stajecie murem za 'silniejszymi'. @Fantom jak nie masz co robić, to zacznij szyć rękawiczki, albo bawić sie pluszakiem, a nie huńć polaków za nic (Klukens). Po za tym mówiłem, Last Castle się dopiero tworzy, a czy okaże się noobowatą gildią, czas pokaże. A więc kto chce pomóc, dołączcie się do LC, a kto bedzie dbać o własną du*e niech idzie do OS czy BB ;>.
#1364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() UP@
Chciałeś dołączyć to czemu nie napisałeś na Tibi do Michała lub do jakiegoś vicka? Obecna sprawa z Hinx wygląda tak: Rano Lenidas się zalogował było spokojnie i ładnie podeszli do niego i Hinx napisała "food plx" Lenidas dał i poszła w diabli. Późnij jak Lenidas ruszył się z dp żeby sprawdzić co się stanie to Leoozenho za nim poleciał lecz nie włączył skulla. Ale najlepsze co było to jak ja się o 7:01 wlogowałem to dosłownie po 3 minutach pod dp w Thais stał Leoozenho. Nic mi nie robił normalnie sobie chodziłem kupiłem runki bawiłem się i wogle było fajnie ![]() Postanowiłem nie kusić losu więc przelogowałem się na noob hara którym podczas expienia komunikowałem się z Lenidasem i zabijałem roty ![]() Ale opis ![]() Dzisiaj próbowałem jeszcze później ruszać się gdzieś ale nikt się nie pojawił (na szczęście bo sam bym sobie na otwartym terenie nie dał rady ![]() A teraz cieszę się z treningu ![]() Fantom@ Przypomnij sobie jak było po tym jak zabiłeś Klukensa jak był liderem Moon i jak przeszedł do ID ![]() ![]() A teraz proponuje zakończyć stare zwady i wogle i zająć się tym co teraz jest a nie tym co było ![]() Tutaj podaje co mam na sprzedaż: Knight armor, boohy, skull staff ![]() ![]()
#1365 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny gracz
Imię: Shortys Shine
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Biohazard
Świat: Silvera
Poziom: 62
Skille: 17/24;)
Poziom mag.: 54
|
![]() Cytuj:
Może i to niemoja sprawa, ale zaczyna sie ten sam problem co w wielu gildiach ![]() Invitnij rl frienda 30 ms.... A myślałem że przyjmuja od 40 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1366 |
Użytkownik Forum
|
![]() UP@
Bo rekrutacja jest od 40lvl i tylko qwez dostal intiva
#1367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Nie wiem co o tym sądzić
![]() Mój przyjaciel mów abym się nie przejmował bo pogadał z Hinx i mam mieć spokój, rano Hinx grzecznie poprosił (poprosiła (?) ) o food, dostał podziękował i poszedł sobie (hihi pewnie robić SD-ki na mnie ![]() ![]() Wczoraj starałem sie na prawo i lewo wszystkich przekonać, że nie jestem złodziejem... myślę, że oni (hlvl) o tym wiedzą, tzn. że wiedzą iż Hinx wymusza kasie i kłamie, ale wydaje mi się, że mają to w nosie, bo przecież nie ich to dotyczy.... Tak czy inaczej zobaczymy co będzie ![]() Pozdrawiam
#1369 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh fajnie że chociaż ty Lenidasie możesz spokojnie grać bo ja co się wloguje i dam exive to wpierw są bardzo daleko a jak dam za minute to już są blisko
![]() Przydałoby się aby mi dali spokój bo chcę wbić przez wakacje minimum 95 axe ![]()
#1370 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#1371 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiec teraz juz wiem na pewno
![]() Hinx i Leoozenho przestali huntowac Last Castle ![]() Zaniedlugo na tibi dowiecie sie czemu. Napisalbym to tutaj ale nie chce tego rozdmuchiwac ![]()
#1373 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Imię: Sidyr Kyrus
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dawn of the New Era
Poziom: 26
Poziom mag.: 25
|
![]() Dzisiaj na expie na cycach.
