![]() |
#1362 |
Użytkownik Forum
|
![]() Brakuje mi ostatniej postaci - Wojownika (sily dobra). Kto sie zglosi dostanie tibijski placek jagodowy.
![]() |
#1363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem Hardkorem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() ja sie zglaszam xD dobra daj mi ten placek ;D
imie : Dalione nazwisko : Dwrean wiek: -- sila : 80% + zwinnosc :30 % obrona : 40 % bron : legendarna moc
http://streetcrime.pl/?affuid=27204 ZAGRAJ - FAJNA GIERKA I JA COŚ ZAROBIE DZIĘKI TOBIE ![]() Ostatnio edytowany przez dalione - 05-05-2007 o 10:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1364 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ups..nie ten temat...usunac..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1365 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dam ci placek ale moge tylko na Danubi, pozatym po co ta sila obrona Bron itp.
To bylo tylko do fake samuraje a pozostali tego nie potrzebuja. Daj mi swój outfit i jestes.
![]() |
#1366 |
Użytkownik Forum
|
![]() Potrzebuje pare rol do ,,The Castle"
1. Glówny bohater, wedrowny czarodziej( out moj) - Dakanoth 2. Kuzyn glownego bohatera rycerz walczacy dwureczna bronia - 3. Piesniarka grajaca na lutni - 4. Baron - 5. Kapitan najemników- Patrick @down outfit potrzebny(swoj tylko do czarodzieja) ps.: no co to za imie dla sredniowiecznego europejskiego rycerza? a arabow to ja w fake'u nie mam -.- @2xdown kk ale bez sir widziales najlmnika z przydomkiem ,,SIR" ? Ostatnio edytowany przez Zeberek - 07-05-2007 o 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1367 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() @up : Zglaszam sie
Krewny glownego bohatera Nick Stra'Thos Out chyba masz? @edit : Juz mi sie odechcialo byc w twoim fake za twoje "Naruto na moscie"
Ostatnio edytowany przez Str4t0s - 08-05-2007 o 22:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1368 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1369 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wiec Zeberek, chcialbym zagrac role glównego bohatera.
Nick do wyboru : -Arbaal -Dakanoth który wolisz wybierz, mam nadzieje na role ;>
![]() |
#1370 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 02 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1371 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Zeberek
Daj mi byle kogo ![]() Nick:Rayza lub Ray
![]() |
![]() |
#1372 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() Rekrutacja fo fake'a "Save the Time":
Gł. bohater - Pustak Kumpel gł. bohatera - Shaki 2 kumpel gł. bohatera - Glorzz Ojciec gł. bohatera - Wattsy Sędzia turnieju - Aceb Organizator turnieju - 2 organizator turnieju (female) - Mnich przydzielający pokoje uczestnikom turnieju - Ojciec Stratos Uczestnik turnieju - Idate Uczestnik turnieju - Virus Uczestnik turnieju - Meryba Uczestnik turnieju - Sarix Uczestnik turnieju - Joe Uczestnik turnieju - Dragonius Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju (female) - Uczestnik turnieju (female) - Bóg Ognia - Yuno Bóg Wody - Ganci Bóg Śniegu i Lodu - Koper Przewodniczący kultu - Mufad Zabójca - Aegnor Zdobywca 1 totemu / półdemon - Rayza Półsmok, który chce odbić 1 totem - Pedziej Zdobywca 2 totemu / elementalista wody - Omega Zdobywca 3 totemu / odtrącony kultysta - I to chyba wszystko ![]() Ostatnio edytowany przez Shuki - 20-05-2007 o 13:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() Cytuj:
Bóg Ognia nick:Yuno Out: jak będzie potrzebny napisz na pw prześle ci. @up cholera sory za to yno miało być yuno
http://yunosku.on.toribash.com/ kliknij a dodasz mi 30 tc w toribashu(spełnij dobry uczynek) Ostatnio edytowany przez Yuno Skumi - 15-05-2007 o 09:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zglaszam sie na Boga Wody > Nick - Ganci
There's a flame, that leads all souls astray. No ones safe, from its tender touch of pain. Dresy- najtroskliwsi ludzie. Zawsze pytają czy masz jakiś problem Ostatnio edytowany przez Ganci. - 14-05-2007 o 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1376 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Mnich przydzielajacy pokoje
Nick : Ojciec Stratos
![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2 x up o zesz... a ja chcialem wlasnie dac mu ten out ze zgloszeniem aress
![]() Shuki: Uczestnik turnieju Nick:Idate Out ![]() Ostatnio edytowany przez Zeberek - 14-05-2007 o 19:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1379 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() Sedzie poprosze!!!
(z edytowalem bo brzydko wygladalo ;<) Ostatnio edytowany przez Acebb - 14-05-2007 o 21:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Bolesławiec
![]() ![]() |
![]() Gł. bohater - Pustak
Kumpel gł. bohatera - Shaki 2 kumpel gł. bohatera - Glorzz Ojciec gł. bohatera - Wattsy Sędzia turnieju - Organizator turnieju - 2 organizator turnieju (female) - Mnich przydzielający pokoje uczestnikom turnieju - Ojciec Stratos Uczestnik turnieju - Idate Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju - Uczestnik turnieju (female) - Uczestnik turnieju (female) - Bóg Ognia - Yno Bóg Wody - Ganci Bóg Śniegu i Lodu - Koper Przewodniczący kultu - Zabójca - Aegnor Zdobywca 1 totemu / półdemon - Półsmok, który chce odbić 1 totem - Zdobywca 2 totemu / elementalista wody - Zdobywca 3 totemu / odtrącony kultysta - Ja chcę być przewodniczącym kultu plxor ; d |
![]() |
![]() |