Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Aurea

Notki

Aurea Wydarzenia ze świata Aurea

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-11-2006, 21:17   #1361
Piaty_Jezdziec_Apokalipsy
Użytkownik Forum

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Rzeszów

Stan: Na Emeryturze
Piaty_Jezdziec_Apokalipsy ma numer GG 1917374
Domyślny

Mam nadzieję, że nie wprowadzę radosnego nastroju zazdrości mówiąc, że lootnąłem Towerkę, Red Robe i DSM? ;>

Ostatnio edytowany przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy - 29-11-2006 o 21:18.
Piaty_Jezdziec_Apokalipsy jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-11-2006, 10:13   #1362
ToMuS_Aurea
Użytkownik Forum

ToMuS_Aurea's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
ToMuS_Aurea ma numer GG 3886803
Domyślny

Nie za duzo masz pieniedzy?>....
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne:: )
ToMuS_Aurea jest offline  
stary 30-11-2006, 10:44   #1363
Kosher Pig
Użytkownik Forum

Kosher Pig's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2006

Stan: Niegrający
Domyślny

gz loota, co prawda red robe jest już mało co warty po update bo z pirate ghostów wypada.

@topic: Beznickos 150 lvl.

@huggae: Myślisz że oni się was bali? Pewnie chcieli zabezpieczyć przed tym, żebyście nie mieli FAG po waszej stronie, tak jak to powiedział Poznanski Rycerz. Dziękuje za uwagę, nie-noobie, nie-analfabeto.

/Kosher Pig
Kosher Pig jest offline  
stary 30-11-2006, 16:47   #1364
huggae
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kosher Pig Pokaż post
gz loota, co prawda red robe jest już mało co warty po update bo z pirate ghostów wypada.

@topic: Beznickos 150 lvl.

@huggae: Myślisz że oni się was bali? Pewnie chcieli zabezpieczyć przed tym, żebyście nie mieli FAG po waszej stronie, tak jak to powiedział Poznanski Rycerz. Dziękuje za uwagę, nie-noobie, nie-analfabeto.

/Kosher Pig
A widzisz jednak sie bali. Gdyby walczyli uczciwie butek by sie w to nie mieszał ale jednak Piartes przyjmowała nowych człownków do gildi speed~ etc. a nie miało byc dobierania membersów. W chwili wypowiedzeniu wojny przez Mariel Piraci po 1 open widzieli ze przejebia to wojne i dlatego zaczynali dobierac. I to są ci co się niczego nie boja i dali fory Febr~

Ostatnio edytowany przez huggae - 30-11-2006 o 16:49.

stary 30-11-2006, 20:58   #1365
Kosher Pig
Użytkownik Forum

Kosher Pig's Avatar

Domyślny

Czemu rekrutacja do ludzi miałaby być nielegalna? Poza tym do feb też troche doszło. Że to nie pomogło, to inna sprawa...
A tak w ogóle, myślisz że oni po JEDNYM, PIERWSZYM przegranym battlu mieli by zrobić mass recruit skoro do tej pory do piratów cholernie trudno było się dostać? Może feb tak, ale oni nie. Wiedzą że przegrana na 1 battlu nie oznacza że przegrają następne, a tym bardziej że nie przegrają całej wojny.
Sponsorzy posta: analfabetyzm, noob ziomuś i

/Kosher Pig
Kosher Pig jest offline  
stary 30-11-2006, 22:15   #1366
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ...

W wojnie praktyycznie nie ma zasad
Pingowanie
Okradanie
PRzyjmowanie nowych ludzi
Szpiegowanie itp ;]
Wiec nie mow nic o czystej walce. Wedlug mnie buti sie frustrowal bo kase chcial zarobic i chyba on lubi wojny ^^
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 30-11-2006, 23:43   #1367
huggae
Guest

Domyślny

@Kosher Pig
To czemu Piraty przed dobieraniem osób nie miała na nikogo coutdown'a ?(na 1 open battle chociazby jak samuraj~ byl w tarpie meczyli go z 2 min i go nie zabili ) a po dobraniu osób odrazu praktycznie na każdego. (na liberty bay w 5s padł samuraj~ ). Co do dobierania membersów nie miało być rekrutajci nawet butek napisał post na tibia.com bo gdyby do Feb~ doszły osoby które chcialy ale im nie pozwolił butek to by piratow juz nie bylo.

