![]() |
#13861 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Sam powiedziałeś ze zwykle to co ja lubię to ty dostajesz nie strawności i na odwrót ^^
![]() |
|
![]() |
#13862 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Mouryou no Hako - done, takie sobie się okazało.
Oglądał ktoś 11eyes - warto ściągać? Może coś innego warto ściągnąć z moje WTW? Póki co zabieram się tak jak pisałem wcześniej za Nyan Koi!. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13863 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Night Wizard omfg...jakby ktoś przeniósł świat nudnego RPG do anime,1 cudem obejrzałem..
![]() |
![]() |
![]() |
#13864 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() To może być trudne nie obejrzeć ostatniego odcinka, jeżeli anime mnie wciągnie to wątpię by coś mnie powstrzymało przed obejrzeniem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Też wolę obejrzeć całe anime i później bluzgać na twórców za spieprzenie całej fajnej serii głupim zakończeniem ;-).
![]() |
#13866 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() pytanko z mej strony do gro i ee~, ile zabuliliscie zA Bilet ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13867 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Warto, warto! Fajne anime, ale trosze za krótkie. Po tych dwunastu epach, czułem niedosyt, ale ostatecznie anime fajnie się zakończyło.
![]() Tylko pamiętaj, pielęgniarka jest moja... @topic Wreszcie dotarła do mnie paczka ze sklepu! Figurka Mio jest słitaśna, kuul, kawaii desu, a mange APH czas zacząć! ^^ Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 19-03-2010 o 16:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13868 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() OMG. Byłem 5 odc bleacha w tył, nadrobiłem i co? Straciłem tylko czas... ktoś wie kiedy skończą się te pieprzone fillery?
@Naruto Dalej fillery? Albo chociaz ciekawe są? Bo jeśli takie jak w bleachu to nie chce marnować nawet czasu...
![]() |
#13869 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2009
Lokacja: Planeta Ziemia
|
![]() Blecza możemy się spodziewać w drugiej połowie kwietnia tak jakoś 13-20, w przybliżeniu...
Naruto to nawet nie wiem kiedy można się spodziewać. Co do filerrów, naruciaka ofkors - obejrzałem chyba z 2 i porzuciłem ten pomysł. Jakiś typek strzelający bańkami i jakiś klan posiadający supermegaświzdugwizduwpizdu technikę, którą chcą zdobyć evul chłopcy. ; d |
![]() |
![]() |
![]() |
#13870 |
Użytkownik Forum
|
![]() chodzi o to ze tam jest Sad i Happy end : P
![]() |
![]() |
#13871 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() I znów weekend "spalony". Na zawody do Wrocławia na 2 dni, to żadnego odcinka nie obejrzę z "Chobits". Ale za to powtórkę kilku odcinków "Onegai Teacher" sobie zrobię.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13872 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tego, co wiem, fillery w Shippuudenie się właśnie skończyły. Odcinek, który ma wyjść, już będzie zwykłym.
O ile się nie mylę.
![]() |
#13874 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2009
Lokacja: Ougon Kyou
Imię: Chris the Necromancer
Profesja: Druid
Świat: Guardia (lulz)
![]() ![]() |
![]() A nie przypadkiem przewidzenie przyszłości w przewidzeniu przyszłości? Coś w tym stylu bodajże w Next było (dobry film swoją drogą).
Co do 11eyes, to dla mnie średnia seria, na jeża. Jakby nie op i ed, to bym ocenił nawet gorzej :x |
![]() |
![]() |
![]() |
#13875 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Ta, polecieli
![]() 4 kwietnia jade ich przywitac na lotnisku i zabrac wszystkie wasze prezenty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13876 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Polecieli.
@Milano8: 2500 w obie Pierwszy kontakt z maidkami byl. Jeden z wycieczkowiczow je probowal fotografowac to zwiewaly. Ale przed moja lustrzanka z nienacka nic sie nie ukryje. Akihabara odwiedzona. Mamy B5cm w blu rayu i OAV Lucky Stara Zuo
![]() |
![]() |
![]() |
#13877 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() To w Japonii jest internet? 0.0
Mam nadzieję, że w międzyczasie wrzucisz jakieś fotki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13879 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Nie. :<
W Akibie bylismy krotko, tylko w 1 sklepie, wiecej czasu bedzie za tydzien. W Shibuyi (sorry, meido) sa fajniejsze lachony. :< W kazdym razie, lot troche odespalismy, lecimy na sniadanie, bo o 8 (jest 6) mamy shinkansen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13880 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tam pieprzę wasze relacje, zdjęcia wysyłajcie. Chcę zobaczyć jak wygląda Japonia nie przez google ;p.