![]() |
#1361 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Cytuj:
ej mr. wanna be cool, tak naprawde w jego wypowiedzi jest tylko jeden bląd, nie liczac przecinkow. "na" wojnie.
|
![]() |
#1362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() i tu mi wypada sie zgodzic.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
#1363 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Burniasty Chyba niepotrzebnie napisalem tego posta z lista bledow. Szkoda mojego czasu na tlumaczenie pewnych rzeczy, oraz miejsca na serwerach forum. <skrucha> @down Zapraszam do zapoznania sie z regulaminem tegoz forum ![]()
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 27-03-2007 o 19:44. |
|
![]() |
![]() |
#1364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Piła
Stan: Początkujący
Imię: Shifos wielki
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 195
Skille: 106/87
Poziom mag.: 24
|
![]() Czy to jest forum o poprawnej pisowni w j. polskim lub angielskim czy raczej forum na temat wydarzen na swiecie Selena chyba wam sie zaczyna mylic powoli to chyba nie to miejsce
![]() |
![]() |
![]() |
#1365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Sorry w przyszlosci sie postaram.Mam nadzieje , ze juz nie bedziecie mieli powodow do pisania ,ze Sidar jest be stfu itd. Oczywiscie zawsze znajda sie ludzie , ktorzy tak beda sadzic no ale co ja na to poradze niech sobie gadaja tyle ich.
Szarancz : wracaj nie ma na co czekac zawsze pare godzinek dziennie mozna rekreacyjnie spedzic na tibii , napewno bedzie duzo zabawy moze nawet zabijesz mnie pare razy na poprawienie humoru ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Koti Conqueror
Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
|
![]() Co do opisow:
@Khazud Nie wiem kim jestes ale to jest troche lamowate podszywac sie pod kogos (laros feleon). Pewnie wpisales go dla zartu ale bynajmniej dla mnie on nie jest zabawny, bo laros zawsze byl i bedzie jednym z moich najlepszych kumpli z tibii; poza tym nalezy mu sie szacunek. Jeden z hlvl ktorzy zrobili najmniej PA przez cala swoja gre( o ile on w ogole zrobil jakas akcje PA, bo o zadnej nie slyszalem). @Marczio Zauwazylem ze Ci sie wiek zmienil w opisie. Wiec chyba miales urodziny, Jak tak to najlepszego ![]() |
![]() |
![]() |
#1368 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2004
Profesja: Knight
|
![]() Nie najlepiej świadczy to o poziomie twojej szkoły w takim razie. A poziom swojej "składni i ortografii" pokazujesz właśnie w swoich postach bo to jest twój realny poziom. Każdy się może postarać w szkole i napisać dobrze klasówkę/dyktando itp.
|
![]() |
![]() |
#1369 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Poziom: 50
|
![]() Cytuj:
Masz racje sidar jeszcze cie dojade ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1370 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() O rly? Kupisz moze jakiegos chara za to co dostales za Quetha
![]() |
![]() |
![]() |
#1371 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() @Koti
Oww :@ Mi tez zlozysz zyczenia jak mi sie zmieni w podpisie wiek ;d? |
![]() |
![]() |
#1372 |
Guest
|
![]() Sidar naprawde juz mi sie nie chce po tobie jezdzic na forum itp uwierz mi ale jak widze u na tym forum i na tibia.com jak piszesz takie pierdoły to musze znowu cie zrugac.Po pierwsze primo co to oznacza ze człowiek jest SFTU XDDD oo nie to mnie rozjebało ;D
![]() ![]() ![]() ![]() Po drugie primo nie wiem czy czytałes drugi raz swoj post na tibia.com bo naprawde jest on na poziomie 4 klasy podstawowki Noi po trzecie primo jesli masz rzeczywiscie ta 5 z polskiego to angielski zaliczasz chyba w sierpniu xD Ostatnio edytowany przez NapalonaMisia - 28-03-2007 o 01:19. |
![]() |
#1373 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Mielec ;-)
Imię: Tininho
Profesja: Elite Knight
Gildia: Heretic of Faith
Poziom: 73+
Skille: 80+
Poziom mag.: 6+
|
![]() Moj kuzyn lyknal u mnie na kompie
![]() ![]()
23:49 Vuxes [57]: w slemieniu jest Do Dupy 23:49 Tininho [60]: eh kurwa kto tego nie wie-.- 23:49 Tininho [60]: nawet moj pies wie ze tam chujowo 23:49 Tininho [60]: wiesz dlaczego? 23:50 Vuxes [57]: xD 23:50 Tininho [60]: wiesz dlaczego? 23:50 Tininho [60]: wiesz dlaczego? 23:50 Tininho [60]: wiesz dlaczego? 23:50 Vuxes [57]: Bo tam mieszkam? :d 23:50 Tininho [60]: ta 23:50 Tininho [60]: XDD |
![]() |
![]() |
#1374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2004
Profesja: Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Koti Conqueror
Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
|
![]() rozmieszyl mnie post thal xarina, o paymencie dla phoenix units. wojna nie trwa nawet tydzien, a ten juz chce paymenty, lmao
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1377 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Nikt ci nie karze czytac tego co pisze... i co Ci przeszkadza w tym co pisze? W Elblagu na Twoich dzielnicach zapewne nie bywam wiec tez nie wiem o co sie czepiasz Ten Twój nick to jakas aluzja? Edit: dla jasnosci mi tez thal nie przeszkadza ale skoro insynuuje jakies brednie a potem wymysla te pierdoly to sorry... sa jakies granice. Ostatnio edytowany przez Schnap - 28-03-2007 o 13:52. |
|
![]() |
#1378 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |