![]() |
#13841 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2009
|
![]() jak jeb**lem smiechem xD
Peja of Luminera... : ja mam rl life... Peja of Luminera... : wyszedlem z domu BUASHHAHAHAHAHHA ty wyszedles z domu? chyba z pokoju do kibla gdzie masz lapka i kuchnie przypominam ze podobno masz w pokoju nocnik jak nie możesz wytrzymac ![]() ALE BEKA Peja i rl life BUSHAHSHAHAHA |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#13842 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2009
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 9
|
![]() chras checsz sie wpasowac na forum ale cos ci nei wychodzi :// a na wyrmy juz nie chodzisz?:<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13843 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2009
|
![]() Nie no peja koGzie,zmieniles sie chlopie ;d na złe
i nie jeździj po Edisie o jego lajf bo ty nie masz czym tu się pochwalić , 24/7 jebiesz i kazdy o tym wie ![]() Kapucynka miales ubic ale widze w portki narobiłeś ;<< aaa nie zapomnialem , nie 24/7 bo ty przeciez jeszcze trenujesz koszykowke,zapasy,siatkowke i masz 2 metry auhehehe ![]() pozdro ziomale |
![]() |
![]() |
![]() |
#13844 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2009
Lokacja: Edis Lukasz
Imię: Lee on Luminera
Gildia: Szacun Ludzi Ulicy
Świat: Luminera
Poziom: 104
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13845 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2009
|
![]() peja morda ;d co ty wiesz a ja na wyrmy nie chodze
hmm co to za przyczyna ach bo zabija mnie 3-5 wyrmy Gl SBUAHSHASHSA jak znasz stronke pskonejott to zobacz ile gram to bedziesz wiedzial why nie chodze na wyrmy oszolomie pozdro ;d edis dawaj wiecej fotek... dopadnij fote peji bedzie polew ;] ,,2m k1 siatka koszykówka itp itd xD bajki typu peja / shadow" bd sie odzywal wysmiac tego newbie ;] ciao ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13846 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Imię: Robi The Axe
Profesja: Knight
|
![]() Dla tych wszystkich chłopczyków ktorzy uwazają peje ze no lifera takie pytanko: czy wy macie siano jeszcze w tych czaszkach o mózgu już nie wspominając? A i czy wy macie rl life? Bo moim zdaniem średnio spedzoczy 9h czas grając w tibie to jeszcze nie katastrofa. i nie że peje bronie ale żal mi takich ludzi którzy wyzywaj nie wiedząc jak sie na prawde, a czasem mogli by popatrzeć na siebie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13847 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2009
Lokacja: rz-ow
Imię: Kapucynik
Poziom: 99+
![]() |
![]() @chras
moze wpadniesz na jakies fro czy kopki? bo cwany jestes a w srasz jak nikt -.- (albo kolo wyjscia stoisz albo tylko gadac potrafisz...) ps. napisz czego na kopki nie wpadniesz? boisz sie?
