![]() |
#13942 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jemy właśnie kolacje - meat buny, melon pan i piwo zagryzane specjalnymi Pocky do piwa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13943 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
Smacznego. @topic Kupiłem tego boxa z Shaną, teraz tylko czekam aż przyjdzie pocztą. Aktualnie przerabiam pomału mangę APH. Świetna komedia i parodia w jednym, tyle że na początku dialogi były dla mnie zbyt chaotyczne i do czasu przybycia Japonii, wiało lekką nudą. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13944 | |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13945 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jak to nie? Allegro i sklepy internetowe od tego są. ;p @Gintama Cholercia, szkoda że ta manga nie wychodzi u nas w Polsce. ![]() Kupił bym wszystkie tomy jakie wyszły by na światło dzienne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13946 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Kraina Czarów Umarlaka? [oryg. Deadman Wonderland]
Fajna manga ^^ Krew~ Lolitka podobna do Amber z DTB~~ Tematyka śmierci i więzienia~~~ fajna grafika i postacie~~~~ Manga o tym ze shota zostaje wrobiony w masowe morderstwo i skazany na śmierć w Deadman Wonderland ^^
![]() |
![]() |
#13947 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hey eerion lub Gro
Nie wiecie ile w Japonii może kosztować zeszyt w deseń Death Note? Bo cena z Polski jest troszkę zbyt duża, a może bym was jakoś wykorzystał xD
![]() |
#13948 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ooooo, to mi możecie przywieść figurke Figmy Saber albo Figme BRS.
![]() @Juzefek Ja swojego DN'a kupiłem kiedyś na allegro, za podobna cenę jak tu jest. Mam identyczny notes jak na aukcji. ;p http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=970557476 @topic Manga Fairy Tails różni się od anime? Bo chętnie bym się za nią wziął. ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13949 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Już widziałem ten, ale może w Japonii taniej wyjdzie jak odliczy się podróż z Japonii do Europy (oczywiście jeśli Gro lub eerion zgodzą się kupić ![]()
![]() |
#13950 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2010
|
![]() Cytuj:
troszke inna kolejność niektórych wydarzeń również byk miał uderzyć Lucy, a nie jak w mandze, rozebrać ![]() ale idzie oglądać, jednak mangę bardziej polecam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13951 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Juzefek
Nie mam pojęcia jak to jest z tego typu gadgetami. ;p Wiem że figurki robią dużą furorę i są o połowę tańsze, od tych z polskich większości sklepów internetowych. @topic W takim razie na jutro zrzucę sobie FT na telefonik i nudne lekcje nie będą już takie do zrzygania. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13952 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13953 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli nasze wtyki w Japonii zgodzą się kupić to właśnie wtedy odejdą koszty drogi z Japonii do Polski, dlatego to może się opłacić.
![]() |
#13954 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Yhm figurka Yin (z Darker than Black) mmmhmmm
![]() Kurde nie wiem za co się zabrać, na razie próbuje skończyć Elemental Hunters, jak dojdę na którym odcinku skończyłem. Ktoś oglądał Letter Bee? Warto? Czy może coś innego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13955 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Ja obecnie męczę Nodame Cantabile. Ta seria jest dowodem na to, że klasyka niekoniecznie musi nudzić. W ogóle ostatnio dobrze wchodzą mi te wszystkie muzyczne anime ;-p.
![]() |
#13956 | |||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jak ktos mi zafunduje jeszcze 2 wyprawy do japonii w tym roku i dostane karte specjalna od star alliance to moj bagaz zwiekszy sie do 40 kg i bede mogl brac co chcecie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13957 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Dadadadadadadadada
Eerion tutaj! A jako, ze double posty sa ZUE, a ja jestem MHROCZNY to nadszedl czas cierpienia dla was smiertelnicy! Naruto 488: 5 dziadyg sie naradza, lekkie rozluznienie serii, nastepne team 7 oraz 3 dobrze nam znane teamy (shikamaru, neji i kiba) maja narade. Cos planuje. Pod koniec naruto sie odwraca i kreska wskazuje, na to, ze gotow jest zrobic cos chocby i sam. W miedzyczasie kashi naradza sie ze starszymi. UWAGA! TSUNADE SIE OBUDZILA! Z sasuke cos sie dzieje. Na kompletnie zasloniete oczy! Czyzby przesadzil z amaterasu? Bleach 397: Ichigo kupa moze! Niechybnie by dostal wpierdziel od Aizena, ale... Jego ojciec wkracza do akcji! Bakuman: Wielki konflikt z redaktorem naczelnym! Doszlo do jakiejs konkluzji! Ta tez bym wam zaspoilowal, ale niestety zbyt wiele krzaczkow! =f Reborn: Jesli ktos z was myslal, ze to koniec przygod naszego mlodego alfonsa, to jest w bledzie! Nowy arc i nowa historia nadchodzi! Na dzien dobry Tsuna wzorowo dostal wpierdziel! PH34R ME MORTALS! I WILL BE YOUR DOOM! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13958 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() a opcja hide nie istnieje czy co -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13959 |
Fallen Angel
|
![]() W niedziele to i tak kto miał przeczytać, to przeczytał...
Tfu, poniedziałek...
Va'esse deireadh aep eigean... ![]() Ostatnio edytowany przez Gangrel - 29-03-2010 o 02:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13960 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ciekawe czy kiedykolwiek w naszym państewku pojawi się ta seria... Nazywasz mnie śmiertelnikiem? o.O Oj, chyba nie wiesz do czego jestem zdolny. ![]() @topic Nareszcie! W końcu będę mógł normalnie, w świetnej jakości obrazu obejrzeć Shakugan no Shana. ![]() |
|
![]() |
![]() |