![]() |
#13881 |
Użytkownik Forum
|
![]() Obejrzałem wszystkie 3 serie Zero no Tsukanima.
Milutkie anime, ładna kreska jak na 2006-08 rok, fabuła może być, postacie fajne. Teraz mogę obejrzeć Ef'y lub dokończyć Kanona, o ile najdzie mnie chęć. Irukuku...KONATA? :3 @Nari Zdjęcia z google lepsze @Edit http://twinklebat.net/wp-content/gal...kaima1-018.jpg Haha
![]() Ostatnio edytowany przez Ghernie - 20-03-2010 o 23:15. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#13882 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
A Kanon mi się podobał. Fajne anime. Choć i tak nie pobije efków, zwłaszcza pierwszej części. Teraz oglądam Becka. Może Nana to nie jest, ale na razie nie jest źle.
![]() |
![]() |
#13883 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() dawac fotki z japonii, bo chce wiedziec czy kazda japonka jest slodka tak jak na kazdym zdjeciu z gugl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13884 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
|
![]() Nie, nie każda
![]()
![]() |
#13885 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() JA CHCE LOLITKI! kurna! w krótkich szaro-białych spódnicach w białych koszulach z szarych bluzach!! *wyjmuje widły*
![]() |
![]() |
#13886 |
Użytkownik Forum
|
![]() *od kiedy to Rayza ma widły- Nari zawsze myślał, że tentacle.*
![]() |
#13887 |
Użytkownik Forum
|
![]() *tentacle nie podziałają,Tam w Japonii to jedzą all co sie rusza...*
![]() |
![]() |
#13888 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Beck Stwierdzam, że to anime da się lubić. Naprawdę bardzo da się lubić. ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Nari - 21-03-2010 o 03:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13889 |
Użytkownik Forum
|
![]() 4 wymiarowa kieszeń Rayzy!
Któż wie co w jej czeluściach się czai i mieści XD @Anime Ookami Kakushi: całkiem ciekawe imo nieco oryginalne, jednak tylko "miasto" ma klimat podobny do Higurashi~~12 odc.~~
![]() |
![]() |
#13890 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Co do urody Japonek - nie spodziewajcie sie cudow
![]() Te co widzicie na cosplayach to sa wybitne jednostki =( |
![]() |
![]() |
![]() |
#13891 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2009
Lokacja: Ougon Kyou
Imię: Chris the Necromancer
Profesja: Druid
Świat: Guardia (lulz)
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() (a srry, tylko w Niemczech wszystkie niemki są brzydkie ]:-> ) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13892 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#13893 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Jest dosc sporo dajacych rade japonek. Pieknych faktycznie niewiele.
Ja sie dzisiaj wkurzylem. Spotkalismy grupe japonek w kimonach, zaltwilismy sobie zdjecia. Ja jako fotograf trzasnalem kilka zdjec, ale to na ktore ledwo wbiglem pod koniec sesji wyglada tragicznie (bo tam jestem tak bezczelnie na doczepke - jak zreszta bylo - po prostu wbieglem w kadr xD) No, ale przynajmniej zdjecia sa. Mam ich dosc sporo juz. Lokali Pachinko nie mozna fotografowac. Przez to mam niestety tylko 4 sredniej jakosci zdjecia. Do tego widzialem automat z kotami do wylowienia z natsume yuujinchou. Niestety tuz obok byla obsluga i zrobienie zdjecia nie wchodzilo w rachube. Poza tym... Tokyo Tower jest fajne, Osaka bardzo przyjemna, pocky na razie znalezlismy tylko 2 rodzaje, ale niedlugo znajdziemy jakis supermarket. Kupilismy dzisiaj weekly shounen jumpa. Kosztowal (sic!) 250 yenow czyli ok... 8 zlotych. Masakra. Ja chce cos takiego u nas. Niedlugo kupimy nowego i bedziemy wam spoilowac ![]() Cos jeszcze? A! Ogolnie jest genialnie ![]() Zwiedzalismy swiatynie buddyjska. Niestety shrine maidenek nie bylo/nie spotkalimy co niestety mnie nie ucieszylo. Do tego bylo troche zabawy bo to tradycyjne miejsce, wiec nie jest przystosowane dla osob na wozku. No, a ja mam tendencje do podswiadomego wyczuwania naglych obnizen sufitu, przez co gro zaliczyl raz belke pod sufitem ![]() Ale poza tym jest dobrze. Zdjecia moze jakies pozniej zgram. Jak nie to fotorelacje wrzuce na stronke jedna i wam dam linka po powrocie.
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. Ostatnio edytowany przez eerion - 21-03-2010 o 15:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13894 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() akurat te japonki co widzialem na filmikach dla doroslych byly fajne, ale dolna dzungla mnie zniechecala troche...
Odwiedzcie te miasto z higurashi bo slyszalem ze jest takie miasto tylko pod inna nazwa xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#13895 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Wlasnie wstalismy, sniadanie, a pote Kyoto
![]() |
![]() |
![]() |
#13896 |
Użytkownik Forum
|
![]() O, nie wiedziałem, że będzie film z Triguna w tym roku:
http://www.youtube.com/watch?v=Y3N8Lrz8F_w Zapowiada się średnio, ale przecież Trigun to Trigun ;-).
![]() |
#13897 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Naruto - manga
Ukryty tekst:
@Shakugan no Shana Wowowowo! Ładnie się prezentuje całość jak na pierwsze trzy epy. Jak tak dalej pójdzie, to zamówię sobie full boxa na DVD. ;p @Nari A mnie tam ZnT się podobał. Nigdy nie zapomnę tego anime, ze względu na to, iż oglądałem je gdy miałem niezłego doła w historii mojego żywotu, a seria wyrwała mnie z tamtejszej opresji, dzięki swojemu humorowi. ;p Ciekawe czy w końcu wyjdzie ten czwarty sezon. ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13898 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
|
![]() @Pacz
Oby nie, trzeci to już było za dużo... chociaż pewnie jakby wyszedł czwarty to obejrzę...
![]() |
#13899 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
No fakt, trzecia była lekko masakryczna, nie mówiąc o drugiej serii, takim przeciętniaczku. Niech wyjdzie... Może autor chce przez kolejną odsłonę prosić fanów o rozgrzeszenie, za grzech którym była trzecia część? ![]() @topic Ma ktoś rozpiskę anime, które mają wyjść na światło dzienne na wiosenny sezon? Bo z tego co wiem ukazać się ma K-ON! 2 i Black Rock Shoters, na które czekam z niecierpliwością. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13900 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() Dopiero dzisiaj zobaczyłem 11 odcinek Chobits. Ale taki dziwny, nie pasujący (wg. mnie) do reszty serii (jak na razie).
|
![]() |
![]() |