![]() |
#1362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Widze ze PG jestes z 48 lvlem na rotach, jak dobze pojdzie to na 80 przerzucisz sie na Amazonki a kto wie hohoho moze na 100 uda ci sie wyprawa na cyce
|
![]() |
![]() |
#1363 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Twoj Stary
Profesja: Sorcerer
Gildia: Mo Murda
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
![]() Bys czytal uwaznie to bys zobaczyl ze on tam zbieral robaki ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1364 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2006
Lokacja: Polska
Imię: Twoj Stary
Profesja: Sorcerer
Gildia: Mo Murda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Lokacja: nigdzie
Imię: lol
Profesja: Elite Knight
Skille: 0/0
|
![]() lol, przeciez jakby poszedl gdziekolwiek expic to by uzbieral szybciej wiecej kasyna wieksza ilosc robali ... nab
#1367 |
Użytkownik Forum
|
![]() No jakby sie poszło gdzieś indziej poexpić to by się nazbierało więcej kasy...
ale nie z takimi lagami po 1 nawet na scrabach moge paść po 2 gdzie ja mam expić żeby było więcej kasy?np. na scrabach się nie zwraca bo jak uciekam od 1 scraba, jest lag i już mnie biją 3 scraby po ile wogóle są robaki w sklepie? gdzie ja nazbieram potem robaki jak będę miał facc?? bo pacc zostały mi 4 dni |
![]() |
![]() |
#1368 |
Użytkownik Forum
|
![]() właśnie Gandamir~~ śmiejesz się że ja siedze na 48lvlu (?) (nie wiem z kąd masz takie informacje bo od 2 dni mam inny lvl). Ja w przeciwieństwie do ciebie wole expić 2x wolniej ale nie marnować 2x więcej czasu na trenowanie. Bo ja w przeciwieństwie do ciebie trenuje.
dzisiaj miałem 3 kicki, więc gdzie powinienem expić? |
![]() |
![]() |
#1369 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() Cytuj:
Tak mam lagi i moge ci dac screen jak mam pinga 20k na vent zaraz po sneaku na rozette ![]() widze ze modek juz usunol twoja wypowiedz ![]() @up no ja bym predzej poszedl na soldki na ktorych na lagach bys se dal rade jak nie to ac albo cos innego ale napewno nie roty xDDD, jak jestes pacc to larvy sa dobrym wyjsciem. fakt expienia na 48 lvlu albo i nawet wiekszym poprostu mnie rozsmiesza ;p pozdro Ostatnio edytowany przez 0lik - 14-01-2007 o 21:38. |
|
![]() |
![]() |
#1370 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2007
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 69
|
![]() Szedles zabic lecz wam zapłacił w dp... i to byl czysty objaw PA powiedz ze nie ...
Nie miales 100lvl moze i nie ale 99byl ![]() Co do regularnego padania .. Znajdz mi osobe ktora pada tak samo czesto jak ty uczestniczaca w war Na ping najlepiej zwalic ... PROSTE |
![]() |
![]() |
#1371 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() a kim Ty jesteś?
|
![]() |
![]() |
#1372 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokladnie <10 znakow>
|
![]() |
![]() |
#1374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Suwałki
Stan: Na emeryturze
Imię: Fummo
![]() |
![]() Moze mi ktos wyjasnic co sie dzieje z tym serwem? Kto gra tymi wszystkimi charami ktore kiedys szanowalem??
Gimoona dostało jakies dziecko, jinxz mowi po polsku, grac nie umieja jeszcze bardziej niz kiedys... Dzis w nocy okolo 8 setnych+ leveli nie moglo mnie strapowac WTF? |
![]() |
![]() |
#1375 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() pelno 100 + sprzedalo chary zgadnij komu ;p a jak nie jemu to na allegro ;]
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#1377 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Tetro Aurelius (Zenek) nara ide spac to ci powinno mowic wszystko ;p
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#1378 |
Użytkownik Forum
|
![]() Boisz sie powiedziec wprost ze nonix ma pol hlvl na kyrze?
|
![]() |
![]() |
#1379 |
Guest
|
![]() hmm na kyrze coraz gorzej lagi mam takie ze szkoda gadac expic sie nie da ;/ przeludnienie
|