Nie chce mi sie z wami już kłócić i wam wszystko wyjasniać więc Narka.

stary 01-12-2006, 09:55   #1368
Dadi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Krk

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nova/Aurea
Dadi ma numer GG 1217584
Domyślny

countdown'a*

;>
stary 01-12-2006, 09:55   #1369
Kosher Pig
Użytkownik Forum

Kosher Pig's Avatar

Domyślny

"butek napisał post na tibia.com bo gdyby do Feb~ doszły osoby które chcialy ale im nie pozwolił butek"
Hmm... pomyślmy... komu butek mógł zabronić wchodzenia do febnoobs... swoim membersom! TAK! Wniosek? To był zakaz rekrutowania FAGów, a tak w ogóle można było rekrutować. Pozatym, wpadłeś na to że to ludzie chcieli dojść by wspomóc piratów? Uwierzcie mi, nie wszyscy kochają polacką mafię z feb.

/Kosher.
Kosher Pig jest offline  
stary 01-12-2006, 13:45   #1370
Nervus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 09 2005

Imię: Nervy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Pirates
Świat: Aurea
Poziom: 119
Skille: 92/85
Poziom mag.: 7
Domyślny

Witam
Dotychczas tylko czytałem i obserwowałem, ale kiedy czytam posty typu Piraci się bali, dobierali memberów itp. itd. to mnie ch.. strzela. Spójrz na Februarius ilu oni dobrali sobie ludzi... A my? Doszli do nas Ci, którzy mieli dojść już dawno np. Mage Jon który jest rl ziomkiem reszty składu. Spójrz ja to widze tak... Składy się w miare "wyrównały" (nie chodzi o liczbe membersów) to Februarius odrazu pisze Piraty złel!!1+11! Kiedy wydawało się wam po 1 battle że jesteście super i macie "szanse"(choć i tak nie mieliście) rozbić nas to było dobrze, tak? Jesli siły są w miare wyrównane to źle, aight? A zresztą to i tak już mało ważne... Take care...

//Nervy
Nervus jest offline  
stary 01-12-2006, 15:45   #1371
Kolirn
Użytkownik Forum

Kolirn's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź

Imię: Kolirn
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
Domyślny

Mimo ze jestem teraz w Febru~

to jednak nie popierałem tej wojny...

dlaczego ?

bo piraci są na aurei swego rodzaju legendą taką samą jak był The Bro'wars Team - rozwalony w pył przez rom z misima na czele....

szkoda by bylo by najstarsza gildia sie rozpadła...

co do reasonow kto kogo bił głeboko to mam faktem jest to że w momencie rozpoczęcia war Piraci nie mieli szans. prawie same rycki + pare paladynów kontra 4 sorcow w pizdu pali itp... no sorry nervy ale przewaga siły była po stronie febru~ a ze niektórzy tam pvp maja genialne nic nie zmienia, bo pare osob jest tan ogarnietych i to by wystarczyło zeby zetrzeć was w pył. czesto gram nocami i widać było... że jak febru siedziało do 3 i czekało na was to nikogo z pirates nie było. mija 3 chłopaki szli spać i nagle polwoa piratów wychodzi expic... wiec mi z tą odwaga nie wyskakuj. wygraliście 4-0 bo 2 noobków PZta wbiło zamiast s*******ać do dp i ustawić jakaś akcje.

i jeszcze jedno ludzie ktorzy w czasie wojny doszli do Febru mieli do tej gildi dojść juz dawno. jednak doszli w czasie 1 lub 2 battle - taki efekt zaskoczenia. a

a o nie dobeiraniu nowych zadecydował chyba FoR to od początku była wojna pod ścisłym nadzorem foru i gfdyby to zaszł oza daleko na pewno by zareagowali narzucając pokój.

tak samo jak RoM narzucił kiedys pokój w wojnie Przyjaciele żubra vs jakas szwedzka gildia, gdy po 1 battle ich RL dostali lomot i "rzekomo" wyplakiwali sie membersom romu na rl....

tyle mialem do powiedzenia...

a ja kczytam posty koshera to mi uśmiech na twarzy się pojawia... na prawde miło by było gdyby wypowiadały się tu osoby ktore coś wiedzą o tym co sie na aurei dzieje....