Expie sobie na Mt. Sternum i rozwalam po jedej stronie wychodze ide i o drugiej stroni. Aż w końcu widze ktoś 11 lvl(nie pamietam vocacji) mnie do szału doprowadza to jak expie i non-stop musze kogoś wypraszać.(expiłem tak ok. 3h).11 lvlowvy charakter mówi ok. Ja dalej expie zaraz wpada Rekin Lord Vader i gada: Jesteś Power Abuser , ja byłem pierwszy itp. Kazał mi płacić zbroją albo tarczą ja mu powiedzałem że nic nie mam a on że zapłaceza życie 3 k w dp. Ja powiedzałem , że wolę smierć. Więc zginąłem i starciłem mojeje rare itenki.LOL buty i , za 100 gp w plecaku b shield i kilka hamów. No i jak to wygląda ? Chyba rekin dolączył do BR bo rodaków zabija. ![]() Trudno szczerze mówiąc : Nigdy Polaka nie zabiłem i nie zabije , są jakieś granice.Chciałem jeszcze wziąc pod uwagę że jestem w gildi Dawn of the New Era która ma pokój z Imortal Dragons w której jest rekin Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Sidyr - 09-06-2006 o 16:53. |
![]() |
![]() |
#1374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Uaaa... Moj rl kumpel sie rozbrykal ;]
May 28 2006, 10:59:17 CET Killed Obscure Lord at Level 11 unjustified May 28 2006, 11:15:08 CET Killed Vicioso Groso at Level 22 ok May 28 2006, 11:15:40 CET Killed Dominik master of silvera at Level 6 ok Jun 02 2006, 16:39:42 CET Killed Zmorek at Level 21 with an orc berserker unjustified Jun 08 2006, 18:19:22 CET Killed Shaddow Wizard at Level 32 unjustified Jun 08 2006, 19:34:54 CET Killed Rudinha Kitty at Level 16 ok Jun 08 2006, 19:47:33 CET Killed Kopinhas at Level 27 unjustified Jun 08 2006, 20:44:18 CET Killed Noistravou Lornex at Level 31 ok Jun 09 2006, 15:54:16 CET Killed Son of kaza at Level 24 with a fire elemental unjustified Jun 09 2006, 15:56:04 CET Killed Persefane at Level 30 with a fire elemental unjustified |
![]() |
![]() |
#1375 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
bylem moim charem 13lvl druidem na cyckach i ty wpadles i byly teksty:leave or die noob bylem tam pierwszy wiec to chyba jest PA? po zabiciu cie przeze mnie napisala do mnie polowa twojej gildii po wytlumaczeniu sytuacji wszyscy przie przeprosili a lider cie wyjebal z gildii ![]() masz pecha jestes PA nie dosc, ze PA to jeszcze klamca!!!naklamales im ze wylkecial ci k-armor i cos jeszcze a polecialy buty bp i smieci teraz masz hunta 4ever nie graj tu
![]() |
#1376 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Imię: Tarissh
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 42
Poziom mag.: 43
|
![]() Eh...macie problemy
![]() 1)ze niechce mnie widziec w gildi a nie chciala byc nie grzeczna? 2)ze jutro jej nie bedzie i dlatego kazala mi napisac jutro? 3)dzis nie miala czasu i moze dac invite jutro ? z gory ty for info ![]() |
![]() |
![]() |
#1377 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ciesz się że nie trafiłeś na mnie noobku ![]() Rekin moge się też pobawić i jak go spotkam to ten tego ![]()
![]() |
#1379 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Imię: Kilver Achin
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1380 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() No i znowu powraca dawna walka...
Hinx nie zrezygnowala z huntowania Polakow a ten tekst to potwierdza (wypowiedz 57 ed): 16:36 Drozem: WHY PL'S ARE SO GAY? ME AND HINX MAKE SURE ABOUT KILL ALL THEM!! 16:29 Drozem: PL = GAY 16:30 Drozem: comeone 16:30 Drozem: on want a fight 16:30 Drozem: fuking pl's just run 16:30 Drozem: the bitches |
![]() |