|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() no ba..
Z 70 melee nie bardzo jest sens wybierac sie na guardy. Z 50 melee nie bardzo jest sens wybierac sie na soldki. Mlvl i tak nie przekroczy 20-22 ( bo nie ), wiec dla sily czarow jest to bez roznicy. Wspomaganie sie podczas expienia runami to idiotyzm, ze wzgledu na to na czym bedziesz expic ( patrz wyzej ). Chcecie koniecznie skomplikowac sobie gre ? Grajcie sobie knightem opartym na discie. Ma duzo hp, duzy udzwig boltow i "wcale tak wolno" nie awansuje w discie, a ze skillem 40 moze z kuszy zadawac calkiem sensowne obrazenia... Bez jaj.
![]() |
#64 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2005
Świat: Inferna
|
![]() 70 melle- cyclopolis, czasem mozna podczas expa wpasc na kilka behemotow z sdkami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 55+
Skille: 80+/80+
![]() |
![]() Ja tam popieram Kamila, według mnie jest to dobry pomysł bo jak już bedziesz miał skille 50/70 pallem to wymiatasz a wiesz czemu bo możesz blokować dużo potworków a poza tym walisz z sd. Ogladałem filmik z hunta na Grolamie pall shield 76 + tarcza (chyba) demon shield blokował Grolama i walił go z sd Grolam padł bardzo szybko, w ten oto sposób mogłby solować najsilniejsz estworki a uhów nie musi używac bo ma exure vite.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Policz sobie ile bp sd pojdzie ci na "kilka behemotow".
![]() |