![]() cos na poprawienie humorku: ![]() Shadow Druid of Luminera [174]: dostaniesz z partyzanta w plecy i sie polozysz na ziemie 13:02 Kapucynik [180]: wogole poco piszesz? 13:02 Chras Paladin [133]: no zeby cie w*****c 13:02 Chras Paladin [133]: i zniszczyc gre |
![]() |
![]() |
![]() |
#13848 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2008
Lokacja: Płock
Imię: Edis Lukasz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Szacun Ludzi Ulicy
Poziom: 100
Skille: 90/67
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() p.s ci za lajza edisekk sie podszywa chcesz byc kozak a ci nie wychodzi pozdro peja jestes taki kot to daj swoj adres zmieszkania i sie zmierzymy Ostatnio edytowany przez Edisek - 22-07-2009 o 21:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13849 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
|
![]() ale mnie pojechales
s*******aj albo powieC kim jestes tak jak napisalem, spodziewalem sie takiej odpowiedzi po dzieciaku ktory jest przewidywalny w chuj cos bomba ucichla na forum, nie bronia cie "koledzy" ? a moze zrozumieli ze nie warto bo dla ciebie nie ma ratunku jedyne co umiesz robic to straszyc ludzi i pytac sie dlaczego nie chodza na wyrmy, frosty albo kopalnie nie zapominaj ze sa na tym swiecie ludzie dla ktorych tibia nie jest najwazniejsza rzecza na swiecie i maja cie w dupie i twoja zalowa postac
pozdrawiam cie peja Ostatnio edytowany przez szadoufan - 22-07-2009 o 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13850 |
Użytkownik Forum
|
![]() @chras
zobaczymy moze padniesz come come ![]() @szadoufan twoje rl life to siedzenie na forum?gz @Shivv94 ich rl zycie to forum zoba powiedzi szadufana co 5min pisal kiedy mu odpowiem na jego wypowiedz ![]() @edis zapraszam kozaczku ale tak na serrio nie tak jak lide :< @lide nie grasz s*******aj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13851 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
no fakt 9h na tibi to jeszcze nie no life ale jak peja na kazdym charze tyle spedza a ma ich kilka to juz cos znaczy hahahaha @szadofan s*******aj albo powiec kto jestes / Peja s*******aj po słownik . przyznam sie jestem twoim ojciem (to tez Ci pewnie nic nie rozjasni hahaha) "chras checsz sie wpasowac na forum ale cos ci nei wychodzi :// " wez jakis nowy pojazd wymysl ;< to juz staje sie nudne albo .... chcesz byc smieszny ale ci cos nie wychodzi :/
![]() |
![]() |
#13852 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kapuc peja 2
![]() więc bye ja miałem ziomale fote peji, ale widze ze skasował , ale i tak bym nie dodawał bo nie wiem co jest fajnego w śmianiu się z kogoś mordy xddd nikt tego nie wybiera ziomale ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13853 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
ktos ty wogole? nie wiesz o co chodzi?- to po ch... sie odzywasz
![]() cos na poprawienie humorku: ![]() Shadow Druid of Luminera [174]: dostaniesz z partyzanta w plecy i sie polozysz na ziemie 13:02 Kapucynik [180]: wogole poco piszesz? 13:02 Chras Paladin [133]: no zeby cie w*****c 13:02 Chras Paladin [133]: i zniszczyc gre |
![]() |
![]() |
![]() |
#13854 |
Użytkownik Forum
|
![]() @fan
bo taka prawda nie @lide zoba na swoja fote ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13855 |
Użytkownik Forum
|
![]() naprawde posty napierdlam codziennie na tym forum
po 500 na dzien, seriooooooooooo mam czas to siedze i jade cie jak psa a ty powiedzmy sobie przegrywasz ze mna bo jestes niewyksztalconym eunuchem jestes z lodzi? tacy ludzie tylko z balut (ostry sypniewski i gortat sie tylko stamtad wybili) reszta to menele w chuj, jak twoj sp. ojciec (mam nadzieje ze go diabel w piekle w dupe jebie za to ze twojej matce ofiarowal swoja zolta sperme) dlatego zes z balut boisz sie wychodzic z domu? zeby z ciebie dziwki nie zrobili i spruli odbyt
![]() |
#13856 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kapuc , wiem dużo ;DD
@peja masz moje nk , chcesz dodaj ja chociaż nie kasuje zdjęć tak jak ty ![]() fajny fejs masz,a " Jubas " widać ze spoko koles i moznaby się z nim dogadać myślę , ale widze ze sprowadzasz go na dno ![]() Peja ja wiem ze ty w rl nie masz kumpli "ZRÓB COŚ SLYSZYSZ,ZACZNIJ ZYC WŁASNYM ŻYCIEM"! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13857 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
ch... wiesz ;] podaj nick
![]() |
![]() |
![]() |
#13858 |
Użytkownik Forum
|
![]() @fan
bo z dzieckiem nie ma co sie klucic jestes nie dojebany i tyle ![]() @lide dynia za malo ci powiedzial widze :> bo teraz sie odezwac nawet boi i jakos unika starej miejscowy po ostatnim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13859 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dynia jest spoko ziomem,ty myśle ze mógłbys gdyby tibia nie była ważniejsza ?!
Kapuc trzymaj buźke zamkniętą ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13860 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @lide
ciezko ci napisac name w tibi?
![]() |
![]() |