signed
kolirn
Kolirn jest offline  
stary 01-12-2006, 16:08   #1372
Doneq
Zbanowany

Data dołączenia: 22 09 2005
Wpisy bloga: 1

Imię: Doneq
Profesja: Rookstayer
Poziom: 194
Domyślny

@up Piraci nie mieli szans?HAHAHAHAHA. Zapytaj fast'molt jak go zabili dwa razy na wojnie, moze tego nie pamietasz, ale piraci zawsze walczyli z duzo mocniejszymi od siebie przeciwnikami i jak narazie nigdy nie placili>.<
Doneq jest offline  
stary 01-12-2006, 19:46   #1373
aim
Użytkownik Forum

aim's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Poznań

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nervus Pokaż post
Witam
Dotychczas tylko czytałem i obserwowałem, ale kiedy czytam posty typu Piraci się bali, dobierali memberów itp. itd. to mnie ch.. strzela. Spójrz na Februarius ilu oni dobrali sobie ludzi... A my? Doszli do nas Ci, którzy mieli dojść już dawno np. Mage Jon który jest rl ziomkiem reszty składu. Spójrz ja to widze tak... Składy się w miare "wyrównały" (nie chodzi o liczbe membersów) to Februarius odrazu pisze Piraty złel!!1+11! Kiedy wydawało się wam po 1 battle że jesteście super i macie "szanse"(choć i tak nie mieliście) rozbić nas to było dobrze, tak? Jesli siły są w miare wyrównane to źle, aight? A zresztą to i tak już mało ważne... Take care...

//Nervy
To czemu jak miało dojść do open to pisaliście "Tylko 15 vs 15 Nie więcej" a przecież to gildia vs gildia się bije -.- i nie wychodziliście nigdy. A jak my mieliśmy mniej osób i ubiliście 1 z nas to wyszliśmy, podjeliśmy walkę jednak się nie udało a nie jak wy uciekacie do pz i Deltariusa samego zostawiacie ....

Co do dobierania ludzi ja doszedłem w czasie wojny jakoś się tak stało bo miałem dojść odrazu jak powstała gildia ale nie chciałem ponieważ nie miałem pacc'a jak dostałem to odrazu dołączyłem

Dobra już możemy zakończyć temat związany z wojną. Jest peace i koniec

Ostatnio edytowany przez aim - 01-12-2006 o 19:53.
aim jest offline  
stary 01-12-2006, 20:34   #1374
Kosher Pig
Użytkownik Forum

Kosher Pig's Avatar

Domyślny

Kolirn, czy jestem aż tak źle poinformowany? Widać forum.tibia.com + własne obserwacje to kaczyńska propaganda, i tyle. A tak naprawdę: jestem za Pirates i staram się udowodnić że są lepsi. Tak samo jak kilka osób w tym temacie, broniło FAG mimo że nie grały na Aurei albo nie grały w ogóle. A jeśli moje posty cię śmieszą - to dobrej zabawy!

/Kosher Pig
Kosher Pig jest offline  
stary 01-12-2006, 21:13   #1375
ToMuS_Aurea
Użytkownik Forum

ToMuS_Aurea's Avatar

Domyślny

Piraci to legenda i nie pamietam zeby kiedykolwiek sie poddali etc... juz okolo rok temu bili mi kumpla
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne:: )
ToMuS_Aurea jest offline  
stary 02-12-2006, 01:52   #1376
max-draky
Użytkownik Forum

max-draky's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Dobre Miasto

Imię: Van Flimon
Profesja: Knight
Poziom: 8
Domyślny

Hoho ludzie widze duzo glupich rzeczy na temat wojny wiec moze pare wyjasnien. Od samego poczatku tej "glupiej" wojny mowilem ze nie chce sie bic z moimi kolegami z Piratów, w dzien przed tą przegrana 4 czy tam 5:0 openka rozmawialem z Asharelem (gral wtedy na Deltariusie) O peace bez zadnych paymentów , on to zaakceptowal ale odpowiedzial ze cale pirates zbierze sie w nocy na zebraniu gildi i zaglosuje , wiec z rana gdy sie zalogowalem zapytalem sie Asharela jak wyszly wyniki.. On odpowiedzial ze bylo 12 osób za peace , 2 za dalsza walka , u Piratów stanowi zasada ze jezeli ktos chce zeby dalej walczyc to oni dalej walcza, nie panuje tam zasada wiekszosci , po tej opence z Asharelem rozmawial "Bonkaren" no i poludnie gdy wrocilem do domu to na msn podlaczyl sie do mnie Butibof z Asharelem , Asharel powiedzial ze Piratsi zgadzaja sie na Peace ale mamy zrobic tylko 1 rzecz , Napisac posta na Forum. Wiec oczywiscie ze sie zgodzilem bo sam to proponowalem 1 dzien temu , no i szczerze sie nie dziwie bo to tak wyglada jakbysmy dostali 4:0 i sie poddawali , Ja moglem walczyc no ale naprawde jest mi glupio (tak jak z Xarcusiem i Zimblim) ze fraguje moich kolegów, z ktorymi nie raz huntowalem , z ktorymi nie raz stawalem po jednej stronie w wojnie z RoM'em . Wasza Reakcja jest zrozumiala i sie nie ma czego dziwic. A co do openki , zle ta akcje przeprowadzilem i zamiast 2:0 to stalo sie 4:0 .. NO i oczywiscie zeby na dzikiego nie wybiegli ze statku Alex~ i Samuraj shadows no to openka ta by sie wogle nie odbyla :> Mam nadzieje ze Aurea zostanie w Peace. I takze mam nadzieje ze przeczytaliscie dokladnie to co napisalem i ze rozumiecie o co chodzilo

-Mariel Zori

Ostatnio edytowany przez max-draky - 02-12-2006 o 01:59.
max-draky jest offline  
stary 02-12-2006, 01:57   #1377
max-draky
Użytkownik Forum

max-draky's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Dobre Miasto

Imię: Van Flimon
Profesja: Knight
Poziom: 8
Domyślny

no i BTW : Piratsi to legenda moim zdaniem tez , odeszlem od nich bo mialem swoje powody i to wiem tylko ja i Asharel jakie , Pvp maja lepsze tylko niektozi od nich , np Mage Jon nie ma dobrego pvp czym pokazal smiercia od Mastro Scue, ale patrzec na Deltariusa ( Asharel ) to jest bardzo dobry player. ( 6 lat gry robi swoje) nie prawda?.
max-draky jest offline  
stary 02-12-2006, 10:58   #1378
duuKi
Użytkownik Forum

duuKi's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2006

Imię: Spear'er
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
Domyślny

Yeye mamy Polske w finale Mistrzostw Świata w Siatkówce..

@topic
Warriors adu 130 Lvl

duuKi jest offline  
stary 02-12-2006, 15:49   #1379
ragafewee
Użytkownik Forum

ragafewee's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: Staszów

Imię: Ungradia
Gildia: Sorrow
Świat: Pandoria
Poziom: 124
Skille: 94
Poziom mag.: 20
ragafewee ma numer GG 3811569
Domyślny

gdy polocki mają lagi...

14:41 Unusual frequent scarab sightings at the gates of Ankrahmun.

14:47 Ancient scarabs are leading an attack on Ankrahmun.

14:49 Ancient scarabs are leading an attack on Ankrahmun.

14:51 Ancient scarabs are leading an attack on Ankrahmun.

Ostatnio edytowany przez ragafewee - 02-12-2006 o 15:52.
ragafewee jest offline  
stary 03-12-2006, 10:40   #1380
ToMuS_Aurea
Użytkownik Forum

ToMuS_Aurea's Avatar

Domyślny

Nasz drogi Butibof oferuje hunty jezeli Damage Twoich sd wynosi 400+ i lootem dzieli sie 50/50

Adu 130 :>

gz old friend

[CHAR]Situn Ofs[/CHAR]
Dec 01 2006, 22:04:08 CET Killed at Level 84 by Vesz
and by Arieswar sumo

[CHAR]Nicco of Aurea[/CHAR]
Dec 02 2006, 05:31:28 CET Killed at Level 84 by Qwenball Toots

[CHAR]master knight infernal[/CHAR]

Dec 02 2006, 22:27:28 CET Killed at Level 68 by Sting Ninja
and by Flecha sombria
ToMuS_Aurea jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania